Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

  • Please log in to reply
608 replies to this topic

#586 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 26 June 2017 - 22:53

Με αφορμή την νεκρανάσταση Αυτού του τόπικ και με την ελπίδα ότι έκανα καλό search και δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο... (ναι, έχω ψυχικά τραύματα) θα ήθελα να ρωτήσω τους φανταστικούς fan των anime, ποιο anime πιστεύεται οτι έχουν θεοποιήσει χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

 

Αρχίστε και θα πω τα δικά μου αργότερα, εχει να πέσει θάψιμο.



#587 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 26 June 2017 - 23:16

Aγγλικά κατέ'εις;   :kakaka:

 

Δεν πειράζει ζμπουτσασ'. Το πολύ πολύ γράφουμε εδώ και αμα εμφανιστεί μοντ το κάνει merge αργότερα.

 

Για μένα ήταν το Gantz. Ούτε δεκα επεισοδια δεν άντεξα. Ειναι απο αυτα που όλοι θεωρουν οτι εχουν σεναριο, εκτός από μένα.  :stubborn:


stasou%2520mygdala.jpg


#588 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 26 June 2017 - 23:43

ωωω που να σε παρει τωρα θελει και αγγλικα το φορουμ το ελληνικο με τους αγγλομαθεις που μπλεξαμε... τεσπα ας γινει merge οπως ειπες...

ενα απο τα πολλα για μενα υπεριμημενα ειναι το anime (τονιζω το anime) ειναι του tokyo ghoul.Ενα μιξαρισμα αποτυχημενου μαθηματος φιλοσοφιας πονου νταλκα, φετιχ, και λιγη ακυρη δραση εκει στην μεση, χωρις ολα αυτα να εχουν καν νοημα μεταξυ τους... την επομενη φορα που θα πειτε τον shinji καταθλιψαρα που μυξοκλαιει, ελατε δειτε kaneki... μας ετοιμαζε για επικη δραση στο τελος της πρωτης σεζον και στην επομενη σεζον ηταν ενα μυξοκλαμα σε anime και μια δραση να αχνοφαινεται...

Edited by Scarlet D., 26 June 2017 - 23:45.


#589 GokussjGod

GokussjGod

    Anime Fan

  • Members
  • 220 posts

Posted 27 June 2017 - 01:33

To fairy tail αν και μου αρεσει σαν anime τo θεωρο μετριο για πολλους λογους και ιδιαιτερα για το οτι το εχει ξεφτιλειξει με το θεμα, nakama ιδιαιτερα με το power up που παιρνεις απο αυτη η αν τρως κατι η αν εισαι θυμωμενος , αλλα και για το γραψιμο σε καποια σημεια, ενω καποια arc ξεκινανε και φαινονται ενδιαφερον οπως το edolas και το  tartaros arc καταληγουνε μια μετριοτητα , και στο τελευταιο  ειδα ισως και την χειροτερη μαχη σε anime λογω της εξελιξεις της: erza vs kyoka απλα ελεος !!!  :uhh:  Επισης καποιοι χαρακτηρες ειναι τερμα κομπαρσοι απο την fairy tail που δεν μπορουνε ουτε εχθρους κομπαρσους να νικησουνε η αν νικανε το κανουνε με δυσκολια, ειδικα ο makarov, ενω επρεπε να ριχνει ξυλο ειναι ενα κομπαρσος του τερατα.Μην αναφερορω την τρολια οτι πεθαινει που εχει γινει 3 φορες ! Επισης ο massima περα απο εξαιρεσει δεν ξερει να κανει καλες μαχες με ενδιαφερον, ειδικα στο tartaros εκει οι πιο πολλες στα ερειπεια του καστρου ηταν ξερες που οι καλοι απλως περνανε το πανω χερι, ειδικα τον τελευταιο δαιμονα που ηταν σαφως δυνατοτερος δεν καταλαβαινω πως τον νικησανε, και τα power up ειναι τα ιδια και βολικα, Θα μπορουσα να πω πολλα ακομα μα θα εκανα ολοκληρο κειμενοα λλα θα πω ενα πραγμα ακομα που με ενοχλει η υπερβολικη αυτοπεπoιθση της συντεχνιας, ειμαστε οι καλυτεροι θα νικησουμε... ΟΧΙ !!! ΔΕΝ ΕΙΣTE ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!  Απο την στιγμη που δυσκολευστε οπως προειπα ακομα και κομπαρσους να νικησετε, απλα ο massima σας κανει την χαρη. Ο Natsu επρεπε να πεθανει ο ingeel για να καταλαβει οτι πρεπει να γινει δυνατοτερος ενω ειχανε προηγηθει γεγονατα στο νησι tenrou και στα magic games. Γενικα ειναι ενα anime που δεν το θεωρω top ασχετος που ειναι απο τα πιο γνωστα.


