Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
478 replies to this topic

#241 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 16:15

Satou Tatsuhiro (matassos)
Δημοσιευμένη  εικόνα

*μιξοκλαμενο σημειωμα κατω απο την πορτα*

on it:

ασχημα τα πραγματα :/ παει μια απο τις ελπιδες μας :/
αν και τον ειχα υποπτευθει τον aizen στο τελος αρχησε να με πειθει.. αλλα η ψηφος του επιθεωρητη ειναι το μονο δεδομενο-χαρτι που εχουμε στα χερια μας (αδυναμο μεν γιατι ειχε μαθει μονο για ενα ατομο οπωτε λιγες πιθανοτητες, αλλα εξακολουθει να ειναι το μονο)
αρα Aizen Sosuke (
Black Kaiser) χερετισματα στον superb squalo in hell! (ή τρωμε ολοι τα μουτρα μας...)

για την ωρα θα θεωρησω αυτους τους 8 αθωους καθος και τον (Night Wizard Seal) Medicine Seller που ενω δεν συμφωνω μαζι του με εχει πεισει, σε αντιθεση με την (Lord Leon) Ikuno Emiru που μας τα δεχνει λεει καπως :smokingg:

αντιθετα σας προτινω να κανετε καταταξη στον πινακα με βαση τι ψηφησε, θα παρατηρησετε οτι μετα τον δολοφωνο περισοτερους ψηφους με διαφορα ειχε η
Shiro και εκει θα εστιασω. απο τα 5 ατομα που την ψηφησαν ποιο περιεργα και υποπτα μας τα λεει η (°•πίΟu-πίΟu•°™) Mariya Shindou της οποιας το ονομα κραυγαζει CONSPIRACY

θα επανελθω δριμητερος με περισοτερη detective dating sim based αναλυση
:smokingg:

[table=head]#|Username|Character|Ψηφισε στον 1ο γυρο|Ψηφισε στον 2ο γυρο|Ψηφιστικε χ φορες

28|°•πίΟu-πίΟu•°™|Mariya Shindou|Shiro|Black Jack|1[/table]

η αποψη μου γι αυτους τους 2 εχει αλλαξει και τους θεωρω αθωους, αντιθετα ομως τα δεδομενα πανε απο το κακο στο χειροτερο για τν
Mariya Shindou (°•πίΟu-πίΟu•°™) που δεν μας τα λεει καθολου καλα

#242 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 16:16

Saber

Δημοσιευμένη  εικόνα

με κάλεσε ο αφέντης μου με χρειαζόταν δίπλα του άμεσα! Το περίεργο είναι ότι κανονικά έπρεπε να μεταφερθώ δίπλα του αλλά αυτό κατά περίεργο τρόπο ήταν αδύνατο! Επί μια ολόκληρη ημέρα και μια ολόκληρη νύχτα προσπαθούσα να βρώ κάποια έξοδο από από το νησί αλλά αυτό αποδείχτηκε αδύνατο. Φαίνεται πως ένα μυστήριο αόρατο πλέγμα περιτριγυρίζει το νησί....
Πριν επιστρέψω πίσω στην έπαυλη υποψιαζόμουν κύριος τον God (Osama Bin Laden) γιατί αν τελικά είναι όντως ο θεός θα μπορούσε να βάλει πολύ εύκολα γύρω από το νησί κάποιο αόρατο πλέγμα που να μας περιορίζει έτσι ώστε να μην μπορούμε να φύγουμε από το νησί. Μετά οι υποψίες μου πέφτανε πάνω και στον Okabe (iristella) γιατί όπως και να το κάνουμε ένας mad scientist και εκείνος θα μπορούσε πολύ εύκολα να δημιουργήσει ένα αόρατο πλέγμα που να μας περιορίζει μέσα στο νησί. Μπαίνοντας όμως μέσα στην έπαυλη και μαθαίνοντας τις εξελίξεις που υπήρξαν όσο απουσίαζα καταλήγω και εγώ ότι ο Aizen (Black Kaiser) είναι ο πρώτος ο κύριος ύποπτος ως δολοφόνος, στο κάτω κάτω η αδικοχαμένη Shiro (Sakura!!!) που αποδείχτηκε ότι ήταν επιθεωρητής, πριν οι δολοφόνοι καταφέρουν και της κλείσουν το στόμα για πάντα τον Aizen (Black Kaiser) υπέδειξε ως δολοφόνο.

