Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....


  • Please log in to reply
2765 replies to this topic

#2641 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 15 January 2016 - 19:57

Divinity: Original Sin

 

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα RPG όσο αφορά στο σύστημα μάχης, με turn based combat και ποικιλία αλληλεπιδράσεων μεταξύ των στοιχείων (π.χ. νερό-ηλεκτρισμός, φωτιά λάδι, κλπ). Το story είναι ok μέχρι στιγμής, χωρίς να παίρνει τον εαυτό του ιδιαίτερα στα σοβαρά, με πολλές αστείες στιγμές και χαρακτήρες.

 

Το καλό είναι επίσης ότι μπορείς να παίξεις όλο το story σε multiplayer. Άντε να ψήσω και κανέναν για multiplayer. :P


Edited by Gilmaru, 16 January 2016 - 18:46.


#2642 Zentsugi

Zentsugi

    Anime Professional

  • Members
  • 640 posts

Posted 21 January 2016 - 05:38

Πήρα πριν από λίγες μέρες το Dragons Dogma: Dark Arisen που κυκλοφόρησε μόλις για pc. Ήταν ένας τίτλος που καιρό ήθελα να παίξω αλλά λόγω του χαλασμένου xbox 360 (θα έλεγα μάλιστα ότι είναι σκόπιμος ο περιορισμένος χρόνος ζωής τους, τουλάχιστο σε σύγκριση με άλλες κονσόλες και ακόμη και το original xbox) δεν μπορούσα.

Πρόκειται φυσικά για console port, το οποίο ωστόσο είναι αρκετά καλό. Δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με τις επιδόσεις και ο χειρισμός είναι προσαρμοσμένος σε καλό βαθμό.

 

Το παιχνίδι έχει καλούτσικο premise και το storyline είναι χλιαρό, αλλά κανένα ενδιαφέρον για sidequests καθώς τα περισσότερα είναι τύπου "Σκότωσε χ αριθμό από τα ψ τέρατα". 

Σε γενικές γραμμές είναι μίξη shadow of colossus με monster hunter και dark souls. Εντυπωσιακά boss fights, ωραία weapons & armors, καλούτσικο combat system αν και οι μάγοι με άφησαν με το παράπονο καθώς μπορεί να είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα να παίζεις μάγο. Το χαρακτηριστικό grind των περισσότερων ιαπωνικών παιχνιδιών είναι εδώ φυσικά...

 

Το pawn system όπου φτιάχνεις τον δικό σου companion τον οποίο και νοικιάζουν οι άλλοι παίχτες (όπως και εσύ τους δικούς τους. για party έως 4 άτομα, με εσένα, το pawn σου και 2 άλλων παιχτών αν είναι επιθυμητό) μου άρεσε αρκετά. Επίσης έχει δυναμικό AI που σημαίνει ότι μαθαίνει από εσένα τι να κάνει (π.χ. σε πόση ζωή χρησιμοποιείς potion ή αν θα πρέπει να τρέχει στους δυνατούς/αδύναμους εχθρούς πρώτα ή αν θα κάθεται δίπλα σου να σε προστατεύει). Φυσικά υπάρχουν στιγμές που το AI με κάνει να απορώ, αλλά έχει ως ένα βαθμό να κάνει και με το τι του έμαθε ο παίχτης. Άμα δείτε Utilitarian fighter (μπορείς να δεις τα κύρια στοιχεία της συμπεριφοράς τους πριν τους επιλέξεις) και ψάχνετε tank μείνετε μακριά γιατί θα κάνουν σβούρες γύρω από τον εαυτό τους...

 

Μιας και η τιμή του είναι στα 30$ πιστεύω αξίζει για τις 100+ ώρες που μπορείς να αφιερώσεις. Απλά ψάξτε λίγο το class system πριν κάνετε κάτι γιατί κάθε class παίρνει διαφορετικά stats με κάθε επίπεδο και αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι θα χρειαστεί μάλλον να πάρετε κάποια επίπεδα και με άλλο class για καλύτερα στατιστικά (μπορείς να αλλάξεις σε οποιοδήποτε class στις πόλεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις τα στατιστικά για να έχει υπόσταση).

