Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#166 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:35

Για εμένα FLCL και Serial Experiments Lain. Και τα δυο υποστηρίζεται απο πολλούς (οι οποίοι σίγουρα ήδη με κράζουν) ότι είναι έξυπνα/ψαγμένα ανιμέ, και τα δύο τα βρήκα ρηχά.

Επίσης Melancholy of Haruhi Suzumiya. Δε λέω, κορυφαία γραφικά/animation αλλά σαν σειρά είναι μέτρια, κι όμως έχει θεοποιηθεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#167 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2007 - 11:35

Κάτσε ρε φιλαράκι ώπα πώς τα πετάς έτσι απότομα, μπαίνουμε και γέροι άνθρωποι εδω μέσα και μπορεί να πάθουμε και τίποτε :P

Πωπω τα ισοπέδωσες όλα.. :Crying2:

Τέλοσπάντων γούστα είναι αυτά.. Αλλά κάτι μου λέει οτι σε μερικά χρόνια (αν συνεχίσεις εντατικά το animoκάψιμο that is) θα τα εκτιμήσεις περισσότερο..

Οσο για overrated.. Θα με κράξουνε πολλοί αλλά θεωρώ το Claymore super-overrated :sleepy:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#168 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 00:11

ασε πηραν τα ηνια οι νεοτεροι όπως πηραμε και εμεις τοτε τα ηνια απο αυτους που βλεπαν ανιμε το 60 και το 70, αν και δεν υπηρχαν και μεγαλες διαφορες τοτε .

εδώ τώρα παθαίνω την πλάκα μου με τις αλλαγές που γίνονται. οπότε οταν γινω και εγώ 40+ και ουτε θα ασχολουμαι με τα ανιμε, θα σκεφτομαι "καλά τί μαλ...κιες βλέπει η νεολαία"

#169 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 01:10

Κάτσε ρε φιλαράκι ώπα πώς τα πετάς έτσι απότομα, μπαίνουμε και γέροι άνθρωποι εδω μέσα και μπορεί να πάθουμε και τίποτε :P

Πωπω τα ισοπέδωσες όλα.. :Crying2:

Τέλοσπάντων γούστα είναι αυτά.. Αλλά κάτι μου λέει οτι σε μερικά χρόνια (αν συνεχίσεις εντατικά το animoκάψιμο that is) θα τα εκτιμήσεις περισσότερο..

Οσο για overrated.. Θα με κράξουνε πολλοί αλλά θεωρώ το Claymore super-overrated :sleepy:

αν αναλογιστεις οτι ολη την χρονια δεν βγηκαν και οι σουπερ ντουπερ τιτλοι λογικο ειναι να αναδειχθει κατι που ειναι απλα "πολυ καλο" σε "υπερτελειο".
στο βασιλειο των αοματων....κλπ

Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 02:20

Δεν το βρίσκω καν καλό.. Προβλέψιμο, κλισέ,μέτριο σχέδιο, ειδικά στα τέρατα..

Δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον..

#171 Khagrael

Khagrael

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2007 - 02:47

Suzumiya Haruhi και όχι μόνο overated αλλά και απο τις πιο βαρετες σειρές που έχω δει

#172 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 00:41

Suzumiya Haruhi και όχι μόνο overated αλλά και απο τις πιο βαρετες σειρές που έχω δει

Επίσης Melancholy of Haruhi Suzumiya. Δε λέω, κορυφαία γραφικά/animation αλλά σαν σειρά είναι μέτρια, κι όμως έχει θεοποιηθεί.

Πειτε τα!Πειτε τα!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

#173 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 00:58

Πειτε τα!Πειτε τα!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

The Death Of Haruhi Suzumiya. | Cause She Sucks. - Anime Paper - Anime and Manga wallpapers and scans! (アニメ)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2007 - 03:05

εμένα μου άρεσε η σειρά :blush2:

Μιας κ έβγαλα το αγαπημένο μου φτυάρι.

Overrated: Naruto,Bleach,One Piece,InuYasha χαλαρά :P

#175 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2007 - 18:59

Πραγματικα υπερεκτιμημενο ειναι το Elfen Lied.
Ιmο,ηταν μια αποτυχημενη προσπαθεια να χωρεσεις τα παντα μεσα σε ενα anime.
Ecchi,Drama,Splatter,Romance-δεν μπορεις να τα χωρεσεις ολα αυτα σε μια σειρα 13 επισοδειων!

Eκτος απο την αποτυχια του να καταφερει το παραπανω,εμεινε και στη μεση:fromabove:

#176 DeSaad

DeSaad

Onibocho

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 02:10

Gunslinger Girl.
Ή πως να πάρετε μία ιστορία ενός λεπτού και να τη τραβήξετε για 20, σχεδόν αποκλειστικά με ακίνητα ή panning stills.

Gilgamesh
Η σειρά που προπάντων μου έδειξε πως οι χαρακτήρες μπορούν να εκπλαγούν με τα ΠΑΝΤΑ. Αυτή η εκνευριστική κομμένη ανάσα σε.
κάθε.
δεύτερη.
λέξη.
NOW WITH EXPLOSIONS!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#177 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 03:56

NGE... απο τα πλεον overrated για τον εξης λογω: Ειναι ασχημο ενας σκηνοθετης που ΔΕΝ ξερει πως να τελειωσει μια ιστορια, να αφηνει το πως τελειωνει στην φαντασια του εκαστοτε θεατη. Αλλα ειναι ακομα χειροτερο να βγαζει και να ξαναβγαζει την ιδια ιστορια στο εμποριο με την δικαιολογια οτι θα δωσει επιτελους ενα φιναλε...γιατι ολοι ξερουμε οτι το να δωσει μια κατανοητη καταληξη στο NGE θα του στερησει την cult εικονα που απολαμβανει στουw κυκλους των anime fans.

:uhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#178 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 07:51

Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#179 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 22:28

NGE... απο τα πλεον overrated για τον εξης λογω: Ειναι ασχημο ενας σκηνοθετης που ΔΕΝ ξερει πως να τελειωσει μια ιστορια, να αφηνει το πως τελειωνει στην φαντασια του εκαστοτε θεατη. Αλλα ειναι ακομα χειροτερο να βγαζει και να ξαναβγαζει την ιδια ιστορια στο εμποριο με την δικαιολογια οτι θα δωσει επιτελους ενα φιναλε...γιατι ολοι ξερουμε οτι το να δωσει μια κατανοητη καταληξη στο NGE θα του στερησει την cult εικονα που απολαμβανει στουw κυκλους των anime fans.

:uhh:

I cannot even begin to discuss how wrong you are on the first statement.

Όσο για το δεύτερο, συμφωνώ, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του ορίτζιναλ ΕΝ ΤΖΙ Ι.

#180 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2007 - 22:53

εσεις που λετε για το nge να καητε στην κολαση heretics :P

pokemon χαλαρα,
samurai chaploo οχι οτι ηταν ασχημο απλα οχι τοσο για να γινει αυτος ο χαμος
κ τελος ισως το dragonball και λεω ισως γιατι πραγματι για την εποχη του ηταν πολυ καλο αλλα μεχρι εκει...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια