Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#286 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 December 2011 - 22:13

Ikuno Emiru

Καταρχάς συγχαρητήρια στο γιατρό. Αν κατάλαβα καλά, δεύτερη τάπα. Αν δεν ειχαμε και σενα, με το sniper που μπλεξαμε, θα χαμε ξεκληριστει.

Οliver poplan με πρόλαβες.
Θα συμφωνήσω στο μεγαλυτερο μερος, και θα παω κατευθείαν στις διαφωνίες μου.
Με βαση τα λεγόμενα της shiro θα πρέπει να αθωώσω και τον excalibur, που λογικά τον έλεγξε. Στα συν του οτι ψηφισε τον Superbi Squalo οπως εσυ και ο Ichirou Tanaka R για τους οποίους με βαση το timing της ψηφου σας ειμαι σιγουρος από τον πρώτο γύρο για την αθωότητα σας.

Για τη Mariya Shindou(•πίΟu-πίΟu•°™) που κατηγορείς, εγώ πάλι έχω την αντιθετη άποψη. Πρώτον, ο Satou Tatsuhiro δεν προλαβαινε να ελεγξει και αυτη και εμας (Medicine Seller και Ikuno Emiru), και νομιζω οτι ειναι προφανες οτι ελεγξε εμας.

Επίσης ξεροντας πλέον οτι ο Sosuke Aizen ήταν δολοφόνος, και κοιτώντας το πως του έχει απευθυνθεί στον προηγούμενο γύρο αλλα και σε παλιότερους, εγώ οφείλω να την αθωώσω οριστικά, σχεδον με την ιδια σιγουριά που αθωωσα και τους αλλους.
Για περίπου τους ιδιους λόγους αλλα με διαφορετικές αφορμές, κοντά της και τον Elfman.

Eχω και κανα δυο ακόμα που από ένστικτο και με βάση τα λεγομενα τους τους δινω εξτρα πόντους αθωότητας, αλλά είναι ιπολύ νωρίς ακόμα θέλω να πειστώ κι άλλο.

Ασε που το ένστικτο μου στους πρωτους γύρους ηταν για κλάματα:

Για τον Lelouch(Kenobi-sensei) πιστέυω πως μάλλον ειναι αθώος αλλά και να του φύτευε καμια σφαίρα ο sniper δε θα με χάλαγε.:tongue2:

Θα παραμείνω εκεί που είναι οι υποψίες από τη αρχή και που δε μου έχει απαντήσει από τον πρώτο γύρο. Θεωρω οτι το "είστε όλοι υποπτοι" στυλακι ειναι για να θολώσει τα νερά και μόνο.

Kuroko Tetsuya (Fandom) φυσικά για σένα λέω. Ακολουθουν με μικρη διαφορά από πισω σου οι Koyomi Araragi (Theodore) και God (Osama Bin Laden)

θα επιστρέψω με καλύτερο rp και καμια εικονα

stasou%2520mygdala.jpg

#287 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 12 December 2011 - 22:25

Oliver Poplan

Emiru, δε διαφωνώ καθόλου στη λογική σου.
Είχα όμως την εντύπωση πως ο επιθεωρητής ρωτάει και τη νύχτα πριν ξεκινήσουμε (τουλάχιστον αυτό κάναμε στα παλαιότερα games, για να παίρνει μια ιδέα).
Για τον excalibur τα έχω πει από τον προηγούμενο γύρο. Με τους αθώους σου συμφωνώ απόλυτα.
Ούτε με τους ύποπτούς σου διαφωνώ, απλώς έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες.
Επειδή δε θέλω να με φάτε ζωντανό για ρεύμα άμα στο τέλος αποδειχθεί αθώα η Mariya, αλλάζω από τώρα σε Kirihito(jimop24).
Ακολούθησε το ρεύμα LEGNEREDNAV και Shiro μπας και σώσει τον Squlo, ξαναπροσπάθησε να βγάλει τη shiro και την έριξε με φανερά βαριά καρδιά στον aizen από τους τελευταίους.
RP ξανά από αύριο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#288 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 12 December 2011 - 22:53

Kuroko Tetsu

Posted Image

Θα παραμείνω εκεί που είναι οι υποψίες από τη αρχή και που δε μου έχει απαντήσει από τον πρώτο γύρο. Θεωρω οτι το "είστε όλοι υποπτοι" στυλακι ειναι για να θολώσει τα νερά και μόνο.

