Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2506 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 22:32

Τερμάτισα το Phoenix Wright: Ace attorney στο DS. Φανταστικό. Μου άρεσε η ιδέα την μια μέρα έρευνα, την άλλη δίκη. Ενδιαφέρουσες οι υποθέσεις που είχες να αντιμετωπίσεις(ειδικά οι δυο τελευταίες). Πολύ ωραίο soundtrack καθώς και οι σωστές εναλλαγές του ανάλογα με την τροπή της υπόθεσης. Τέλος, υπέροχες οι αντιδράσεις των χαρακτήρων στις διάφορες αποκαλύψεις στοιχείων.

Γενικά θέλω με την πρώτη ευκαιρία να δω και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Κρίμα που το τελευταίο για το 3DS δεν θα βγει σε φυσική μορφή.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2507 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2013 - 23:54

Τερμάτισα το Phoenix Wright: Ace attorney στο DS. Φανταστικό. Μου άρεσε η ιδέα την μια μέρα έρευνα, την άλλη δίκη. Ενδιαφέρουσες οι υποθέσεις που είχες να αντιμετωπίσεις(ειδικά οι δυο τελευταίες). Πολύ ωραίο soundtrack καθώς και οι σωστές εναλλαγές του ανάλογα με την τροπή της υπόθεσης. Τέλος, υπέροχες οι αντιδράσεις των χαρακτήρων στις διάφορες αποκαλύψεις στοιχείων.

Γενικά θέλω με την πρώτη ευκαιρία να δω και τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Κρίμα που το τελευταίο για το 3DS δεν θα βγει σε φυσική μορφή.

Το παίζω και εγώ τώρα στο κινητό. Είμαι στην υπόθεση με τη βάρκα.

Δυστυχώς έχω δει την ταινία, οπότε ξέρω περίπου τί γίνεται.

obligatory video

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2508 mightyr

mightyr

Anime Newbie

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2013 - 01:39

αυτές τις μέρες τελειώνω ni no kuni,μαγικό τουλάχιστον,εποχές breath of fire iv έχω να δω τόσο γεμάτο rpg,

άσχετο αλλά ψήνω να ξανα αρχίσω κάποιο mmo,WoW η Guild wars προτείνετε?έλεγα κάτι στο ελεύθερο γιατι δεν τα καίω κιόλας για να κάνω απόσβεση χρημάτων.

#2509 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2013 - 13:35

αυτές τις μέρες τελειώνω ni no kuni,μαγικό τουλάχιστον,εποχές breath of fire iv έχω να δω τόσο γεμάτο rpg,

άσχετο αλλά ψήνω να ξανα αρχίσω κάποιο mmo,WoW η Guild wars προτείνετε?έλεγα κάτι στο ελεύθερο γιατι δεν τα καίω κιόλας για να κάνω απόσβεση χρημάτων.

Δοκίμασε το Tera Online. Αρκετά καλό, χωρίς ατελείωτο grinding, και με ενδιαφέρον σύστημα μάχης.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2510 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2013 - 16:03

Δοκίμασε το Tera Online. Αρκετά καλό, χωρίς ατελείωτο grinding, και με ενδιαφέρον σύστημα μάχης.

Μέτριο το Tera.

Πιάσε Rift ή Neverwinter καλύτερα, μέχρι να βγει το Everquest Next του χρόνου.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2511 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2013 - 18:39

Guild wars 2. Επειδη θελει κατι χαλαρο και εχει τοσα μα τοσα να κανει περα του leveling/questing :)

2bbd14fc.jpg

#2512 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2013 - 22:36

Gran Turismo 4 και τα άντερα Αλεξίπτωτο....

#2513 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2013 - 18:53

Kingdom Hearts Re: Coded, προσπαθώ να μαζέψω τα 20 τρόπαια για να ξεκλειδώσω το κρυφό τέλος. Η καμέρα σε αυτο το παιχνίδι είναι απαίσια!

#2514 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 05:10

Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage

ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ. Ειδικά με παρέα.  Φτανεις στη Nirvana παιζοντας το. Συστηνεται ανεπιφυλακτα 2,50 ευρω προσφορα στο steam. Το αφεντικό τρελάθηκε.

Ευκαιρια. Τρεχα κοσμε, παρε παρε παρε.

