Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gyo (Anime)
Posted 24 February 2012 - 17:29
Posted 24 February 2012 - 17:35

Αnw και εγώ σε αυτό που λέει ο Warchief θα συμφωνήσω. Το πρόβλημα του δεν έγκειται στο ότι παίρνει ελευθερίες γενικά και αόριστα αλλά στο τι ελευθερίες ακριβώς παίρνει.
Posted 24 February 2012 - 17:39
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 24 February 2012 - 18:48

FUCK YOU, UFOTABLE. FUCK YOU.
Edited by Kenny, 25 February 2012 - 01:16.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 24 February 2012 - 23:26
Μου εξάψατε την περιέργεια με τα τόσα αρνητικά σχόλια και τώρα θέλω να το δω μόνο και μόνο για να διαπιστώσω με τα ίδια μου τα μάτια πόσο το έχουν καταστρέψει. Το manga ήταν σάπιο και disturbing όσο δεν παίρνει (δε θα δω ποτέ ξανα με τα ίδια μάτια τις φωτογραφίες με τα ψάρια του πατέρα μου) αλλά ήταν original με τον τρόπο του. Πόσο ακριβώς παίζει να το βεβήλωσαν; Η πείρα μου λέει όταν ακούς τόσα αρνητικά σχόλια για κάτι καλύτερα μην το δεις, αλλά έχω ψηθεί... Αξίζει καθόλου, just for the laughs?
Posted 25 February 2012 - 00:53
Όντως Radagast, με τόσα αρνητικά σχόλια και βαθμολογίες κι εγώ ψήνομαι να το δω! Τόσες πατάτες έχω δει, ακόμα μία δεν χάλασε κι ο κόσμος! Περίπου μια ωρίτσα είναι θα τα καταφέρω πιστεύω!Ευτυχώς που κάποιοι θα το δούμε χωρίς να έχουμε ιδέα για το μάνγκα και έτσι μπορεί και να μας αρέσει. Βάλτε και κάνα spoiler παραπάνω όμως σε ότι γράφετε...
Anyway θα το δω αφού βγει bluray για το horror-animation όπως και να έχει, βλέπω άλλα μέχρι τότε... οπότε θα επανέλθω..
Posted 25 February 2012 - 00:56
Posted 25 February 2012 - 01:06
DiamondsofBlood: Σκέψου το anime σαν μια κακόγουστη παρωδία του manga... και χειρότερα.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 25 February 2012 - 01:12

Μπορείς όμως να το διασκεδάσεις περισσότερο, δεδομένου ότι θα έχεις απαλλαγεί από το rage "κοίτα τι έκαναν στο manga". Ι see nothing wrong with this strategy. XD
Posted 25 February 2012 - 10:11

Posted 25 February 2012 - 15:03
Posted 25 February 2012 - 23:00
Αυτός είναι ο σκοπός συνήθως.Μπορείς όμως να το διασκεδάσεις περισσότερο, δεδομένου ότι θα έχεις απαλλαγεί από το rage "κοίτα τι έκαναν στο manga". Ι see nothing wrong with this strategy. XD
PS : Btw Kenny welcome back.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 25 February 2012 - 23:19
Posted 26 February 2012 - 00:05
Κρίμα γιατί πριν βγει περίμενα κάτι τουλάχιστον μέτριο.
Γενικά, ούτε και το concept με συγκίνησε, παρόλο που κάποιες από τις ιδέες του είχαν δυνατότητες.
Η απόδοση δε της ιστορίας, κάνει μπαμ ότι είναι για τα μπάζα.
Επειδή δεν έχω διαβάζει το μάνγκα, δε μου δημιούργησε οργή και αγανάκτηση.
Και φυσικά, δε μου πέρασε τίποτα από όλα αυτά που ήθελε να περάσει.
Μόνο αδιαφορία για ένα δημιούργημα που δείχνει ερασιτεχνικό.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 05 March 2012 - 00:53
θα τα πω κι εγω αν και τα περισσοτερα εχουν ειπωθει ..