 

π.χ. για το υβριδικό class mage-fighter, mystic knight, ενώ είναι διαθέσιμο το class από την αρχή. αυτό που είναι καλό να κάνεις είναι ίσως 20 lvl warrior, 20 lvl fighter, 30 lvl sorceror, και μετά κάποια επίπεδα mystic knight. Απλά προειδοποιώ για να μη κάνετε reroll πριν το τελευταίο fight όπως εγώ.


Edited by Zentsugi, 21 January 2016 - 05:41.


#2643 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2016 - 09:36

εγώ παίζω το visual novel της Utena στο Saturn.

 

Βγάλαν fanmade υποτιτλισμό. Σαν να είσαι μέσα στη σειρά μιας και βάλαν τους ίδιους seiyuu και η μαιμού Chu Chu εχει πολύ πιο ενεργό ρόλο

Χώρια που έχει δύο νέους χαρακτήρες. Την πρωταγωνίστρια και την αντίζηλό της. Ολοκλήρωσα το δεύτερο κεφάλαιο, μετά το χορό. Τώρα αρχίζουν οι συνομωσίες.

 

Καλά οι seiyuu είναι απίστευτοι! 

 

utena-14.png

 

(δεν διάλεξα να κοιμηθώ με την Utena την πρώτη νύχτα. Θα ήταν αγένεια. Επέλεξα η πρωταγωνίστρια να κοιμηθεί μόνη και αντ'αυτής ήρθε η Chu Chu και κουλουριάστηκε δίπλα της!



#2644 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 08 May 2016 - 13:40

Αυτη την εποχη εχω λιωσει σε Ps4.Τελειωσα το Mad Max το οποιο θεωρω απιστευτο αν εισαι fan του κοσμου αυτου.Δεν αφησα κυριολεκτικα ουτε ψεγαδι πανω στο χαρτη στο τελος,επαιξα μεχρι και το τελευταιο mission.Συνεχισα με Naruto το οποιο στο story mode του οι μαχες ειναι με χαραχτηριστικη ευκολια πιο ωραιες απο το anime.Πληθωρα χαραχτηρων και αρκετα modes.Και τωρα ξεκινησα το black ops 3,εχω παιξει τις πρωτες 3 πιστες και μου φαινεται αρκετα καλο.

Edited by itachi_se, 08 May 2016 - 13:41.

2008ipman01.jpg


#2645 Zentsugi

Zentsugi

    Anime Professional

  • Members
  • 640 posts

Posted 15 May 2016 - 18:50

Rocket league, και πάλι Rocket league.



#2646 Yurishizu

Yurishizu

    Anime Newbie

  • Members
  • 36 posts

Posted 16 May 2016 - 12:25

Uncharted 4!



#2647 dos659

dos659

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 04 July 2016 - 11:25

Λοιπόν εγώ βρήκα στο pc cdkeys την χαμηλότερη τιμή (η οποία ήταν στα $13) για το Lego star wars the force awakens και το τσίμπησα, έτσι για να περάσει όμορφα η ώρα!



#2648 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 04 July 2016 - 16:03

Εγώ πάλι άρχισα και έχω λιώσει στο πανέμορφο overwatch.Ελάχιστα προβλήματα με spikes στο latency αλλά τόσο γρήγορο που είναι το gameplay του το ξεχνάς.


Posted Image


#2649 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 May 2018 - 23:37

Σε όσους άρεσε το Little Witch Academia, να παίξετε οπωσδήποτε το παιχνίδι Chamber of Time. Δεν παίρνει βραβείο πρωτοτυπίας αλλά η παρουσίαση, το σχέδιο και οι φωνές είναι ότι καλύτερο σε anime βιντεοπαιχνίδια. Xαλάλι τα fetch quests....