sorry για το πρόχειρο post αλλά είχα που είχα κάτι τρεχάματα και δεν πρόλαβα να μπω και έχασα τον προηγούμενο γύρο,
τουλάχιστον να μην χάσω και αυτόν. Τώρα αν η ημέρα κρατήσει και αύριο θα διαβάσω πιο προσεχτικά όσα έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής
και αν έχω να αλλάξω κάτι θα επανέλθω με νέο post.
Και ναι πριν λίγο καιρό διάβασα τον θόλο του Stephen King οπότε πάλι καλά να λέτε που έγραψα για αόρατο πλέγμα
και όχι για αόρατο θόλο :P

rrmr.png

#243 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 16:42

Κύριε R(Zura) μην έχοντας ίσως συνηθίσει τις αντιδράσεις των ανθρώπων νομίζω έχετε μπερδευτεί . Ίσως πριν με κατηγορήσετε να έπρεπε να θυμηθείτε λίγο καλύτερα τα λόγια μου . Όντως είχα πει ότι έβρισκα σωστά σε ένα βαθμό ότι είχε πει ο Aiyori Aoshi (Kai) αλλά ποτέ δεν ακολούθησα τη θεωρία του για τον Jack Simon (Blacker_than dark) , εγώ συμφωνούσα με αυτά που είχε πει για τις διάφορες θεωρίες για το θάνατο του Kabamaru (LEG-something) . Ως εκεί συμφωνούσα με τον Aiyori Aoshi (Kai) , μπορεί ο Jack Simon (Blacker_than dark) όντως να είχε φανεί λίγο ύποπτος αλλά πιστεύω επειδή ήθελε να σώσει τον εαυτό του . Επίσης μη βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα , τότε δεν είχα πει ότι πείστηκα για την αθωότητα του Κόμη (Kamui) (γι' αυτό είχα και το πορτοκαλί) , είχα πει ότι αναθεώρησα λίγο .

Τώρα αν θυμάμαι καλά και εσείς τον Black Jack (Tenshi) δεν κατηγορήσατε επανηλλειμένα ενώ πριν είχατε κατηγορήσει τον Aizen (Black Kaizer) ? Γι' αυτό δε λέτε ότι με κατηγορείτε ? Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ ψήφισα αμέσως τον Black Jack (Tenshi) επειδή από την αρχή αυτός μου είχε φανεί ύποπτος , ενώ εσείς κάνατε αυτό για το οποίο με κατηγορείτε , συμφωνήσατε με τον Aizen (Black Kaizer) . Αν θυμηθείτε τα λόγια μου νομίζω θα συμφωνήσετε και εσείς στο ότι όντως ο λόγος που κατηγορούσα τον Black Jack (Tenshi) ήταν σωστός (τουλάχιστον για τότε) αφού τα λεγόμενα του δεν έστεκαν , ενώ εσείς αλλάξατε με μια σχετική ευκολία άποψη και συμφωνήσατε με τον Aizen (Black Kaizer) . Και κάτι ακόμα , εγώ είπα αναλυτικα τους λόγους για τους οποίους ψήφισα τον Black Jack (Tenshi) , εσείς αλήθεια γιατί τον ψηφίσατε ? Μόνο και μόνο επειδή σας έπεισε ο Aizen (Black Kaizer) ? Τον οποίο απ' ότι βλέπω , παρόλο που τον "κατηγορείτε" , πάλι αφήνετε στην απέξω τελικά χωρίς την ψήφο σας .

Κύριε R(Zura) μήπως θα έπρεπε να φάτε λίγο ρύζι να έρθετε στα λογικά σας ? Γιατί σαν κάτι να μη μας λέτε καλά εδώ πέρα . Ya~

Όσο για σένα Okarin (iristella) ... Dude ξεκόλλα , δεν άφησα εγώ λεκέδες στην πόρτα σου :P

#244 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 17:09

Δημοσιευμένη  εικόνα
Oliver Poplan

Χτες έκανα ένα σοβαρό λάθος. Παραβίασα έναν από τους βασικούς μου κανόνες.
Βιάστηκα.
Όταν αφορά πόλεμο, γυναίκες και φρούτα, πρέπει να κάνεις υπομονή και να περιμένεις να ωριμάσουν.
Spoiler:

