Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
478 replies to this topic

#256 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:16

Night Wizard Seal - 薬売り

Δημοσιευμένη  εικόνα

Τα πράγματα μπλέκονται. Ο σορός των πτωμάτων μεγαλώνει και με λυπεί το γεγονός ότι ένας Επιθεωρητής έφυγε από τη ζωή.

Παλιότερες εμπειρίες μου έχουν δείξει ότι τέτοια άτομα, παρ'όλο που μπορεί να μείνουν για λίγο χρόνο στη σκηνή, κυριεύονται από καταστάσεις περίεργης διαύγειας και ενάργειας. Θα την εμπιστευτώ ενστικτωδώς.

Ας κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου.

Mariya Shindou
Λυπαμαι Aizen, αλλα διαβαζοντας τα offtopic post, ο μονος που σε υποστηριξε ηταν το ζομπι του Squallo. Ο λογος που ψηφισα τον Black Jack στο προηγουμενο παιχνιδι ηταν γιατι ειδα μια υπερπροσπαθεια απο μερους του να μεινει στο παιχνιδι, και πριν λιγες ωρες στο οφφτοπικ, ειδαμε το ιδιο και απο εσενα (αλλαγη ψηφου τελευταια στιγμη κλπ). Δεν μ'αρεσει να ακολουθω ρευματα αλλα θα αναγκαστω να σε ψηφισω.

συν το οτι δεν καταλαβαινω γιατι σε αυτο το παιχνιδι, απο τον πρωτο κιολας γυρο εχουνε πεσει ολοι πανω στον Aizen. Τελος παντων δεν με αφορα, αφου ειστε ολοι τοσο σιγουροι για τον Αιζεν, το κριμα στο λαιμο σας.

Δεσποινίς με εκπλήσσεται. Τα λεγόμενά σας είναι διφορούμενα. Μήπως είναι μια προσπάθεια να καλύψτε τη θέση σας ψηφίζοντας τον Aizen, αφήνοντας παρ'όλα αυτά και έναν σπόρο αμφιβολίας για την καταψήφισή του; Ή προσπαθείτε να αποδιώξετε τις κατηγορίες εναντίον του; Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται πώς η θέση σας είναι αρκετά δυσμενής.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Yukari Tanizaki

Υ.Γ:Προς όλους:σκεφτείτε το καλά πριν ψηφίσετε τον Aizen...Στοιχείο δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ(βλ.προηγούμενη ομιλία μου +το ότι ο επιθεωρητής στηρίχτικε σε άποψη και θεωρία ΑΛΛΟΥ όταν τον ψήφισε,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΖΕΝ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ)

Αρκετά ύποπτη. Βλέπετε ότι ο Aizen έχει καταψηφιστεί, αλλά παρ'όλα αυτά θέλετε να δώσετε μια νότα λογικής στις αντιδράσεις κάποιων. Ωστόσο παρατηρώ ότι ακραίες θέσεις είχε ένα άτομο μόνο. Και ο ζήλος σας με εκπλήσσει...

Mr Poplan and Miss Emiru, υπάρχουν θαρρώ κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν. Μην νομίζετε ότι σας λησμόνησα.

形(Shape), 誠(Truth), 理(Reason/Justice)

Μόνο έτσι θα μπορέσει να λυθεί το μυστήριο.

Εις το επανιδείν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#257 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:53

Δημοσιευμένη  εικόνα
Oliver Poplan

Κύριε Medicine Seller(Night Wizard Seal), εκπλήσσομαι που με μνημονεύετε ακόμα.
Είχατε καταστήσει σαφή τη θεωρία σας. Γράψατε "προσπαθεί να γλυτώσει από τις κατηγορίες, χρησιμοποιώντας δύο συμμάχους", "Είτε πέθαινε ο Squalo, είτε η Shiro, εσείς είχατε προστατέψει τη θέση σας", "Ο ένας αποδείχθηκε δολοφόνος. Ο άλλος;"...