Huh ? Αγαπητή Emiru (Lord Leon) με είχες ρωτήσει αν απλώς ήθελα να παίξουμε (ή κάτι τέτοιο) και επειδή τέλειωσε η μέρα δεν πρόλαβα να σου απαντήσω . Αλλά δε με είχες κατηγορήσει για κάτι :nosey: Μήπως είναι ένα ακόμα από τα παιχνίδια σου ? Πρόσεχε εμένα δε με έχεις σε φωτό σαν τον Kido :P

Ακολούθησε το ρεύμα LEGNEREDNAV και Shiro μπας και σώσει τον Squlo, ξαναπροσπάθησε να βγάλει τη shiro και την έριξε με φανερά βαριά καρδιά στον aizen από τους τελευταίους.

Κύριε Poplan (Babba) συμφωνώ με περίπου αυτή τη λογική αλλά για άλλο άτομο , όπως είπα και χθες . Οι λόγοι οι ίδιοι με χθες . Πιστεύω λοιπόν πως ο R (Zura) είναι ύποπτος γιατί και χθες και προχθές δεν ψήφισε καθόλου τον Aizen (Black Kaizer) παρολο την ενοχή του . Την πρώτη μέρα πιστεύω το έκανε για να σώσει τον Aizen και τη δεύτερη το έκανε μόνο και μόνο επειδή τον κατηγόρησα για αυτό το λόγο . Τότε είπε μια δικαιολογία γιατί δεν το κάνει , δηλαδή ότι δεν τον κατηγόρησε επειδή το είχε σίγουρο ότι θα έβγαινε , παρόλο που αυτό το σκηνικό έγινε στην αρχή της μέρας που ο Aizen δεν είχε πολλούς ψήφους .

#289 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 December 2011 - 22:58

O κόμης του Monte Cristo
Posted Image
Τα τελευταία συμβάντα έχουν αρχίσει να διαταράσσουν δραστικά την ψυχραιμία μου, αλλά το γεγονός οτι καταφέρνουμε να συνενοηθούμε κάπως μου δίνει ελπίδες.
Η εκτέλεση του Aizen ομως, αν και επιτυχής, δεν είναι κάτι το καθοριστικό ή καθυσηχαστικό.
Ακόμα βλέπω οτι οι περισσότεροι αρκέστηκαν στην ψήφο τους στον Aizen κυρίως για να περάσουν απαρατήρητοι, ενώ γνώριζαν ποιος θα εκτελούταν έτσι κι αλλιώς.
Πώς όμως θα καταφέρουμε να πιάσουμε όλους του ενεργούς δολοφόνους, οι οποίοι συνεχίζουν να μας αποδεκατίζουν έναν προς έναν αν δεν κοιτάξουμε πέρα απο αυτούς που μιλούν συνεχώς και ανταλάσσουν καηγορίες μεταξύ τους όπως το φεγγάρι διαδέχεται τον ήλιο?

Ναι, αν με κατηγορήσετε πως δημιουργώ ρέυμα χωρίς αποδείξεις προς τη Nyanko-sensei (Anelis), αυτό ακριβώς κάνω.
Απο τη στιγμή που δε σταμάτησε να κρατάει την ίδια απαθέστατη και ειρωνική στάση απέναντι μου νομίζω πως θα χρειαστεί κάτι παραπάνω απ' όλους μας για να αλλάξει συνήθειες.

Μίλα λοιπόν, πονηρή γάτα!Δε νομίζω πως είναι τυχαίο οτι μπορείς να το κάνεις αυτό!
Posted Image

Νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε αυτή την ιστορία σαν παιχνίδι μυστηρίου, και να καταλάβουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, γιατί απο αυτό κρίνονται οι ζωές μας.
Ο επόμενος που θα πεθάνει θα είναι εσύ, εσύ, εγώ και οποιοσδήποτε.
Ίσως σας φαίνεται περίεργο να βγαίνουν τέτοιου είδους λόγια απο εμένα, αλλά δε σκοπεύω να πεθάνω πριν...πριν...

