Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2191 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 24 September 2011 - 10:42

Βρήκα στα SEVEN μεταχειρισμένο το AC Brotherhood και το αγόρασα για 20 ευρώ! Δεν το έχω αρχήσει ακόμα γιατί τώρα τελευταία λιώνω στη Dota αλλά προβλέπω να καώ στο online του
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#2192 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 01 October 2011 - 15:00

Tελικά προς το παρόν ξεκίνησα το Shadow Hearts: From the New World κι έχει πλάκα τελικά xD
Κι έχω και το Eden Eternal για mmo!

#2193 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 October 2011 - 23:40

Βρήκα στα SEVEN μεταχειρισμένο το AC Brotherhood και το αγόρασα για 20 ευρώ! Δεν το έχω αρχήσει ακόμα γιατί τώρα τελευταία λιώνω στη Dota αλλά προβλέπω να καώ στο online του

Είναι δυνατόν!!?? Το καλύτερο παιχνίδι που βρίσκω στα Seven κοντά μου είναι το Mirror's Edge και Yakuza 3 και αυτός βρίσκει brohood?

Tελικά προς το παρόν ξεκίνησα το Shadow Hearts: From the New World κι έχει πλάκα τελικά xD
Κι έχω και το Eden Eternal για mmo!

Την καλύτερη δουλειά κάνεις, πολύ όμορφο παιχνίδι.

On topic: Blazblue: Continuum Shift, God Of War: Ghost Of Sparta, Darksiders. Καταραμένη να είναι
η τρίτη λυκείου και τα διαγωνίσματά της που δεν με αφήνουν να χαρώ την παιδικότητά μου.

#2194 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 02 October 2011 - 00:06

Είναι δυνατόν!!?? Το καλύτερο παιχνίδι που βρίσκω στα Seven κοντά μου είναι το Mirror's Edge και Yakuza 3 και αυτός βρίσκει brohood?

bwahahahahahhaa
Εγω απο Seven αγοράζω τώρα πια παιχνίδια! Επίσης έχω βρει το gow 3 τα άλλα 2 ac Υakuza 4 and many more. Επίσης έχει και το Tomb Raider Lara Croft trilogy hd remake 18 ευρώ. Να το πάρω λέτε? Δεν έχω παίξει ποτέ Τοmb Raider και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει

ps βρήκα και το Infamous 2 second handed αλλά είναι 35 ευρώ. Όχι πως δεν τα αξίζει αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά

Posted Image

#2195 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 02 October 2011 - 09:07

Και συνεχίζει να ρίχνει αλάτι στην πληγή

#2196 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 02 October 2011 - 11:20

bwahahahahahhaa
Εγω απο Seven αγοράζω τώρα πια παιχνίδια! Επίσης έχω βρει το gow 3 τα άλλα 2 ac Υakuza 4 and many more. Επίσης έχει και το Tomb Raider Lara Croft trilogy hd remake 18 ευρώ. Να το πάρω λέτε? Δεν έχω παίξει ποτέ Τοmb Raider και δεν ξέρω αν θα μου αρέσει

ps βρήκα και το Infamous 2 second handed αλλά είναι 35 ευρώ. Όχι πως δεν τα αξίζει αλλά δεν θέλω να δώσω τόσα πολλά

Τomb raider lara croft trilogy?Μην το αγγιξεις εχει τα καινουργια παιχνιδια.Legend ειναι οκ.Anniversary δεν βλεπω κανενα λογο να μην παιξεις το παλιο και το Underworld ειναι:puke:
Αν δεν σε ενοχλουν τα γραφικα παιξε τα παλια και μονο τα παλια.

sc5bab.jpg

#2197 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 13 October 2011 - 00:50

Επειδη στα ιωαννινα δεν έχω internet ακομα κατέβασα στο νέο μου laptop υλικό για να έχω. Currently playing pc games :
Star wars knights of the old republic 2
Dead Island
Amnesia the dark descend (Είναι ένα horror puzzle παιχνίδι κατα κάποιο τρόπο)
Orcs must die!
To τελευταίο το προτίνω σε όλους ανεπηφυλακτα είναι μια μύξη strategy tower defence και third person action. Πρεπει να κάνεις defend διάφορα κάστρα απο orcs βάζοντας παγίδες πυροβολόντας τα καιγοντας τα κτλ Ορίστε gameplay. Είναι πάντος φοβερό παιχνίδι
Youtube Video

Edited by Kρεμμυδοιππότης, 13 October 2011 - 01:07.

Posted Image

#2198 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 13 October 2011 - 01:04

minecraft ποτε ποτε...περιμενω κτ χρονια για το FF13 versus και τωρα αποφασισα να ξεκινησω λιγο Amnesia...αν και πολυ ψαξιμο εχει κ κα8ολου δραση >.< (με βλεπω να το βρμαι συντομα xD)
フカフカ

#2199 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 14 October 2011 - 14:16

tactics ogre και persona 1 στο psp,,,folklore στο ps3,,,alan wake sto x-box 360 και εχτες ξεκινησα και το kao the kangaroo στο dreamcast και ηταν πολυ διασκεδαστικο

#2200 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 19 October 2011 - 13:08

Naruto ultimate ninja impact :kakaka:
Posted Image

#2201 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 05 November 2011 - 09:15

Dark souls fucking yeah!
Και νόμιζα ότι επειδή έχω παίξει το demon's souls δε θα πέθαινε τόσο πολύ.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2202 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 November 2011 - 14:25

Κιεγώ τα ίδια, μόλις ξεμπέρδεψα με Anor Londo και σήμερα λογικά θα πάω για το μποσς στο Painted World of Ariamis.

Quelaag's Furysword +5. :if:

HnH5aB0.jpg

#2203 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 November 2011 - 15:29

εγω εχω κολλησει στο Supercade (και ενιοτε GGPO).

Δοκιμασα επισης το Beat Mania Sirius (30 GB το ατιμο....) αλλα ειναι πανδυσκολος ο συγχρονισμος με τοσα κομματια. Αλλα ειναι ωραιο να παιζει το βιντεοκλιπ και να προσπαθεις να βρεις το ρυθμο του καθε beat.

#2204 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 06 November 2011 - 16:03

Θελοντας να εχω μια πληρης εικονα πριν παρω το sonic generations αποφασισα να κανω ενα 2d sonic marathon.Εμεινα πληρως ικανοποιημενος.Κατα τη γνωμη μου η τριλογια του genesis παει ετσι
Sonic 1 πρωτοτυπο
Sonic 2 εξελιξη
sonic 3 and knuckles τελειοποιηση.
Eπισης εκανα replay μερικες πιστες απο SA1&2(BEST GAMES EVER) και απο sonic unleashed(day stages γιατι της νυχτας ειναι:puke:).
Τωρα sonic 2006 εχω ακουσει τοοοοσες βρισιες και εχω δει και μερικα let's play οποτε whatever.Sonic colors και sonic 4 δεν χρειαζεται νομιζω.Θα απολαυσω το στυλ τους στο generations:joyful:

sc5bab.jpg

#2205 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 09 November 2011 - 19:07

Minecraft και ανυπομονώ για το Skyward Sword. DAT MUSIC. DAT SUPER MARIO GALAXY LEVEL MUSIC.