Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2221 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 20 November 2011 - 20:00

Fate extra,αρκετα καλο rpg με πολυ καλο και διαφορετικο battle system.
Orcs must die :kakaka::kakaka::kakaka:
Posted Image

#2222 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 25 November 2011 - 00:41

Ξεκινησα το skyward sword και εχω εντυποσιαστει πολυ.

Οπτικα ειναι υπεροχο.Η ιστορια ειναι η κλασσικη ιστορια legend of zelda.Ομως στους χειρισμους ειναι που το χουν δουλεψει πολυ.Οι μαχες ειναι πολυ πιο πολυπλοκες απο οτι στα πρωιγουμενα και για πρωτη φορα οι εχθροι εχουν πραγματικη τεχνιτη εφυιια και οχι απλως βαραμε και αν πετυχουμε.

Οι χειρισμοι αρχικα ειναι δυσκολοι.Μου πηρε ωωωρες να μαθω πως πιλοταρω το πουλι.Επισης να πω οτι το συγκεκριμενο θυμιζει ανιμε περισοτερο απο καθε αλλο της σειρας και ειδικα στα βιντεο που ειναι υπεροχα.

Ειναι νωρις να πω αν ειναι οντως δεκαρι οπως λενε ολοι καθως ειμαι μονο στο πρωτο dungeon αλλα αν το συνεχισει ετσι και το εξελιξει νομιζω οτι θα ειναι ανετα καλυτερο απο το twilight princess.

Πού είσαι τώρα; Εγώ στο τρίτο. Δεν ξέρω, δεν περίμενα να το πω αυτό ποτέ αλλά παίζει να βρέθηκε καλύτερο video game από το ocarina of time, όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται αυτό. Σαν σκέψη, εννοώ.

Και ο Lord Ghirahim είναι o Θεός μου πλέον :D

Posted Image
Posted Image

#2223 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 November 2011 - 13:24

φοβερο παιχνιδι και μαλιστα ειναι δωρεαν. Απο τον καιρο του Lotus III για το MS-DOS εχω να νιωσω ετσι

http://nitronic-rush.com/

#2224 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 26 November 2011 - 16:43

Ξεκινησα το skyward sword και εχω εντυποσιαστει πολυ.

το ξεκινησα κι εγω προχθες. Λογικα σημερα το τερματιζω. μονο παραπονο οτι τα dungeons με εξαιρεση το 3ο ειναι πολυ απλα σε σχεση με αλλα που θυμαμαι

#2225 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 November 2011 - 21:44

Ολοκληρωσα το skyward sword και σε γενικες γραμμες εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.

Κατ'αρχην να αναφερω οτι το καινουργιο control system δουλευει τελεια και κανει καθε μαχη να μοιαζει πραγματικη μονομαχια.Βασικα καπως ετσι θα περιεγραφα γενικα το gameplay.Περνει πραγματα που σε προηγουμενα zelda ουτε που τα σκεφτοσουν οταν τα κανες και πολλες φορες σε κουραζαν και τα κανει πολυ διασκεδαστικα.

Στη συνεχεια για τους φαν των side quest προετοιμαστητε γιατι εχουμε μπολικα:ureshii:.

Επισης να αναφερω οτι το παιχνιδι σε αντιθεση με προηγουμενα δεν εχει ολο το ουσιαστικο gameplay μεσα στα dungeon αλλα εχει πολυ πραγμα και εξω απο αυτα.Τα dungeons ειναι επισης ωραια και εχουν αρκετα πιο εξυπνους γριφους απο οτι παλαιοτερα αν και ειναι πολυ πιο μικρα.

Και απο πλευρα ιστοριας ειμαι ικανοποιημενος.Παρ'ολα αυτα πρεπει να πω οτι οσα θετικα και αν εχει το skyward sword δεν ειναι δεκαρι.

Το βασικο προβλημα το εχει στη δομη του.Σε βαζεο να επισκεφτεσαι τις ιδιες περιοχες ξανα και ξανα και ξανα και πολλες φορες νιωθεις οτι κανεις συνεχως τα ιδια πραγματα.Επισης αφου μπηκατε στον κοπο και φτιαξατε τοσο υπεροχα Boss γιατι στο διαολο μας βαζετε να παλεψουμε 2 συγκεκριμενα boss ΑΠΟ 3 ΦΟΡΕΣ?????:mador2:

Δεν με νοιαζει ποσο διαφοροποιθηκαν οι μαχες ειναι τα ιδια Boss και ενα απο τα ωραιοτερα πραγματα που περναω οταν παιζω zelda ειναι η αναμονη για να δω το επομενο boss.Ξερετε τι απογοητευση ειναι να βλεπω οτι θα παλεψω ενα boss που ειχα ηδη παλεψει 2 φορες?Ασε που το τελικο ηταν anticlimatic as hell.Τα υπολειπα ηταν πολυ ωραια παρ'ολα αυτα και μπραβο τους που εβαλαν επιτελους boss rush

9/10 απο μενα.Σιγουρα καλυτερο απο twilight princess αλλα για μενα τα ocarina of time και wind waker μενουν στην κορυφη.