Edited by GokussjGod, 27 June 2017 - 01:52.


#590 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 June 2017 - 05:13

Πολλά βασικά έχω να αναφέρω, ξεκινώντας από το Sao ,fairytail και καταλήγοντας στα τοκυο γκούλ, ντανγκανρονπα , μιραι νικκι, ενάδερ, ακάμε γκα κίρου και πάει λέγοντας η λίστα δεν θα τελειώσει ποτέ. Νομίζω χαρακτηριστικά σε κάθε σεζόν θα υπάρχουν 1-2 τέρμα υπερεκτιμημένα άνιμε απτό τραλαλά κοινό που υπάρχει και σε κάθε σεζόν θα βγάζει το άνιμε της 10ετίας με ένα σόρο άλλα πολύ καλύτερα που δεν θα ασχολείται σχεδόν κανένας για παράξενους λόγους. Νομίζω έχει να κάνει και με τη θεματολογία όλο αυτό, υπάρχουν στάνταρ στοιχεία και χαρακτηριστικά που τραβάνε περισσότερο τη νεολαία που αν τα δεί θα χαηπάρει ακόμα κιαν είναι για τον πάτο η σειρά. Λιγο βυζάκι, λίγη δράση, μερικά εφέ, ένας κοολ τύπος με γκλιτσαρισμένο account, ένας φαινομενικά βαρεμένος πρωταγωνιστής ή ένας κλαψιάρης που θα σνομπάρει το χαρέμι του για τη δύναμη της φιλίας νικόντας κάθε εχθρό γιατί το λέει το πλοτ και πάει λέγοντας.  (και τσουπ κιοι πολήσεις μαζί) Μετά βλέπεις άλλα καλά απαρατήρητα και απορείς γιατί. Ωστόσο συμβαίνει κάποιες φορές και έχουμε το καλό μιξ και με καλές σειρές που τραβάνε και το πολύ κοινό, όπως τώρα με το boku no hero ή το shingeki no kyojin, δεν ξέρω αν είναι να τα θεωρήσω υπερεκτιμημένα αλλά σίγουρα έχουν προκαλέσει τεράστιο ντόρο κι αυτά και απέχουν έτη φωτός από κάτι άλλα με αντίστοιχη απήχηση.

 

Εντομεταξύ η ειρωνία με τον Mασίμα, πας και βγάζεις το rave master που είναι αρκετά decent anime με πιο ενδιαφέρον ιστοριούλα συγκριτικά και το κόβουν στη μέση και γίνεται επιτυχία το fairy tail ξερω γω XD


Edited by GhostPrince, 27 June 2017 - 05:19.

フカフカ

#591 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 27 June 2017 - 11:55

ρε παιδια τι έγινε; έφαγε merge το πιο ΥΠΟτιμημενο anime με το τοπικ με τα πιο OVERATED τοπικ;


το sao ειναι το επομενο που ηθελα να αναλυσω μαζι με το boku no hero. Ειδικα το sao δεν εχει τιποτα ξεχωριστο απο μια σονενια για να περασει η ωρα, απλα μια Asuna που ηταν ηθελαν ολοι για waifu και το ψαρωτικο γεγονος οτι δεν ολοι θα πεθαιναν αν πεθαιναν στο παιχνιδι. Γελάω, απο την στιγμη που στην σεζον 2 ο ηρωας εκανε το πρωτο του respawn χωρα με τα elfs ολοι ξαφνικα σταματησαν να μιλουν γι αυτο ενω ηταν σε progress. Μετά τελείωσε και όλοι αρχίσαν "Δες sao και δες sao" επειδη θελουν να θυμουνται μονο την πρωτη σεζον που κατι ελεγε.