#2515 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 08:00

Σα δε ντρέπεσαι να σκοτώνεις αθώα ξωτικά! 

Spoiler:

Για να μην είμαι off topic, εγώ τελευταία παίζω Hearthstone. Είναι ένα παιχνίδι με κάρτες, παρόμοιο με το magic the gathering, από την blizzard και είναι ακόμη σε closed beta. Πολύ ευχάριστο και δεν είναι ανάγκη να χαλάς λεφτά για να μαζέψεις κάρτες. Το θετικό είναι επίσης ότι έχουν πει πως ότι κάνεις στο beta από αυτήν την φάση και έπειτα θα μείνει και μετά το release.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 03 Ιανουάριος 2014 - 08:01

#2516 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 09:19

Μεσα στις γιορτες αρχισα και τερματησα τα Brothers και DmC.
Εξαιρετικα και τα 2, το μεν Brothers επειδη ηταν τελειος μαγικο και γενικα αρκετα πρωτοτυπο (εμοιαζε και λιγο με ICO μπορω να πω) και το δε DmC γιατι ως fan της σειρας δεν μπορουσα παρα να το λατρεψω.Τρομερο combat system (κλασσικα για τα DMC), πολυ "αρρωστος" κοσμος και καλη ιστορια.
Σημερα θα τσιμπησω κατι games απο το January Sales του PSN γιατι εχει πολλα καλα games παμφθηνα.

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#2517 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 19:56

Dota 2 και πάλι Dota 2. Μου καίει την ψυχή αυτο το παιχνιδι μετρικες φορες :bahhh:

v4kFmx.png

#2518 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2014 - 23:01

Σα δε ντρέπεσαι να σκοτώνεις αθώα ξωτικά! 

Spoiler:

Για να μην είμαι off topic, εγώ τελευταία παίζω Hearthstone. Είναι ένα παιχνίδι με κάρτες, παρόμοιο με το magic the gathering, από την blizzard και είναι ακόμη σε closed beta. Πολύ ευχάριστο και δεν είναι ανάγκη να χαλάς λεφτά για να μαζέψεις κάρτες. Το θετικό είναι επίσης ότι έχουν πει πως ότι κάνεις στο beta από αυτήν την φάση και έπειτα θα μείνει και μετά το release.

Εγω δεν σκοτωσα τιποτα. Δεν λεω περισσοτερα πραγματικα παρτε το παιξτε το με παρεα και θα με θυμηθειτε.

#2519 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2014 - 15:52

ειπα να δοκιμασω το Corpse Party.

πολυ μεγαλη απαγοητευση. υπαρχουν δεκαδες δωρεαν παιχνιδια πολυ καλυτερα και τρομακτικοτερα απο αυτο για Windows.

απλα εδω το μονο που πληρωνεις ειναι το voice over και τη μεταφραση ενος ετσι και αλλιως χαλια σεναριου. α, και το πιο λεπτομερες σχεδιο, που δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο. το voice over σε αρκετες περιπτωσεις ομως κανει το παιχνιδι ακομα χειροτερο. σε εκνευριζουν οι τσιριδες και τα ουρλιαχτα.

ευκαιρια βρηκαν οι Ιαπωνες να φορτωσουν τη σαβουρα τους σε φορητες κονσολες, να την κανουν "αποκλειστικη" και να σε χρεωνουν ενα καρο λεφτα.

οταν εφτασα στο 5ο κεφαλαιο και ειδα πως πρεπει να ξαναπαιζεις το ιδιο ξανα και ξανα μεχρι να σου βγει το σωστο τελος, μπουχτισα και το παρατησα.

οσο για το ανιμε, απλα δεν βλεπεται.

επρεπε να ειναι δωρεαν και αυτο, χωρις voice over. θα το εκτιμουσα περισσοτερο.

#2520 crazyfrog3

crazyfrog3

血液怒りと怒りの赤 Red of Blood Anger and Fury

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2014 - 15:05

Pokemon X για 6η φορά και εννοείται Dark Souls 2 και Diablo III Reaper of Souls.. μιλάμε για τρελό λιώσιμο! Α και Petran79 είχα τερματίσει και γω το Corpse Party στο PSP και συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα είπες! Tέτοιου στυλ game μου άρεσε πολύ Yume Nikki και Mad Father δοκιμασέ τα!  :riiight:

Δημοσιευμένη  εικόνα