Ο άλλος, αγαπητέ μου Medicine Seller(Night Wizard Seal) αποδείχθηκε ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ!

Η θεωρία σας πήγε πανηγυρικά για βρούβες. Έχετε καινούργια θεωρία και με μνημονεύετε ξανά; Θα θέλατε να την μοιραστείτε μαζί μου; Είναι μια καλή ευκαιρία να το συζητήσουμε. Ομολογώ ότι δεν σας υποπτευόμουν μέχρι τώρα, αλλά η στάση σας με εκπλήσσει. Εγώ που έκανα λάθος στις χθεσινές μου απόψεις, προσπάθησα να δω τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι, αναθεώρησα και έριξα μία πιο κοντινή ματιά στην Mariya Shindou(πίΟu-πίΟu).
Και άδικο να έχω, προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και να αναζητήσω έναν άλλον τρόπο αναζήτησης των δολοφόνων.
Εσείς, που η δική σας, ακραία τολμώ να πω άποψη, περί των δύο υποτιθέμενων συνενόχων μου ανάμεσα στους οποίους είχα να διαλέξω, αποδείχθηκε περίτρανα λανθασμένη, δεν σκοπεύετε να κάνετε το ίδιο; Όσο απίθανη κι αν μου φάνηκε η άποψή σας όταν την ξεστομίσατε, τη σεβάστηκα γιατί δείχνατε να την πιστεύετε και δεν σας ξαναενόχλησα. Τώρα που αποδεδειγμένα κάνατε λάθος στη θεωρία σας περί συνενόχων, τι σας κάνει να επιμένετε και να κατηγορείτε τον άνθρωπο που έριξε ένα καθοριστικό καρφί στον έναν και μοναδικό δολοφόνο που έχουμε πιάσει; Δεν τολμώ καν να φανταστώ ότι η απάντηση είναι "εκδίκηση για τον χαμένο μου σύντροφο squalo". Δε θα το περίμενα ποτέ από εσάς, αλλά η εμμονή μας πραγματικά με εκπλήσσει.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#258 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 23:12

R Ichirou Tanaka

(Το έγραψα σε σχόλιο :P Σε εσένα το έγραψα, όχι στην χαρακτήρα σου.)

Kuroko, ψήφισες αργά για τον εξής λόγο. Πιάστηκες από τα λόγια του Aiyori Aoshi, ώστε να αφήσεις πίσω την θεωρία για τον Κόμη και έτσι να καταφέρεις να μπεις μέσα στο ρεύμα χωρίς να δώσεις ιδιαίτερη σημασία. Δεν ήσουν ούτε από τα πρώτα άτομα που ψηφίσανε τον γιατρό ούτε από αυτά στην μέση. Και όχι δεν σας κατηγορώ γιατί γρήγορα ψηφίσατε τον Aizen, αλλά για το ότι προσπαθείτε να μπείτε πάλι στο ρεύμα ώστε να μην σας πάρουνε χαμπάρι. Αν δεν καταλάβατε καλά, σας κατηγορώ για το μουλωχτό τρόπο που ψηφίζετε. Γιατί μεν μπορεί να παρουσιάζετε επιχειρήματα αλλά ακολουθείτε πάντα τους άλλους όπως σας συμφέρει. Και σε αυτήν την περίπτωση, εφόσον ο Aizen έχει καθοριστεί ότι θα βγει ψηφίζεται εκείνον ώστε να μην μπείτε στο μάτι των επιθεωρητών και των πολιτών.

Και δεν είπα ότι η χρήση της γλώσσας είναι λόγος για κατηγορία, είπα ότι δεν θεωρώ την χρήση αυτής σωστή. Την χρήση της γλώσσας όπως ανέφερα την θεώρησα ιδιαίτερα σωστή στις δικαιολογίες του Aizen. Παρατηρείται μια διαφορά; Κατηγορίες-δικαιολογία.
Το επόμενο ρεύμα μου; Νομίζω ότι δεν έχω δημιουργήσει κάποιο άλλο. Και γιατί όχι; Εφ'όσον έχω την πεποίθηση ότι είστε ένας από τους δολοφόνους που ενεργεί από πίσω κρατώντας μια καλύτερη μάσκα από άλλους.