Το boku no hero με λυπη μου λεω( και λεω με λυπη μου γιατι εχω διαβασει και το manga και εχω δει το anime) οτι ειναι ενα μαζικο (πετυχημενο αλλα μαζικο) rip-off απο άλλα shonens σε παρα πολλα σημεια. Απο πλοκη τιποτα το ιδιαιτερο απο ενα κοινο anime και γενικα τιποτα το αξιοσημειωτο.

Οσο για το attack on titan μπορω να πω οτι εμενα μ' αρεσει πολυ η ολη φαση, μπορει οι fans να το θεοποιουν απο τότε που βγήκε η πρωτη σεζον αλλα στο μανγκα εχουν γινει τοσο απιστευτα πραγματα που η δευτερη σεζον δεν ηταν τιποτα μπροστα τους. Γενικα σαν πλοκη μ' αρεσει. Είναι σονενια αλλα εχει κατι το ξεχωριστο που το καλύπτει

#592 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 27 June 2017 - 16:19

Εγω δεν εχω δει πολλα ανιμε, δεν εχω συναντησει καμια τετοια περιπτωση.

 

Θα ηθελα ομως (σορρυ, hardcore danganronpa fan mode) να ρωτησω τον GhostPrince αν εχει παιξει τα παιχνιδια Danganronpa. Το ανιμε ειναι οντως χαλια και κατα τοπους συναντω ατομα που μου λενε "ειδα το ανιμε του danganronpa, ηταν τελειο" ή ακριβως το αντιθετο "πω πω τι μ@@@@@@ ειναι αυτο τωρα ρε συ" και με ενοχλουν και τα δυο ειδη απαντησεων xD

 

Το θεμα ειναι οτι και μια φιλη μου εχει δει μονο το ανιμε και εχει κολλησει τρομερα. Και δεν εχει αγγιξει καν το παιχνιδι στο οποιο βασιστηκε το ανιμε adaptation.

 

 

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι το ανιμε ειναι απλα ενα αποτυχημενο adaptation, τσεκαρε το παιχνιδι και μετα κρινε το με βαση τα νεα στοιχεια. Αν τωρα, το εχεις παιξει ή εστω δει ειναι playthrough και δεν σου αρεσε, τι να πω :P Ειναι και θεμα γουστων, afterall.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#593 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 June 2017 - 16:40

Προφανώς και δεν μιλάω για τα παιχνίδια που όχι δεν τα έχω παίξει και όντος μπορεί να είναι πολύ καλύτερα, αλλά για το άνιμε καθ'αυτό που έκανε  μπαμ για κακή μεταφορά αλλά και εκτέλεση και παραγωγή απ'όπου κι αν προερχόταν. Ωστοσό βρήκα τέρμα αδιάφορο και όλο το καστ των χαρακτήρων που δεν ξέρω πόσο διαφορετικό θα μπορούσε να είναι και στα games, βέβαια το ίδιο μπορώ να πω και για το persona 4 πχ που το βρήκα αδιάφορο σαν άνιμε αλλα το γκέημ είναι πάρα πολύ καλό. (όπως κιόλα τα persona XD) και γενικά θεωρώ πως είναι μετρημένες στα δάκτυλα οι μεταφορές από παιχνίδια που "λειτούργησαν" σωστά σε μια άνιμε μεταφορά. 

Όσο αφορά τα γούστα γενικά θα προτιμούσα να μην τα βάζουμε σαν διακαιόλογια για ότι δεν συμφωνούμε. Έχω εκτιμήσει πολλές φορές ένα σορό άνιμε που "δεν είναι των γούστων μου". Υπάρχουν κάποια κριτήρια αν μη τι άλλο που δεν μένουν στο "τι μου τράβηξε τη προσοχή για να ξεκινήσω ένα άνιμε και τι όχι".