Σήμερα προσπάθησα να κάνω αυτό ακριβώς. Να περιμένω να δω αντιδράσεις με προσοχή. Είναι τόσο μονόπλευρες οι κατηγορίες, που δεν έχει καν νόημα να προσπαθώ άλλο. Πάντως, ακόμα κι αν ο aizen αποδειχθεί αθώος, δεν πιστεύω ότι ένας δολοφόνος θα ξεκινούσε κίνηση σήμερα, μια χαλαρή ημέρα για εκείνους. Γι' αυτό και θεωρώ αθώα την Maria Momoe(mono).
Δοκίμασα να ερευνήσω το πτώμα του Aiyori, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Αποφάσισα να ξεχάσω τη σημερινή μέρα και να κοιτάξω με προσοχή τι έγινε την πρώτη ημέρα.
Ποιοι ήταν εκείνοι που βολεύτηκαν με το ρεύμα κατά του kabamarou και προσπάθησαν να το φουντώσουν.
Ποιοι ήταν εκείνοι που όταν αυτό απέτυχε προσπάθησαν να φουντώσουν το κίνημα shiro.
Ποιοι ήταν εκείνοι που ενώ ο κόσμος καιγότανε, εκείνοι βάραγαν αδιάφορα για να μη δημιουργήσουν αντιπαλότητες (προσοχή στους επιθεωρητές).
Και ποιοι από αυτούς συνειδοποίησαν πόσο βολικό είναι να πεθάνει ο tenshi χθες και φούσκωσαν το κίνημα εναντίον του, ώστε να κατηγορήσουν όσους αντιπαρατέθηκαν με πάθος μαζί του.
Στη Mariya Shindou(πίΟu-πίΟu) καταλήγω, με πολλές αμφιβολίες. Δε μου κάνει καρδιά να δείξω την ομορφούλα μόνο με υποψίες και χωρίς ουσιαστική αιτιολόγηση, αλλά δυσκολεύομαι να τη ρίξω στον aizen, που ούτως ή άλλως είναι χαμένος. Δεν αποκλείεται να αποδειχθεί δολοφόνος, μακάρι, αλλά έχει πει και μερικές σωστές κουβέντες και δεν έχω πειστεί απόλυτα. Δε θέλω να πάθω κι άλλο σοκ με μια νέα λάθος επιλογή, οπότε καλύτερα να ακολουθήσω τη λογική μου κι όχι τη λογική των άλλων. Φυσικά, για αυτή μου τη διαφοροποίηση θα δώσω πάλι στόχο δίχως να υπάρχει όφελος, αλλά δε βαριέσαι. Καλύτερα να πεθάνεις υπερασπιζόμενος τις απόψεις σου, παρά να σωπαίνεις.

Τελικά, ο θάνατος του επιθεωρητή άλλαξε τα σχέδια των δολοφόνων, που σε αυτόν τον γύρο δεν έχουν παρά να μη δώσουν στόχο (πχ είτε ψηφίζοντας aizen, είτε επιμένοντας σε μια παλιά τους επιλογή).
Εγώ αυτό που είδα από τον επιθεωρητή δεν είναι να ψηφίζει τον aizen με βεβαιότητα, αλλά να αθωώνει κάποιον με βεβαιότητα. Είπε "θα συγχωρήσω τον Excalibur (junpei)", τον οποίο είχε κατηγορήσει με σθένος την προηγούμενη μέρα. Αυτό με κάνει να πιστεύω πως τον ερεύνησε και τον βρήκε αθώο, επομένως δεν μπορεί το ίδιο βράδυ να άλλαξε γνώμη για κάποιον που θεώρησε ύποπτο και ταυτόχρονα να βεβαιώθηκε για κάποιον άλλον. Αυτό δε σημαίνει ότι ο aizen είναι αθώος. Σημαίνει ότι δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ενοχή του. Μακάρι να αποδειχθεί ένοχος, διότι αν αποδειχθεί αθώος, ο θάνατός του, δυστυχώς, δε μας προσφέρει απολύτως τίποτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 09 Δεκέμβριος 2011 - 17:19

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#245 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 17:16

Ikuno emiru

Sorry guys αλλα αν οντως τελειωνει σημερα η μερα δεν προλαβαινω να ασχοληθω, ξαναπαω για δουλεια.

Αναγκαστηκα (Black kaizer) Aizen (αν και ειμαι 50-50) εκτος αν δωθει παραταση οποτε βλεπουμε.

stasou%2520mygdala.jpg

#246 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 17:30

Λόγω του χθεσινού downtime, η ημέρα παίρνει παράταση μέχρι αύριο στις 21:00.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#247 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 17:56

Kirihito

Φαίνεται πως οι υποψίες μου πως την Shiro ήταν τελικά λανθασμένες :emptyonexg1:. Βλέποντας τις εξελίξεις, θεωρώ τον Aizen (Black Kaiser) ένοχο, για τον λόγο που αναφέρθηκε από αρκετούς παραπάνω. Βέβαια πολυ πιθανό ο Oliver Poplan(Babba) να έχει δίκιο, γι'αυτό θα μείνω συντονισμένος, και η ψήφος μου ενδέχεται να αλλάξει

8w32.jpg

#248 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 18:29

Yukari Tanizaki
Δημοσιευμένη  εικόνα
Κάτι που δεν μπορεί να διατυπωθεί μέσω RP
Spoiler:

Η δική μου ψήφος θα καθοριστεί βάσει της προιστορίας του R Ichirou Tanaka (Zura):Στις 2 ψηφοφορίες ήταν πάντα 3ος και 4ος στην σειρά καταψήφισης,και τα 2 άτομα που ψήφισε πέθαναν.Εν ολίγοις δεν ήταν ούτε αυτός που ξεκινούσε το ρεύμα ούτε αυτός που έβαζε την τελευταία ψήφο,αλλά αντίθετα αυτός που ουσιαστικά καθιέρωνε την κατάσταση ρεύματος(λολ).Και πολύ βολικό κιόλας,δεν νομίζετε?
Μάλιστα,στον προηγούμενο γύρο είχε ψηφίσει 2-3 φορές τον Aizen,μας έλεγε και φράσεις απείρου κάλλους,π.χ πως τον θεωρεί κύριο ύποπτο,και δώστου αναλύσεις και κακό,αλλά ξαφνικά από το πουθενά,όταν ο Black jack καταψηφίστηκε 2 φορές,τσουπ!