Posted Image

*Runs off to a secluded spot and consumes a colored pill to surpress his demonic form*

O6rrvsU.jpg

#290 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 12 December 2011 - 23:08

Oliver Poplan

Κύριε, Kuroko Tetsu(fandom),
θα είμαι ειλικρινής μαζί σας.
Δε σας θεωρώ τίμιο, αλλά δε σας έχω σαν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή.
Ο R (Zura) ψήφισε μια χαρά aizen, και μάλιστα φουντώνοντας το πρώτο κίνημα εναντίον του.
http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=546440&postcount=154
Άλλαξε ψήφο όταν η κατάσταση ήταν σε σημείο να φύγω εγώ ή ο Black Jack, παίρνοντας θέση. Παράλληλα, πέρα από το κίνημα κατά του aizen στον δεύτερο γύρο, το οποίο ξεκίνησε, ήταν εκείνος που φούντωσε και το κίνημα κατά squlo. Καταλαβαίνω ότι τον έχετε άχτι επειδή τώρα δείχνει εσάς, αλλά το ένστικτό του είναι φοβερό και αν φτάσουμε σε σημείο να είσαστε εσείς ή εκείνος, εκείνον θα εμπιστευτώ με κλειστά μάτια. Για την ακρίβεια, αν φτάσουμε σε σημείο η καταδίκη σας να εξαρτάται από εμένα, θα σας τη ρίξω δίχως τύψεις.
Προς το παρόν, ας περιμένω να τοποθετηθεί και ο Kirihito(jimop24), για να δούμε πώς θα υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#291 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 12 December 2011 - 23:23

Kuroko Tetsu

Κύριε Poplan (Babba) θέλω να πιστεύω ότι απλώς κάνετε λάθος και όχι πως καλύπτετε τον R (Zura) . Τη πρώτη φορά άλλαξε την ψήφο του πολύ πριν η κατάσταση φτάσει στο σημείο που λέτε . Πιο συγκεκριμένα αν θυμηθείτε τι είχα πει την άλλαξε όταν ο Aizen (Black Kaizer) τον "έπεισε" ότι έκανε λάθος και τότε ψήφισε τον Black Jack (Tenshi) . Και αν θυμάμαι καλά (που καλά θυμάμαι) δεν ήταν να φύγετε εσείς ή ο Black Jack (Tenshi) , αλλά ο Black Jack (Tenshi) ή ο Aizen (Black Kaizer) . Τότε για μένα ήταν η πρώτη φορά που υπερασπίστηκε τον Aizen , την επόμενη μέρα το έκανε έμμεσα και δεύτερη φορά . Όσο για τον Squalo που λέτε πιστεύω ήταν απλώς τυχαίο , πρώτη μέρα ήταν , δεν υπήρχαν υποψίες . Και σαφώς αν θέλετε θα την υποστηρίξετε όπως λέτε , απλώς δείτε πρώτα τα γεγονότα .

/*Για το ποστ από κάτω ... Ο God τζογαδόρος , τι άλλο θα δούμε :hihi2: */

#292 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 12 December 2011 - 23:23

Ikuno Emiru

Kuroko Tetsuya (Fandom) φυσικά για σένα λέω. Ακολουθουν με μικρη διαφορά από πισω σου οι Koyomi Araragi (Theodore) και God (Osama Bin Laden)

God

Posted Image

Πολύ θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό σας κυρία Emiru, όσο αφορά τις υποψίες που έχετε για εμένα, γιατί πραγματικά, δεν έχω καταλάβει από που και ως που με θεωρείται ύποπτο; Εξηγήστε το σκεπτικό σας και, όσο αφορά εμένα (και μόνο εμένα), θα σας απαντήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είναι ακόμα αρκετά πρωί για να κρίνουμε την κατάσταση. Μέχρι την άφιξη νέων εξελίξεων, ψηφίζω Mariya Shindou (πιου-πιου), για τους εξής λόγους.

-Ακολούθησε το ρεύμα κατά του Black Jack, που αποδείχτηκε αθώος.

-την ψήφισε ο Satou Tatsuhiro (matassos), που αποδείχτηκε επιθεωρητής.

Παρ'όλα αυτά κάτι άλλο μου κίνησε την περιέργεια. Τα τελευταία λόγια του μακαρίτη Aizen:

Λοιπόν, παίδες. Το ποστάρω τώρα, δέκα λεπτά πριν πέσει η μέρα και δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, για να γλιτώσω τα αφτιά μου από βλακεία τύπου "είσαι ο δολοφόνος και προσπαθείς να μας μπερδέψεις [/κάφρικη φωνή]".