 

Boku no Hero συμφωνώ πως δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο ή καινούριο, ένα στερεοτυπικό συνονθύλευμα είναι στην ουσία του αλλά τα στοιχεία που έχει πάρει τα έχει δέσει και ταιριάξει καλά και σωστά και αυτό μετράει, αυτό είναι που την κάνει πολύ ευχάριστη σειρά σε αντίθεση με πολλά άλλα battle shounen. Δεν είχα ποτέ προσδοκίες να δω κάτι διαφορετικό αλλά μια καλή εκτέλεση που νομίζω σ'αυτό πετυχαίνει, ωστόσο προφανώς δεν μπορούμε να το θεωρούμε και τοπ άνιμου του είδους όπως θεωρείται από πολλούς όταν υπάρχουν άλλα όπως το Hunter x hunter εκεί έξω.


Edited by GhostPrince, 27 June 2017 - 16:41.

フカフカ

#594 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 27 June 2017 - 18:00

εγω δεν εχω την ταση να θεοποιω πραγματα ποσο μαλλον anime...οποτε οσα και αν εχω δει τα εχω δει με γνωμονα τα δικα μου γουστα τα περισσοτερα και οχι το τι λενε οι αλλοι...

προσφατα ξεκινησα το full metal alchemist brotherhood(ναι το ξερω αργησα αλλα που χρονος πια)...λιγο τα memes λιγο το hype που βλεπω κατα καιρους με εκαναν να το ξεκινησω...
δεν λεω πολυ ωραιο,απολαυστικοτατο μεχρι εκει που εχω δει(ειμαι καπου στο 35ο -37ο επ.) αλλα για μενα δεν δικαιολογει τον ολο ντορο του...ακομα....

edit.
δεν ξερω αν υπαρχει αλλα ωραιο τοπικ θα ηταν τα ποιο ''υποτιμημενα anime''... 
εκει θα ειχε μαχη με αυτα που θα γραφαμε.....

 


Edited by vectrapearl, 27 June 2017 - 18:02.

                                                                       


#595 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 27 June 2017 - 18:51

εγω δεν εχω την ταση να θεοποιω πραγματα ποσο μαλλον anime...οποτε οσα και αν εχω δει τα εχω δει με γνωμονα τα δικα μου γουστα τα περισσοτερα και οχι το τι λενε οι αλλοι...

προσφατα ξεκινησα το full metal alchemist brotherhood(ναι το ξερω αργησα αλλα που χρονος πια)...λιγο τα memes λιγο το hype που βλεπω κατα καιρους με εκαναν να το ξεκινησω...
δεν λεω πολυ ωραιο,απολαυστικοτατο μεχρι εκει που εχω δει(ειμαι καπου στο 35ο -37ο επ.) αλλα για μενα δεν δικαιολογει τον ολο ντορο του...ακομα....

edit.
δεν ξερω αν υπαρχει αλλα ωραιο τοπικ θα ηταν τα ποιο ''υποτιμημενα anime''... 
εκει θα ειχε μαχη με αυτα που θα γραφαμε.....

 

 

αν κοιταγες το πρωτο ποστ θα εβλεπες οτι απο εκει πηρα την ιδεα. ωστοσο απ' οτι βλεπω κατι μπερδεψαν οι admin κι αντι να κανουν merge το δικο μου τοπικ με το most overated, εκαναν merge το πιο υποτιμημενο με το most overated, το τοπικ ειναι αυτο

 

http://www.anime.gr/forum/topic/891-most-overrated-anime/page-40#entry682375



#596 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 June 2017 - 20:29

Αγάπες... 

Τα 'ορια ανάμεσα σε υποτιμημένο και υπερτιμημένο είναι τόσο δυσδιάκριτα που τα threads ενώθηκαν μεταξύ τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Εδώ συνεχίζετε on topic την γραμμή για το υπερτιμημένο anime και όποιος θέλει ανοίγει εκ νέου thread για το υποτιμημένο. 

Peace. 

Yπερτιμημένα τα Saikano και Now and then, here and there θα έλεγα πριν από κάποια χρόνια και θα με έκαιγαν ζωντανή. Ευτυχώς τώρα δεν υπάρχει κανείς από αυτούς που θα με κράζανε και βγάζω το άχτι μου ελεύθερα. 