Με συγχωρείτε, δεν σας επαίνεσα καθόλου. Ίσα ίσα. Το άτομο που επαίνεσα κυριολεκτικά ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός. Και για την πονηράδα του τον γιατρό Black Jack (Tenshiπου και σε αυτόν θα κατευθυνθώ, γιατί έχει πολλές αδυναμίες.

Seriously?!??!!

Και φυσικά,σε αυτόν τον γύρο ψηφίζει κάποιον άσχετο(ο οποίος εκτός από εδώ,είναι άσχετος και στο tichu:P),καθώς η καταδίκη του Aizen φαίνεται σχεδόν σίγουρη.

Aναμφισβήτητα στην θέση υπόπτου μπαίνει και η Maria Momoe(Mono),που έτρεξε κακήν κακώς να μιλήσει με τέτοια σιγουριά και απολυτότητα για τον Aizen.Φυσικά όμως θα πω τον R Ichirou Tanaka (Zura)
για όλα τα παραπάνω,αλλά και προς την τιμήν του τζοβενογιατρού μας,που πρωτοδιατύπωσε την θεωρία(αν και είχα διαφωνήσει με αυτήν)πως ένας killer ήταν μεταξύ αυτών που ψήφισαν τον Squalo.
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#249 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 20:21

Mariya Shindou

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ωπ τι επαιξε εδω, βγηκε επιθεωρητης; Και ειχα αρχισει να νομιζω οτι οι δολοφονοι ειναι τιγκα χαζοι. Υπαρχει παντα η περιπτωση βεβαια να εχει κανει ολη τη δουλεια ο vigilante :hahaha:
Λυπαμαι Aizen, αλλα διαβαζοντας τα offtopic post, ο μονος που σε υποστηριξε ηταν το ζομπι του Squallo. Ο λογος που ψηφισα τον Black Jack στο προηγουμενο παιχνιδι ηταν γιατι ειδα μια υπερπροσπαθεια απο μερους του να μεινει στο παιχνιδι, και πριν λιγες ωρες στο οφφτοπικ, ειδαμε το ιδιο και απο εσενα (αλλαγη ψηφου τελευταια στιγμη κλπ). Δεν μ'αρεσει να ακολουθω ρευματα αλλα θα αναγκαστω να σε ψηφισω.

η αποψη μου γι αυτους τους 2 εχει αλλαξει και τους θεωρω αθωους, αντιθετα ομως τα δεδομενα πανε απο το κακο στο χειροτερο για τν Mariya Shindou (°•πίΟu-πίΟu•°™) που δεν μας τα λεει καθολου καλα

Ναι Satou, ψηφισα στον πρωτο γυρο την Shiro γιατι σαν δολοφονος μπορεις να μυριζεις τα νυχια σου και να βρισκεις τους επιθεωρητες. Επειτα ψηφισα Tenshi για τους λογους που προανεφερα, συν το οτι δεν καταλαβαινω γιατι σε αυτο το παιχνιδι, απο τον πρωτο κιολας γυρο εχουνε πεσει ολοι πανω στον Aizen. Aλλωστε για τον Kirihito [Jimop24] που ψηφισε 2 συνεχομενους γυρους τη Shiro δε λες τιποτα. Τελος παντων δεν με αφορα, αφου ειστε ολοι τοσο σιγουροι για τον Αιζεν, το κριμα στο λαιμο σας.

Αστο Satou, το ξεσκεπασμα συνομωσιωνδεν ειναι το φορτε σου:hahaha:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#250 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 20:35

R Ichirou Tanaka

Κύριε Kuroko, Γιατί νομίζω ότι έχετε αγχωθεί τόσο που δεν ξέρετε τι λέτε, νεαρέ; Insolent cur, δεν είπα ποτέ ότι το ακολουθήσατε αλλά το ότι πειστήκατε στην θεωρία. Άρα το ότι την θεωρήσατε σωστή, έστω και σε ένα βαθμό. Θα ήθελα να μάθετε καλύτερη την γλώσσα. Δεν υπάρχει αναθεώρησα λίγο, αλλά αναθεώρησα. Άλλο ξανασκέφτηκα, άλλο αναθεώρησα. Το αναθεώρησα σημαίνει ότι αλλάξατε τελείως γνώμη. Πειστήκατε δηλαδή ότι ο Κόμης ίσως είναι αθώος, ή μάλλον ισχυριστήκατε όπως είπα. Αναρωτιέμαι γιατί πάντα απέχετε από κατηγορίες και απλά έρχεστε για να ψηφίσετε κάποιον που ψηφίζουν τα ρεύματα; Η δήθεν αθωότητα της νεότητάς σας είναι ύποπτη.