Είμαι επιθεωρητής. Ναι. Είμαι. Δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω ούτε να σας δουλεύω αυτή τη στιγμή. Ούτε υπάρχει κάποιος λόγος να σας μπερδέψω από την στιγμή που σε λίγο θα επιβεβαιώσετε αν σας λέω ψέμματα ή όχι. Δεν θα είχα κανένα κέρδος απο αυτό ούτε αλλάζει τώρα το αποτέλεσμα. Ποστάρω στα γρήγορα για να σας βοηθήσω στην έρευνα.Ο κύριος Oliver Poplan και ο κόμης Monte Cristo είναι αθώοι. Βρήκα και τον vigilante μας (πρώτο-πρώτο μάλιστα, του οποίου το όνομα για προφανείς λόγους δεν λέω). Βασικά καρφώθηκα σε ένα σημείο ότι ήμουν επιθεωρητής αλλά μάλλον μόνο ένας το πρόσεξε.

Αυτά. Επίσης λίγο περισσότερο μπλα-μπλά την επόμενη φορά για να μας καλύπτετε. Ψηφίζω Maria Momoe.

Spoiler:

ΧD Νah, δολοφόνος είμαι, δεν σας τρολλάρω άλλο. Καλή συνέχεια guys and girls & kudos to Mono.
Spoiler:

Bonus Σχέδιο: "Δηλαδή αν κάνω edit τα post μου σε "κενά", να φαίνεται στο τέλος πως δεν συμμετείχα ή ψήφισα, θα φύγω ως αυτοκτονημένος; Και θα λιντσαριστεί η Momoe που είναι δεύτερη στις ψήφους;" :P

Αυτό μου θυμίσε την έννοια/περίπτωση που στο ποκερ ονομάζεται polarize bet. Όταν δηλαδή, ένας παίχτης ποντάρει περιέργως πολλά λεφτά στα ξαφνικά, τότε σημαίνει συνήθως (=σχεδόν πάντα) ότι:

α)είτε έχει ένα πάρα πολύ δυνατό χέρι που το έπαιζε συντηρητικά μέχρι εκείνη την στιγμή, χωρίς να αποκαλύπτει την δύναμη του και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το pot.

β)είτε ότι μπλοφάρει στεγνά, δεν έχει τίποτα και προσπαθεί να πείσει τοn αντίπαλό του ότι έχει κάτι προκειμένου να "κλέψει" το pot.

O κύριος Aizen με αυτό που είπε, κατά την γνώμη μου, πόνταρε τα κλειστά χαρτιά της κυρίας Maria Momoe, με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο. Είτε η κυρία Momoe είναι πιο αθώα και από το χιόνι ή ο κύριος Aizen προσπάθησε σε μια ύστατη απόπειρα, να καταστήσει έναν συνάδελφό του υπεράνω κάθε υποψίας.

Και παρεπιπτόντως το πόκερ είναι ουράνιο παιχνίδι.

#293 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 12 December 2011 - 23:40

R Ichirou Tanaka
Posted Image

Hahaha, insolent cur! Περίμενα ότι θα με ψηφίσεις! Στοίχημα ότι ζω επειδή φοβούνται ότι έχω εφεδρική γεννήτρια. Είμαι απλά τέλειος. Insolent cur, Kuroko (Fandom) μπορεί εγώ να μην ψήφισα την ωραία πεταλούδα που ήξερε να σας σαγηνεύει με την ωραία παρουσία της αψηφόντας τους νόμους της φύσης ζώντας πάνω από μια μέρα. Επειδή εσείς τον ψηφίσατε στον προηγούμενο γύρο δεν νομίζω πως πρέπει να λέει κάτι. Στον πρώτο γύρο μάλιστα ήσασταν ύποπτα απασχολημένος με τον Okarin όταν όλοι οι άλλοι είχαν κινηθεί προς άλλες κατευθύνσεις και συγκεκριμένα προς έναν δολοφόνο. Μη μου πείτε ότι το κάνατε επειδή ήταν πρώτος γύρος.

Lelouch (Kenobi-sensei) δεν μπορώ να επεξεργαστώ τον μεγάλης έκτασης λόγο σας, τα δεδομένα των ψήφων σας με προβληματίζουν, ειδικά όταν επιμένετε σε ένα άτομο που οδήγησε το ρεύμα με θέρμη απέναντι σε έναν δολοφόνο.