Αλήθεια, κάποιος δεν μπορεί να ξεχάσει λεπτομέρειες; Είστε άνθρωπος, νομίζω ότι μπορείτε να το καταλάβετε αυτό. Εξάλλου τελευταία χάνω τις βίδες μου.
Σας συγχαίρω πάντως για την αναγνώριση της αξίας του ρυζιού.

Yukari, ας αρχίσουμε από τις αρχικές σας κατηγορίες. Στοιχεία γιατί πράγμα; Για το ότι έτυχε απλά να είμαι σε αυτήν την σειρά χρόνου;
Στοιχεία για το ότι με κατηγορείτε ότι δυο άτομα που ψήφισαν πέθαναν; Ο R δεν καταλαβαίνει την λογική αυτή. Ίσως η θεωρία μου την πρώτη φορά ήταν σωστή, και την δεύτερη απλά λανθασμένη εφόσον πίστεψα και τους υπόλοιπους. Ήταν βολικό να είμαι σε αυτήν την σειρά χρόνου; Ίσως, αλλά ούτε που το πρόσεξα. Δεν νομίζω ότι θα έδινε κάποιος τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό.

Και ναι δεν άλλαξα την γνώμη μου για τον Aizen, αλλά παρόλα αυτά ο κύριος παραήταν έξυπνος να δικαιολογήσει όλες τις αναλύσεις μου. Σε αντίθεση με άλλους. Και ναι το άλλαξα γιατί πίστεψα σε αυτήν την γνώμη που είχε διατυπωθεί από πολλούς. Δεν θα πολύασχοληθώ πια με την δικαιολόγησή μου. Δεν νιώθω τόσο άσχημα που με ψηφίζετε.
Μπορείτε να το κάνετε.
Αλλά προσέξτε τα άτομα που έχω τονίσει παρόλα αυτά.
Και τον Lelouch που δεν δώσατε καν σημασία.

Kuroko (Fandom)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zura: 10 Δεκέμβριος 2011 - 00:15

#259 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 23:48

Natsuhiko Taki
Δημοσιευμένη  εικόνα

AHAAA-HA, οπότε αποδείχθηκε πως η Shiro-chan ήταν επιθεωρητής... Αϊ Αϊ Αϊ Αϊ,... Σοβαρεύουν τα πράγματα! Εκεί που βγάλαμε τον πρωτο δολοφόνο, και πιστευαμε πως είχαμε το πάνω χέρι, μας σκοτώνουν έναν επιθεωρητή... :/ Θα πρέπει να προσέξουμε από εδώ και πέρα,... AHHAAA-HAA, δεν περίμενα να προχωρήσουν τόσο τα πράγματα, θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτήν την τραγική κατάσταση, και το πρώτο μας βήμα θα ήταν να ακούσουμε τον αγαπητό μας επιθεωρητή Shiro-chan, mai sister Αναπαύσου εν ειρήνη! AHAAA-HA Aizen-kun (Black Kaizer)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#260 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 00:12

Kuroko Tetsu

Κύριε R (Zura) μόνο αυτό θα πω και δε συνεχίζω άλλο να αντικρούω χαζές κατηγορίες
. Ο τρόπος που ψηφίζω δεν είναι καθόλου μουλωχτός και ούτε ακολουθώ τους άλλους . Να μην ψήφιζα τον Black Jack (Tenshi) τον οποίο θεωρούσα ένοχο και έγραψα και επιχειρήματα όπως είπατε και σεις ? Τον οποίο θεωρούσατε και εσείς ένοχο (εκτός αν τον ψηφίσατε για άλλους λόγους) . Ή να μην ψήφιζα τον Aizen (Black Kaizer) μετά τη δήλωση του zombie Squalo (Fallen Angel Itachi) ? Ήταν 2 ξεκάθαρες επιλογές ... για τους αθώους τουλάχιστον .

