Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gyo (Anime)
Posted 15 February 2012 - 23:33
Το Gyo (αν παραμείνουν πιστοί στο manga) είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό στα επίπεδα του sci fi horror. Δεν νομίζω ότι τους επηρεάζει ιδιαίτερα από άποψη ψυχολογίας.
Posted 15 February 2012 - 23:38
To πώς αντιδρούν οι Ιάπωνες στις επιπτώσεις της Φουκουσίμα σε επίπεδο anime το είδαμε στην περίπτωση του Coppelion. xD Kickban και ξύλο δηλαδή.
Το Gyo (αν παραμείνουν πιστοί στο manga) είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό στα επίπεδα του sci fi horror. Δεν νομίζω ότι τους επηρεάζει ιδιαίτερα από άποψη ψυχολογίας.
Δεν έχεις άδικο, αλλά και πάλι, το timing δεν είναι λίγο περίεργο;
Είναι ή αυτό που λέω, ή αλλιώς έχουν αρχίσει να στερεύουν οι δεξαμενές άντλησης κακών light novels και δεν ξέρουν τι να κάνουν anime πια! (Ή ποντάρουν σε σίγουρα hits που θα πουλήσουν σε στάνταρ κοινό! Κι αυτό μας κάνει!)
Posted 16 February 2012 - 05:13
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 16 February 2012 - 11:29
Κατά πάσα πιθανότητα θα το δω μέρα μεσημέρι σφίγγοντας δυνατά κάτι χνουδωτό και μην έχοντας φάει τίποτα για ένα 24ωρο.
Posted 16 February 2012 - 11:59

Δεν ξέρω γιατί αλλά με το που είδα το trailer που ήρθε στο μυαλλό αυτό!
Μην αγχώνεσαι! Πέρνα μια βόλτα από εδώ και θα βρεις το απαιτούμενο κουράγιοΤέσσερα από τα πιο αγχωτικά λεπτά της ζωής μου. Παίζει και να μην πήρα ανάσα καθόλου. Και ναι σιγουρεύτηκα. Δεν είμαι εγώ για αυτά, θα πάθω καρδιακό πάνω στο δεκάλεπτο...
Κατά πάσα πιθανότητα θα το δω μέρα μεσημέρι σφίγγοντας δυνατά κάτι χνουδωτό και μην έχοντας φάει τίποτα για ένα 24ωρο.

Posted 16 February 2012 - 12:32
Με το καλό κάποτε να δούμε σε anime και το Uzumaki!

Posted 17 February 2012 - 16:07

Posted 17 February 2012 - 18:46

Το καλό που τους θέλω, να πάρουν ΣΟΒΑΡΑ την ατμόσφαιρα, μιας και αυτή ήταν που τελικά "έστησε" το όλο horror θέμα στο manga (μιας και, την αμαρτία μου να την πω, μερικές υποτιθέμενες σκηνές στο manga τις βρήκα unintentionally hilarious...)
Επίσης,
Posted 22 February 2012 - 13:42
Εγώ θα περιμένω να βγει σε καλύτερη ποιότητα και θα περιμένω να περάσεις και η εξεταστική μου να το δω ,είναι πολύτιμος ο ύπνος μου αυτές τις μέρες για να τον χάσω

Posted 22 February 2012 - 15:59
Posted 23 February 2012 - 19:26
Posted 24 February 2012 - 03:52
Δεν ξερω αν φταιει το γεγονος οτι εχω διαβασει το Manga και περιμενα να ειναι σχετικα ιδιο ή είχα μεγαλυτερες προσδοκίες γενικά. Η αποψη μου ειναι η εξης παντως:
Posted 24 February 2012 - 15:23
Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική αλλάξανε μια πολύ επιτυχημένη και δεμένη συνταγή , και κάνανε όλες αυτές τις ομορφιές που είδαμε. Αλλα ναι δεν ήταν καθόλου προσεγμένες αυτές οι αλλαγές. Οι χαρακτήρες γνώριζαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρουν,δεν είχαν καμία συνοχή - όπως άλλωστε και τα γεγονότα in general- το voice acting ήταν άθλιο και το ίδιο και το animation. To fapservice ήταν το λιγότερο στραβό στην όλη υπόθεση if you ask me. Στα σημεία εκείνα που προσπαθούσαν να μιμηθούν το σχέδιο του manga και της έκφραση τρόμου των χαρακτήρων (με τις γραμμούλες στα μάτια λέω) με έπιανε γέλιο. Ναι οκ δεν γίνεται απλά να έχεις ένα super γυαλιστερό anime και να δώσεις την σαπίλα επειδή έκανες γραμμούλες στα μάτια. Είχαν ξεχάσει κάθε είδος σκίασης ffs.

Παρόλαυτά όταν με έπιασε το denial και ξέχασα ότι είναι μεταφορά του manga του Junji Ito το καταδιασκέδασα. Είναι σαν εκείνα τα πάνχαζα horror flicks που βλέπει κανείς ένα βράδυ που δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει (εγώ είχα αλλά ήταν ευχάριστο διάλειμμα) και που βαριέται τη ζωή του.
Posted 24 February 2012 - 17:24
Anyway θα το δω αφού βγει bluray για το horror-animation όπως και να έχει, βλέπω άλλα μέχρι τότε... οπότε θα επανέλθω..
Edited by Radagast, 24 February 2012 - 17:46.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...