Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Digimon

• Please log in to reply
322 replies to this topic

#181 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 August 2010 - 04:26

Έκατσα και είδα τα 6 video, αν και νομίζω έκατσε και σκέφτηκε πραγματικά πολύ για μερικά πράματα... Που δεν χρειαζόταν!

Γιατί δλδ να μας νοιάζει που ο Νταϊσουκε παίζει καλό ποδοσφαιρο; Απο που και ως που ειναι κακο που ειναι καλος στο ποδόσφαιρο, και στα άλλα αθλήματα; Γιατί να μας νοιάζει που ο αδερφός του Τζο τους βοήθησε με το αυτοκίνητο και δεν το εξήγησαν; Κολλάει σε κάποια άκυρα πράματα απλά για να τα βγάλει αρνητικά.

Για τους νέους χαρακτήρες τώρα: Όπως και ο Νταϊσουκε έτσι και η Μιγιάκο χρησιμεύουν σαν comic relief μιας κ οι 2 ειναι κωμικοί χαρακτήρες, με τον Νταϊσουκε να σοβαρεύει μετά την νίκη τους υπέρ τον Κεν.

Ναι, οι νέοι χαρακτήρες δεν αναπτύχθηκαν τόσο όσο στη προηγούμενη σειρά αλλα δεν τους λες και άχρηστους! Όταν 2 χαρακτήρες διαφορετικοί σαν την Σόρα με την Μίμι γίνουν ένα, δημιουργείτε αυτή η χαβούζα που είδαμε με το όνομα "Μιγιάκο", μία ανισόρροπη κοπελίτσα που δεν ξέρει τι να κάνει...Όπως και έγινε στη σειρά.

Ο Νταϊσουκε για μένα, καλά έκαναν και τον εκαναν έτσι όπως τον έκαναν και μ'άρεσε έτσι όπως εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του. Πως δλδ; Ενα άτομο απερίσκεπτο, που το αίμα του βράζει όταν θέλει να πετύχει κάτι, και φυσικά νοιάζεται για τους φίλους του... Και αυτό δεν το λέω εγώ...

Τώρα για το σενάριο...Μερικά πράματα όταν έχεις περιορισμένο αριθμό επεισοδίων ΔΕΝ γίνεται να αναπτυχθούν όπως θέλεις... Για παράδειγμα, ο τυπάς στο βίντεο αναφέρει ότι "Ο Μαύρος ΓουόρΓκρεϊμον δεν έχει μπακ-στορυ, δεν εχει κίνητρο για αυτο που κάνει". ΛΑΘΟΣ! Με το που τον δημιούργησαν τον διέταξαν να κάνει κάτι... Γιατί να το κάνει; Ποιος ο λόγος; Πρεπει να έχεις μπακ-στορυ για να δικαιολογείς τις κινήσεις σου; Η ανυπακοή του είναι μέρος του χαρακτήρα του. Το ότι κατέστρεφε τις ιερές πέτρες ήταν επειδή ήταν το αντίθετο απο αυτόν! Δεν θέλει και πολύ σκέψη για αυτό, φυσικά και θα τις κατέστρεφε... Το τέλος του ναι, ήταν βεβιασμένο όμως το παραδέχομαι.
Παραπονιέσαι για τον ρόλο που δεν ειχε η Τεϊλμον...Αναπτύχθηκε στην προηγούμενη σειρα, ποιο λόγο έχουν να επικεντρωθούν ξανα; Να μου έλεγες για την Χικάρι να το καταλάβω, μιας και έχουμε ενα time-skip και μεγαλώνει, άρα ωριμάζει....
Για μένα η σειρά είχε 2 κοιλιές:
-Ο "καθαρισμός" του Ψηφιακού Κόσμου απο τους πύργους του σκότους
-Το ταξίδι στις άλλες χώρες (άσε που δεν έβαλαν την Ελλάδα μεσα :Ρ)

Αν και τα δύο αυτά, είναι μεταβατικές ιστορίες για την πιο σημαντική συνέχεια. Όλα τα άνιμε έχουν παρόμοια πράματα, και όχι μονο τα ανιμε/καρτούν αλλα και σειρές που προορίζονται απο την αρχη για ώριμο κοινό.

