Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 04 May 2007 - 18:20
Molis to telioso tha prepi na ksekiniso to RE:4

Posted 04 May 2007 - 19:01

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 04 May 2007 - 19:06
Eκεινη ευκολη είναι.Εγω το σταματησα στον τελευταιο αρχηγο τον οποιο μια φορα τον επαιξα μονο.Μετα προσπαθουσα να δυναμωσω τους παικτες μου.Οσο για την κυκλοφορια για τον υπολογιστη sto gamespot την εχουν πολυ υποδιαιστερη.Επισης υπαρχουν καποια κολπα για να βρεις επιπλεον Gf τα οποια πρεπει να στα πουνε αλλιως μονος σου δυσκολα να τα βρεις.
υ.γ. Το τελευταιο boss ειναι 5 συνεχομενοι.
Εγώ βρήκα μόνο τον Odin που είναι ο θρυλικός GF. Υπάρχει κι ένας νοτιοδυτικότερα του χάρτη αλλά είναι ένας γρίφος.Γενικά έχω συλλέξει σχεδόν όλους τους GF...Έχω μαζέψει Shiva, Ifrit, Cerberus, Demon, Odin, Quezacoatl. Οι άλλοι είναι πολύ δύσκολοι να δαμάσεις.Είναι κι ένας από τον ουρανό που θες τεράστια τύχη για να τον πιάσεις.
Στις ταινίες Final Fantasy Unlimited και 7 υπαρκτοί είναι μόνο ο Cerberus, ο Ifrit και η Shiva.

Posted 04 May 2007 - 19:13
Εγώ βρήκα μόνο τον Odin που είναι ο θρυλικός GF. Υπάρχει κι ένας νοτιοδυτικότερα του χάρτη αλλά είναι ένας γρίφος.Γενικά έχω συλλέξει σχεδόν όλους τους GF...Έχω μαζέψει Shiva, Ifrit, Cerberus, Demon, Odin, Quezacoatl. Οι άλλοι είναι πολύ δύσκολοι να δαμάσεις.Είναι κι ένας από τον ουρανό που θες τεράστια τύχη για να τον πιάσεις.
Στις ταινίες Final Fantasy Unlimited και 7 υπαρκτοί είναι μόνο ο Cerberus, ο Ifrit και η Shiva.
Άμα δεν έχεις ιδέα για το τι λες, τότε μην μιλάς. Δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές ανακρίβειες σε τόσο μικρό post.

Κατά τ' άλλα συνεχίζω αργά αλλά σταθερά το Xenogears

Posted 04 May 2007 - 19:39
Αυτη που συλεξες ειναι 5 και εχει σχεδον αλλου 10-15 αν δεν κανω λαθος.
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 04 May 2007 - 22:47
ναι οντως ηταν λιγο οτι να ναι αυτα που ειπες ειναι καμια 20 περιπου.Αυτοι που περνειςΕγώ βρήκα μόνο τον Odin που είναι ο θρυλικός GF. Υπάρχει κι ένας νοτιοδυτικότερα του χάρτη αλλά είναι ένας γρίφος.Γενικά έχω συλλέξει σχεδόν όλους τους GF...Έχω μαζέψει Shiva, Ifrit, Cerberus, Demon, Odin, Quezacoatl. Οι άλλοι είναι πολύ δύσκολοι να δαμάσεις.Είναι κι ένας από τον ουρανό που θες τεράστια τύχη για να τον πιάσεις.
με οδηγο ειναι ο bahamut ,h eden, o cactuar kai alloi pou δε θημαμαι.ο demon einai o diablo φανταζομαι.Αλλοι ειναι οι brothers h siren o alexander τον οποιο ξεχασα δυο φορες να τον παρω.:0eeeff42:κ.τ.λ.
το xenogears to κατεβαζω κι εγω καλο ειναι?
Posted 05 May 2007 - 03:32
Άμα δεν έχεις ιδέα για το τι λες, τότε μην μιλάς. Δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές ανακρίβειες σε τόσο μικρό post.
:fadeba1b:
Κατά τ' άλλα συνεχίζω αργά αλλά σταθερά το Xenogears(κοντεύω να τελειώσω το πρώτο CD) με ενδιάμεσα διαλείμματα Devil May Cry 1.
Εσύ είσαι που λες τις same ........ και προφανώς δεν ξέρεις το παιχνίδι το FF 8...Τα όσα είπα στο πιο πάνω post είναι η αλήθεια και αμά γουστάρεις ψάξε το στο ίντερνετ...γιατί αυτά έψαξα...
@Zabimaru καλά που μου το θύμισες...έχω αποκτησει και τους αδερφούς μινόταυρους...πως τους ξέχασα εγώ ο μαλάκας...???Όσο για τον cactuar λες εκείνον τον γιγάντιαιο κάκτο στην έρημο κοντά στο σπίτι της μάγισσας edea ?

