Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gyo (Anime)
Posted 27 March 2012 - 00:50

Posted 10 May 2012 - 18:03
Δεν είμαι τόσο manga fan ώστε να ασχοληθώ μαζί του... Και φυσικά, θα έχανα την ευκαιρία να δω κάτι τόσο τραγικό όπως αυτό που είδα! Radagast ξανασκέψου το!Anakin Skywalker: Το θέμα είναι όμως ότι έτσι πρακτικά εθελοτυφλείτε απέναντι σε όλες τις κραυγές αγανάκτησης από άτομα που έχουν διαβάσει το manga, και βρήκαν το anime απαράδεκτο σε όλους τους τομείς. Αν μη τι άλλο, τα αρνητικά σχόλια θα έπρεπε να σας πείσουν να διαβάσετε το manga πρώτα, και στη συνέχεια να δείτε το anime και να κρίνετε μόνοι σας.
Posted 12 August 2012 - 10:55
Πόσο πιο απαίσιο μπορούσαν να το είχαν κάνει;
Κατάφεραν να χωρέσουν ΚΑΙ σκηνή με τρίο k double penetration ΚΑΙ tentacle rape imagery ΚΑΙ πάμπολλες σκηνές με κώλους και βυζιά. Αν όλα αυτά έβγαζαν κάποιο νόημα ίσως να μην ήταν τόσο απαίσιο. Αν δεν είχα διαβάσει το manga και δεν περίμενα υπέροχη ατμόσφαιρα τρόμου ίσως να μην τσαντιζόμουν τόσο. Αν είχαν καταφέρει τουλάχιστον να το κάνουν τρομακτικό ή αηδιαστικό, να μην ένιωθα ότι έχασα εντελώς το χρόνο μου.
Πολύ κακό. Μην το δείτε.
edit:
Σε αγαπάω.Αυτό το anime είναι προσβολή για το manga του Gyo. Υπάρχουν τόσα προβλήματα που δεν ξέρω από που να αρχίσω.
Spoiler:
Edited by Anelis, 12 August 2012 - 10:58.
Posted 18 November 2017 - 11:33
Οκ, διαβάζοντας τα προηγούμενα σχόλια καταλαβαίνω ότι πρέπει να το έχουν πετσοκόψει! (~δεν έχω διαβάσει το manga )
Τέσπα προσωπικά μου φάνηκε σαν ένα υπερβολικά ρηχό horror anime. Η αλήθεια είναι ότι το διασκέδασα, έχει λίγο από την "αρρώστια" του Ιτο αλλά μέχρι εκεί.
Η υπόθεση είναι μία οτινανίλα, παραγωγή καλή, σκηνοθεσία/απόδοση σε μορφή διαδικασίας απλά εκτελείται.
Μου θύμισε για κάποιο λόγο το Tetsuo αλλά με ψάρια! Θα το πρότεινα σε όποιον δεν έχει ασχοληθεί με Ito ή για το shock value!