#261 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 00:47

Ma kensei
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μμμ.. η κατασταση ειναι περιπλοκη. Σαν θεατης μεχρι στιγμης μιας και δεν ειχα μεχρι πριν την τιμη να βρεθω σε συζητηση εχω βγαλει τα δικα μου συμπερασματα. Υπαρχουν πολλα ενδεχομενα.
Καταρχην θεωρω οτι ο Aizen(Black Kaiser) ειναι σχεδον σιγουρα δολοφονος. Το γεγονος βεβαια οτι ηταν σχεδον σιγουρο οτι σε αυτον τον γυρο θα τον ψηφιζαν ολοι, δεν θα περασε απαρατηρητο απο τους συναδελφους δολοφονους και μπορει να σκεφτηκαν εναν τροπο να μας αποπλανησουν. Δηλαδη οι ιδιοι να τον κατηγορησουν με πολυ αισθητο τονο. Αναμεσα σε ολες αυτες τις ψηφους πιο πολυ με τραβηξε η πρωτη της δεσποσυνης maria momoe(mono). Kαι οι αλλοι φυσικα που τον ψηφισαν δεν μου περνανε απαρατηρητοι.
Υπαρχει φυσικα και αλλο ενδεχομενο.. Οι απαγωγεις να ναι πανεξυπνοι και να βγαλαν επιτηδες την shiro για να κατηγορηθει αδικα ο aizen.. Λιγο τραβηγμενο μου φαινεται αυτο γιατι πρεπει να ταν σιγουροι οτι οντως θα ταν επιθεωρητης. Η σιγουρια σε αυτο το παιχνιδι δεν νομιζω να υπαρχει και μαλιστα αν οι ψηφοι της shiro δεν ενοχοποιουσαν δολοφονο... Εκτος κι αν ηταν ενα ρισκο που βγηκε.
Ελπιζω να με καταλαβατε. Ολα αυτα ειναι θεωριες βασικα. Θα ψηφισω κι εγω τον κυριο Aizen(Black Kaiser) λοιπον γιατι ειναι το πιο προσιτο σεναριο μεχρι στιγμης. Kαι μην σας φανει περιεργο αν και ο God(osama bin laden) που κατηγορησε να ναι κι αυτος δολοφονος.. Πολλα παιζουν.Τεσπα θα απογοητευθω πολυ αν η διαισθηση που χω αποκτησει απο τις πολεμικες τεχνες να βγει λαθος. Γιατι τοτε οντως θα χρειαζομαι παλι προπονηση για την αυτοσυγκεντρωση.
Πραγμα πολυ δυσκολο σε αυτο το νησι!! Ο λογος??
Spoiler:

ΥΓ: Αγαπητη μου emiru.. ειμαι μολις 41. Δεν με λες μεγαλο αντιθετως μπορεις να με θεωρησεις εκτος απο γλυκουλη και πολυ εμπειρο..:8):
ΥΓ2: Μια ερωτηση στην maria momoe! Θελω να μου πεις πως νιωθεις οταν κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου που το μεγαλο σου στηθος κουνιεται περα δωθε(λογικο οταν τρεχεις),καταλαβαινεις οτι τα βλεμματα των αντρων ειναι κολλημενα πανω του λες και εκεινη την ωρα τους υπνωτιζεις απο το περα δωθε..?
Ευχαριστω εκ των προτερων8)

#262 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 00:54

Aizen Sousuke

Παράταση μιας ημέρας τελικά;
Ά ρε, τότε αξίζει να μην καταθέσω έτσι απλά τα όπλα και να προσπαθήσω να το γυρίσω. Και υπάρχουν και κάμποσα άτομα που το έχουν σκεφτεί καλύτερα και έχουν κάποιες αμφιβολίες. Άρα δεν χάνω και τίποτα αν προσπαθήσω, σωστά; Θα γράψω κάτι και διαβάστε το ακόμα και για να δείτε πόσο αστείες θα είναι οι δικαιολογίες μου. Ακόμα και ένοχος να είμαι, δικαιούμαι να πω κάτι.