Αφού Warchief δεν σ'άρεσε απο την αρχή, γιατί έκατσες να το δεις; Είναι σαν να βάζεις εμένα να δω One Piece, θα σου πω ότι είναι αισχρό για τους 2-3 λόγους που δεν μ'αρέσει ούτως ή άλλως...

Αυτά απο μένα...

YΓ: και τι στο καλό κάπνιζε αυτός στο βίντεο; Ο Κεν να ήταν μεταμφιεσμένο Ντίτζιμον; Ευτυχώς που δεν είναι σεναριογράφος...

Edited by Seraphimon-T.K., 11 August 2010 - 04:34.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#182 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 August 2010 - 05:54

Γιατί δλδ να μας νοιάζει που ο Νταϊσουκε παίζει καλό ποδοσφαιρο; Απο που και ως που ειναι κακο που ειναι καλος στο ποδόσφαιρο, και στα άλλα αθλήματα; Γιατί να μας νοιάζει που ο αδερφός του Τζο τους βοήθησε με το αυτοκίνητο και δεν το εξήγησαν; Κολλάει σε κάποια άκυρα πράματα απλά για να τα βγάλει αρνητικά.

Δεν είναι άκυρα, γιατί ναι μεν δεν έχουν σχέση με το γενικότερο σενάριο αλλά είναι στοιχεία της πλοκής. Δε θυμάμαι τα σχόλια του για το ποδόσφαιρο και τον Daisuke, αλλά όταν ο αδερφός του Joe βρέθηκε εκεί με το αμάξι, μου φάνηκε υπερβολικά βολικό και με αποσυντόνισε.
Δεν είναι ο σκοπός του να "βγάλει αρνητικά". Δεν έχει να κερδίσει κάτι. Σχολιάζει ό,τι τον ενόχλησε.

Για τους νέους χαρακτήρες τώρα: Όπως και ο Νταϊσουκε έτσι και η Μιγιάκο χρησιμεύουν σαν comic relief μιας κ οι 2 ειναι κωμικοί χαρακτήρες, με τον Νταϊσουκε να σοβαρεύει μετά την νίκη τους υπέρ τον Κεν.

2 comic relief main characters από τους 5, και μάλιστα ο ένας είναι ο πρωταγωνιστής; Και αυτό, από μόνο του, δεν σε ενόχλησε;

Ναι, οι νέοι χαρακτήρες δεν αναπτύχθηκαν τόσο όσο στη προηγούμενη σειρά αλλα δεν τους λες και άχρηστους! Όταν 2 χαρακτήρες διαφορετικοί σαν την Σόρα με την Μίμι γίνουν ένα, δημιουργείτε αυτή η χαβούζα που είδαμε με το όνομα "Μιγιάκο", μία ανισόρροπη κοπελίτσα που δεν ξέρει τι να κάνει...Όπως και έγινε στη σειρά.

Το να γίνουν ένα δύο χαρακτήρες είναι ανόητο σκεπτικό, και κόστισε στη σειρά. Το ερώτημα είναι γιατί να το κάνουν αυτό· γιατί αντί να δημιουργήσουν καινούριους, πρωτότυπους χαρακτήρες, αρκέστηκαν στην... συγχώνευση προηγούμενων;
Και η απάντηση είναι, επειδή όλη η δεύτερη σεζόν ήταν μια φθηνή ανακύκλωση της πρώτης.

