Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Currently Playing Videogame.....

• Please log in to reply
2778 replies to this topic

#166 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 06 February 2007 - 15:37

fm 07.εχω λιωσει.btw μπορει καποιος να μοθ πει πως θα παιξω το ff vii στο psp.δεν εχω ιδεα με το emulation στο psp.γενικα δεν εχω ιδεα για το psp

#167 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 06 February 2007 - 20:48

god of war εν αναμονη του 2.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#168 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 19 February 2007 - 15:32

Digimon World DS.Καλύτερο απ'ότι περίμενα.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#169 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 23 February 2007 - 19:21

God of war,απλα τα σπάει...Cassiel,το Digimon World DS ειναι οντως καλο? ελεγα να αγορασω DS για αυτο το παιχνιδι αλλα το ειδα στο ιντερνετ και φανηκε οτι ηταν λιγο copy απο το Digimon World 3 tou PS1...Ασε που στις μαχες φαινοταν μονο το αντιπαλο Ντιτζιμον...

#170 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 posts

Posted 23 February 2007 - 19:56

Είδα το Silent Hill χθες και θυμήθηκα την περσινή χρονιά που είχα πάρει όλα τα παιχνίδια τρόμου στο ps1 και τα τερμάτιζα.... Θυμήθηκα πόσο είχα πορωθεί με το Silent Hill. Το πιο φοβερό παιχνίδι. Έχω παίξει μόνο το πρώτο αλλά νομίζω πως μόνο αυτό αξίζει. Έχω παίξει και το 4 στο XBOX, πολύ καλά γραφικά, αλλά η αίσθηση δεν συγκρίνεται και ούτε το αξέχαστο soundtrack.... Λέω να το τερματίσω άλλη μία στο Hard.

Ναι νωρίς το θυμήθηκα αλλά παίξε το Silent hill 2: Restless dreams (έχει και mini game) και θα με θυμηθείς :respect: Ίσως ΤΟ κορυφαίο horror μαζί με fatal frame 3. Απίστευτη ατμόσφαιρα, πιο απίστευτο soundtrack. Το 4 είναι επιεικώς απαράδεκτο. Καμιά σχέση με sh!

Κόλλημα τώρα έχω φάει με το doom3 (ναι νωρίς το θυμήθηκα και αυτό
:whistling:). Ωραία ατμόσφαιρα, απίστευτα γραφικά, αλλά μου την σπάει που πρέπει να επιλέξεις μεταξύ φακού-όπλων

#171 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 24 February 2007 - 09:52

God of war,απλα τα σπάει...Cassiel,το Digimon World DS ειναι οντως καλο? ελεγα να αγορασω DS για αυτο το παιχνιδι αλλα το ειδα στο ιντερνετ και φανηκε οτι ηταν λιγο copy απο το Digimon World 3 tou PS1...Ασε που στις μαχες φαινοταν μονο το αντιπαλο Ντιτζιμον...

Εντάξυ μην περιμένεις και κάτι τρελό.Είναι απλά καλό.Εγώ βασικά πριν το ξεκινήσω δεν περίμενα να είναι καν καλό.Αλλά είχα δει εικόνες του και είδα ότι πήρε καλές βαθμολογίες και είπα να το δοκιμάσω.Από πλοκή είναι σχετικά απλό και σίγουρα όχι του επιπέδου των anime.Τώρα να πάρεις DS μόνο γι'αυτό σίγουρα δεν λέει.Υπάρχουν τόσα άλλα πολύ καλύτερα.Σαν RPG το Magical Starsign είναι το καλύτερο.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#172 etern1tyST

etern1tyST

::insider::

• Members
  • 325 posts

Posted 24 February 2007 - 12:27

παιζω τωρα ΖΕΛΔΑ : Ξυπνητης του Ανεμου ::P

ρε σεις να ψαξω το god of war 1 με το κανονικό art work ή να παρω την πλατινουμ έκδοση? αξιζει δλδ να παρω το παιχνιδι στην αρχικη του εκδοση που κυκλοφορησε?
η ιδια ερωτηση και για το kingdom hearts 1
Posted Image

#173 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 01 March 2007 - 21:19

Currently playing videogame HEROES: Of Might And Magic . Πλέον μπορώ να πω πως έχω μία ολοκληρωμένη άποψη για την σειρά 8)

E5VV38U.jpg

#174 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 10 March 2007 - 03:24

God Of War 2.......:respect:
Aυτό είναι καλό 3rd person action/adventure game......
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#175 rath

rath

Anime Newbie

• Members
  • 33 posts

Posted 10 March 2007 - 10:08

Παίζω το Splinter Cell Double Agent (για 2η φορά καθώς έκανα format και έχασα τα saves:'D)

#176 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 10 March 2007 - 10:27

Δεν κατέχω καμμία κονσόλα και ο υπολογιστής μου έχει αρχίσει να απαρχαιώνετε...:despair:
P4 2,4GHZ Gforce 5200:ill:
Τα νέα παιχνίδια δεν μπορώ να τα παίξω σωστά οπότε προτιμώ παλιότερα παιχνίδια.
Τώρα παίζω Broken Sword 1 και Splinter Cell 3 Chaos Theory.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#177 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 March 2007 - 00:22

Μόλις τελείωσα το Final Fantasy VII... Δεν περιγράφεται ανθρώπινα λόγια, ηλικρινά... Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο...

Edit:

Αξίζει! Για την ακρίβεια είναι Pokemon Copy αλλά τέλος πάντων! Για αυτό μου άρεσε άλλωστε! :bleh: Αρχικά το έπαιξα στο Μ3 μου, αλλά μου άρεσε αρκετά, οπότε πιθανόν να το αγοράσω! :)

oR4yYRl.gif

#178 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 11 March 2007 - 00:30

Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller. :whistling:

LfNX0dh.png

#179 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 March 2007 - 08:47

Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller. :whistling:

Same here! :bleh: Καλύτερο από ότι πίστευα! :)

Καλά εν το μεταξύ τώρα έχω τόσα παιχνίδια Pending λόγω του Final Fantasy VII :

The Legend of Zelda: Twilight Princess - (Will Be Continued in two Months)
Red Steel - (Will Be Continued in two months)
Touch Detective - (Playing Slowly)
Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller - (Playing Slowly)

Αύριο μάλλον θα παραγγείλω το Dirge of Cerberus -Final Fantasy VII- (αφού σήμερα το απόγευμα θα δω το Final Fantasy VII: Advent Children καθώς και το Last Order -Final Fantasy VII-... :
Α ρε τελική φαντασία τι μας κάνεις... :bleh:

Επίσης δεν ξέρω, αλλά πάση θησία θα έχω τελειώσει όλο το Final Fantasy VII Complication που έχω ακόμα, (ή και μάλλον θα διαβάσω περιλήψεις για τα Japan Only Mobile Games <<) μέχρι τον Απρίλιο που -επιτέλους- βγαίνει το Pokemon Ranger!! :D

oR4yYRl.gif

#180 Barret

Barret

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 16 March 2007 - 20:57

αυτι τι στιγμη πως να το πω ,πως να το θεσω απλως δειτε το video και θα καταλαβετε τι εννοω χιχιχι

http://youtube.com/watch?v=kg8hk3QrCBg

Βerserk ps2 αλλα στα αγγλικα