Επανειλημμένα όχι. Το ότι μπορεί να έκανα ποστς για κάποια άλλα πράγματα δεν σημαίνει ότι τον κατηγόρησα επανειλημμένα. Και φυσικά και ναι, κατηγόρησα τον Aizen. Απλά ο Aizen είναι πολύ πιο έξυπνος από εσάς και καλύτερος χρήστης της γλώσσας, ώστε να με κάνει να αναθεωρήσω τις κατηγορίες μου. Γιατί πολύ απλά ξέρει να χρησιμοποιεί τον λόγο και την εξυπνάδα του. Σε αντίθεση με εσάς, νεαρέ.
Λάθος, ο Black Jack ήταν ήδη στις υποψίες μου. Νομίζω θα έπρεπε να παρατηρήσετε καλύτερα ότι αρχικά ψήφισα τον Aizen αλλά ύποπτος φαινόταν και ο γιατρός στα λόγια μου. Γιατί απλά λανθασμένα ο γιατρός προσπαθούσε να δικαιολογηθεί. Έπεσα στα παραπλανητικά λόγια του fabulous κυρίου και ακολούθησα την δεύτερη επιλογή μου.

Αν δεν θυμάστε για ποιον λόγο ψήφισα τον κύριο Black Jack, μπορείτε να ανατρέξετε στα ποστ μου. Εφόσον ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την γνώμη μου.
Δεν τον ψηφίζω γιατί γνωρίζω ότι θα φύγει. Και αν δεν βρεθεί κάποιος να υποδείξει στους πολίτες και κάποιους άλλους, ποιος θα το κάνει;
Και όμως η κίνηση να ψηφίσετε τον Aizen, μάλλον είναι καθαρά για να απενοχοποιήσετε τον εαυτό σας.

Κυρία Yukari, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι φταίει ο χρόνος τον οποίο μίλησα; Αναρωτιέμαι τότε γιατί δεν συμμερίζεστε την γνώμη μου για τον κύριο Kuroko, που πάντα περίμενε μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας έστω να είναι ένα από τα άτομα που θα καθορίσουν το τέλος της. Που πάντα ψήφιζε στο τέλος και περνούσε απαρατήρητος και τώρα που ήρθε σε δύσκολη θέση αναγκάστηκε να γράψει νωρίτερα. (Σοβαρά τώρα, απλά γράφω τις ώρες που με βολεύουν λόγω φροντιστηρίου XD) Πολύ καλά, μπορείτε να με ψηφίσετε όσο θέλετε. Το γεγονός ότι παράτησα τον Aizen όπως έχω προαναφέρει είναι η χρήση του λόγου και ιδιαίτερη ικανότητά του για δικαιολόγηση.
Γιατί σοβαρά; Είχε πολλές αδυναμίες και δεν αλλάζω την γνώμη μου. Η προσπάθεια του να μείνει τόσο πολύ στο παιχνίδι αλλά και να καταδείξει τόσα πολλά άτομα τον έφερε σε δύσκολη θέση. Και όπως ανέφερα, σε τόσα πολλά ποστ που ψήφιζα τον Aizen, δεύτερος ύποπτος μου ήταν ο Black jack, ο οποίος με τις κινήσεις του με έκανε να αλλάξω την ψήφο μου.
Και φυσικά φαίνεται σίγουρη η αποχώρησή του. Πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε ένα άτομο; Νομίζω ότι η εύρεση και των υπολοίπων δολοφόνων είναι στόχος μας. Αν δω ότι η ψηφοφορία δεν θα κρίνει τον Aizen ένοχο, θα τον ψηφίσω. Αυτό θα με καταστήσει ύποπτο γιατί άλλαξα την ψήφο μου από τον νεαρό στον Aizen; Δεν νομίζω.

Αναρωτιέμαι, και εσείς που γνωρίζετε ότι η κυρία Momoe δεν είναι επιθεωρητής; Για την Shiro δεν νομίζω να το πήρε κανείς χαμπάρι.
Επίσης, εκτός από εμένα, μήπως να παρατηρήσετε κάποια άλλα άτομα τα οποία δεν γράφουν σχεδόν τίποτα εκτός από την κατηγορία και τρεις λέξεις και είναι πάντα κατηγορηματικοί εφόσον θέλετε να καταδικάσετε την Momoe; Πάρτε παράδειγμα τον κύριο Lelouch (Kenobi-sensei) που περνάει απαρατήρητος γιατί απλά δεν αναλύει τίποτα, δεν δικαιολογεί τίποτα και απλά ψηφίζει. Εκείνος γιατί είναι τόσο απόλυτος, αναρωτιέμαι.

Όπως είπα, μπορείτε να με κατηγορείτε όσο θέλετε.

edited: για να προσθέσω μία γνώμη

#251 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 21:15

Yukari Tanizaki

Άμαθο μαθητούδι R Ichirou Tanaka (Zura) μην πας να ξεγλιστρήσεις με αβάσιμες δικαιολογίες.Καθηγήτρια είμαι,δεν μπορείς να μου ξεφύγεις τόσο εύκολα.

Γιατί σοβαρά; Είχε πολλές αδυναμίες και δεν αλλάζω την γνώμη μου. Η προσπάθεια του να μείνει τόσο πολύ στο παιχνίδι αλλά και να καταδείξει τόσα πολλά άτομα τον έφερε σε δύσκολη θέση. Και όπως ανέφερα, σε τόσα πολλά ποστ που ψήφιζα τον Aizen, δεύτερος ύποπτος μου ήταν ο Black jack, ο οποίος με τις κινήσεις του με έκανε να αλλάξω την ψήφο μου.

'Οταν άλλαξες την ψήφο σου,δεν είχε προηγηθεί ούτε μία φράση(=ούτε ένα ποστ,άτιμο rp)
του Black Jack στο ενδιάμεσο σε σχέση με την προηγούμενη ομιλία σου,που είχες ψηφίσει Aizen.Άρα για ποιες κινήσεις του μιλάς?Το ΜΟΝΟ που άλλαξε ήταν ότι ο Black Jack καταψηφίστηκε 2 φορές.

Και φυσικά φαίνεται σίγουρη η αποχώρησή του. Πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε ένα άτομο; Νομίζω ότι η εύρεση και των υπολοίπων δολοφόνων είναι στόχος μας. Αν δω ότι η ψηφοφορία δεν θα κρίνει τον Aizen ένοχο, θα τον ψηφίσω. Αυτό θα με καταστήσει ύποπτο γιατί άλλαξα την ψήφο μου από τον νεαρό στον Aizen; Δεν νομίζω.

Α μπα?Τώρα κάνουμε και κουμάντα για το μέλλον?Δεν σε είδα όμως να κάνεις το ίδιο και με τον squalo.Μα βέβαια,άλλοθι καλό να έχεις ψηφίσει δολοφόνο,και μάλιστα όταν τον έχουν ψηφίσει προηγούμενως άλλοι 3,και μετά άλλοι 4.Αφού όλες οι κατηγορίες πέφτουν ή στους τελευταίους ή στους πρώτους(όπως φάνηκε και προηγουμένως άλλωστε,την χθεσινή μέρα)

Ενδιαφέρουσα και η προσπάθεια σου να μου εμφυτεύσεις αμφιβολίες για άλλους(που ήδη υπάρχουν βέβαια)για να με αποπροσανατολίσεις.Λογικό,εφ όσον δεν μπορείς να βρεις πειστικές δικαιολογίες για τον εαυτό σου.Μα γιατί όμως,αναμέσα σε τόσες και τόσες κατηγορίες μόνο την Maria πας να βγάλεις λάδι,και μάλιστα με σαθρό επιχείρημα?''Που ξέρω αν είναι επιθεωρητής''?Ο rly?

Kαι γενικόλογα και αόριστα σχόλια τύπου ''η χρήση του λόγου και ιδιαίτερη ικανότητά του για δικαιολόγηση'' δεν είναι αρκετά για να με ψαρώσουν

Όπως είπα, μπορείτε να με κατηγορείτε όσο θέλετε.

Ευχαριστώ,θα το κάνωΔημοσιευμένη  εικόνα

Υ.Γ:Προς όλους:σκεφτείτε το καλά πριν ψηφίσετε τον Aizen...Στοιχείο δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ(βλ.προηγούμενη ομιλία μου +το ότι ο επιθεωρητής στηρίχτικε σε άποψη και θεωρία ΑΛΛΟΥ όταν τον ψήφισε,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΖΕΝ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ)

Θα παραμείνω με τις υποψίες που μου είχε δημιουργήσει ο R Ichirou Tanaka (Zura)και υποπτεύομαι τον κύριο Aizen ^_^

Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι είναι αθώος,αλλά πραγματικά οι κατηγορίες είναι τόσο γελοίες,και προβάλλονται και σαν απόλυτη αλήθεια,αν είναι δυνατόν.

Πολύ κουραστικό να ψάχνεις τις πίσω σελίδες για να παραθέσεις στοιχεία:frozen:

#252 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 21:21

Berserker
Δημοσιευμένη  εικόνα

Από την ωραία πολυθρόνα που μονοπωλεί εδώ και τρείς μέρες ο Berserker παρατηρεί του συγκατοίκους του, που καθώς η αγωνία κορυφώνεται και τα άτομα τρέμουν για την ζωή τους την ίδια.Έτοιμοι να αλληλοσκωτοθούν οποιαδήποτε στιγμή, συζητάνε για να βρεθεί η λιγότερο "αιματηρή" λύση!!!!Μέσα στο πλήθος κάποιοι έχουν αρχίσει και χάνουν την ψυχραιμία τους, τα χάνουν ,μπερδεύουν τα λόγια τους, καθώς και μόνο με την σκέψη ότι μπορεί να χάσουν την ζωή τους ,τους κυριεύει ο πανικός.Μόνο ο Berserker κάθετε χωρίς ίχνος συναισθήματος πίνοντας την κοκα-κόλα του ήσυχα... ήσυχα...
Το βλέμα του( που κανένας δεν μπορεί να δεί λόγου της πανοπλίας του) έχει καρφωθεί στον Aizen(Black Kaiser) αυτή τη φορά αν και κανείς δεν ξέρει τον λόγο και την αιτία... (εκτώς από εμένα :hahaha:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#253 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 21:36