Ο Νταϊσουκε για μένα, καλά έκαναν και τον εκαναν έτσι όπως τον έκαναν και μ'άρεσε έτσι όπως εξελίχθηκε ο χαρακτήρας του. Πως δλδ; Ενα άτομο απερίσκεπτο, που το αίμα του βράζει όταν θέλει να πετύχει κάτι, και φυσικά νοιάζεται για τους φίλους του... Και αυτό δεν το λέω εγώ...

Ο Daisuke είναι στην ουσία ο Taichi, χωρίς τα επι μέρους στοιχεία που τον έκαναν μοναδικό, είναι το κλισέ που περιγράφεις και τίποτα παραπάνω. Αν είσαι ικανοποιημένος με αυτό, πάσο.

Τώρα για το σενάριο...Μερικά πράματα όταν έχεις περιορισμένο αριθμό επεισοδίων ΔΕΝ γίνεται να αναπτυχθούν όπως θέλεις... Για παράδειγμα, ο τυπάς στο βίντεο αναφέρει ότι "Ο Μαύρος ΓουόρΓκρεϊμον δεν έχει μπακ-στορυ, δεν εχει κίνητρο για αυτο που κάνει". ΛΑΘΟΣ! Με το που τον δημιούργησαν τον διέταξαν να κάνει κάτι... Γιατί να το κάνει; Ποιος ο λόγος; Πρεπει να έχεις μπακ-στορυ για να δικαιολογείς τις κινήσεις σου; Η ανυπακοή του είναι μέρος του χαρακτήρα του. Το ότι κατέστρεφε τις ιερές πέτρες ήταν επειδή ήταν το αντίθετο απο αυτόν! Δεν θέλει και πολύ σκέψη για αυτό, φυσικά και θα τις κατέστρεφε... Το τέλος του ναι, ήταν βεβιασμένο όμως το παραδέχομαι.

Γιατί να τα κάνουν τα προηγούμενα digimon που φτιάχτηκαν από τους πύργους; Επειδή φτιάχτηκαν από λιγότερους; Δεν υπάρχει λογική, αλλά εμένα δεν με ενόχλησε - η σειρά είχε πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

Παραπονιέσαι για τον ρόλο που δεν ειχε η Τεϊλμον...Αναπτύχθηκε στην προηγούμενη σειρα, ποιο λόγο έχουν να επικεντρωθούν ξανα; Να μου έλεγες για την Χικάρι να το καταλάβω, μιας και έχουμε ενα time-skip και μεγαλώνει, άρα ωριμάζει....

Ενοχλήθηκα επειδή δεν έπαιζε ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στα περισσότερα επεισόδια, και το επεισόδιο εκείνο που εκμεταλλεύτηκαν την ιστορία του Wizardmon ήταν φθηνό και ανόητο. Δεν ήθελα να επικεντρωθούν σε αυτήν, ήθελα να "συνεχίσουν" τον χαρακτήρα της με αξιοπρεπή τρόπο, επειδή είναι από τα λίγα digimon με backstory και προσωπικότητα.

Αν και τα δύο αυτά, είναι μεταβατικές ιστορίες για την πιο σημαντική συνέχεια. Όλα τα άνιμε έχουν παρόμοια πράματα, και όχι μονο τα ανιμε/καρτούν αλλα και σειρές που προορίζονται απο την αρχη για ώριμο κοινό.

To ότι είναι μεταβατικές ιστορίες δε λέει και πολλά. Υπάρχουν μεταβατικές ιστορίες απαραίτητες και καλοδουλεμένες, υπάρχουν μεταβατικές ιστορίες που απλά γεμίζουν χρόνο.

Αφού Warchief δεν σ'άρεσε απο την αρχή, γιατί έκατσες να το δεις; Είναι σαν να βάζεις εμένα να δω One Piece, θα σου πω ότι είναι αισχρό για τους 2-3 λόγους που δεν μ'αρέσει ούτως ή άλλως...