Ψηφίζω God (Osama) προς το παρόν αλλά μάλλον θα αλλάξω τη ψήφο μου.

#263 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 01:21

Maria Momoe

Δεν πιάνεστε από πουθενά όμως.

Με ποιά λογική ακριβώς έρχομαι στον προηγούμενο γύρο και ψηφίζω Aizen ρίχοντας αυτό που φαινόταν να είναι καθοριστική ψήφος καθώς θα πηγαίναμε σε ισοπαλία για να σώσω κάποιον που θεωρούσα εξαρχής αθώο ( τον Black Jack) ενώ θα μπορούσα να είχα ψηφίσει οποιονδήποτε άλλον και στον αμέσως επόμενο γύρο βγαίνω και λέω πιο ξεκάθαρα από όλους ότι τον θεωρώ ένοχο αν ήμουν εγώ δολοφόνος?

Δηλαδή καλή η συνομοσιολογία αλλά να έχει και κάποια βάση.

Αν είμαι δολοφόνος τότε είμαι τρελή για δέσιμο.

Πιο ύποπτοι για μένα είναι όλοι αυτοί που σπεύδουν να ψηφίσουν τον Aizen επειδή βλέπουν ότι δεν σώνεται και δεν θέλουν μετά να κατηγορηθούν ότι δεν ψήφισαν έναν δολοφόνο.

Με τη λογική που έχει αρχίσει να επικρατεί εδώ μέσα όποιος ψηφίζει δολοφόνο είναι και αυτός δολοφόνος ενώ απαλάσσονται όσοι ακολουθούν τα ρεύματα ή ψηφίζουν ό,τι ναναι ενώ υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ενοχής. Εντάξει να το καταλάβω στην υπόθεση Squalo που ήρθε από το πουθενά η καταδίκη της και σαφώς κίνησε υποψίες αλλά δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε παντού την ίδια στρατηγική.

Είναι η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά στο παιχνίδι που είμαι τόσο σίγουρη για κάποιον γιατί χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.

xbJ3b2w.jpeg

#264 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 01:40

Okabe Rintarou

Δημοσιευμένη  εικόνα
Είναι που πάτε σετάκι με τον Vigilante αγαπητή Momoe (Mono). Πώς υποτίθεται ότι είναι με το μέρος μας- μια αγανακτισμένη ψυχή που πήρε το νόμο στα χέρια της- και παρόλαυτά δουλεύει για τους δολοφόνους μέχρι στιγμής? Έ έτσι και εσείς είστε δολοφόνος που δουλεύετε για τους αθώους. Meta strategies for the win.. :hahaha:
Αγαπητέ Aizen(Βlack Kaizer) και 1 βδομάδα να είχατε στην διάθεσή σας το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

#265 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1.600 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 01:54

Ma Kensei
Spoiler:

Ειναι αυτο που λεμε κοβω τον ..απ αυτο μου απο την σιγουρια. Μονο που στη δικια σου περιπτωση κοβεις.. τα μεγαλα απ αυτα σου δεσποινις Μaria.:emptyonexg1: Aizen(black kaiser) οτι κι αν γινει τελικα θα σαι δολοφονος. Γιατι και στην περιπτωση που δεν εισαι τοτε θα ναι εγκλημα να κοπουν τα απαυτα της γλυκιας maria momoe.:P

Μaria δεν θα συμφωνησω με την απολυτη σιγουρια αλλα πιστευω εδωσες καλη απαντηση. Η ταυτοτητα του καθενος βεβαια δεν ειναι κανενος σιγουρη αφου μπορει ο καθενας να ναι κι ο τελειος ηθοποιος οποτε 100% δεν γινεται να πειστω. Ειναι καλη απαντηση ομως.

