Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently Playing Videogame.....
Posted 06 February 2007 - 15:37
Posted 19 February 2007 - 15:32
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 23 February 2007 - 19:21
Posted 23 February 2007 - 19:56
Είδα το Silent Hill χθες και θυμήθηκα την περσινή χρονιά που είχα πάρει όλα τα παιχνίδια τρόμου στο ps1 και τα τερμάτιζα.... Θυμήθηκα πόσο είχα πορωθεί με το Silent Hill. Το πιο φοβερό παιχνίδι. Έχω παίξει μόνο το πρώτο αλλά νομίζω πως μόνο αυτό αξίζει. Έχω παίξει και το 4 στο XBOX, πολύ καλά γραφικά, αλλά η αίσθηση δεν συγκρίνεται και ούτε το αξέχαστο soundtrack.... Λέω να το τερματίσω άλλη μία στο Hard.
Ναι νωρίς το θυμήθηκα αλλά παίξε το Silent hill 2: Restless dreams (έχει και mini game) και θα με θυμηθείς

Κόλλημα τώρα έχω φάει με το doom3 (ναι νωρίς το θυμήθηκα και αυτό

Posted 24 February 2007 - 09:52
God of war,απλα τα σπάει...Cassiel,το Digimon World DS ειναι οντως καλο? ελεγα να αγορασω DS για αυτο το παιχνιδι αλλα το ειδα στο ιντερνετ και φανηκε οτι ηταν λιγο copy απο το Digimon World 3 tou PS1...Ασε που στις μαχες φαινοταν μονο το αντιπαλο Ντιτζιμον...
Εντάξυ μην περιμένεις και κάτι τρελό.Είναι απλά καλό.Εγώ βασικά πριν το ξεκινήσω δεν περίμενα να είναι καν καλό.Αλλά είχα δει εικόνες του και είδα ότι πήρε καλές βαθμολογίες και είπα να το δοκιμάσω.Από πλοκή είναι σχετικά απλό και σίγουρα όχι του επιπέδου των anime.Τώρα να πάρεις DS μόνο γι'αυτό σίγουρα δεν λέει.Υπάρχουν τόσα άλλα πολύ καλύτερα.Σαν RPG το Magical Starsign είναι το καλύτερο.
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 24 February 2007 - 12:27

ρε σεις να ψαξω το god of war 1 με το κανονικό art work ή να παρω την πλατινουμ έκδοση? αξιζει δλδ να παρω το παιχνιδι στην αρχικη του εκδοση που κυκλοφορησε?
η ιδια ερωτηση και για το kingdom hearts 1
Posted 01 March 2007 - 21:19

Posted 10 March 2007 - 03:24

Aυτό είναι καλό 3rd person action/adventure game......

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......

Posted 10 March 2007 - 10:08
Posted 10 March 2007 - 10:27

P4 2,4GHZ Gforce 5200:ill:
Τα νέα παιχνίδια δεν μπορώ να τα παίξω σωστά οπότε προτιμώ παλιότερα παιχνίδια.
Τώρα παίζω Broken Sword 1 και Splinter Cell 3 Chaos Theory.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 11 March 2007 - 00:22
Edit:
Αξίζει! Για την ακρίβεια είναι Pokemon Copy αλλά τέλος πάντων! Για αυτό μου άρεσε άλλωστε!God of war,απλα τα σπάει...Cassiel,το Digimon World DS ειναι οντως καλο? ελεγα να αγορασω DS για αυτο το παιχνιδι αλλα το ειδα στο ιντερνετ και φανηκε οτι ηταν λιγο copy απο το Digimon World 3 tou PS1...Ασε που στις μαχες φαινοταν μονο το αντιπαλο Ντιτζιμον...

Posted 11 March 2007 - 00:30

Posted 11 March 2007 - 08:47
Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller.
Same here!

Καλά εν το μεταξύ τώρα έχω τόσα παιχνίδια Pending λόγω του Final Fantasy VII

The Legend of Zelda: Twilight Princess - (Will Be Continued in two Months)
Red Steel - (Will Be Continued in two months)
Touch Detective - (Playing Slowly)
Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller - (Playing Slowly)
Αύριο μάλλον θα παραγγείλω το Dirge of Cerberus -Final Fantasy VII- (αφού σήμερα το απόγευμα θα δω το Final Fantasy VII: Advent Children καθώς και το Last Order -Final Fantasy VII-...

Α ρε τελική φαντασία τι μας κάνεις...

Επίσης δεν ξέρω, αλλά πάση θησία θα έχω τελειώσει όλο το Final Fantasy VII Complication που έχω ακόμα, (ή και μάλλον θα διαβάσω περιλήψεις για τα Japan Only Mobile Games <<) μέχρι τον Απρίλιο που -επιτέλους- βγαίνει το Pokemon Ranger!!

Posted 16 March 2007 - 20:57
http://youtube.com/watch?v=kg8hk3QrCBg
Βerserk ps2 αλλα στα αγγλικα