Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#2176 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 September 2011 - 19:06

ευτυχως υπαρχει english patch για το παιχνιδι Princess Maker 5 για Η/Υ.

Φαινεται ενδιαφερον και πιο πολυπλευρο απο τα αλλα μιας και εγκαταλειπει το fantasy τοπιο και λαμβανει χωρο στο Τοκυο του σημερα. Το αν θα φτασει το 2 σε ποιοτητα δεν ξερω. Αλλα παρουσιαζει και αυτο αρκετες επιλογες. Ιδωμεν.....

σπο οτι ειδα υπαρχει δυνατοτητα να κανεις την κορη σου οτακου και να φοραει στολη Evangelion. Ο επομενος στοχος αυτος ειναι λοιπον

Η Gainax εκανε το σχεδιο....

Edited by Petran79, 14 September 2011 - 10:19.

#2177 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 September 2011 - 22:14

Medieval 2 Total war

Ήθελα χρόνια να το δοκιμάσω αλλά βολευόμουν με το παλιό και κλασσικό Rome.

Φυσικά το απολαμβάνω και οι ώρες παιρνούν απίστευτα γρήγορα με τα Total war. Σε συνέπεια με τα προηγούμενα, είναι απολαυστικότατο για τους strategy fans.

To μόνο που μου λείπει είναι μερικές μονάδες, όπως οι μακεδονικές φάλλαγγες και οι ρωμαϊκές λεγεώνες από το Rome, με κάπως πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες από άποψης στρατιγικής (π.χ. testudo), αλλά δεν έχω παίξει και πολύ ακόμη για να βγάλω τελικά συμπέρασματα.

#2178 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 15 September 2011 - 22:54

Τερμάτησα το star wars ΚΟΤΟR πριν λίγες μέρες. Πολύ ωραίο παιχνίδι με γαμάτη ιστορία.
Τώρα ξεκίνησα το star ocean second evolution. Ωραίο είναι αλλά το the first departure μου άρεσε πιο πολυ
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#2179 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 September 2011 - 22:54

Medieval 2 Total war

Ήθελα χρόνια να το δοκιμάσω αλλά βολευόμουν με το παλιό και κλασσικό Rome.

Φυσικά το απολαμβάνω και οι ώρες παιρνούν απίστευτα γρήγορα με τα Total war. Σε συνέπεια με τα προηγούμενα, είναι απολαυστικότατο για τους strategy fans.

To μόνο που μου λείπει είναι μερικές μονάδες, όπως οι μακεδονικές φάλλαγγες και οι ρωμαϊκές λεγεώνες από το Rome, με κάπως πιο ενδιαφέρουσες δυνατότητες από άποψης στρατιγικής (π.χ. testudo), αλλά δεν έχω παίξει και πολύ ακόμη για να βγάλω τελικά συμπέρασματα.

Aντί για φάλαγγες έχει pikemenν αλλά δεν είναι τόσο καλοί όσο στο rome.
Βέβαια στο medieval μπορείς άνετα να τιους αντικαταστήσεις με απλούς spearmen και heavy infantry.
Kαλή διασκέδαση παίζοντας ένα απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια.

Currently playing onimusha 3, magic the gathering 2012:duels of the planeswalkers, dynasty warriors 7 (πάντα), και πολλά παλλιά και αφημένα...
Τόσο καιρό παραπονιέμαι λόγω έλλειψης παιχνιδιών και σε κάτι στιγμές σαν κι αυτή σκέφτομαι πόσα παιχνίδια είναι που έχω να παίξω...

O6rrvsU.jpg

#2180 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 September 2011 - 23:25

Currently playing onimusha 3

Lol...
Currently playing Onimusha Dawn of Dreams & Suikoden I.

#2181 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 September 2011 - 23:42

Onimusha Dawn of Dreams

Υποτιμημένο. Ακόμα και fighting mini-game έχει!

Currently μπλέηινγκ Uncharted Drake's Fortune (κυριολεκτικά currently, κάνω διάλειμμα με την κονσόλα δίπλα ανοιχτή), Forest of Pain quest στο G.U. για πολλοστή φορά όποτε λάχει, και βεβαίως βεβαίως το obligatory Blazblue.

Όλα όμορφα, μετά πάω online Uncharted 2 (!) με παρέα.

Επίσης, πριν καμιά βδομάδα πήρα evil ending στο Infamous.

That's κατάληψη for you.

HnH5aB0.jpg

#2182 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 September 2011 - 16:20

Υποτιμημένο. Ακόμα και fighting mini-game έχει!

