Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Mawaru Penguin Drum

• Please log in to reply
406 replies to this topic

#346 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:09

EDITED:Δεν θα πολυβοηθουσε την κατασταση να κανω τον εξυπνο ε...:hot:

Ενιγουει οντως εχει γινει κουραστικο το ζητημα so let's stop here.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:15

sc5bab.jpg

#347 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2011 - 20:17

Επειδή η πραγματικότητα δεν είναι η άποψη μου και δεν την καθορίζω. Την παρατηρώ μόνο.
Σε προκαλώ να βρεις ΕΝΑ σημείο στο οποίο ήμουν ειρωνικός στην προηγούμενη συζήτηση.

Το να ψάχνεις επιβεβαίωση σε αριθμούς δείχνει ανασφάλεια παρεμπιπτόντως.

Ωραίο το στυλ "έρχομαι να πω κάτι άσχετο με το thread και μετά να σταματήσω μόνος μου την συζήτηση επειδή εντάξει ρε παιδιά κουράστηκα".

Σε πρόλαβα, πάρτα.

#348 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 25 Δεκέμβριος 2011 - 19:44

τελικα τι ειναι το Penguin Drum;

Spoiler:

#349 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 00:58

To τελείωσα κι εγώ με τη σειρά μου και τα λόγια είναι περιττά.
Μπήκε και στα favourites μου για τον εξής λόγο.
Είναι απο τις ελάχιστες σειρές (που έχω δει, και που υπάρχουν λογικά) που όταν τις βλέπω δεν μπορώ να φανταστώ σε καμία περίπτωση πως θα μπορούσε να είναι καλύτερο, γιατί απλά το μυαλό και ο τρόπος που δημιούργησε το σενάριο και τοποθέτησε τους χαρακτήρες ο τυπος, είναι πέρα απο τη δική μου νοήση, και πολύ σπάνια το παραδέχομαι αυτό.
Όχι, δε λέω οτι δεν κατάλαβα αυτό που ήθελε να πει, μάλιστα πιστεύω πως στα τελευταία επεισόδια (εκτός απο το τελευταίο που κι εμένα με μπέρδεψε) έκαναν τα πράγματα πολύ πιο ξεκάθαρα και νόηματα βγήκαν μια χαρά.
Ουσιαστικά όπως είπε και ο Warchief σου βάζει κάποιους φιλοσοφικούς πόλους και απο εκεί και πέρα εσύ μπορείς να ταυτιστείς περισσότερο με κάθε κατασταση και να την ερμηνεύσεις όπως μπορείς.

Όσο κολλημένος fanboy και να ακούγεται ο warchief όταν υποστηρίζει τα επιχειρήματά του σε μερικούς, έχει δίκιο.
Άμα βαριέστε να σκεφτείτε και βλέπετε τη σειρά με την ψυχολογία του "wtf is going on" όπως ήταν στα πρώτα επεισόδια δηλαδή, μην προσπαθείτε να κατηγορήσετε τη σειρά επειδή οι χαρακτήρες της δεν ήταν down to earth και ήταν τίγκα στους συμβολισμούς, γιατί άμα προσέξεις αρκετά τα πάντα εξηγούνται, κι μάλιστα hints δίνονται απο την αρχή κιόλας της σειράς, δείχνοντας πόσο άψογα δομημένο ήταν το σενάριο.

Spoiler:

At least that's what I deduced, among a mountain of other meanings to each part of the series.

O6rrvsU.jpg

#350 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 01:40

Δεν αμφισβυτηται η φιλοσοφικη υποσταση του το εχουμε πει 100 φορες.Μονο το κατα ποσο ηταν ενας τρεισδιαστατος χαρακτηρας που επαιξε ΑΜΕΣΟ ρολο στη σειρα.Το μονο που εκανε ηταν να καθεται και να λεει φιλοσοφιες του απαυτου και να κοιταζει τα παντα με εναν αδιαφορο τροπο.Και ερωτω.Εαν αυτος δειχνει τετοια αδιαφορια για το αν θα κερδισει η οχι,εμας γιατι να μας νοιαξει?Και στο κατω κατω αν πιστευεις πως αυτο φτανει για εναν villain με συμβολικο χαρακτηρα σου προτεινω να τσεκαρεις την beatrice και τον end of the world απο umineko και utena αντιστοιχα.

Δεν συνεχιζω με αυτο,το εχουμε κουρασει αφανταστα.

Τωρα για το ειναι αριστα δομημενο και αν φταει η ελυψη ορεξης του θεατη για να σκεφτει διαφωνω.Η δομη ειχε τρομερα προβληματα οπως μπολικο φιλερ και πολυδιαστατους συμβολισμους που ειχαν ως θεμα το προφανες.Not to mention το μελοδραμα και την μη ρεαλιστικοτητα.