#597 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 27 June 2017 - 21:00

Αγάπες... 

Τα 'ορια ανάμεσα σε υποτιμημένο και υπερτιμημένο είναι τόσο δυσδιάκριτα που τα threads ενώθηκαν μεταξύ τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Εδώ συνεχίζετε on topic την γραμμή για το υπερτιμημένο anime και όποιος θέλει ανοίγει εκ νέου thread για το υποτιμημένο. 

Peace. 

Yπερτιμημένα τα Saikano και Now and then, here and there θα έλεγα πριν από κάποια χρόνια και θα με έκαιγαν ζωντανή. Ευτυχώς τώρα δεν υπάρχει κανείς από αυτούς που θα με κράζανε και βγάζω το άχτι μου ελεύθερα. 

 

εεε μπορεις να κανεις τουλαχιστον merge τα ποστ απο το τοπικ που ειχα φτιαξει; Χανεται ωραιο υλικο T_T

 

Προσωπικα το saikano δεν το εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου οποτε δεν μπορω να καταλαβω γιατι το λενε υπερτιμημενο

 

Υπερτιμημενο μπορεις το kill la kill το οποιο... δεν ξερω γιατι ακριβως εχει τοση απειχηση... ενταξει ωραιο ειναι σε καποια σημεια και πρωτοτυπο αλλα δεν το λες και αξιοσημειωτο



#598 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 June 2017 - 21:15

 

 

Υπερτιμημενο μπορεις το kill la kill το οποιο... δεν ξερω γιατι ακριβως εχει τοση απειχηση... ενταξει ωραιο ειναι σε καποια σημεια και πρωτοτυπο αλλα δεν το λες και αξιοσημειωτο

 

PRAISE THE TRIGGER!!!, TRIGGER SAVED THE ANIME INDUSTRY! 

ALSO INFERNO COP!!!!!! WHERE IS MY INFERNO COP 2!!! THEY LIED TO ME!

 

jokes aside, χωρίς να είναι τίποτα το τρομερό το κιλλ λα κιλλ, είναι αρκετά καλό άνιμε, (και low budget εν μέρη) Είχα κάνει κιένα review παλιότερα.

Το αστείο μ'αυτό είναι που όταν έβγαινε στην τρέχουσα σεζόν σχεδόν κανείς δεν ασχολιόταν μαζί του και ξαφνικά άρχισαν όλοι είτε να το θάβουν ή να το υπερεκτιμάν πολύ αργότερα στα forums~

Δεν θα μπορέσω να κατανοήσω ποτέ το community των άνιμε. 

 

Saikano πότε δεν το θεώρησα κάτι ουσιαστικό ωστέ να κάνει και ντόρο, πολύ ανιαρή αν και χαλαρή σειρά, ωστόσο όντος γινότανε χαμός και σφαγές κάποτε για χάρη του. Με το code geass επίσης. 


フカフカ

#599 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 27 June 2017 - 21:19

Κοιτα εγω το ειδα, λεω, ωραιο ηταν αλλα εβλεπα ατομα να το θεοποιουνε ομως, υπερβολικα, δεν το λες και απιστευτο anime για να το βαλεις σε top priority. 



#600 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 June 2017 - 21:37

Αγάπες...

Τα 'ορια ανάμεσα σε υποτιμημένο και υπερτιμημένο είναι τόσο δυσδιάκριτα που τα threads ενώθηκαν μεταξύ τους ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Εδώ συνεχίζετε on topic την γραμμή για το υπερτιμημένο anime και όποιος θέλει ανοίγει εκ νέου thread για το υποτιμημένο.

Peace.

Yπερτιμημένα τα Saikano και Now and then, here and there θα έλεγα πριν από κάποια χρόνια και θα με έκαιγαν ζωντανή. Ευτυχώς τώρα δεν υπάρχει κανείς από αυτούς που θα με κράζανε και βγάζω το άχτι μου ελεύθερα.


Έχω σε boxset το saikano, πρόσεχε τα λόγια σου! Αλλά ναι είναι κάπως overrated,πολύ κλάμα για το τίποτα!
rsrGbGx.gif