YΓ : δεν απαντησες ομως αυτο που σε ρωτησα:nosey:

ειμαι υποχρεωμενος να ρωτησω αν νιωθει κανεις οτι ειμαι υπερβολικος στο rp μου και ισως προσβαλω. Αν συμβαινει αυτο ζητω συγγνωμη ;)

#266 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 02:01

Hikaru Amane

Γιατι μιλατε τοσο πολυ ολοι?Μετα σας υποπτευονται και προσπαθειτε να τα κουκουλωσετε.

Δεν μου κανει εντυπωσει που εχετε ολικο poplarity με τις γυναικες Oliver Poplan.
Θα μαθαινε πολλα ο φιλος Kentarou απο σας.

Για την ακριβεια κεντ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

μφχχχιου
ΜΑ τι τζεντλεμαν ο απο πανω

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#267 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 02:14

Aizen Sosuke

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αγαπητέ Aizen(Βlack Kaizer) και 1 βδομάδα να είχατε στην διάθεσή σας το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

Σας παρακαλώ, μην με καταδικάζετε προτού με ακούσετε κύριε Okabe Rintarou. Και μια μέρα αρκεί.

Με ψήφισε μια επιθεωρητής λίγο πριν πεθάνει, ο αθώος Black Jack πέθανε ουσιαστικά από εμένα για εμένα και συνέβησαν και κάμποσα άλλα "ύποπτα" πράγματα όπως η αλλαγή ψήφου μου, το post από το Squalo που ονομάστηκε "υπεράσπιση μου" και άλλα. Οπούδηποτε πιστεύετε πως κάνω λογικό "άλμα" ή δεν υπάρχει συνοχή στα λεγόμενα μου σταματήστε το διάβασμα και γράψτε ένα ειρωνικό post. Και φυσικά αναφέρομαι σε αυτούς που θα κάτσουν και θα διαβάσουν τι θα πω όσο πιο αντικειμενικά μπορούν.

Spoiler:

Με ποιά λογική ακριβώς έρχομαι στον προηγούμενο γύρο και ψηφίζω Aizen ρίχοντας αυτό που φαινόταν να είναι καθοριστική ψήφος καθώς θα πηγαίναμε σε ισοπαλία για να σώσω κάποιον που θεωρούσα εξαρχής αθώο (τον Black Jack) ενώ θα μπορούσα να είχα ψηφίσει οποιονδήποτε άλλον και στον αμέσως επόμενο γύρο βγαίνω και λέω πιο ξεκάθαρα από όλους ότι τον θεωρώ ένοχο αν ήμουν εγώ δολοφόνος?

Δεν ψηφίσατε "Αιζεν". Ψηφίσατε τον δεύτερο για να σώσετε τον Black Jack. Ψηφίσατε πρώτα Poplan και έπειτα, μόλις είδατε πως άλλος ήταν δευτερος, ψηφίσατε Αιζεν. Το post εκεί είναι, και το γράψατε καθαρά.

#268 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 02:34

Maria Momoe

Αυτό είπα και εγώ. Ψήφισα Aizen για να σώσω τον Black Jack. Δεν καταλαβαίνω που ακριβώς με διορθώνετε.

Εμπάσει περιπτώσει. Σας θεωρώ δολοφόνο. Όταν βγείτε αυτό θα αποδειχθεί. Άλλωστε θα ήταν χαζομάρα εκ μέρους μου να επιμένω τόσο πολύ εναντίον σας αν ήμουν δολοφόνος. Θα βγαίνατε κάποια στιγμή και όλοι θα πεφταν πάνω μου.

Τώρα το ότι για να σώσετε το τομάρι σας στρέφεστε με εκδικητική θα έλεγα μανία εναντίον μου ποσώς με αφορά.

