Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#256 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 18:20

Jade Empire: Special Edition. A good Action RPG

Molis to telioso tha prepi na ksekiniso to RE:4
Δημοσιευμένη  εικόνα

#257 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 19:01

Εγω παλι το ειχα φτασει 5 φορες καπου στο 4 cd ειχα μαζεψει ολα τα GF και η θα χαλουσε το cd και δεν θα επαιζε ή θα μου σβηναν την memory card :(
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#258 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 19:06

Eκεινη ευκολη είναι.Εγω το σταματησα στον τελευταιο αρχηγο τον οποιο μια φορα τον επαιξα μονο.Μετα προσπαθουσα να δυναμωσω τους παικτες μου.Οσο για την κυκλοφορια για τον υπολογιστη sto gamespot την εχουν πολυ υποδιαιστερη.Επισης υπαρχουν καποια κολπα για να βρεις επιπλεον Gf τα οποια πρεπει να στα πουνε αλλιως μονος σου δυσκολα να τα βρεις.
υ.γ. Το τελευταιο boss ειναι 5 συνεχομενοι.:oo:

Εγώ βρήκα μόνο τον Odin που είναι ο θρυλικός GF. Υπάρχει κι ένας νοτιοδυτικότερα του χάρτη αλλά είναι ένας γρίφος.Γενικά έχω συλλέξει σχεδόν όλους τους GF...Έχω μαζέψει Shiva, Ifrit, Cerberus, Demon, Odin, Quezacoatl. Οι άλλοι είναι πολύ δύσκολοι να δαμάσεις.Είναι κι ένας από τον ουρανό που θες τεράστια τύχη για να τον πιάσεις.

Στις ταινίες Final Fantasy Unlimited και 7 υπαρκτοί είναι μόνο ο Cerberus, ο Ifrit και η Shiva.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#259 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 19:13

Εγώ βρήκα μόνο τον Odin που είναι ο θρυλικός GF. Υπάρχει κι ένας νοτιοδυτικότερα του χάρτη αλλά είναι ένας γρίφος.Γενικά έχω συλλέξει σχεδόν όλους τους GF...Έχω μαζέψει Shiva, Ifrit, Cerberus, Demon, Odin, Quezacoatl. Οι άλλοι είναι πολύ δύσκολοι να δαμάσεις.Είναι κι ένας από τον ουρανό που θες τεράστια τύχη για να τον πιάσεις.

Στις ταινίες Final Fantasy Unlimited και 7 υπαρκτοί είναι μόνο ο Cerberus, ο Ifrit και η Shiva.

Άμα δεν έχεις ιδέα για το τι λες, τότε μην μιλάς. Δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές ανακρίβειες σε τόσο μικρό post. :uhh::fadeba1b:

Κατά τ' άλλα συνεχίζω αργά αλλά σταθερά το Xenogears :respect:(κοντεύω να τελειώσω το πρώτο CD) με ενδιάμεσα διαλείμματα Devil May Cry 1.

E5VV38U.jpg

#260 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 19:39

Αυτη που συλεξες ειναι 5 και εχει σχεδον αλλου 10-15 αν δεν κανω λαθος.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#261 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2007 - 22:47

ναι οντως ηταν λιγο οτι να ναι αυτα που ειπες ειναι καμια 20 περιπου.Αυτοι που περνεις
με οδηγο ειναι ο bahamut ,h eden, o cactuar kai alloi pou δε θημαμαι.ο demon einai o diablo φανταζομαι.Αλλοι ειναι οι brothers h siren o alexander τον οποιο ξεχασα δυο φορες να τον παρω.:0eeeff42:κ.τ.λ.
το xenogears to κατεβαζω κι εγω καλο ειναι?

#262 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 03:32

Άμα δεν έχεις ιδέα για το τι λες, τότε μην μιλάς. Δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές ανακρίβειες σε τόσο μικρό post. :uhh::fadeba1b:

Κατά τ' άλλα συνεχίζω αργά αλλά σταθερά το Xenogears :respect:(κοντεύω να τελειώσω το πρώτο CD) με ενδιάμεσα διαλείμματα Devil May Cry 1.

Εσύ είσαι που λες τις same ........ και προφανώς δεν ξέρεις το παιχνίδι το FF 8...Τα όσα είπα στο πιο πάνω post είναι η αλήθεια και αμά γουστάρεις ψάξε το στο ίντερνετ...γιατί αυτά έψαξα...

@Zabimaru καλά που μου το θύμισες...έχω αποκτησει και τους αδερφούς μινόταυρους...πως τους ξέχασα εγώ ο μαλάκας...???Όσο για τον cactuar λες εκείνον τον γιγάντιαιο κάκτο στην έρημο κοντά στο σπίτι της μάγισσας edea ?
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#263 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 04:06

Βγαίνουμε Offtopic αλλά δεν μπορώ να ακούω από κάποιον που είναι αστοιχείωτος με το θέμα,να λέει τόσες ασυναρτησίες
Spoiler:

το xenogears to κατεβαζω κι εγω καλο ειναι?

