Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Most Overrated Anime

#υποτιμημενο

• Please log in to reply
608 replies to this topic

#136 Yggdrasill-sama

Yggdrasill-sama

No1 Fan of Hiruma Yoichi

• Members
  • 12 posts

Posted 05 October 2007 - 18:46

Χμ... Overrated...
Οσον αφορα το fanbase σιγουρα το Νaruto(anime παντα... Το manga το θεωρω αρκετα καλο απλα το anime ειναι αισχρο adaptation.)
Οσον αφορα το hype στο internet(επικες βαθμολογιες,κριτικες,reviews...) θα πω το FMA.
Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι ενα anime που ειναι πολυ καλο σε ολους τους τομεις αλλα αριστουργημα σε κανεναν...
Δεν εχει αυτο το κατι που κανει μερικα anime epic, οπως το GTO το FLCL και το Ghost in The Shell.
Yet to return,the shadowed one.Who quests for the Twilight Dragon
Rumbles the Dark Hearth,And Helba,Queen of the Dark,has finally raised her army.
Apeiron,King of Light beckons.At the base of the rainbow they meet
Against the abominable Wave,together they fight
Alba's lake boils.Light's great tree doth fall.
Power- now all to droplets turned in the temple of Arche Koeln
Returns to nothing,this world of shadowless ones.
Never to return,the shadowless one,Who quests for the Twilight Dragon.

#137 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 posts

Posted 09 October 2007 - 20:53

Naruto,
FMA, (agreed with Yggdrasil)
Evangelion,
Haruhi,
Kimi ga nozomu eien(i dont know why it is considered good as romance)
Always in my opinion,no offence.

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu, hands down.

~ Storm ~

Ακριβώς. Δεν έχω ιδέα γιατί είναι masterpiece anime.
Tελοσπάντων αυτό από προσωπική άποψη.
Posted ImageDanzai no hana Guilty sky....

#138 Miss Assuya

Miss Assuya

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 10 October 2007 - 13:58

Νομίζω οτι το Naruto ειναι υπερβολικά overated(αν και το παρακολουθώ αυτή την περίοδο)! Tο manga έχει καλό storyline, αλλά το anime...

#139 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 10 October 2007 - 14:39

Full Metal Alchemist. Βαρετό. Κακογραμμένο. Κακό anime. Κρίμα για το Hype.

Για τη Χάρουχι τώρα τι να πω...αν δεν άρεσε σε κάποιον το σέβομαι. Εξ'άλλου υπάρχει ανεξιθρησκεία. :)
Posted Image

#140 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 10 October 2007 - 15:26

elfen lied πολυ overatted το συχαθηκα απο το πρωτο ως το τελευταιο επεισοδιο
naruto πολυ overatted το anime το manga καλο ειναι

#141 Skarlas

Skarlas

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 10 October 2007 - 16:22

Cowboy Bebop:Πολυ ποζα και στυλακι για το τιποτα
Akira:Πολυ κουραστικο και χωρις να βγαινει κατι συγκεκριμενο.Περιμενα πολυ περισσοτερα απο μια ταινια για την οποια ειχα ακουσει τοσο καλα λογια...

There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.

There is no passion; there is serenity.

There is no death; there is the Force

#142 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 10 October 2007 - 17:04

Kimi ga nozomu eien(i dont know why it is considered good as romance)
Always in my opinion,no offence.

Aν και δεν το 'χω δει μέχρι το τέλος για να 'χω μια πιο τεκμηριωμένη άποψη αλλά από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μου φάνηκε τελείως ηλίθιο και δεν το συνέχισα παραπέρα (λες κι έβλεπα απ' αυτά τα ηλίθια κοινωνικά σήριαλ που παίζουν στην ελληνική τηλεόραση). Το γεγονός και μόνο που στο AnimeNfo.com το 'χουν στην 2η θέση αποδεικνύει το πόσο χάλια γούστο έχουν ( AnimeNfo.Com ). Και να φανταστείτε ότι είμαι fan των καλών romance/drama.