Επειδή ήταν direct sequel στο πρώτο.
Επειδή το είχα δει μικρός.
Επειδή ανα επεισόδια ήταν διασκεδαστικό.
Επειδή ήθελα να δω αν θα το σώσει στο τέλος.
Αλλά γιατί ρωτάς;

YΓ: και τι στο καλό κάπνιζε αυτός στο βίντεο; Ο Κεν να ήταν μεταμφιεσμένο Ντίτζιμον; Ευτυχώς που δεν είναι σεναριογράφος...

Πάντως εμένα μου άρεσε η ιδέα του για τον BlackWarGreymon. Απλή και λειτουργική.

#183 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 August 2010 - 02:16

Δεν είναι άκυρα, γιατί ναι μεν δεν έχουν σχέση με το γενικότερο σενάριο αλλά είναι στοιχεία της πλοκής. Δε θυμάμαι τα σχόλια του για το ποδόσφαιρο και τον Daisuke, αλλά όταν ο αδερφός του Joe βρέθηκε εκεί με το αμάξι, μου φάνηκε υπερβολικά βολικό και με αποσυντόνισε.
Δεν είναι ο σκοπός του να "βγάλει αρνητικά". Δεν έχει να κερδίσει κάτι. Σχολιάζει ό,τι τον ενόχλησε.

Γιατί είναι άκυρο; Μμπορεί να πήραν τηλέφωνο τον Τζο και να τον ρώτησαν αν μπορούν να τους βρουν αυτοκίνητο, και να έστειλε τον αδερφό του... Θα ηταν περιττό να αναλωθούν σε μία σκηνη που να αναφέρουν κάτι τέτοιο.

2 comic relief main characters από τους 5, και μάλιστα ο ένας είναι ο πρωταγωνιστής; Και αυτό, από μόνο του, δεν σε ενόχλησε;

Please, εδώ στο One Piece όλο το καστ είναι comic relief χαρακτήρες, οι 2 χαρακτήρες που έχει στο Digimon θα με πειράξει;

Το να γίνουν ένα δύο χαρακτήρες είναι ανόητο σκεπτικό, και κόστισε στη σειρά. Το ερώτημα είναι γιατί να το κάνουν αυτό· γιατί αντί να δημιουργήσουν καινούριους, πρωτότυπους χαρακτήρες, αρκέστηκαν στην... συγχώνευση προηγούμενων;
Και η απάντηση είναι, επειδή όλη η δεύτερη σεζόν ήταν μια φθηνή ανακύκλωση της πρώτης.

Εγώ το είδα σαν "εξέλιξη". Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει ΜΟΝΟ ένα χαρακτηριστικό που να τον κάνει να ξεχωρίζει! Δλδ δεν μπορεί να έχει μόνο Θάρρος σαν βασικό χαρακτηριστικό, μπορεί να έχει και την Αγάπη or whatever.

Ο Daisuke είναι στην ουσία ο Taichi, χωρίς τα επι μέρους στοιχεία που τον έκαναν μοναδικό, είναι το κλισέ που περιγράφεις και τίποτα παραπάνω. Αν είσαι ικανοποιημένος με αυτό, πάσο.

Εγω τον Daisuke τον βλέπω όπως ακριβώς είναι ο Taichi... Δεν βλέπω κατι πιο διαφορετικό... Εκτος του ότι ο Daisuke είναι πιο κωμικός... Και ο Taichi στα ίδια κλισέ πέφτει, αλλα είμαι ανοιχτός στο να μου πεις τι διαφορά έχει ο χαρακτηρας αυτών των 2. Περα απο το ότι ο Taichi είναι πιο σοβαρός...

Ενοχλήθηκα επειδή δεν έπαιζε ΚΑΝΕΝΑ ρόλο στα περισσότερα επεισόδια, και το επεισόδιο εκείνο που εκμεταλλεύτηκαν την ιστορία του Wizardmon ήταν φθηνό και ανόητο. Δεν ήθελα να επικεντρωθούν σε αυτήν, ήθελα να "συνεχίσουν" τον χαρακτήρα της με αξιοπρεπή τρόπο, επειδή είναι από τα λίγα digimon με backstory και προσωπικότητα.