Yeap, είναι το αγαπημένο μου Onimusha.
+έχει και το ΈΠΟΣ.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jskKPeVIhwU[/YOUTUBE]

#2183 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 September 2011 - 16:34

Δαμν, ποτέ δεν είχα ξεκλειδώσει τα bonus costumes. Θέλει να ολοκληρώσεις το τελευταίο επίπεδο; Θυμάμαι το έχω αφημένο στη μέση εδώ και κάτι χρόνια, too much hassle.

HnH5aB0.jpg

#2184 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 September 2011 - 18:54

Δαμν, ποτέ δεν είχα ξεκλειδώσει τα bonus costumes. Θέλει να ολοκληρώσεις το τελευταίο επίπεδο; Θυμάμαι το έχω αφημένο στη μέση εδώ και κάτι χρόνια, too much hassle.

Έχει 3 bonus costumes άμα θυμάμαι καλά. Το πρώτο το ξεκλειδώνεις άμα κάνεις όλα τα Test of Valor (αυτά με το χρόνο), το άλλο costumes set νομίζω στο Dark Realm το ξεκλειδώνεις.

#2185 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 16 September 2011 - 20:12

Χμμμ, έχω αφήσει 3 παιχνίδια ατέλειωτα. Όχι, κάν'τα 4! Οdin Sphere (που δεν το βλέπω σύντομα πιθανότατα), Shadow Hearts: From the New World (το πήρα γιατί ακουγόταν ωραίο αλλά έχει ξεμείνει γιατί γύρισα για το καλοκαίρι οπότε δεν έχω κάτσει να πολυπαίξω, αν και τα γραφικά με σκοτώνουν κάπως), ΚΗ:Recoded (είχα κολλήσει σ'ένα boss και το ψιλοάφησα) και το Dissidia Duodecim (τελευταίο chapter κι όλο περπατάμε και περπατάμε ΚΑΙ περπατάμε....).
Βέβαια έχω και στον υπολογιστή το FF7, American McGee's Alice και Dragon Quest IX Sentinels of the Starry Skies τα οποία δεν έχω τελειώσει x)
Πιο "currently" είναι το Dissidia όμως ο:

#2186 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 16 September 2011 - 22:30

Εγω παιζω επιτελους symphony of the night και με δυσκολευει καμποσο.Ειδικα ολο αυτο με το εξωπλισμο και τα levels.Για τα boss ενα εχω να πω........EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPIIIIIIC!

sc5bab.jpg

#2187 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 September 2011 - 11:25

Εγω παιζω επιτελους symphony of the night και με δυσκολευει καμποσο.Ειδικα ολο αυτο με το εξωπλισμο και τα levels.Για τα boss ενα εχω να πω........EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPIIIIIIC!

κατσε να παιξεις Order of Ecclesia και θα σου πω εγω δυσκολια.

#2188 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 18 September 2011 - 16:01

To Odin Sphere είναι από τις καλύτερες PS2 εμπειρίες. Με άφησε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Απροσδόκητο βάθος στο gameplay.

Κοντεύω να τελειώσω το Deus Ex: Human Revolution, παίζοντας στο μεσαίο επίπεδο δυσκολίας και βγάζοντας τις αποστολές με stealth. Ενδιαφέρουσα ιστορία και επιλογές. Κάποια κολλήματα σε τομείς του gameplay, αλλά δουλεύει καλά με βάση τους εσωτερικούς κανόνες.
Παράλληλα μου ήρθε όρεξη για Max Payne και ξαναπαίζω το πρώτο για πολλοστή φορά.

#2189 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 20 September 2011 - 22:05

Super Mario Bros! Thank you Ambadassor programme!

#2190 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 September 2011 - 19:14

Μιας και το νετμπουκ δε σηκωνει το 4, παιζω μεσω fιnαlbυrn το 3rd Strike Fight for the Future. Εναλλακτικα και το Alpha 3 και καποια της Snk, μιας και τα ειχα παρατησει.
Να τα θυμηθω λιγω.
Βεβαια χωρις pαd ή sτιcκ, αλλα με το πληκτρολογιακι του νετμπουκ. Δεν το συνιστω ομως αν δεν το εχετε συνηθισει.Ολες οι κινησεις και τα cοmbο παντως πιανουν μια χαρα. Ακομα και οι 360 μοιρων αν εισαι hαrdcοre αλλα αποφευγω τετοιους χαρακτηρες.