Κύριε Poplan (Babba), γιατί δεν εμπιστεύεστε τα ένστικτά σας και τον επιθεωρητή ειδικότερα όταν δεν ξέρετε τι είναι η κυρία Ikuno Emiru (Lord Leon); Σε προηγούμενους γύρους δεν εμπιστευτήκαμε την αδικοχαμένη Shiro; Έχω ακόμα τα θλιμένα της τραγούδια σε ηχογράφηση για όποιον ενδιαφέρεται. Γιατί να μην εμπιστετούμε και τον Satou που τα βράδια έκλεβε ρεύμα από εμένα για να παίξει video games.

A ha ha ha ha, όλοι σας χάνετε τις βίδες από τη μηχανή της αλήθειας! Μάλλον είναι επειδή δεν τρώτε ρύζι! :hahaha: Σας είπα πως είμαι awesome;

#294 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 12 December 2011 - 23:55

Ikuno Emiru

Posted Image

Sshhhh!

Γιατί τόση ένταση;

Τσιτώσαμε;
Μου αρέσει. Πολύ. Σφίγγει ο κλοιος και αρχιζουμε και τσιτωνουμε. Μου αρέσει.

Αγαπητέ μου God (Osama Bin Laden), δεν ειστε η πρώτη μου προτεραιότητα. Σας προσεξα επειδή προσπαθείτε ΠΑΡΑ πολύ. Ειδικά όταν σας επιτίθενται.
Αυτό και αυτό θα μπορούσαν να συνοψίσουν τους λόγους για τους οποίους ενισχύθηκαν οι υποψίες μου.

Αλλά ας μη βιαζόμαστε. Έχουμε πολύ χρόνο. έτσι δεν είναι; ;)

Πείτε μου σας παρακαλώ, τι γνώμη έχετε για τους Kuroko Tetsuya (Fandom) και Koyomi Araragi (Theodore); Σας υπόσχομαι πως μετά θα σας πω οτιδηποτε θελετε να μαθετε, αφού πρωτα μου επιτρεψετε να έχω μια πιο σαφή εικόνα.

stasou%2520mygdala.jpg

#295 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 13 December 2011 - 00:22

Αυτό μου θυμίσε την έννοια/περίπτωση που στο ποκερ ονομάζεται polarize bet. Όταν δηλαδή, ένας παίχτης ποντάρει περιέργως πολλά λεφτά στα ξαφνικά, τότε σημαίνει συνήθως (=σχεδόν πάντα) ότι:

α)είτε έχει ένα πάρα πολύ δυνατό χέρι που το έπαιζε συντηρητικά μέχρι εκείνη την στιγμή, χωρίς να αποκαλύπτει την δύναμη του και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει το pot.

β)είτε ότι μπλοφάρει στεγνά, δεν έχει τίποτα και προσπαθεί να πείσει τοn αντίπαλό του ότι έχει κάτι προκειμένου να "κλέψει" το pot.

O κύριος Aizen με αυτό που είπε, κατά την γνώμη μου, πόνταρε τα κλειστά χαρτιά της κυρίας Maria Momoe, με τον ίδιο αντιφατικό τρόπο. Είτε η κυρία Momoe είναι πιο αθώα και από το χιόνι ή ο κύριος Aizen προσπάθησε σε μια ύστατη απόπειρα, να καταστήσει έναν συνάδελφό του υπεράνω κάθε υποψίας.

Και παρεπιπτόντως το πόκερ είναι ουράνιο παιχνίδι.

Δεν λέω, θα ήταν ωραίο troll αλλά ξεχνάς κάτι: Αποκλείεται η Maria (mono) η οποία ουσιαστικά ώθησε τον Aizen (Black Kaizer) να ψηφίσει στο τσάκ την προηγούμενη φορά να είναι συνένοχος του . Στην ουσία αυτή έκανε τον Aizen (Black Kaizer) να "φανεί" τόσο πολύ ώστε να βγει την επομένη . Βασικά ότι έλεγε ο Aizen (Black Kaizer) από τη στιγμή που ήταν σίγουρος ότι θα βγει ήταν για να μας μπερδέψει.

