Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

[βιβλία] A Song of Ice & Fire

• Please log in to reply
209 replies to this topic

#91 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 31 August 2012 - 19:20

Τι στο 4ο δεν έχει ? Αυτό και αν είναι έκπληξη . Αν μου σκοτώσει και τον Χόντορ να πάει να πνιγεί .

#92 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 01 September 2012 - 12:32

και εγω ειμαι στα μισα του dance with dragons και ειναι πολυ καλο , η μονη βλακεια που εκανα ηταν οτι το αγόρασα για tablet se ebook μορφη και δε διαβάζεται τόσο γρηγορα και τόσο ευχάριστα , συν το γεγονός οτι ειναι στα αγγλικά και έχει άπειρα δυσκολο λεξιλόγιο
παντως αυτο που τελικά ξεχωρίζω στο στυλ του συγγραφέα που μ αρέσει είναι οτι ενω περιμένεις πως τα γεγονότα θα ακολουθήσουν καποια πορειά έρχονται κ αλλάζουν οι συμμαχιες και τα πρόσωπα και ερχονται νεεοι στο προσκηνιο

#93 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 September 2012 - 16:58

Αν μου σκοτώσει και τον Χόντορ να πάει να πνιγεί .

Δεν σου έχω πει ρε; Ο Χόντορ δεν πεθαίνει. Είναι ο Βασιλιάς των Άλλων.

#94 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 September 2012 - 16:59

Μην τον ακούς, λέει ψέματα. Ο Hodor είναι στην πραγματικότητα ο κρυμμένος βασιλιάς των Targaryen, γι αυτό και δεν τον σκοτώνει ποτέ.

Posted Image

#95 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 September 2012 - 17:02

Αυτός νόμιζα πως ήταν η Σελίζ Μπαράθηον. Που όπως μάθαμε είναι και η πραγματική ταυτότητα του Ράμσει Μπόλτον. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

#96 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 September 2012 - 17:03

Όχι όχι τα μπέρδεψες, αυτόν παντρεύεται η Baratheon.

Posted Image

#97 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 01 September 2012 - 17:10

Κάτσε ρε, αν θυμάμαι καλά δεν παντρεύτηκαν τελικά. Ο Ράμσει κλέφτηκε με τον κουμπάρο του τον Τύριον λίγο πριν την τελετή. Δεν προλάβανε.

#98 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 01 September 2012 - 17:15

Τώρα εσείς νομίζετε θα με κοροιδέψετε αλλά εγώ ξέρω ότι ο Χόντορ είναι ο Πατέρας , η Μητέρα , ο Ξένος , ο Πολεμιστής κλπ κλπ

#99 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 01 September 2012 - 17:16

Δεν κλεφτηκαν.Ο ραμσει το σκασε λυπημενος επειδη εμαθε οτι η σελιζ ειναι η μανα του τσοφρει και ο τιριον πηγε μαζι του για να τον ψαρεψει και να μαθει την αληθεια!

sc5bab.jpg

#100 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 01 September 2012 - 17:20

Ρε μην λέτε βλακείες. Στο 3ο βιβλίο το λέει καθαρά πως ο Χόντορ είναι ουσιαστικά ο The Rock που μεσω μιας πολυδιαστατικής πύλης μεταφέρθηκε στον κόσμο της middle earth και απο εκεί πήρε ryanair για το Winterfell. Το jet lag βέβαια τον έκοψε σε δύο κομμάτια. Η σκληρή εξωτερική πλευρά του έγινε ο Ramsey και η παιδική και αθώα πραγματική πλευρά του που προσπαθεί να κρύψει έγινε o Hodor. Βέβαια ο the rock βούτηξε στη λάβα όταν ο φρόντο πέταξε το δαχτυλίδι στο Mount doom γιατί είναι τούμπανο και άνοιοθος , και κατάφερε να το πάρει την τελευταία στιγμή. Το δαχτυλίδι το κράτησε ο hodor και έτσι διεφθάρθηκε και έγινε ο αρχηγός των Rainbow Rangers , μιας σατανικής ομάδας που κρύβεται πίσω απο τη συνομοσία των the others που δεν είναι τίποτα παρα οπτικά εφε και ρομποτικά μέλη.

Τα λέει όλα αυτά καθαρά στη σελίδα 1234 του storm of swords.

v4kFmx.png

#101 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 September 2012 - 14:57

Επιτέλους
Spoiler: 3ο βιβλίο

Edited by Anelis, 02 September 2012 - 15:00.
spoiler tag description added

#102 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 02 September 2012 - 16:15

Επιτέλους

Spoiler: 3ο βιβλίο

Spoiler:

sc5bab.jpg

#103 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 06 September 2012 - 13:00

ASOI&F Motivational Video (humour)

Spoiler: kinda spoilers but not really

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#104 super sayian

super sayian

Anime Fan

• Members
  • 183 posts

Posted 17 September 2012 - 17:49

spoiler
Spoiler: spoiler book 5

Edited by Anelis, 01 October 2012 - 22:25.
spoiler tag fixed

#105 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 17 September 2012 - 18:43

book 5
Spoiler:

sc5bab.jpg