Μα τι να συνεχίσουν απο ένα Digimon που μας έχουν δείξει ήδη το παρελθόν του; Τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει στην πλοκή η Τεϊλμον; Επίσης έχουν εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο η Τεϊλμον έχασε το Ιερό Δαχτυλίδι... Διαβολική σύμπτωση θα πεις... Και όμως συμβαίνουν...

Επειδή ήταν direct sequel στο πρώτο.
Επειδή το είχα δει μικρός.
Επειδή ανα επεισόδια ήταν διασκεδαστικό.
Επειδή ήθελα να δω αν θα το σώσει στο τέλος.
Αλλά γιατί ρωτάς;

Πάντως εμένα μου άρεσε η ιδέα του για τον BlackWarGreymon. Απλή και λειτουργική.

Γιατί απο το "Τέλειωσα χθες τη δεύτερη σεζόν. ΑΠΑΙΣΙΑ, από την αρχή ως το τέλος. Καμία σχέση με την πρώτη." Δεν μου φαίνεται οτι την βρήκες καθόλου διασκεδαστική, ούτε ανα επεισόδια..

Εμένα το Zero Two είναι η αγαπημένη μου σεζόν (μαζί με το Digimon Adventure), και πέρα απο μερικά πράματα δεν βρήκα οτι υστερεί σε κάτι απο την προηγούμενη σεζον. Ίσα-ίσα που επεισόδια οπως αυτά στη "Θαλασσα του Σκότους" έδιναν τροφή για sequel, όπως και τα Drama CD που βγήκαν μετά το τέλος της σειράς...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#184 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 12 August 2010 - 02:43

Γιατί είναι άκυρο; Μμπορεί να πήραν τηλέφωνο τον Τζο και να τον ρώτησαν αν μπορούν να τους βρουν αυτοκίνητο, και να έστειλε τον αδερφό του... Θα ηταν περιττό να αναλωθούν σε μία σκηνη που να αναφέρουν κάτι τέτοιο.

Οκ, σε έπεισε, κανένα πρόβλημα.

Please, εδώ στο One Piece όλο το καστ είναι comic relief χαρακτήρες, οι 2 χαρακτήρες που έχει στο Digimon θα με πειράξει;

Ή δεν έχεις ιδέα για το One Piece, ή έχουμε διαφορετικό ορισμό για το comic relief. Άλλα έτσι κι αλλιώς είπες ότι το One Piece το θεωρείς αισχρό. Δεν είναι ότι σου άρεσε *ενώ* ήταν, σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, όλοι οι χαρακτήρες comic relief. Δηλαδή δεν αποδεικνύεις κάτι με την παραπάνω πρόταση.

Εγώ το είδα σαν "εξέλιξη". Δεν γίνεται ένας άνθρωπος να έχει ΜΟΝΟ ένα χαρακτηριστικό που να τον κάνει να ξεχωρίζει! Δλδ δεν μπορεί να έχει μόνο Θάρρος σαν βασικό χαρακτηριστικό, μπορεί να έχει και την Αγάπη or whatever.

Ναι, μόνο που δε λειτουργεί ακριβώς έτσι. Ένας χαρακτήρας δεν είναι ό,τι είναι επειδή το γράφει το έμβλημα του, κρίνεται από τις πράξεις του. Μπορεί να έχει 5 από τα εντελώς γενικά χαρακτηριστικά των εμβλημάτων στο Digimon, μπορεί να μην έχει και κανένα. Άσχετο με το πόσο καλοφτιαγμένος είναι. Δεν θα παραπονιόμουν αν τους θεωρούσα καλοφτιαγμένους, μόνο και μόνο επειδή τους αντιστοιχούν δύο χαρακτηριστικά. Κρίνοντας όμως από το αποτέλεσμα, θεωρώ ότι είναι ενδεικτικό των προθέσεων τους.
Αλλά αφού σε ικανοποίησε, κανένα πρόβλημα.

