Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: The Nightmare Before (And After) Christmas

• This topic is locked This topic is locked
478 replies to this topic

#226 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 December 2011 - 13:30

Όχι δεν ξέρουμε.

xbJ3b2w.jpeg

#227 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 09 December 2011 - 13:53

Posted Image

Τελικά ήμουν πολύ λάθος. Λάθος υπόθεση. Αλλά και ο γιατρός λανθασμένα προσπαθούσε να δικαιολογήσει τον εαυτό του. Ya~

Έχουμε και λέμε. Πέθανε ένας επιθεωρητής και ένας αθώος. Σύμφωνα με τις θεωρίες της Shiro, ο Aizen είναι δολοφόνος λογικά. Ένας από αυτούς που κατηγόρησα στον προηγούμενο γύρο. Η αλήθεια είναι ότι ξέρει να δικαιολογείται και να βρίσκει τον κατάλληλο τρόπο να απαντήσει. Αλλά θα εμπιστευτώ το ένστικτο της Shiro, και θα θεωρήσω ότι είναι δολοφόνος.

Προσέξτε όμως και τον θάνατο του αθώου, Aiyori Aoshi, που άδικα πέθανε. Άραγε ποιος τον έφαγε; Οι δολοφόνοι ή ο vigilante; Αν τον φάγανε οι δολοφόνοι, τότε προσέξτε τα δύο άτομα τα οποία ακουλουθήσανε την θεωρία του για τον Jack Simon, ο οποίος πιστεύω ότι δεν έχει καμία σχέση με δολοφονίες αλλά κάθε άλλο, και εννοώ τον Aizen (Black Kaiser) και τον Kuroko (Fandom) που παρόλο που πείστηκαν στην θεωρία του δεν ψήφισαν τον Simon. Γιατί ο πρώτος πείστηκε και τον ψήφισε αλλά άλλαζε την ψήφο του όλη την ώρα μόνο και μόνο για να σώσει τον εαυτό του. Ο δεύτερος απλά δεν τον ψήφισε, ισχυρίστηκε ότι πείστηκε και βρήκε την ευκαιρία να πει ότι πείστηκε για την αθωότητά του Κόμη για να κατηγορήσει τον Black Jack και έτσι να βοηθήσει το δικό του άτομο (Aizen). Να σημειώσω ότι επίσης ήταν ένα από τα άτομα που μουλωχτά ψήφιζε προσπαθώντας να περάσει αδιάφορος και με αβάσιμα επιχειρήματα προσπαθούσε να δικαιολογήσει όταν τον κατηγόρησε ο κύριος Poplan. Ya~

Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα πέσουν στον κύριο Aizen, ο οποίος είναι ένοχος, αλλά δώστε σημασία και στον Kuroko. Ya!

Αν πάλι τον σκότωσε ο vigilante, τότε είναι απλά ανόητος. Insolent cur, αυτός που οδηγεί πρώτος το ρεύμα με επιχειρήματα προς έναν δολοφόνο στον πρώτο γύρο και που αποστασιοποιείται από τα ρεύματα αλλά έχοντας στο μυαλό άτομα όπως τον Aizen να είναι δολοφόνος;

Edited by Zura, 09 December 2011 - 14:06.

#228 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 09 December 2011 - 13:56

Aizen Sosuke

Posted Image

Υποθέτω πως είμαι σε δύσκολη θέση τώρα. Και το χειρότερο είναι πως δεν μπορώ να πω κάτι γιατί θα μου πουν κατευθείαν "Αυτά θα έλεγε και ένας δολοφόνος για να γλιτώσει". Προτόυ ξεκινήσω πάντως, τεράστιο respect για τους δολοφόνους. Υπάρχει ένα γνωμικό που λένε στην Ελλάδα και έχει σχέση με τους κυνηγούς. Ταιριάζει απόλυτα.

