Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2007 - 06:30

(..and /patpat)

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 21:43
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 09:56
Naruto 4 στο Gamecube......Γ@Μ@ΕΙ!!!!!!!!!! Έχω κολλήσει άσχημα! Το τι ξύλο πέφτει δε λέγετε!!! Μαζευόμαστε παιδια και παίζουμε τετραπλό και γίνετε της πόρνης!!!! Αξίζει άσχημα.....
ε άμα μαμάει το παιχνίδι να μην το πάρουμε τότε... δεν τον φάγαμε νέοι θα τον φάμε γέροι;
και αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που θα μπορούσες να αποφύγεις τις κακές λεξούλες και να μας πεις αυτό που ήθελες αλλιώς...
για οτιδήποτε άλλο άσχετο , περιμένω ΠΜ
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 17:07

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 18:09

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 18:49

και Pokemon Ranger για το DS

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 04:44
Αυτό το καιρό Gothic 3 (πολύ καλό αλλά όχι σαν το 2) και Runaway 2 (σαν λάτρης των adventure games)
Χεχε...και εγώ περιέργως ασχολούμαι με το 3 αυτή την στιγμή. Αν και τα γραφικά και ο κόσμος φαίνεται απίστευτος, κάτι με χαλάει στο gameplay. Το 2 με το expansion μέσα του είχα αλλάξει τα φώτα (το τελείωσα και με τα τρία guilds)...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 09:53
[Wii] The Legend of Zelda: Twilight Princess
[Wii] Red Steel
Active
[GBA] Pokemon Emerald (Beldum on training

[NDS] Touch Detective
Waiting For
[NDS] Pokemon Ranger (13/04/2007)
[PS2] Dirge of Cerberus -Final Fantasy VII- (After Ranger)
[NDS] Pokemon Diamond/Pearl (δεν με νοιάζει πότε θα βγουν, εγώ μετά τις εξαιτάσεις θα παίξω!)
[PS2] Final Fantasy XII (Summer)
Ελπίζω να τελειώσω το Touch Detective (καλά η Emerald δεν τελειώνεται

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 10:04
god of war εν αναμονη του 2.
Πλάκα κάνεις ?????

Εγώ έπαιξα το 1 αυτό με τον Κράτωνα...Γαμάει αυτό το παιχνίδι για το PS2.Αυτό είναι από τα καλύτερα RPG games στον κόσμο τώρα. <<

Για να πω την αλήθεια έπαιξα Elder Scroll 4 : Oblivion, Legacy of Kain(όλες οι σειρές), Max Payne 1+2, Doom 3, Quake 4 και άλλα πολλά καλά.A μην ξεχνάμε ότι τα σπάνε και τα Second Sight + The Suffering.Τώρα παίζω το Neverwinter Nights 2(αν και βαρύ για τον PC μου βαράει άγρια αυτό το παιχνίδι).
Έχω και το Heroes of Might and Magic 5: Dark Messiah, αλλά δεν το παίζω γιατί είναι 3 φορές πιο βαρύ απο το Elder Scroll 4 : Oblivion.Περιμένω να κάνω αναβάθμιση τον PC μου και μετά θα τα παίξω όλα κι όλα.

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 10:14
Πλάκα κάνεις ?????
![]()
![]()
![]()
Εγώ έπαιξα το 1 αυτό με τον Κράτωνα...Γαμάει αυτό το παιχνίδι για το PS2.Αυτό είναι από τα καλύτερα RPG games στον κόσμο τώρα. <<
Πλάκα μου κάνεις;;;;; άλλο ένα παιχνίδι που πρέπει να φορέσω τσίγκινο σωβρακάκι για να το παίξω , μη με βρει κανά κακό...
πάντως αρχίζω να ανησυχώ με τη νεολαία... αντί να βγει έξω να γ... παίρνει παιχνίδια που γ...
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 13:00
Μ'αρέσεις.......πάντως αρχίζω να ανησυχώ με τη νεολαία... αντί να βγει έξω να γ... παίρνει παιχνίδια που γ...

Xτές παίζαμε με ένα φίλο Grim Fandango........

Ναίίίίίί....../

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 13:32

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 16:40

Continuous Spoiler Phase ftw ^^

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 19:04

Επίσης, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρω το Grim Fandango, γι'αυτό ρωτάω τον Ερμή μήπως τυχόν ξέρει (μιας και το έχει)