Εγω τον Daisuke τον βλέπω όπως ακριβώς είναι ο Taichi... Δεν βλέπω κατι πιο διαφορετικό... Εκτος του ότι ο Daisuke είναι πιο κωμικός... Και ο Taichi στα ίδια κλισέ πέφτει, αλλα είμαι ανοιχτός στο να μου πεις τι διαφορά έχει ο χαρακτηρας αυτών των 2. Περα απο το ότι ο Taichi είναι πιο σοβαρός...

Το είπα σε προηγούμενο post. O Daisuke ήταν θαρραλέος επειδή αυτός είναι ο ρόλος του. Δεν αμφισβητώ ότι ο Taichi είναι κοινότυπος πρωταγωνιστής, αλλά σε αυτόν είδαμε εξέλιξη. Επειδή στην αρχή δεν ήταν θαρραλέος. Μετά έγινε.

Μα τι να συνεχίσουν απο ένα Digimon που μας έχουν δείξει ήδη το παρελθόν του; Τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει στην πλοκή η Τεϊλμον; Επίσης έχουν εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο η Τεϊλμον έχασε το Ιερό Δαχτυλίδι... Διαβολική σύμπτωση θα πεις... Και όμως συμβαίνουν...

Την προσωπικότητα της; Μέρος της πλοκής δεν ήταν; Δε θα έπρεπε να δρα σύμφωνα με τον χαρακτήρα της, όπως αυτός εδραιώθηκε στην πρώτη σεζόν;
Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να διώξουν όλους τους παλιούς. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι έπρεπε να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο η ολόκληρο arc αφιερωμένο όπως στην παλιά σειρά.
Όλα συμβαίνουν, το θέμα είναι αν μας πείθουν ή όχι. Προφανώς εσένα σε έπεισε. Κανένα πρόβλημα, και πάλι.

Γιατί απο το "Τέλειωσα χθες τη δεύτερη σεζόν. ΑΠΑΙΣΙΑ, από την αρχή ως το τέλος. Καμία σχέση με την πρώτη." Δεν μου φαίνεται οτι την βρήκες καθόλου διασκεδαστική, ούτε ανα επεισόδια..

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι απαίσια, πάντως. Όσον αφορά κυρίως την πλοκή αλλά και τους χαρακτήρες. Αυτό δε σημαίνει ότι κομμάτια της δε μου άρεσαν. Άλλωστε, και η πρώτη σεζόν υπέφερε από πολλά προβλήματα στην πλοκή και δε θα την πρότεινα σε κάποιον που δεν την είχε δει μικρός, ανεξαρτήτως από το πόσο μου αρέσει εμένα.

#185 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 August 2010 - 04:29

Ή δεν έχεις ιδέα για το One Piece, ή έχουμε διαφορετικό ορισμό για το comic relief. Άλλα έτσι κι αλλιώς είπες ότι το One Piece το θεωρείς αισχρό. Δεν είναι ότι σου άρεσε *ενώ* ήταν, σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, όλοι οι χαρακτήρες comic relief. Δηλαδή δεν αποδεικνύεις κάτι με την παραπάνω πρόταση.

Έχω δει τα πρώτα 120 επεισόδια του One Piece, και μ'αρεσε στο παρελθόν. Απλά πλέον δεν μ'αρέσει για διάφορους λόγους που νομίζω δεν είμαστε στο κατάλληλο θέμα για να το αναλύσουμε αυτό. Και ναι, μιλάω πάντα για τα δικά μου κριτήρια...