#143 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 14 October 2007 - 12:04

Claymore......ειδα τα 5 πρωτα και μετα τελος

#144 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 14 October 2007 - 12:14

Cowboy Bebop:Πολυ ποζα και στυλακι για το τιποτα
Akira:Πολυ κουραστικο και χωρις να βγαινει κατι συγκεκριμενο.Περιμενα πολυ περισσοτερα απο μια ταινια για την οποια ειχα ακουσει τοσο καλα λογια...

φιλε, ειδες το cowboy bebop μεχρι το τελος????οσο αφορα το akira, ενταξει, μιλαει για αφτο κ η κουτση-Μαρια (συγγνωμη Μαρια κιολας) αλλα το ακσιζει ,cause αν κ παλιο anime(που δεν αναφερονται τοσο παλια εκτος απτο Berserk επεισης) κ ας εχουν βγει χιλιαδες animes μετα απο αφτο, δεν πεφτει η αξια της ιστοριας του.
Posted Image

#145 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 posts

Posted 14 October 2007 - 14:19

Εγώ θα πω το Bleach. Δε ξέρω, αλλα οι περισσότεροι λένε πως είναι από τα καλύτερα του είδους του, και σίγουρα ανώτερο του Naruto. Εκτος από κάποια επεισόδια, το 75% είναι μούφα, με χαζούς χαρακτήρες και μια ιστορία που κάθε λίγο κόβεται από fillers. Πραγματικά, προτιμώ το Naruto.

#146 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 14 October 2007 - 22:22

Σας ευχαριστώ γι αυτό το thread...

SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO

...γιατί είναι ηλίθιο από κάθε άποψης και αηδία, αλλά παρόλα αυτά έχει οπαδούς(?) και άτομα που κλάψαν(?) με αυτό το εντελώς ανεκδιήγητο fake story.

OK, ξέσπασα και σήμερα.

Από τα anime που αξίζουν αναφοράς overrated είναι το Haruhi αρκετά γιατί ναι μεν είναι καλό αλλά... όχι κ έτσι, αν και πιστεύω γίνεται χαμός πιο πολύ για τα seifuku και το hare hare yukai παρά για το ίδιο το anime οπότε ίσως να μην είναι κ ακριβές αυτό που λέω.

Άλλο anime που είναι overrated: KOI KAZE που έχει αποσπάσει τα άπειρα βραβεία και είναι από τα καλύτερα υπνωτικά που έχω δει.

Επίσης το Naruto γιατί είναι αυτό που λέμε "generic shounen" και δεν προσφέρει τίποτα παρά τα κλασικά, ΟΚ ίσως είναι καλό για κανά 12χρονο για να χαίρεται με τις "τρομερές μάχες" αλλά για κάποιον που θέλει να δει κάτι που θα τον καθηλώσει πραγματικά ε, όχι, αλλά παρόλα αυτά έχει τρομερό κοινό.

Το FMA δεν είναι overrated, έλεος. Δεν είναι και το καλύτερο anime που έχω δει αλλά όχι και overrated, τουλάχιστον από το Naruto και χίλια δυο άλλα πολύ λιγότερους οπαδούς έχει αλλά δε συγκρίνεται ποιοτικά.

Αυτά για τώρα, θα επανέλθω δριμύτερος.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#147 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 15 October 2007 - 11:03

1) SAIKANO...γιατί είναι ηλίθιο από κάθε άποψης και αηδία, αλλά παρόλα αυτά έχει οπαδούς(?) και άτομα που κλάψαν(?) με αυτό το εντελώς ανεκδιήγητο fake story.

2) Άλλο anime που είναι overrated: KOI KAZE που έχει αποσπάσει τα άπειρα βραβεία και είναι από τα καλύτερα υπνωτικά που έχω δει.

