Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Gyo (Anime)


  • Please log in to reply
48 replies to this topic

#46 Slayer_13

Slayer_13

    Όμορφο αγόρι

  • Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 27 March 2012 - 00:50

Haters gonna hate. Τι μας νοιάζει ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής. Το manga αν και δεν το έχω διαβάσει, είδα κάποιες σκηνές στο τέλος και απ' ότι κατάλαβα δεν εξηγεί και πολλά. Αυτό σημαίνει ότι μπάζει και το μόνο που ήθελε εξ' αρχής να προσφέρει ήταν αηδία, το οποίο για εμένα το anime το κατάφερε. Α και το άλλο για τις άλλες δύο γκόμενες που τσακώνονταν, εμένα με διασκέδασαν περισσότερο από την πρωταγωνίστρια και τους γκόμενούς της :P

#47 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

    Dark Lord of the Sith

  • Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 10 May 2012 - 18:03

Anakin Skywalker: Το θέμα είναι όμως ότι έτσι πρακτικά εθελοτυφλείτε απέναντι σε όλες τις κραυγές αγανάκτησης από άτομα που έχουν διαβάσει το manga, και βρήκαν το anime απαράδεκτο σε όλους τους τομείς. Αν μη τι άλλο, τα αρνητικά σχόλια θα έπρεπε να σας πείσουν να διαβάσετε το manga πρώτα, και στη συνέχεια να δείτε το anime και να κρίνετε μόνοι σας.

Δεν είμαι τόσο manga fan ώστε να ασχοληθώ μαζί του... Και φυσικά, θα έχανα την ευκαιρία να δω κάτι τόσο τραγικό όπως αυτό που είδα! Radagast ξανασκέψου το!
Posted Image

Posted Image

#48 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 12 August 2012 - 10:55

ΠΑΝΑΓΙΑΜΟΥ!
Πόσο πιο απαίσιο μπορούσαν να το είχαν κάνει;

Κατάφεραν να χωρέσουν ΚΑΙ σκηνή με τρίο k double penetration ΚΑΙ tentacle rape imagery ΚΑΙ πάμπολλες σκηνές με κώλους και βυζιά. Αν όλα αυτά έβγαζαν κάποιο νόημα ίσως να μην ήταν τόσο απαίσιο. Αν δεν είχα διαβάσει το manga και δεν περίμενα υπέροχη ατμόσφαιρα τρόμου ίσως να μην τσαντιζόμουν τόσο. Αν είχαν καταφέρει τουλάχιστον να το κάνουν τρομακτικό ή αηδιαστικό, να μην ένιωθα ότι έχασα εντελώς το χρόνο μου.

Πολύ κακό. Μην το δείτε.

edit:

Αυτό το anime είναι προσβολή για το manga του Gyo. Υπάρχουν τόσα προβλήματα που δεν ξέρω από που να αρχίσω.

Spoiler:

Σε αγαπάω.

Edited by Anelis, 12 August 2012 - 10:58.

Posted Image


#49 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 November 2017 - 11:33

Οκ, διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια καταλαβαίνω ότι πρέπει να το έχουν πετσοκόψει! (~δεν έχω διαβάσει το manga  :dazed: )

Τέσπα προσωπικά μου φάνηκε σαν ένα υπερβολικά ρηχό horror anime. Η αλήθεια είναι ότι το διασκέδασα, έχει λίγο από την "αρρώστια" του Ιτο αλλά μέχρι εκεί.

Η υπόθεση είναι μία οτινανίλα, παραγωγή καλή, σκηνοθεσία/απόδοση σε μορφή διαδικασίας απλά εκτελείται.

 

Μου θύμισε για κάποιο λόγο το Tetsuo αλλά με ψάρια!  :congrats: Θα το πρότεινα σε όποιον δεν έχει ασχοληθεί με Ito ή για το shock value!  :gotit:


rsrGbGx.gif