R (Zura)

#296 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 13 December 2011 - 00:51

Excalibur
Posted Image

Ανόητε χωριάτη Kuroko Tetsuya (Fandom),κατανοείς την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία έχουμε περιέλθει,καθώς μέρα με την μέρα,νιώθουμε τον κλοιό των δολοφόνων να στενεύει γύρω μας ή απλώς στηρίζεσαι στο αίσθημα πανικού που επικρατεί στο νησί;

Μήπως εσύ κι οι συνεργοί σου έχετε κάποια μυστική ατζέντα την οποία έχετε θέσει σε εφαρμογή ήδη από την ώρα που ήρθαμε σ'αυτό -ο θεος να το κάνει- θέρετρο ;

Προς το παρόν,επέτρεψε μου να αμφισβητήσω την αθωότητά σου,καθώς τα επιχειρήματά σας δεν με έχουν πείσει ακόμα για το αντίθετο.

Edited by junpei, 13 December 2011 - 00:59.
Διόρθωσα κάποια συντακτικά και ορθογραφικά λάθη.

Posted Image

#297 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 December 2011 - 02:33

Maria Momoe

Για να δούμε, για να δούμε τί έχουμε εδώ...

Καταρχάς κύριε Poplan με προβληματίζει πολύ η σιγουριά σας ότι τον επιθεωρητή τον έφαγε ο vigilante και όχι οι δολοφόνοι. Από πού ακριβώς εξάγετε αυτό το συμπέρασμα? Προσωπικά θα παίξω και με τα δύο ενδεχόμενα. Διότι αν τον έφαγαν οι δολοφόνοι θα ήταν σαν να παραδέχονταν την ενοχή της Mariya είτε ήταν είτε δεν ήταν επιθεωρητής... Μάλλον για ξεκάρφωμα πήγαν να τον φάνε και τους έκατσε το λαχείο...

Επομένως επειδή δεν αποκλείω το ενδεχόμενο όπως εσείς να τον έχουν φάει οι δολοφόνοι θα στρέψω τις υποψίες μου προς το παρόν προς τον Kuroko (Fandom) καθώς με πείθει περισσότερο ο R παρά αυτός.

Βέβαια θα επανέλθω γιατί δεν έχω σιγουρευτεί ακόμα.

xbJ3b2w.jpeg

#298 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 13 December 2011 - 02:37

Koyomi Araragi
Posted Image

Ikuno Emiru, πραγματικά αναρωτιέμαι ποιός ο λόγος που σκέφτεσαι εμένα. Και μάλιστα όχι λίγο αλλά «με μικρή διαφορά» από τον κύριο ένοχο κατά την γνώμη σου. Θεωρώ φοβερά τραγική την στάση σου, εώς και ντροπή για όλους μας. Δεν βγάζει νόημα και αυτό μου δίνει το δικαίωμα να σε αμφισβητήσω σφόδρα! Οι μπλεγμένες και άκρως αβάσιμες κατηγορίες... αυτά δεν τα μπορώ καθόλου, όχι. Μα άλλωστε, παρολο που στις αρχές ακολουθούσα δικες μου θεωρίες εν τούτοις είδες πώς ψήφισα και εγώ και καταδίκασα με ΠΑΘΟΣ τον Aizen Sousuke! Που τώρα δε είναι νεκρός, επιτυχώς ¬¬ Πάλι καλά να λέμε.
Αλήθεια, τώρα είσαι εσύ ένας ύποπτος για εμένα, διότι ίσως έχεις κάτι πιθανώς σκαρφιστεί επειδή ΙΣΩΣ, πάντα, γνωρίζεις κάτι! Αλλά θα κοιτάξω καλύτερα τις κινήσεις σου λίγο αργότερα, προς το παρόν περιμένω να δω τι συμβαίνει με την Yukari Tanizaki.
Και πρόσφατα ήρθε στο δωμάτιό μου ένα πνεύμα. Έδειχνε θλιμμένο. Πιστεύω πώς ήταν η αδικοχαμένη Shiro. Μου έδειξε κάτι... Αλλά δεν κατάλαβα τι. Σε ανάμονη.

#299 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 13 December 2011 - 09:28

Posted Image
Poplan

Maria μου, δεν αποκλείω να τον έφαγαν οι δολοφόνοι. Ωστόσο, από το " κάποιοι του επιτεθηκαν με σπαθια και τον πετσοκοψαν, ...σαν θαυμα οι πληγες θεραπεύτηκαν" καταλαβαίνω πως οι δολοφόνοι έφαγαν μια μεγαλοπρεπή τάπα, κι αν κρίνω σωστά, εσείς ήσασταν ο θεραπευμένος και το ξεχάσατε από το σοκ του θανάτου του επιθεωρητή Tatsuhiro. Η επόμενη τάπα τους απόψε, θα είναι η Emiru. Μας καθοδήγησε ωραία σήμερα.