3) Το FMA δεν είναι overrated, έλεος. Δεν είναι και το καλύτερο anime που έχω δει αλλά όχι και overrated

1) Όταν ξεκίνησα να δω το Saikano είδα παράλληλα και το Grave of the Fireflies. Kι επειδή το δεύτερο με αποτελείωσε ψυχολογικά για τα καλά δεν είχα το κουράγιο να συνεχίσω το Saikano ειδάλλως θα καταντούσα emo. :bleh:

Γι' αυτό ποτέ δεν κατάφερα να πάρω θέση για το Saikano (ακόμα δεν έχω καταξιωθεί να το συνεχίσω κι ας έχω δει από τότε ένα σωρό "βαριά" anime όπως το Serial Experiments Lain).

2) Περίεργο...δεν είχα ακούσει ποτέ μου γι' αυτό το anime. Αν είναι τόσο βραβευμένο όσο λες λέω να το τσεκάρω μια από περιέργια. Αρκεί να μην φάω την ίδια απογοήτευση που 'φαγα με το επίσης χιλιοβραβευμένο Bokura Ga Ita τ' οποίο έχει τα καλύτερα συστατικά για ένα κλασσικό romance anime αλλά μου την χάλασε το σκηνικό "Σ' αγαπώ, σε μισώ, σ' αγαπώ, σε μισώ..." που γίνεται κάθε τόσο σε σημείο βλακείας. Εντάξει, και στις δουλειές της Rumiko Takahashi τα βλέπουμε τέτοια σκηνικά, αλλά εκεί γίνεται με πιο κωμικό τρόπο κι όχι με το ηλίθιο μελόδραμα του Bokura Ga Ita. Aν και δεν το 'χω δει ολόκληρο το Bokura Ga Ita, oπότε η γνώμη μου είναι άκρως υποκειμενική.

Για μένα, πάντως, το καλύτερο υπνωτικό είναι το hack//SIGN (άλλο ένα απίστευτα overrated anime που με το ζόρι το τελείωσα μετά από πολλούς μήνες).

3) Εσύ μπορεί να μην το λες το καλύτερο anime, αλλά πίστεψέ με, υπάρχουν αρκετοί άλλοι που το 'χουν χαρακτηρίσει ως το υπέρτατο anime. Πολύ καλό μεν (ειδικά για όσους ξεκινάνε να βλέπουν anime), αλλά δεν το βάζεις ούτε καν στο Top10 με καμία δύναμη!

#148 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 15 October 2007 - 17:08

δεν ξερω παιδια αλλα το full metal alchemist παραμενη ακομα στο τοπ 5 μου :terror2:

δυο που πιστευω ειναι overatted ειναι NGE και mushishi

#149 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 16 October 2007 - 04:04

Για μένα, πάντως, το καλύτερο υπνωτικό είναι το hack//SIGN (άλλο ένα απίστευτα overrated anime που με το ζόρι το τελείωσα μετά από πολλούς μήνες).

3) Εσύ μπορεί να μην το λες το καλύτερο anime, αλλά πίστεψέ με, υπάρχουν αρκετοί άλλοι που το 'χουν χαρακτηρίσει ως το υπέρτατο anime. Πολύ καλό μεν (ειδικά για όσους ξεκινάνε να βλέπουν anime), αλλά δεν το βάζεις ούτε καν στο Top10 με καμία δύναμη!

Και για μένα το καλύτερο υπνωτικό ηταν το .hack//SIGN, το Koi Kaze ήταν κ αυτό ένα ακόμα υπνωτικό.

Όμως το ότι πολλά άτομα το θεωρούν τέλειο κλπ δε σημαίνει τίποτα, η γενική άποψη που επικρατεί είναι πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό πλήρες anime, όχι πως είναι το καλύτερο. Μπορεί και κάποιο άτομο να έχει το Mouse στο τοπ 10, δε λέει πολλά.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#150 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 27 October 2007 - 00:57

Σας ευχαριστώ γι αυτό το thread...

SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO SAIKANO

.

:hahaha::hahaha:hahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahah...
x1000000000000 δεν το εχω δει το ανιμε και δεν εκφερω αποπση πανω σε αυτο αλλα denisuki...εγραψες!!!!!!!!!
Posted Image