Αγαπητή κυρία Maria Momoe, αφού είστε τόσο σίγουρη πως είμαι δολοφόνος, τόσο βέβαιη που θα θυσιάζατε ακόμα και ένα πρωτάθλημα, τόσο οργισμένη που χρησιμοποιείτε μεγάλο νούμερο font για να αναφέρετε το όνομα μου, φυσικά δεν θα είχατε πρόβλημα να πείτε ΤΙ ακριβώς ενίσχυσε αυτή τη σιγουριά; Αν είναι αυτό που σκέφτομαι τότε το κακό δεν είναι πως με κατηγορείτε για δολοφονία (και μάλιστα με το ίδιο αγριεμένο ύφος που το έκαναν κάμποσα άτομα πίσω στη Soul Society) αλλά με περνάτε για βλάκα. Ναι, για βλάκα. Και όχι μόνο εμένα αλλά και τη vigilante που παρά την προφανή μου ενοχή, με συμπάθησε και ξέχασε μάλλον να με σκοτώσει. Δεν ξέρω τώρα αν είστε εσείς δολοφόνος, αφού δεν πιστεύω πως οι δολοφόνοι που ξέρουν ποιός είναι ένοχος και ποιός όχι, θα "ανοιγόταν" τόσο με κίνδυνο να εκτεθούν μετά. Ωστόσο, "πεθαίνω" να δω την αντίδραση σας αύριο και θυμήσου: δεν μου αρέσουν τα λουλούδια.

Ένα σχόλιο για την "ουρουκ-χαίστικη" κατηγορία πως "Σε ψήφησε επιθεωρητής άρα είσαι ένοχος". Πέρα από το γεγονός πως υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Sakura να οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι είμαι ύποπτος, από κάποιου είδους λογική (που αν διαβάσετε το τελευταίο της post, αυτό έγινε), υπάρχει κάτι περίεργο στο τόσο βολικό τάιμινγκ που πέθανε αυτή: δεν μου έφθαναν όλες οι υπόλοιπες υποψίες, (μέχρι και ο Zombie Squalo με υπεράσπίστηκε!) θα σκότωνα την νύχτα άτομο που με ψήφισε από πάνω; Και ως δολοφόνος αν υποπτευόμουν πως ήταν επιθεωρητής (γιατί μην μου πείτε πως ήταν τυχαίο) θα τον σκότωνα για να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του κατά μου; Η λογική "τον ψήφισε ο επιθεωρητής άρα είναι δολοφόνος" -τουλάχιστον τόσο νωρίς- δεν είναι απόλυτη. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί βγήκε ο Aiyori Aoshi; Πάνω σε παρόμοια απλοϊκή λογική κινήθηκε και ο ψυχάκιας. Σκότωσε άτομο που είχε ψηφίσει τον Squalo και που είχε καθίσει στην ακρούλα του αφήνοντας άλλους να υπερασπιστούν την "ομάδα" που κατηγορούσε ο Black Jack. Αφού τελικά ο τελευταίος ήταν αθώος τότε σίγουρα η κατηγορία του για τα άτομα που ψήφισαν τον Squalo ήταν σωστή; Όχι. Δεν ισχύει σίγουρα.Θα το δείτε και μόνοι σας. Μόνο με πάθημα γίνεται κάτι μάθημα.

Ωστόσο, είναι αλήθεια πως αν ήμουν σε θέση άλλου μάλλον θα ψήφιζα και εγώ Aizen. Μέχρι να έχω καλύτερη γνώμη ψηφίζω στο άσχετο God(Osama) μόνο και μόνο επειδή είναι κατάντια να υπάρχει καποιός που να αυτοαποκαλείται Θεός και να μην τον ψηφίζει ο άνδρας που θέλει να τον αντικαταστήσει.

#229 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 December 2011 - 14:28

Maria Momoe

Κύριε Aizen, μποείτε να χτυπιέστε όσο θέλετε αλλά η ενοχή είναι γραμμένη στο πρόσωπο σας... Μία η ύποπτη συμπεριφορά σας στους προηγούμενους γύρους, μία ότι σας έδειξε και ο επιθεωρητής πριν πεθάνει κοντός ψαλμός αλληλούια. Δενκάνω λάθος και κανένας δεν θα κλάψει για σας όταν πεθάνετε εκτός ίσως από τα φιλαράκια σας τους δολοφόνους.

Να ρωτήσω κάτι. Θα ήμουν τόσο σφοδρή στην κατηγορία μου όταν μέχρι τώρα έχω κρατήσει τόσο χαμηλό προφίλ αν δεν ήμουν σίγουρη ότι είστε δολοφόνος? Γιατί να βάλω το κεφαλάκι μου στο ντορβά για χάρη σας?