R Ichirou Tanaka

Spoiler:

(Ίσως απλά δεν θυμόμουν τα ποστ μου, συγγνώμη. Δεν έκανα τον κόπο να τα ψάξω :P )

Μπορώ να σας υπενθυμίσω ότι ο Black Jack ήταν και το πρώτο άτομο που ψήφισα στο παιχνίδι παρόλα αυτά. Και όταν εννοώ κινήσεις, εννοώ εκείνο τον λόγο που έβγαλε για να αθωωθεί.
Φυσικά και ναι. Ο καθένας μπορεί να κάνει υποθέσεις. Δεν με ενδιαφέρει πως εσύ το αντιλαμβάνεστε, εφόσον εγώ ξέρω πως να χειριστώ το τι θα ψηφίσω. Και ναι, τον Squalo τον είχα από πριν στο μυαλό μου. Και για να πω και την αλήθεια δεν είδα καν το ποστ του κυρίου Aiyori Aoshi όταν μίλησα. (Αλήθεια είναι, γιατί απλά είχα αφήσει ανοιχτή την καρτέλα για ώρα και το έγραφα σιγά σιγά xD) Και όχι φυσικά και δεν το έκανα στον Squalo γιατί ήταν πρώτος γύρος. Αλλά για να σας αποδείξω και αυτό, είχα ήδη στο μυαλό μου τον κύριο Black Jack από τον πρώτο γύρο. Δεν αντιλέγω ότι οι μεσαίοι μπορεί να είναι αυτοί που καθορίζουν το παιχνίδι, αλλά μην βασίζεστε μόνο σε αυτό. Μάλλον κοιτάξτε το πιο απλό που είπατε, τους τελευταίους ή τους πρώτους.

Και πως δεν μπορείτε να με καταλάβετε. Ούτε το κάνω για να σας αποπροσανατολίσω ούτε για να σας αλλάξω την γνώμη. Μάλλον σας παραθέτω την γνώμη μου που απλά μπορείτε να σκεφτείτε. Αλήθεια είστε καθηγήτρια;
Μα και ναι, δεν μπορώ να βρω δικαιολογίες γιατί δεν θεωρώ τις κατηγορίες που μου αποδίδονται εφικτές για δικαιολόγηση. Τόσο εύκολο σας είναι να κατηγορήσετε κάποιον που απλά έτυχε να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά τόσο εύκολο και ένα άτομο που στους προηγούμενες γύρους έχει πάει με το ρεύμα ενώ τώρα προσπαθεί να περάσει και μια άλλη ιδέα για τους επόμενους γύρους. Γιατί ξέρω ότι θα καταλήξω να βγω.

Ωραία, δεν σας πείθει. Εμένα πάλι έτσι μου φάνηκε και η γνώμη μου δεν αλλάζει.

Αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσετε αν ο Aizen αποδειχτεί δολοφόνος, ενώ εσείς υποστηρίζετε εν μέρη ότι είναι αθώος.
Μα ναι φυσικά η επιθεωρητής με υποπτευόταν, μπορείτε να βασιστείτε εκεί.

Αν όμως τελικά καταλήξετε να με βγάλετε από το παιχνίδι, δεν θα σας είναι κανένα όφελος παρά θα έρθουν όλα εναντίον σας. Και αν βγω από εσάς και το ρεύμα, σκεφτείτε τα άτομα που σας υπέδειξα. Πραγματικά.

Την Μαρία; Μόνο εκείνη μου αναφέρατε, αυτήν θα δικαιολογήσω. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογικά σε αυτό που λέτε.

Kuroko Tetsuya (Fandom)

#254 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 21:59

Kuroko Tetsu

Κύριε R (Zura) μέχρι στιγμής με κατηγορείτε δηλαδή επειδή δεν χειρίζομαι καλά τη γλώσσα και επειδή σύμφωνα με σας περιμένω να ψηφίσω πάντα στο τέλος ? (Για τη γλώσσα σου είπα να πας να πνιγείς :P ) Μα την πρώτη φορά ήμουν ο πρώτος που ψήφισε τον Kabamaru άρα αυτό που λέτε δεν ισχύει . Και τη δεύτερη ψήφισα σχετικά στα μέσα της μέρας , αφού περίμενα να σχηματίσω πρώτα μια άποψη που θεωρούσα σωστή και όχι όποτε μου λέει κάτι μια "πεταλούδα" να αλλάζω αμέσως γνώμη . Και για σήμερα μου λέτε ότι βιάστηκα να ψηφίσω . Άρα είμαι ένοχος επειδή ψήφισα αργά (σύμφωνα με σας πάντα) τον Black Jack (Tenshi) και επειδή σήμερα ψήφισα γρήγορα τον Aizen (Black Kaizer) . Άρα όποτε και αν ψηφίζω είμαι ένοχος , έτσι ? Και πως ακριβώς ήταν κρίσιμες οι στιγμές που ψήφισα όταν την μια ψήφισα πρώτος , την άλλη κάπου στη μέση και σήμερα ήμουν ο 9ος που ψήφισε τον Aizen (Black Kaizer) .