PS Μου λειπει ο Ganon :

sc5bab.jpg

#2226 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 27 November 2011 - 23:15

Και γω το Zelda έπιασα σήμερα, αλλά λόγω υποχρεώσεων απλώς είδα λίγο πως είναι. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες!

#2227 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 01 December 2011 - 07:20

Disgaea 4 αυτήν την περίοδο, και μερικά άλλα από λίγο.Atelier Totori, Dark Souls, ME2, Dead Space, κλπ...Αλλά όταν καίγεσαι στο Disgaea που ουσιαστικός χρόνος για άλλα games :joyful:

#2228 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 01 December 2011 - 11:09

Δεν ξέρω τι λέτε εχτές βγήκε το patch 4.3 στο World of Warcraft και τον πολυαναμενόμενο Deathwing και έχει πέσει κάψημο πάλι!!!!

Posted Image

#2229 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 December 2011 - 00:55

Δοκιμαζω το Fatal Fake 1.22
πλακα εχει για 3d fighter στο PC.

Θα ριξω μια ματια και στο Acceleration of Suguri 2 και Yatagarasu

#2230 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 03 December 2011 - 03:43

Skylanders γιατί είναι ωραία πλατφορμιά, και επειδή παιχνίδια όπως pokemon και dota έχουν κάμψει τις αντιστάσεις μου εδώ και χρόνια.

#2231 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 December 2011 - 19:46

Skylanders γιατί είναι ωραία πλατφορμιά, και επειδή παιχνίδια όπως pokemon και dota έχουν κάμψει τις αντιστάσεις μου εδώ και χρόνια.

12 Δεκεμβριου γιορταζει κιολλας. Επρεπε να βγαλουν συλλεκτικη εκδοση.

#2232 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 December 2011 - 02:20

Άρχισα το πρωί (και το τερμάτισα πριν απο λίγο) το Tenchu: Shadow Assassins (Wii). Το παιχνίδι ήταν...άστα να πάνε. Δεν ξέρω απλά άμα είναι χειρότερο απο το Tenchu Z.

Χαζό σενάριο, ηλίθιο τέλος (τέλος...λέμε τώρα), το σύστημα μάχης δεν μου άρεσε καθόλου, το Wrath of Heaven (Xbox) παίζει να έχει καλύτερα γραφικά. To Eng. dub ήταν απαίσιο, ειδικά η φωνή της Ayame ήταν....παίζεις ninja game και δεν γίνετε να διαλέξεις Jap. audio? Wth?

Αυτά που μου άρεσαν είναι: Το ύπεροχο OST, τολμώ να πω ότι έχει το καλύτερο OST απ' όλα τα Tenchu, all hail Asakura. Ωραία animation στα stealth kills.

Α ναι, o Tatsumaru έχει ακόμα το καλύτερο stealth kill.

#2233 luffy122

luffy122

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 10 December 2011 - 14:56

ξεκινησα το battlefield 3.
αν και το παιχνιδι ειναι φτιαχμενο για multiplayer το campaign μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ.

#2234 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 12 December 2011 - 23:26

Άρχισα το xenogears, και είμαι ήδη στα πρόθυρα του να το παρατήσω.
Είναι ότι πιο εκνευριστικό έχω παίξει.Πραγματικά.
Άθλια κάμερα. Δε μπορώ να δω τίποτα. Βρίσκομαι σε dungeon και ή που θα πηγαίνω στα τυφλά επειδή είναι τόσο χαμηλά η κάμερα που δε βλέπω 2 μέτρα μπροστά μου, και θα με πρήξουν τα random encounters+θα πέσει Overlevel, η που θα ανοίξω walkthrought για να γλιτώσουν τα νεύρα μου και θα χαλάσω εντελώς την ατμόσφαιρα.
Επίσης, είναι τόσο σκοτεινά τα πάντα που κάθε 5 λεπτά πέφτω και από μια τρύπα στο έδαφος άντε πάλι να τρέχω από την αρχή.

Και αυτά σε 4 ώρες παιχνιδιού μόνο.
Ευτυχώς έχει ενδιαφέρων story και με κρατά, δε ξέρω για πόσο όμως.

qzMHWHd.png

#2235 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 13 December 2011 - 00:45

Εγώ κατέβασα το CoD:MW 3 ίσα ίσα για να παίξω το campaign και να δώ τι λέει.Μια χαρά είναι και το παίζει και καλά το PC μου ευτυχώς.Τώρα βέβαια μέχρι να το τερματήσω δεν θα το σχολιάσω περισσότερο αλλά θα πω πως ναι το βρίσκω αρκετά ωραίο και θα περάσω ευχάριστα την ώρα μου!!

Posted Image