Δεν ξέρω τί κάνει ο vigilante αλλά ίσως θα έπρεπε να κρατήσει τις σφαίρες του για άτομα που έιναι σίγουρος ότι είναι ένοχοι και όχι και να σκοτώνει αθώους αριστερά και δεξιά.

xbJ3b2w.jpeg

#230 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 09 December 2011 - 14:28

Posted Image
Switch

( ゚▽゚)/コンバンハ

Ararara~! Η υποθεση εχει αρχισει να γινεται ποιο ενδιαφερουσα και απο το σεναριο του C**e G***s αν και κανενα σεναριο δεν θα ξεπερασει ποτε το Futari wa Nervous! <3

Στην υποθεση μας. Αφου καποιος εφαγε την επιθεωρητη και το τελευταιο ατομο που υπεδειξε η επιθεωρητης δεν ηταν αλλος απο τον Aizen(Black Kaiser) (Extra info: Birthday: May 29, Height: 1,86cm, Weight: 74kg, επισης του αρεσουν τα cosplay και οι πεταλουδες.) Και θα εμπιστευτω αυτη την κατηγορια μιας και το λαπτοπ μου τα εχει παιξει για καποιο λογο. *απο τα ηχεια ακουγεται το κλασσικο κομματι Trolololololol trololol trololololol* Oops... It did it again...

Posted Image

Ειθε οι σκοτεινες δυναμεις που εχουν πεσει σε αυτο το νησι να εξαφανιστουν! Χο~χο~χο~ <('o')> タイクツダー

Posted Image

Spoiler:

#231 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 09 December 2011 - 14:52

Excalibur
Posted Image

Ηλίθιοι!
Η κρέμα στον πρωινό καφέ μου,ήταν από αγελαδινό γάλα,ενώ εγώ είχα ζητήσει βουβαλίσιο!
Πώς τολμάτε,να ατιμάζετε τον μεγαλειώδη Excalibur,με τέτοιο τρόπο ;
Μήπως κάποιοι απο εσάς είναι οι δολοφόνοι;
Πολύ πιθανό.Το ζήτημα όμως που με απασχολεί,είναι πως,κ
άθε μέρα που περνά,η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος των δολοφόνων.....
Δεσποινίς,Maria Momoe (Mono),εξηγήστε μου,γιατί δίπλα απο το δελτίο παραγγελιών για το γάλα,βρέθηκε κι η βασική εννιάδα που θα κατεβάσετε στον προσεχή αγώνα ;

Edited by junpei, 09 December 2011 - 15:27.

Posted Image

#232 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 December 2011 - 15:02

Maria Momoe

Αδυνατώ να σας το εξηγήσω αυτό αγαπητέ καθώς εγώ προπονώ ομάδες baseball και όχι ποδοσφαίρου. Να υποθέσω είναι και αυτό μια επίδειξη της ασχετοσύνης σας?

Και για να μην ξεχνιόμαστε. Aizen και φρέσκια πορτοκαλάδα.

xbJ3b2w.jpeg

#233 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 09 December 2011 - 15:15

Lelouch

Something somthing Maria Momoe(Mono) somthing

#234 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 09 December 2011 - 15:25

Rika Furude

Posted Image

Miiiii, τί φωνές είναι πάλι τούτες?Μα τον Oyashiro-sama γέμισε ο τόπος πτώματα.Έχω την εντύπωση ότι για όλα φταίει το σύνδρομο της Hinamizawa.Ακόμα και εδώ, μίλια μακριά, με καταδιώκει.Ή μήπως όχι?

Η συμπεριφορά του Monte Cristo[Kamui] μου φαίνεται ιδιαίτερα περίεργη και προβληματική.Σαν κόμης είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του αρχικά, με αρνητικό πρίσμα ωστόσο.Και ενώ όλα έδειχναν ότι ίσως να είναι ένας από τους δολοφόνους, ξαφνικά το παιχνίδι γυρίζει, ρίχνει τις υποψίες σε κάποιον άλλο και όλοι παύουν να τον θεωρούν ύποπτο.Ο ίδιος εξαφανίζεται, προφανώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ιστορίας αφού το ξημέρωμα μας βρήκε με αθώες απώλειες συν μια απώλεια ενός επιθεωρητή.Και τώρα ανασυντάσσει τις δυνάμεις του.

Miiii...πολύ καλό το παιχνίδι σας κόμη μου, έχω μείνει άφωνη.Αλλά ως εδώ!

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#235 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 09 December 2011 - 15:26

Βασικά δεν ξέρω τον χαρακτήρα σου κι αυτό το γραψα ενδεικτικά.
Κάτσε να το διορθώσω κι απο ενδεκάδα να γράψω εννιάδα.