Με κατηγορείτε για ένα λόγο που απλά δεν ισχύει (αυτό για τη χρήση της γλώσσας δε το θεώρησα καν λόγο) . Και αφού όπως λέτε ο Aizen (Black Kaizer) θα βγει σίγουρα , μου φαίνεται πως απλά το χρησιμοποιείτε αυτό ως δικαιολογία και λέτε ότι σας κατέβει για να δημιουργήσετε το επόμενο ρεύμα σας .

Επίσης 3 μέρες είμαστε μόνο σε αυτό το νησί αλλά πολύ εύκολα φαίνεται να ξεχνάτε το τι λέγατε τις προηγούμενες μέρες , συνέχεια όποτε κάποιος σας αναφέρει τι είχατε πει εσείς όλο λέτε "Α το είχα ξεχάσει" και τότε αλλάζετε πάλι γνώμη . Πολύ σιγουριά και σταθερότητα έχετε .

Τέλος συμφωνώ και σε αυτά που λέει η δασκαλίτσα (Ζane) , η οποία μου έδωσε κάποιους ακόμα λόγους να σας θεωρώ ένοχο αλλά επειδή δε θέλω άλλα να λέω και άλλα να κάνω θα επιμείνω για σήμερα στον Aizen (Black Kaizer) και θα ασχοληθώ αύριο με σας .

Κύριε R (Zura) κατηγορήστε με όσο θέλετε αλλά χρησιμοποιείστε ένα σοβαρό λόγο και μην πάτε απλά να δημιουργήσετε ένα ρεύμα για δικούς σας σκοπούς .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fandom: 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:23

#255 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2011 - 22:03

Yukari Tanizaki

@Ζura Ρε συ μην απαντάς με real life δικαιολογίες στις κατηγορίες που σου αποδίδονται.Χάνεται η ουσία του παιχνιδιού έτσι,εκτός του ότι ούτως ή άλλως δεν τις λαμβάνω υπόψιν αφού κρίνω βάσει του χώρου του παιχνιδιού.Φιλικά πάντα:)

R Ichirou Tanaka θα αστειεύεσαι βέβαια,φέρνεις ως επιχείρημα την πρώτη σου ομιλία της πρώτης μέρας,που ρίχναμε κατηγορίες όπου λάχει και στην τύχη?Όπου ήμασταν όλοι άγνωστοι και που όταν τον κατηγόρησες,ο Black Jack δεν είχε μιλήσει καν?

Αναρωτιέμαι πως θα αντιδράσετε αν ο Aizen αποδειχτεί δολοφόνος, ενώ εσείς υποστηρίζετε εν μέρη ότι είναι αθώος.
Μα ναι φυσικά η επιθεωρητής με υποπτευόταν, μπορείτε να βασιστείτε εκεί.

Αν όμως τελικά καταλήξετε να με βγάλετε από το παιχνίδι, δεν θα σας είναι κανένα όφελος παρά θα έρθουν όλα εναντίον σας. Και αν βγω από εσάς και το ρεύμα, σκεφτείτε τα άτομα που σας υπέδειξα. Πραγματικά.

Με μοιρολατρικούς ισχυρισμούς δεν καταφέρνεις κάτι,στο ξαναείπα.Αν μπορούσες να μου αλλάξεις την γνώμη,θα το έκανες αν παρέθετες στοιχεία.Και τα στοιχεία που παρέθεσα εγώ ήταν όλα εναντίον σου.

Επίσης ναι,όλα τα κακά και τα στραβά σε σένα ''έτυχαν'',όπως λες.Πολύ άτυχος είσαι βρε παιδί μου ...

Ωραία, δεν σας πείθει. Εμένα πάλι έτσι μου φάνηκε και η γνώμη μου δεν αλλάζει.

Δεν θέλω να αλλάξω την δική σου γνώμη,την γνώμη των άλλων θέλω να αλλάξωΔημοσιευμένη  εικόνα

Τέλος πάντων,η ώρα πέρασε και πρέπει σαν σωστή καθηγήτρια Αγγλικών να πάω για ποτάκι.Ας ζυγίσει το υπόλοιπο Medrano οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι τα λόγια που ειπώθηκαν,και να δουν ποια έχουν ορθολογική βάση και ποια όχι.Εγώ πλέον δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
R Ichirou Tanaka