Ακόμα και το σχέδιο σας να πετύχει και να στραφούν όλοι εναντίον μου κοντός ψαλμός αλληλούια, θα φανεί ότι είμαι αθώα και πάλι όλοι εναντίον σας θα στραφούν. Οπότε τί κερδίζετε με αυτό το θέατρο? Μια μικρή παράταση ζωής.

Από την άλλη εγώ θα μπορούσα να είχα κάτσει στα αυγά μου αντί να παίξω τη ζωή μου κορώνα γράμματα. Κανένας δεν θα ασχολιόταν μαζί μου. Ενώ τώρα αν δεν είστε δολοφόνος θα πέσουν όλοι πάνω μου και θα έχω χαραμίσει τη ζωή μου γιατι? Για μια βεντέτα?

Aizen λοιπόν και σταματάω να λέω τα αυτονόητα.

xbJ3b2w.jpeg

#269 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 10:04

Oliver Poplan

Εγώ πάντως στο Maria vs Aizen, είμαι με την Μαρία.
Και πιο όμορφη είναι από την Mariya Shindou(πίΟu-πίΟu), και μιλά πιο λογικά.
Ακόμα και να αποδειχθεί αθώος ο aizen, θα είναι χαζομάρα μας να πέσουμε πάνω της. Δε θα είχε κανέναν λόγο ένας δολοφόνος να δώσει τόσο πολύ στόχο από τόσο νωρίς.
Κύριε aizen, έχετε πράγματι πολλές πιθανότητες να είστε δολοφόνος. Αν ποτέ καταφέρνατε να ισορροπήσετε τα πράγματα, θα είχατε και τη δική μου ψήφο εναντίον σας. Δε σας ψήφισα, όπως και άλλοι που σας υποψιάζονται, μόνο και μόνο επειδή σας θεωρώ ήδη νεκρό και κοιτάζω από τώρα την επόμενη ημέρα.
Δε σας θεωρώ ύποπτο λόγω της shiro. Εκείνη το βράδυ της πρώτης ημέρας θεωρώ πως ρώτησε (και αθώωσε) τον Excalibur, και την επόμενη κατηγόρησε χωρίς να γνωρίζει με βεβαιότητα κάτι.
Οι λόγοι που είσαστε περισσότερο ύποπτος παρά αθώος, είναι βασικά δύο. Η προσπάθεια του επιβεβαιωμένου δολοφόνου squalo να σας υπερασπιστεί, μια λανθασμένη κίνηση πάνω στον πανικό του, και η επιμονή πολλών ανθρώπων για πολλούς γύρους που σας κατηγορούν. Θαρρώ πως κάποιος επιθεωρητής είναι πιθανό να έχει ρωτήσει για σας. Όμως, δε βγήκε να σας υπερασπιστεί, αλλά σας κατηγορεί κι εκείνος. Για την ακρίβεια, δεν είδα κανέναν να προσπαθεί να σας αθωώσει. Οι συνένοχοί σας σας έχουν ήδη ξεγραμμένο. Ακόμα κι αν κάνουμε λάθος, αξίζετε το ρίσκο μιας θυσίας.

Κύριε Amane(hanzo), μας αρέσει να μιλάμε πολύ. Λέγεται επιχειρηματολογία, δοκιμάστε το...