Posted Image

#236 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 December 2011 - 15:33

Ναι αλλά έτσι μου χαλάς το rp. Γιατί εγώ συνέδεσα το ότι δεν ξέρεις τον χαρακτήρα μου με το γεγονός ότι με ψήφισες :P

Τέσπα δεν με πολυπειράζει αφού μάλιστα φαίνεται ότι το έκανες edit :)

xbJ3b2w.jpeg

#237 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 09 December 2011 - 15:38

God

Posted Image

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι να αμφισβητήσουμε πλέον, κύριε Aizen. Το γεγονός ότι σας ψήφισε επιθεωρητής είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα. Σας εύχομαι να καταφέρετε να με αντικαταστήσετε στην επόμενη μετεσάρκωνσή σας. Μπορώ να πω, πάντως, ότι σχεδόν έχω αρχίσει να σας προτιμάω από τον γκρινιάρη γιο μου.

Και θα συμφωνήσω με αυτά που λέγονται για τον Vigilante. Καλό είναι να προσέχει περισσότερο πριν αρχίσει να καθαρίζει τυχαία κόσμο αριστερά και δεξιά.

Επίσης, να ρωτήσω κάτι κυρίως τον Τραγικό Οικοδεσπότη (και τους άλλους). Από την στιγμή που το forum ήταν down για μια μέρα, δεν πρέπει να έχουμε μία μέρα παράταση και να πέσει η νύχτα το Σάββατο;

#238 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 09 December 2011 - 15:53

Koyomi Araragi
Posted Image

Η Επιθεωρήτρια Shiro δεν είναι πια μαζί μας. Στεναχώρια.
Μας έδωσε όμως μια ιδέα για τον ένοχο. Βέβαια ακόμη πιστεύω πώς έστω και ένας εκ των μάλλον ΠΟΛΛΩΝ δολοφόνων είναι υπερφυσικό ον! Έτσι γίνεται πάντα εκεί απο όπου ήρθα! ºωº
Αλλά πιστεύω την Επιθεωρήτρια που τόσο άδοξα τέλειωσε η ζωή της και εγώ τόσο άδικα υποπτεύθηκα. ΕΙΧΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, μα θα ήταν από την κλασική τρακαρισμένη με νταλίκα προσωπικότητά της.
Εδώ και τώρα δηλώνω την απόλυτη γνώμη μου: Aizen Sosuke, ΔΟΛΟΦΟΝΕ! Ελπίζω να μην συνεχίσει η ύπαρξη σου στο εξής. Άλλωστε, μόνο ένας που έχει χεσμένη την φωλιά του γράφει ένα ΤΟΣΟ μεγάλο κείμενο προσπαθώντας απεγνωσμένα να καλυφθεί/αιτιολογηθεί.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΤΟ «ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΡΙΟ» ΣΑΣ.
ΟΧΙ.
Posted Image

#239 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 December 2011 - 16:10

Okabe Rintaro

Posted Image

Όχι το Lab Member μου. Τ^Τ Δεν είναι δυνατόν. Δύο συνάδελφοι, δύο αδελφικές ψυχές αναχώρησαν μέσα σε μία μέρα. Έχετε κάτι με τον κλάδο της επιστήμης έτσι? Η Οργάνωση προφανώς θέλει να βυθισει τον κόσμο στον Μεσαίωνα. Αλλά εγώ ο Mad Scientisto Hououin Kyouma δεν θα αφήσω να περάσει έτσι αυτό. Γιατί αυτή είναι η επιλογή του Steins Gate. Xτες καθώς έπαιζα επεξεργαζόμουν το Μελλοντικό Μαραφέτι 6969 άκουσα μια μουσική.