Οι δολοφόνοι πρέπει να βρίσκονται πια σε δύσκολη θέση, κι αν δεν είχαν τον εκδικητή που ομολογουμένως είναι πολύ πιο καλός στις δολοφονίες αποδεδειγμένα αθώων και επιθεωρητών απ' αυτούς, σίγουρα θα το είχαν βάλει στα πόδια.

Έχω κι εγώ βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση, αλλά αυτή τη φορά φοβάμαι πως κύριοι δολοφόνοι, καλύτερα να αρχίσετε να τρέχετε από τώρα. Κι εσείς μαζί τους, Kirihito(jimop24).
Spoiler:

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#300 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 December 2011 - 13:21

Maria Momoe

Κύριε Poplan αν ήμουν στη θέση σας δεν θα έδινα και πολύ σημασία στα λόγια του αφηγητή. Θα ήταν υπερβολικά "εύκολο" αν μας έδινε στοιχεία για το ποιός σκότωσε ποιόν στην αφήγηση του... Συνεχίζω να θεωρώ το πιο πιθανό σενάριο τον επιθεωρητή να τον έφαγαν οι δολοφόνοι για ξεκάρφωμα και να τους ήρθε το πρώτο λαχείο. Επίσης όσο και να στεναχωριέμαι για τον συγχωρεμένο δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη και δεν πιστεύω ότι είχε βρει κάποιο δολοφόνο πριν πεθάνει. Τώρα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι η Mariya είναι αθώα αλλά σύμφωνα με τη θεωρία "ξεκαρφώματος" μου κατά πάσα πιθανότητα είναι...

Ούτε πιστεύω πως με έβαλαν στο μάτι οι δολοφόνοι. Δεν θα είχαν κανένα όφελος να με σκοτώσουν δεδομένου ότι δεν είχα κατηγορήσει κανέναν άλλον και μάλλον κατάλαβαν ότι δεν είμαι επιθεωρητής. Ανοίγω από τώρα τα χαρτιά μου για έναν και μόνο και λόγο. Έχει μείνει μόνο ένας επιθεωρητής και θα ήταν λάθος κάποιοι να στρέφονται σε μένα νομίζοντας ότι είμαι επιθεωρητής με τον κίνδυνο να χάσουν την ευκαιρία που ίσως τους δώσει ένας πραγματικός επιθεωρητής.

Από την άλλη έχουμε τον Κόμη Μοντεχρήστο ο οποίος δεν προσφέρει απολύτως τίποτα κατηγορώντας επανειλημένα τον Nyako sensei ο οποίος ναι μεν έχει συνέχεια στο μυαλό του τον ύπνο αλλά έχει δώσει σαφείς ενδείξεις ότι είναι αθώος.

Τέλος έχουμε και τον vigilante o οποίος μας προέκυψε chaotic neutral και απλά σκοτώνει όποιον βρει στο δρόμο του χωρίς καμιά απολύτως σκέψη. Κύριε vigilante μου για όνομα του Θεού σοβαρευτείτε λιγάκι γιατί μας έχετε αποδεκατίσει. Ο μόνος που κάνει σωστά τη δουλειά του σε αυτό το νησί είναι ο γιατρός. Ο Θεός να μου κόβει πρωταθλήματα και να του δίνει χρόνια~

Επομένως βρισκόμαστε σε αρκετά δύσκολη κατάσταση για να εκτοξεύουμε κούφιες κατηγορίες.

O R ναι μεν με προβλημάτισε ψηφίζοντας τον Black Jack αλλά ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Squalo αλλά και τον Aizen. Έκατσα και ξαναθυμήθηκα όσα μας έχει πει κατά καιρούς ο Kuroko (Fandom) και δεν μου κολλάνε πολλά. Η εμμονή του αρχικά με τον Okarin αλλά και το ότι έσπευσε να πηδήξει στο βαγόνι κατά του Black Jack.

Βέβαια περιμένω να δω τις αντιδράσεις πολλών ακόμα που μιλάνε ελάχιστα και κρύβονται στις σκιές πηδώντας στα ρεύματα κατά βούληση.

Edited by mono, 13 December 2011 - 13:23.
typo

xbJ3b2w.jpeg