Την προσωπικότητα της; Μέρος της πλοκής δεν ήταν; Δε θα έπρεπε να δρα σύμφωνα με τον χαρακτήρα της, όπως αυτός εδραιώθηκε στην πρώτη σεζόν;
Με την ίδια λογική, θα έπρεπε να διώξουν όλους τους παλιούς. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι έπρεπε να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο η ολόκληρο arc αφιερωμένο όπως στην παλιά σειρά.
Όλα συμβαίνουν, το θέμα είναι αν μας πείθουν ή όχι. Προφανώς εσένα σε έπεισε. Κανένα πρόβλημα, και πάλι.

Δεν το σκέφτηκα όπως εσύ, εγώ υπέθεσα ότι αφού δεν έχει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της (ως τσιράκι του Βαμντεμον) και ας πούμε έχει εξαγνιστεί μέσω των πράξεων τις με την βοήθεια της Χικάρι, είναι κάπως πιο χαλαρή και πιο μαζεμένη, όπως ακριβώς και η Χικάρι.

Σε όλες τις σεζον digimon (εκτος savers) έχουν κυκλοφορήσει Drama CD's με μίνι επεισόδια. Σε αρκετά απο αυτά υπάρχει κάποιο character development, όπως στο "Door to summer" απο 02 που κύριο ρόλο έχει ο Daisuke. Βέβαια θα μου πεις "δεν θα κάτσω να ακούσω ένα CD που αναπτύσσουν έναν χαρακτήρα, αφού δεν το κατάφεραν στη σειρα" και θα έχεις δίκιο...

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι απαίσια, πάντως. Όσον αφορά κυρίως την πλοκή αλλά και τους χαρακτήρες. Αυτό δε σημαίνει ότι κομμάτια της δε μου άρεσαν. Άλλωστε, και η πρώτη σεζόν υπέφερε από πολλά προβλήματα στην πλοκή και δε θα την πρότεινα σε κάποιον που δεν την είχε δει μικρός, ανεξαρτήτως από το πόσο μου αρέσει εμένα.

Το θέμα δεν είναι αν θα την πρότεινες ή οχι. Όσο περνάει ο καιρός, τα standards αλλάζουν. Είναι λογικό κάτι που θυμόμαστε απο παλιά με νοσταλγία όταν το ξαναδουμε όταν έχουμε ωριμάσει να μας φαίνεται πολύ λίγο, αφου μετά απο τόσο καιρό εχουμε δει περισσότερα πράματα και οι απαιτήσεις μας έχουν αλλάξει. Ας πάρουμε για παράδειγμα την νέα σεζόν, που πιστεύω ακόμα κανέναν δεν έχει πείσει αν και διαθέτει κάποια θετικά σημεία για μένα. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η ίστορια...

ΥΓ: καιρό είχα να μιλήσω για Digimon με τέτοια λεπτομέρεια :joyful:

Posted Image

#186 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 12 August 2010 - 21:09

..ειλικρινά γιατί κάποιος 22 χρονων να κάτσει και να κάνει ανάλυση μέχρι αηδίας σε μια σειρά που προορίζεται κύριος σε παιδιά ηλικίας νηπίου-δημοτικού;..
δηλαδή να κρίνει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του πρωταγωνιστή;.. ήμαρτον
αναρωτιέται γιατί τα παιδιά δεν είπαν στους γονείς τους για το digiworld.. ehm ναι η φυσιολογική αντίδραση του κάθε παιδιού θα ήτανε να τρέξει να το πει στην μάνα του και στον πατέρα του...

"Γιώργο που πας;
στον digikosmo μπαμπά..
στην μάνα σου το πες;":OMG3:"

δεν έκατσα να δω όλα τα video αλλα είδα αποσπάσματα μονο αλλα ο τύπος δεν κάνει review απλός κράζει..
ίσος το δω ολόκληρο..

#187 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 August 2010 - 19:58

^ Για τον ίδιο λόγο που μερικοί αναλύουν το One Piece. Ή ταινίες της Disney. Ή της Pixar. Ή...

