Ξέρει κανείς αν θα βγει και 3η season?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Kuroko No Basket | The Basketball which Kuroko Plays
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 12:58
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 13:02
Λογικά ναι.Το τελευταίο επεισόδιο πολύ κακό.Και γενικά η 2η σεζόν χειρότερη από την 1η.
Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2014 - 13:42
το τελευταίο δεν το έχω δει ακόμα. Σε αυτη τη σεζον έχω την εντύπωση πως καθυστερούν πολύ τα παιχνίδια..
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2014 - 17:22
Θεεεεεεελλλωωωωω season 3, can't wait Επισης πολυ Murasakibara σε κανα παιχνιδι να τρελαθουμε!
Καταχωρήθηκε 20 Ιανουάριος 2015 - 18:10
Ειδα κανεις τα πρωτα 2 επεισοδεια της 3ης season???
Ωραια αρχισαμε Μετα απο ενα flash-back πρωτο επεισοδειο αρχισανε οι αγωνες.
Kuroko no basket ftw!!!

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2015 - 20:09
Τουμπανακι το τελευταιο!!!!!!
Get hyped for Shutoku vs Rakuzan!!!!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 25 Ιανουάριος 2015 - 20:09
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 16:33
Ειδα κανεις τα πρωτα 2 επεισοδεια της 3ης season???
Ωραια αρχισαμεΜετα απο ενα flash-back πρωτο επεισοδειο αρχισανε οι αγωνες.
Spoiler:
Kuroko no basket ftw!!!![]()
![]()
![]()
Ναι ναι εγώ τα είδα!!! Μεγάλη τρέλα !!!!! Love Love Love!!!!!
Μου άρεσε πολύ που βασικά έδειξαν κάποια λεπτά από το τελευταίο επεισόδιο της 2 σεζόν και απλά το συνέχισαν από εκει!!
Ανυπομονώ να δω τον Akashi σε παιχνίδι!!
Τέλειο και το 3ο!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aena: 26 Ιανουάριος 2015 - 17:24
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 18:24
Εντάξει αυτό που έκανε ο Kuroko ότι πιο χαζό έχω δει στην σειρά...Ποιος πάει για την κούπα και θέλει να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα;;
Χάλασε η εικόνα του Haizaki στο τέλος που τον έδειρε έτσι απλά ο Aomine.
Βλέπω το Rakuzan να κερδίζει πολύ εύκολα για να φανεί η διαφορά ικανοτήτων
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 19:02
Εντάξει αυτό που έκανε ο Kuroko ότι πιο χαζό έχω δει στην σειρά...Ποιος πάει για την κούπα και θέλει να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα;;
Χάλασε η εικόνα του Haizaki στο τέλος που τον έδειρε έτσι απλά ο Aomine.
Βλέπω το Rakuzan να κερδίζει πολύ εύκολα για να φανεί η διαφορά ικανοτήτων
Ε, νταξει τι περιμενεις και εσυ, δεν ειναι και anime που διακρινεται για την ελειψη κλισε το Kuroko χαχαχα
Aena
Η βλακεια ειναι οτι το Rakuzan οντως θα κερδισει ευκολα για να φανει η διαφορα.Κριμα γιατι το Shutoku ειναι απο τις αγαπημενες μου ομαδες στο Kuroko.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 26 Ιανουάριος 2015 - 19:03
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 19:16
Και πάλι ήταν πολύ ηλίθιο
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 19:32
Δεν είναι ούτε πρώτη ούτε τελευταία φορά που χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο trope, ειδικότερα άμα υπάρχει και φιλία/rivalry στη μέση.
Επίσης ο Haizaki ήταν κατεστραμμένος από την αρχή, πάλι καλά που μας άδειασε γρήγορα τη γωνιά.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 19:54
Δεν είναι ούτε πρώτη ούτε τελευταία φορά που χρησιμοποιείται το συγκεκριμένο trope, ειδικότερα άμα υπάρχει και φιλία/rivalry στη μέση.
Επίσης ο Haizaki ήταν κατεστραμμένος από την αρχή, πάλι καλά που μας άδειασε γρήγορα τη γωνιά.
That
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 19:57
@ Itachi Akatsuki εύχαριστώ
Ο Akashi τους ξέρει όλους και γνωρίζει ολονών τις δυνατότητες και ικανότητες. Άλλωστε αυτός ήταν που τους διάλεγε. Και γω υποθέτω ότι θα κερδίσουν. Αν και εύχομαι να είναι καλή η μάχη μεταξύ τους!!
Καταχωρήθηκε 26 Ιανουάριος 2015 - 22:13
Λογικα ολοκληρη η Rakuzan θα ειναι ντουκαρια.Γιατι ο Akashi λογικα θα ειναι γαμματος στις στρατηγικες κλπ και οι υπολοιποι θα εκτελουνε.Παροτι θα ειναι και αυτος καλος παικτης λογικα!
EDIT:Θελω να ξαναδω τον αγωνα Kirisaki Daiichi vs Seirin.Δεν μπορω να το βρω στο youtube με ενα search που εκανα.Any ideas?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 26 Ιανουάριος 2015 - 22:20
Also tagged with one or more of these keywords: comedy, sports, school life, Production I.G., Spring 2012
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Akiba Meido SensouStarted by phm , 25 Οκτ 2022 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
So I'm a Spider, So What?Started by phm , 15 Ιούν 2021 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Nami yo Kiite Kure / Wave, Listen to MeStarted by 1451 , 04 Απρ 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Do You Like Your Mom? Her Normal Attack is Two Attacks at Full Power [Discussion]Started by pc_magas , 13 Ιούλ 2019 ![]() |
|
||
Σειρές Manga →
Taishou Otome Otogibanashi [2015 - 2017]Started by Angel.tze , 30 Απρ 2019 ![]() |
|