Κύριε Medicine Seller(Night Wizard Seal), μην ξεχαστείτε. Θα ήθελα να ακούσω σήμερα τη νέα σας θεωρία, κι όχι να ασχολούμαι πάλι με σας αύριο και να ξεχάσω τους άλλους (εφόσον δε φάω καμιά αδέσποτη). Είναι προτιμότερο να λύσουμε τα θέματα που θέλετε εδώ και τώρα.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#270 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 10:26

Aizen Sosuke

Κυριά Momoe, καταλάβετε πως δεν πρόκειται για αντεκδίκηση αλλά από την στιγμή που δεν δικαιολογείται η τόσο μεγάλη και απόλυτη σιγουριά αλλά και η σφοδρότητα εναντίον μου δεν μπορώ παρά να το βρω ύποπτο. Εγώ πρώτα είπα πως είναι δύσκολο να είστε δολοφόνος και να ανοιχτείται τόσο πολύ και τόσο έντονα εναντίον ενός παίχτη αλλά από την στιγμή που εγώ (και μόνο εγω ξερω για τον εαυτό μου) είμαι αθώος είναι λογικό να βρίσκω ύποπτη αυτή τη σιγουριά. Καταλαβαίνω να είμαι ύποπτος και το δέχομαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση σιγουριά, και για αυτό το σημείο σας ψηφίζω.

Από την άλλη εγώ θα μπορούσα να είχα κάτσει στα αυγά μου αντί να παίξω τη ζωή μου κορώνα γράμματα. Κανένας δεν θα ασχολιόταν μαζί μου. Ενώ τώρα αν δεν είστε δολοφόνος θα πέσουν όλοι πάνω μου και θα έχω χαραμίσει τη ζωή μου γιατι? Για μια βεντέτα?

Δεν είναι δικαιολογία η πρώτη πρόταση κύρια Μomoe. Είστε τόσο σίγουρη για μένα ως δολοφόνος και εγώ μόνο που δεν έκατσα στα αυγά μου από την αρχή του παιχνιδιού. Έγραψα, σχολίασα κατηγόρισα με επιχειρήματα και δεν κρύφτηκα ώστε να "μην ασχοληθεί κανείς μαζί μου". Υποθέτω πως δεν εκμηδενίζω τώρα τις υποψίες σας; Και μην με ρωτάτε τι έχετε στο μυαλό σας. Ακόμα και δολοφόνος να είμαι και εσείς πολίτης, ΟΥΤΕ τότε βγάζει νόημα όλο αυτό που κάνατε σε ένα ήδη ύποπτο άτομο. Όπως είπατε και η ίδια "βάλατε το κεφαλάκι σας στον ντορβά" ό,τι και να είμαι εγώ. Αν είμαι δολοφόνος τότε οι υπόλοιποι "συνεργάτες" μου θα βρουν περιέργη την σίγουρια σας και θα σας επιτεθούν. Η κίνηση σας είναι αλλόκοτη, έτσι και αλλιώς.

Μια τελευταία ερώτηση κυρία Momoe. Αν βγω και δεν είμαι δολοφόνος, θα πρέπει μετά οι υπόλοιποι να ψηφίσουν μαζικά εσάς, υποθέτω; Σωστά;

Ακόμα κι αν κάνουμε λάθος, αξίζετε το ρίσκο μιας θυσίας.

Κύριε Poplan, αναγνωρίζω πως αυτή η γνώμη, αντίθετα με την απόλυτη σιγουριά της κυρία Momoe, έχει λογική. Αναγνωρίζω πως μαζεύω ψήφους συνεχώς και πως με τόση υποψία που έχω συγκεντρώσει είμαι μάλλον εμπόδιο παρά βοήθεια στην έρευνα. Ωστόσο καταλαβαίνεται πως το να θέλει κάποιος να σώσει την ζωή του, ειδικά σε γύρο όπου η θυσία του δεν θα είχε και κανένα νόημα, δεν είναι λόγος ενοχής ούτε καν υποψίας. Αυτό που είπατε με τον επιθεωρητή δεν στέκει και το γνωρίζετε. Ακόμα και να έχει ρωτήσει και να ξέρει πως είμαι αθώος, δεν θα έκανε ποτέ κατι που θα τον ξεχώριζε από την μάζα. Το μοναδικό που θα έλειπε για να ολοκληρωθεί η κατάσταση θα ήταν να εμφανιστεί και ο επιθεωρητής και να μιλήσει υπέρ μου.