Και προσωπικά, μια χαρά τον βρήκα τον σχολιασμό του. Είναι σωστός και παραπονιέται για πράγματα που με ενόχλησαν κι εμένα. Μερικά δε τα είχα σκεφτεί και χαίρομαι που μου τράβηξε τη προσοχή εκεί.

Γενικά, η 2η σεζόν είναι κακή. Και τα λίγα καλά που έχει δε τη σώζουν.

Για τον Daisuke, κανένα σχόλιο. Πιο άδειο χαρακτήρα δεν έχω ματαδεί στη σειρά. Ίσως εκτός από τη Miyako. Μήτε η Mimi τόση αδειαΐλα. Και στο τέλος όταν τον είδα να είναι ο πιο αποφασιστικός από όλους, φώναζα.

Posted Image

#188 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2010 - 11:22

Bump.

Ξέρετε τελικά πόσα επεισόδια θα έχει το xros wars?

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#189 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 17 September 2010 - 11:30

Δεν εχει ανακοινωθει ακομη ο συγκεκριμενος αριθμος επεισοδιων.Υποθετω οτι θα ειναι αρκετα επεισοδια οπως κ οι προκατοχοι του.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#190 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 17 September 2010 - 11:42

Στο ann λέει 13, αλλά μόνο εκεί.
Τεσπά θα περιμένω να πάει 13 και αν δεν τελειώσει εκεί, θα το κάνω drop.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#191 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 12 December 2010 - 17:02

μολις τελειωσα το digimon adventure 02(εχοντας πιο πριν δει τα τελευταια 20 επεισοδια του adventure 01 μιας και ηταν τα μοναδικα που δεν ειχα δει ολοκληρωμενα).....

τι να πω τα σπαγαν και οι 2(δεν μπορω να τις συγκρινω)επιτελους μπορεσα και ολοκληρωσα τα digimon που τα χα δει μικρος στο star και στο alter αλλα δεν μπορεσα ποτε να τα δω εξ'ολοκληρου.....περασα παρα πολυ ευχαριστα το χρονο μου και αν και για μικρες κυριως ηλικιες εμενα προσωπικα δε με χαλασαν καθολου.....

το μονο που ισως με χαλασε μπορω να πω ειναι το οτπεριμενα απεγνωσμενα να δω seraphimon και τελικα απογοητευτηκα.....επισης που στο flashforward περα απ'τον mat και τον ken δεν εδειξε με ποια και με ποιον κατεληξαν ολοι οι αλλοι....μικρο ομως το κακο....

ο belialvandemon τελικα τι ακριβως θεωρουταν αφου ειχε ξεπερασει το mega level κατι σαν τον omegamon??

τις υπολοιπες seasons δεν προκειται να τις δω μιας και ουτε τις ειχα παρακολουθησει μικρος οπως τις δυο πρωτες,ουτε εχουν καμια σχεση,ψιλοειναι γτπ απ'οτι ακουσα οποτε......παντως οπωσδηποτε θα δω την τεταρτη ταινια(τις πρωτες τρεις τις εχω δει)με το που τη βρω βεβαια με japanese audio:hot:

edit:την ειδα και αυτη θεικη!!!!!!!!!!!

και για να κλεισω
Spoiler:

Edited by WillOfTheD, 12 December 2010 - 19:01.

#192 dragonmaster

dragonmaster

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 January 2011 - 11:50

με εχει καπως απογοητευσει η 6 σειρα digimon xros wars καθοτι αλλαξε τελειος το στυλ των digimon και το κανε περισοτερο σαν beyblade κλπ ,προς το παρον ομως καποια απο τα νεα τερατα θα προτιμουσα να εμφανιστουν και σε κανα παιχνιδι

#193 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 posts

Posted 30 January 2011 - 12:27

Beelzemon FTW! :8):
Imagination is the only limit!

#194 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned