Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2251 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 30 December 2011 - 07:07

^ Μια χαρά το είπε ο Putin.

Youtube Video

LfNX0dh.png

#2252 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 December 2011 - 14:13

το ειχα παλια στο Dreamcast, τωρα τα εχω και στο PC σε καλυτερη αναλυση και ηχο

Τα 4 παιχνιδια του Pro Pinball (Timeshock, Fantastic Journey, Big Race USA, The Web) ειναι πολυ πανω απο τον ανταγωνισμο.

εχει τα 3 παιχνιδια στο GOG αλλα για το Timeshock βρειτε καλυτερα απο αλλου την εκδοση για Windows, γιατι εχει την χειροτερη DOS εκδοση (αναλυση μονο 1024χ768 65.000 χρωματα, χειροτερος ηχος και η κινηση της μπαλας κοβεται)

το Abandonware France εχει την εκδοση CD.

καλυτερη εμπειρια στο PC, περαν του να εχεις το κανονικο τραπεζι, αλλα μου λειπει το vibration effect στο Dreamcast.

#2253 Ragecore

Ragecore

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 02 January 2012 - 17:45

Ξεκινησα πριν 2 μερες το Xenogears και εχω διαβασει πως ειναι παιχνιδαρα αντε να δουμε.

#2254 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 04 January 2012 - 16:04

βγηκε δωρεαν και το visual novel Katawa Shoujo για οσους ενδιαφερονται, στα Αγγλικα.....

τι βλεπουν τα ματια μου, τι ακουν τα αυτια μου! πιο πολυ για να ικανοποιησει φετιχ ειναι μου φαινεται παρα να απευθυνθει σε ΑΜΕΑ. θα αφιερωσω λιγο χρονο ακομα.

Αν μπλεκονται ατομα απο το 4chan, αναμενομενο.....

http://katawashoujo.blogspot.com/

#2255 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 04 January 2012 - 16:57

βγηκε δωρεαν και το visual novel Katawa Shoujo για οσους ενδιαφερονται, στα Αγγλικα.....

τι βλεπουν τα ματια μου, τι ακουν τα αυτια μου! πιο πολυ για να ικανοποιησει φετιχ ειναι μου φαινεται παρα να απευθυνθει σε ΑΜΕΑ. θα αφιερωσω λιγο χρονο ακομα.

Αν μπλεκονται ατομα απο το 4chan, αναμενομενο.....

http://katawashoujo.blogspot.com/

Katawa Shoujo is a visual novel set in the fictional Yamaku High School for disabled children

lol wut? :frozen:
Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι όντως ευαίσθητοι προς τα άτομα με κινητική αναπηρία ή το έφτιαξαν όπως λες για τους φετιχιστές.
Θα το δοκιμάσω και εγώ.

PS. Παίζω Assassin's Creed: Brotherhood MP και περιμένω να μου έρθει το Saints Row: The Third από το play.com με €12.50
Posted Image
Posted Image

#2256 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 January 2012 - 19:37

ειπα να δοκιμασω το skyrim, που τοσος κοσμος εχει κολησει (ποσα parodies εχω δει newgrounds δεν ξερω:oo:) κιελπιζω να μη κολησω....πολυ ;p
フカフカ

#2257 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 04 January 2012 - 19:47

Dragonballz Ultimate Tenkaichi , Call Of Duty Modern Warfare 3

MbcN7u5.png

#2258 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 07 January 2012 - 17:29

Aγόρασα επιτέλους Skyrim και Assassin's Creed Revelations σαν δώρο για τις γιορτές:wooi2:
Επίσης βρήκα στα Seven μεταχηρισμένα battlefield 3, deus ex human revolution και infamous 2 γυρω στα 25-30 ευρώ (ακούς demonic mc??:hahaha:) Δεν τα αγόρασα βέβαια δεν ήθελα να φανώ και πολύ greedy καθώς δεν ήταν και απο τα παιχνίδια που με έκαιγαν να παίξω
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#2259 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 January 2012 - 17:54

μπορείς να καεις στην κολάση!!!!!καταραμένε Onion Knight!

#2260 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 posts

Posted 07 January 2012 - 23:23

Batman Arkham City & Bastion and I m having fun :D

#2261 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 January 2012 - 23:25

Πριν απο λίγο ξανάρχισα το Ico.

#2262 AfrObOy

AfrObOy

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 07 January 2012 - 23:34

Dragonballz Ultimate Tenkaichi , Call Of Duty Modern Warfare 3

Το Dragonballz Ultimate Tenkaichi λεει τιποτα ή μπα, γιατι σκεφτομαι να το παρω?

#2263 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 08 January 2012 - 15:07

trine 2 τωρα τελευταια, ωραιο παιχνιδακι...

#2264 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 08 January 2012 - 22:20

εχει δοκιμασει κανεις old republic?Αν ναι πειτε γνωμες(αν και λογικα γαμεi)

#2265 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 January 2012 - 00:25

εχει δοκιμασει κανεις old republic?Αν ναι πειτε γνωμες(αν και λογικα γαμεi)

To παίζει ένας φίλος μου και απ' ότι μου έχει πει έιναι τέλειο.
Ίσως το πρώτο mmo με πραγματικό σενάριο, main quests, χαρακτήρες κλπ, ενώ παράλληλα είναι απολύτως ελεύθερο και με αμέτρητα πράγματα να κάνεις.
Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει φυσικά, και ούτε πολυσκοπεύω επειδή ποτέ δεν ασχολήθηκα με star wars, αλλά αν είσαι fan φαντάζομαι πως θα σου αρέσει.

Currently playing ένα σωρό που δεν έχω τερματίσει, τις γιορτές τις πέρασα με Assasin's Creed: brotherhood, το οποίο αν και έχει αμέτρητα αρνητικά είναι πολύ καλό, απλά δε νιώθω την αίσθηση που ένιωθα πριν λίγα χρόνια με το assasin's creed.Maybe it's just me and my weird age.

Γενικά είμαι σε μια φάση που παίζω για να περάσει η ώρα και να ξεκινήσει η ρουτίνα, βαριέμαι να παίζω, αποφασίζω να κάνω κάτι άλλο, και όταν έχω βγάλει το πολύ gaming απο τη ρουτίνα (η αποχή απο το gaming για μένα είναι γύρο στις 2-3 ωρίτσες την ημέρα): έρχεται μια μέρα/βδομάδα που έχω όρεξη και ξαναπαίζω με τις ώρες.
To hell with adolescence.Long live childhood.:hero:

O6rrvsU.jpg