Youtube Video

Kαι επειδή ο μοναδικός πεταφλούδας της παρέας είναι ο Aizen (Black Kaiser) οι υποψίες μου πέφτουν εκεί. Αλήθεια κύριε Aizen πώς είστε τόσο σίγουρος για το φύλο αυτού που πήρε τον νόμο στα χέρια του/της. Και πώς μπορείτε να ξέρετε ποιόν από τους δύο διάλεξε ο vigilante για να σκοτώσει? Ιn fact δεν θεωρώ ότι αυτός που επέλεξε ο/η vigilante να σκοτώσει ήταν ο Aiyori Aoshi. Τα λεφτά μου είναι στη Shiro. Η Shiro είχε ήδη ρεύμα και πολλοί από εδώ μέσα την θεωρούσαν ύποπτη άσχετο με το αν την ψήφισαν στο τέλος ή όχι, οπότε οι δολοφόνοι δεν έιχαν λόγο να την σκοτώσουν. Δεν ήταν μόνο αυτή η οποία είχε στρέψει τις υποψίες της επάνω σας. Αυτός που πιθανότατα την σκότωσε ήταν ο εκδικητής όπως έγινε και με τον Kabamaru. Αυτόν τον οποίο σκότωσαν οι δολοφόνοι ήταν πιθανότατα ο Aoshi γιατί ως Lab Member ήταν και **** τους τύπους, εξυπνος και προφανώς μαθήτευε κοντά μου (άλλο ένα δείγμα της συνωμοσίας). Mε τον έναν ή τον άλλο τρόπο ήταν επικίνδυνος για τους φονιάδες. Ο όλος και καλά meta συλλογισμός σας γιατί δεν θα ήσασταν εσείς αυτός ο οποίος σκοτώσατε την Shiro πολύ απλά δεν στέκει. Το θα ήταν "too obvious therefore it's not me " είναι το καλύτερο άλλοθι για να κάνει κανείς το προφανές. Το ότι το χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία άσχετα με το αν είστε εσέις αυτός που την σκότωσε ή όχι είναι αυτό το οποίο επιβαρύνει την θέση σας.

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποιά λογική ψηφίζετε την Momoe (mono). Θα όρμαγε κάποιος να σώσει ένα άτομο το οποίο φέρεται ως ο γιατρός που μας προστατεύει από τα σκοτάδια με κίνδυνο να εκτεθεί ο ίδιος αν ήταν δολοφόνος;

Κύριοι Popplan(Babba) και Kuroko Tetsuya (Fandom) δεν σας έχω ξεχάσει.

#240 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 December 2011 - 16:15

The Count of Monte Cristo
Posted Image

Mesdammes et messieurs, bonsoir.

Τα τελευταία γεγονότα με φέρνουν σε πολύ δυσάρεστη θέση.
Ο έντιμος και σεβάσμιος κύριος Aoshi κοίτεται νεκρός, και οι υπόλοιποι εξακολουθούμε να κατηγορούμε άστοχα.
Ως πότε μπορεί να συνεχιστεί αυτό?
Πόσοι είναι οι δολοφόνοι που μας αποδεκατίζουν έναν έναν?

Monsieur Aizen(Black Kaiser), αφού απελευθερώνεστε απο τις κατηγορίες μας, και παρουσιάζετε μια καλή απολογία που με έκανε σχεδόν να μετανοήσω, κάνετε πάλι το λάθος να κατηγορείτε έναν φανερά άσχετο στόχο, και αρνείστε να συνεργαστείτε μαζί μας.
Δε διαφωνώ με τις υπόλοιπες κατηγορίες, αλλά επειδή μάλλον είστε ήδη χαμένος και δεν τίθεμαι να σας προσφέρω τη βοήθειά μου γι αυτό, θα στρέψω τα μάτια μου αλλού.

Nyanko Sensei

Ωραίος ο λήθαργος αλλά κάτι φωνές με ξύπνησαν πάλι...
Με προβληματίζουν οι Aiyori Aoshi (Kai) και Tanaka R. (Zura), αλλά σε αυτό το γύρο θα ψηφίσω τον Oliver Poplan (Babba) γιατί ενοχλεί τον ύπνο μου.

Θα εμπιστευτώ τον γιατρούλη μας τον Black Jack (Tenshi), όχι τίποτ' άλλο, ελλείψει κτηνιάτρου....

Mademoiselle, νομίζω πως με το να κρύβεστε στο σκοτάδι και να σπείρετε υποψίες και κατηγορίες σποραδικά, δεν κάνετε κάτι παραπάνω απο το να διακινδυνεύετε τη θέση σας.
Μιλάτε άδικα για ένα άτομο που έπειτα βρίσκεται νεκρό, σε συνδιασμό με το φίλτατο R, και κατηγορείτε τον κύριο Poplan, όλα αυτά χωρίς να στηρίξετε τις κατηγορίες σας πουθενά.
Νομίζω πως απαιτούνται περισσότερες εξηγήσεις στο σημείο που έχουμε φτάσει.
Μια κατηγορία ίσως σας κινητοποιήσει κάπως, Nyanko Sensei(Anelis).

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για εσάς κύριε Φαρμακοπώλη(Night Wizard Seal).

Mάλιστα μικρή Rika, εδώ είμαι.
Μήπως με ήθελες κάτι?^^
*insert image of count's cute and supportive smile*

O6rrvsU.jpg