Το παιχνίδι έχει από τα καλύτερα σενάρια που έχω δει σε JRPG :)

E5VV38U.jpg

#264 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 08:50

Παιδια οντως βγηκαμε εκτος.Απλα το ff8 ειναι κορυφαιο.Οσο gia tον cactuar και τα αλλα το καλο ειναι να κατεβασεται ενε οδηγο στρατηγικης απο το internet gia na ta βρεις. τελος :yellowcard:και πολλα ειπαμε. παρολα αυτα αν σε ξερει καποιος απο που να το κατεβασω ας μου το σφυριξει στο αυτι.

#265 RiTO

RiTO

Tactical.Leader

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 22:44

Αφηνω εντελως ασχολιαστη την φαση με το ff8 γιατι ειναι το αγαπημενο μου.
Μολις ξεκινησα Drakengard 2 και φαινεται αρκετα ωραιο.
Μια ερωτηση .Απο οτι καταλαβα αρεσει σε πολλους εδω το kingdom hearts.
Ειμαι μεγα φαν τον rpg γενικα αλλα και ton action-rpg αλλα δεν μου αρεσει πολυ η disney λετε να να το προσπαθησω??
Insanity has taken over me..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#266 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2007 - 22:55

Το Kingdom Hearts είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι! Το γεγονός ότι έχει τους "παιδικοφανείς" ήρωες τις Disney, δεν του αφαιρεί τίποτα, αντιθέτως θα έλεγα ότι του προσθέτει. Το παιχνίδι είναι ώριμο, βαθύ και καθόλου βαρετό. Αν δεν σου αρέσει η Disney, παίξ' το και θα την αγαπήσεις. :P

oR4yYRl.gif

#267 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 17:11

Βγαίνουμε Offtopic αλλά δεν μπορώ να ακούω από κάποιον που είναι αστοιχείωτος με το θέμα,να λέει τόσες ασυναρτησίες

Spoiler:

Το παιχνίδι έχει από τα καλύτερα σενάρια που έχω δει σε JRPG :)

Αυτό δεν ήταν Offtopic...Και 2ον μην λες εσύ ασυναρτησίες...Ο Odin δεν είναι Η Odin αλλά O Odin...Που ακούστηκε να λέει ότι είναι κορίτσι...εσύ είσαι έλεος...Έχεις παίξει ποτέ το ff8...?

Λοιπόν μην συνεχίζεις εσύ τις δικές σου ασυναρτησίες γιατί το ξέρω αρκετά καλά το ff8 και ξέρω τι γίνεται...δεν χρειάζομαι μαθήματα FF8 για να μου την λένε στο τέλος...

#268 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 18:20

ppl don't turn this into a kiddy fight :( lets move on to video-games n stuff ..
I got myself 'another world' to play on the ds (gba game) T_T the memories. I used to play it when i was little /
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#269 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 19:52

Αυτό δεν ήταν Offtopic...Και 2ον μην λες εσύ ασυναρτησίες...Ο Odin δεν είναι Η Odin αλλά O Odin...Που ακούστηκε να λέει ότι είναι κορίτσι

Κάνε μου Quote του post μου που λέω ότι είναι Η Odin. Το άρθρο Ο που χρησιμοποίησα παραπέμπει όχι στο Odin, αλλά στο GF. Το GF (μιας και ξέρεις πολύ καλά το παιχνίδι) σημαίνει Guardian Force. Είναι Το GF είτε σου αρέσει, είτε όχι.

Σου έκανα Quote ΕΞΙ (6) σημεία που λες βλακείες και εσύ ασχολήθηκες μόνο με ένα (1) ασήμαντο πράγμα, που αποδείχτηκε πως έχεις άδικο και σε αυτό. Μπορώ να καταλάβω πόσο σχετικός είσαι με το game. Και ναι, έχω παίξει το FF VIII, αν δεν μπορείς να το καταλάβεις από τα από πάνω.
Σου είπα αν θέλεις να συνεχίσεις, να μου στείλεις pm μιας και δεν ξέρεις την έννοια του OFF TOPIC.

Το θέμα κλείνει εδώ. Αν θέλεις να μου αποδείξεις πως έχεις δίκιο, υπάρχουν και τα ΠΜ. Αν ξαναγίνει Post για αυτό το θέμα θα σβηστεί. (Και ίσως να σβηστούν και αυτά που έχουν γίνει)

E5VV38U.jpg

#270 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2007 - 19:59

Posted Image
1