Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:35
Επίσης Melancholy of Haruhi Suzumiya. Δε λέω, κορυφαία γραφικά/animation αλλά σαν σειρά είναι μέτρια, κι όμως έχει θεοποιηθεί.

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 11:35

Πωπω τα ισοπέδωσες όλα..

Τέλοσπάντων γούστα είναι αυτά.. Αλλά κάτι μου λέει οτι σε μερικά χρόνια (αν συνεχίσεις εντατικά το animoκάψιμο that is) θα τα εκτιμήσεις περισσότερο..
Οσο για overrated.. Θα με κράξουνε πολλοί αλλά θεωρώ το Claymore super-overrated

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 00:11
εδώ τώρα παθαίνω την πλάκα μου με τις αλλαγές που γίνονται. οπότε οταν γινω και εγώ 40+ και ουτε θα ασχολουμαι με τα ανιμε, θα σκεφτομαι "καλά τί μαλ...κιες βλέπει η νεολαία"
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 01:10
αν αναλογιστεις οτι ολη την χρονια δεν βγηκαν και οι σουπερ ντουπερ τιτλοι λογικο ειναι να αναδειχθει κατι που ειναι απλα "πολυ καλο" σε "υπερτελειο".Κάτσε ρε φιλαράκι ώπα πώς τα πετάς έτσι απότομα, μπαίνουμε και γέροι άνθρωποι εδω μέσα και μπορεί να πάθουμε και τίποτε
Πωπω τα ισοπέδωσες όλα..
Τέλοσπάντων γούστα είναι αυτά.. Αλλά κάτι μου λέει οτι σε μερικά χρόνια (αν συνεχίσεις εντατικά το animoκάψιμο that is) θα τα εκτιμήσεις περισσότερο..
Οσο για overrated.. Θα με κράξουνε πολλοί αλλά θεωρώ το Claymore super-overrated
στο βασιλειο των αοματων....κλπ
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 02:20
Δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον..
Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 02:47
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 00:41
Suzumiya Haruhi και όχι μόνο overated αλλά και απο τις πιο βαρετες σειρές που έχω δει
Επίσης Melancholy of Haruhi Suzumiya. Δε λέω, κορυφαία γραφικά/animation αλλά σαν σειρά είναι μέτρια, κι όμως έχει θεοποιηθεί.
Πειτε τα!Πειτε τα!!!!

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 00:58
The Death Of Haruhi Suzumiya. | Cause She Sucks. - Anime Paper - Anime and Manga wallpapers and scans! (アニメ)Πειτε τα!Πειτε τα!!!!
:hahaha:
Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 03:05

Μιας κ έβγαλα το αγαπημένο μου φτυάρι.
Overrated: Naruto,Bleach,One Piece,InuYasha χαλαρά

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 18:59
Ιmο,ηταν μια αποτυχημενη προσπαθεια να χωρεσεις τα παντα μεσα σε ενα anime.
Ecchi,Drama,Splatter,Romance-δεν μπορεις να τα χωρεσεις ολα αυτα σε μια σειρα 13 επισοδειων!
Eκτος απο την αποτυχια του να καταφερει το παραπανω,εμεινε και στη μεση

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 02:10
Ή πως να πάρετε μία ιστορία ενός λεπτού και να τη τραβήξετε για 20, σχεδόν αποκλειστικά με ακίνητα ή panning stills.
Gilgamesh
Η σειρά που προπάντων μου έδειξε πως οι χαρακτήρες μπορούν να εκπλαγούν με τα ΠΑΝΤΑ. Αυτή η εκνευριστική κομμένη ανάσα σε.
κάθε.
δεύτερη.
λέξη.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 03:56

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 07:51

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 22:28
NGE... απο τα πλεον overrated για τον εξης λογω: Ειναι ασχημο ενας σκηνοθετης που ΔΕΝ ξερει πως να τελειωσει μια ιστορια, να αφηνει το πως τελειωνει στην φαντασια του εκαστοτε θεατη. Αλλα ειναι ακομα χειροτερο να βγαζει και να ξαναβγαζει την ιδια ιστορια στο εμποριο με την δικαιολογια οτι θα δωσει επιτελους ενα φιναλε...γιατι ολοι ξερουμε οτι το να δωσει μια κατανοητη καταληξη στο NGE θα του στερησει την cult εικονα που απολαμβανει στουw κυκλους των anime fans.
I cannot even begin to discuss how wrong you are on the first statement.
Όσο για το δεύτερο, συμφωνώ, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του ορίτζιναλ ΕΝ ΤΖΙ Ι.
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 22:53

pokemon χαλαρα,
samurai chaploo οχι οτι ηταν ασχημο απλα οχι τοσο για να γινει αυτος ο χαμος
κ τελος ισως το dragonball και λεω ισως γιατι πραγματι για την εποχη του ηταν πολυ καλο αλλα μεχρι εκει...
<3 Μρ Αγιου-Μανια