Σα να βλέπεις ένα πολύωρο έξτρα κεφαλαιο πριν το 10ο επεισόδιο του ανιμε. Η μουσική υποκρουση ίδια με της σειράς και κορυφαία

Στα dungeons κατέληξα στις Akko, Costanze και Diana.

 

Youtube Video



#2650 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 27 May 2018 - 11:42

Platinum το Bloodborne και πλέον ξεκίνησα το Final Fantasy XV! Απίστευτο σύστημα μάχης και τεράστιος πανέμορφος κόσμος!

2008ipman01.jpg


#2651 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 May 2018 - 13:30

Λοιπόν τελείωσα και έκανα αρκετά από τα achievments του Mad Max. Ok το παιχνίδι δεν είναι πολύ καλό, τα story missions από μόνα τους είναι γύρω στις 16 ώρες. Μετά μένετε μόνο με τα Wasteland missions που είναι περίπου άλλες τόσες ώρες αλλά με αποστολές που δεν είναι και τόσο πρωτότυπες.

Παρόλα αυτά, δεν ξέρω, εθίστηκα στο να οδηγάω με τις ώρες στην έρημο. Γενικά είναι πολύ καλοστημένο, με αρκετά καλά γραφικά και σχετικά καλή υπόθεση.

Άκρως ενδιαφέρουσα η οπτική που δίνει στο όλο post apocalyptic μέσα από relics που δείχνουν πόσο εφήμερη ήταν η ζωή πριν την καταστροφή και πως οδηγήθηκε σίγα σίγα η ανθρωπότητα στην καταστροφή.

Γενικά αν ήταν standalone παιχνίδι, θα το λεγες και ψιλό μέτριο προς καλό αλλά επειδή στην ουσία επεκτείνει το σύμπαν του mad max σε σημεία που δεν έχουν πάει οι ταινίες πιστεύω πως αξίζει να του ρίξετε μια ματιά αν είστε fan.


rsrGbGx.gif

#2652 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 29 May 2018 - 20:13

Platinum το Bloodborne e και πλέον ξεκίνησα το Final Fantasy XV!

εχω αρρωστησει με το παιχνιδι....περιμενω την Ε3 μπας και ανακοινωσουν το 2...τοσο καλα ειχα να περασω με παιχνιδι ουτε εγω ξερω απο ποτε..εχω παιξει 2-3 απο τοτε και ακομα που και που το βαζω για κανα pvp η για να βοηθησω κανεναν αλλον...για NG+δεν εχω ψηθει ακομα αλλα μαλλον σε λιγο καιρο θα γινει και αυτο.

για ff xv δεν ξερω..αν και μεγαλος φαν εγω σταματησα στο 10...μου αρεσει πολυ αυτο που εχω δει αλλα δεν ξερω ποτε θα το πιασω και να σβησει ο ηλιος παλι..


                                                                       


#2653 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 05 June 2018 - 10:11

double post FTW...

Κατεβασα με 12 ευρωπουλα την τριλογια του bioshock remastered στο ps4...
εδω να πω οτι δεν εχω παιξει σχεδον ποτε(οποτε ποτε για μενα) fps games.........................και το καταευχαριστιεμαι.....

dammit τι εκανα τοσο καιρο.... ???


                                                                       


#2654 itachi_se

itachi_se

    Anime Freak

  • Members
  • 353 posts

Posted 05 June 2018 - 14:46

Platinum και στο FFXV! Όπως είχα γράψει φοβερό σύστημα μάχης και κόσμος! Αυτό που δεν περιμένα ήταν να μου αρέσει τόσο πολύ και η ιστορία του! Το λάτρεψα! Πάμε τώρα χαλαρά για Uncharted Lost Legacy και Donkey Kong στο Switch!

2008ipman01.jpg


#2655 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 05 June 2018 - 15:14

Είναι υπερβολικά turn based ή πιο κοντά σε real time μάχες, κάτι σαν τον Kingdom Hearts.


rsrGbGx.gif