Posted 05 May 2007 - 04:06
Το παιχνίδι έχει από τα καλύτερα σενάρια που έχω δει σε JRPGτο xenogears to κατεβαζω κι εγω καλο ειναι?

Posted 05 May 2007 - 08:50

Posted 05 May 2007 - 22:44
Μολις ξεκινησα Drakengard 2 και φαινεται αρκετα ωραιο.
Μια ερωτηση .Απο οτι καταλαβα αρεσει σε πολλους εδω το kingdom hearts.
Ειμαι μεγα φαν τον rpg γενικα αλλα και ton action-rpg αλλα δεν μου αρεσει πολυ η disney λετε να να το προσπαθησω??

Posted 05 May 2007 - 22:55

Posted 06 May 2007 - 17:11
Βγαίνουμε Offtopic αλλά δεν μπορώ να ακούω από κάποιον που είναι αστοιχείωτος με το θέμα,να λέει τόσες ασυναρτησίες
Spoiler:
Το παιχνίδι έχει από τα καλύτερα σενάρια που έχω δει σε JRPG
Αυτό δεν ήταν Offtopic...Και 2ον μην λες εσύ ασυναρτησίες...Ο Odin δεν είναι Η Odin αλλά O Odin...Που ακούστηκε να λέει ότι είναι κορίτσι...εσύ είσαι έλεος...Έχεις παίξει ποτέ το ff8...?
Λοιπόν μην συνεχίζεις εσύ τις δικές σου ασυναρτησίες γιατί το ξέρω αρκετά καλά το ff8 και ξέρω τι γίνεται...δεν χρειάζομαι μαθήματα FF8 για να μου την λένε στο τέλος...

Posted 06 May 2007 - 18:20

I got myself 'another world' to play on the ds (gba game) T_T the memories. I used to play it when i was little /
(..and /patpat)

Posted 06 May 2007 - 19:52
Αυτό δεν ήταν Offtopic...Και 2ον μην λες εσύ ασυναρτησίες...Ο Odin δεν είναι Η Odin αλλά O Odin...Που ακούστηκε να λέει ότι είναι κορίτσι
Κάνε μου Quote του post μου που λέω ότι είναι Η Odin. Το άρθρο Ο που χρησιμοποίησα παραπέμπει όχι στο Odin, αλλά στο GF. Το GF (μιας και ξέρεις πολύ καλά το παιχνίδι) σημαίνει Guardian Force. Είναι Το GF είτε σου αρέσει, είτε όχι.
Σου έκανα Quote ΕΞΙ (6) σημεία που λες βλακείες και εσύ ασχολήθηκες μόνο με ένα (1) ασήμαντο πράγμα, που αποδείχτηκε πως έχεις άδικο και σε αυτό. Μπορώ να καταλάβω πόσο σχετικός είσαι με το game. Και ναι, έχω παίξει το FF VIII, αν δεν μπορείς να το καταλάβεις από τα από πάνω.
Σου είπα αν θέλεις να συνεχίσεις, να μου στείλεις pm μιας και δεν ξέρεις την έννοια του OFF TOPIC.
Το θέμα κλείνει εδώ. Αν θέλεις να μου αποδείξεις πως έχεις δίκιο, υπάρχουν και τα ΠΜ. Αν ξαναγίνει Post για αυτό το θέμα θα σβηστεί. (Και ίσως να σβηστούν και αυτά που έχουν γίνει)
Posted 06 May 2007 - 19:59