I accept it's value.I deny it being one of the masterpieces of the genre.

Anyway επειδη κατα πασα πιθανοτητα το μισο φορουμ εχει βαρεθει να με βλεπει σε αυτο το θρεντ,κλεινω και δεν ξαναποσταρω εδω.

sc5bab.jpg

#351 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 01:45

Spoiler:

#352 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 02:36

Warchief όσο καλά δομημένα να είναι τα επιχειρήματά σου αν γίνεσαι υπέρ του δέοντος εριστικός δεν βοηθάς την συζήτηση. Αν κάποιος δεν συμφωνεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό όπως και εκείνος δεν μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα από την δική σου πλευρά. Ήρεμα λίγο...

#353 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 03:16

Τη Momoka την αναλυσαν σα χαρακτηρα και σαν προσωπικοτητα μεσα απο τη Ringo, που στην αρχη ηθελε να γινει σαν αυτην. Μετα μας ολοκληρωσαν την προσωπικοτητα της μεσα απο τα flashback Tabouki-Momoka και Yuri-Momoka. Ετσι εχουμε πληρη εικονα για τον χαρακτηρα της και τις αποψεις τις και μπορουμε να την κρινουμε αναλογως.

Την είδαμε μέσα από την Ringo? Εγώ θυμάμαι μόνο τους γονείς (στις παιδικές αναμνήσεις της ringo) να κλαίγονται για την χαμένη κόρη τους. Αλλά δεν αποκάλυψαν και τίποτα που να δείχνει χαρακτήρα και προσωπικότητα με αυτό. Kαι στο ημερολόγιο σημείωνε τι θα συνέβαινε, δεν θυμάμαι να μας έβαλε στο point of view της, με τα μάτια των άλλων χαρακτήρων είδαμε τις πράξεις της και τα πιστεύω της.
In other words κράτησε το ρόλο του Μεσσία μέχρι το τέλος επηρεάζοντας φανατικά το υπόλοιπο καστ.

Το ίδιο υσχύει και για τον Sanetoshi. Δεν είχε ανάγκη να πει περισσότερα, εξηγήθεικε πλήρως περί φιλοσοφικών προσωπικών απόψεων και βοήθησε πάρα πολύ στην ανάλυση του χαρακτήρα της Himari καθώς και στην ανάπτυξη του χαρακτήρα του Kanba. Προσπαθήστε να δείτε αυτά που πρόσφερε στην σειρά και όχι την προσωπικότητα του, για 'μένα είναι από τους καλύτερους support characters σε anime.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 26 Δεκέμβριος 2011 - 03:22

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#354 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 12:22

Κοιταξε Vagelio, το θεμα ειναι οτι ακομα και να μην εμφανιζοταν ο Shanetoshi, την προσωπικοτητα της Himari θα μπορουσαν να μας την δειξουν με χιλιους δυο τροπους. Οσο για το ημερολογιο της Momoka, εδειχνε τι ειχε κανει η Momoka τοτε με τον Tabouki και ειχε ακομα και το spell. Οσο για τον Kanba, αυτο που τον εκανε πραγματικα να γινει ετσι δεν ηταν ο Shanetoshi, αλλα η θεληση του να σωσει τη Himari. Ο οποιωσδηποτε θα μπορουσε να εκμεταλευτει τον Kanba αρκει να του ελεγε οτι μπορει να σωσει τη Himari. Αλλα επειδη εχω βαρεθει τις συζητησεις περι αυτης της σειρας πλεον και ιδιαιτερα περι του Shanetoshi (πραγματικα νομιζω οτι τον αναλυσαμε περισσοτερο απο οσο θα επρεπε), σταματω εδω. Βλεπωντας την Utena με εναν αληθηνα villain που επειθε, ο Shanetoshi μου φαινεται χαλια. Αν θελαν οντως να δειξουν τις αποψεις του Shanetoshi και να μας πεισουν λιγο, (και οπως εχω ξαναπει) θα βαζαν καποιον να παιρνει εντολες απο το καπελο του και that's it. Επισης αυτος ο καποιος θα μπορουσε να ηταν ενα μελος της πρωην τρομοκρατικης οργανωσης και εκλεισε το πακετο. Αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο ο Shanetoshi, ειναι και το οτι ο Shoma στο τελευταιο επισοδειο δεν επειθε κανεναν με τα επιχειρηματα του, και ενω ξεκινησε πολυ καλος χαρακτηρας, κατεληξε μετριος.Οσο η σκηνη
Spoiler:

Οσοι δεν εχεται δει την Utena, σας συμβουλευω να τη δειτε.

Και κλεινω εδω τις αποψεις μου περι αυτου του ανιμε. :byejg9:

#355 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 13:01

o Shanetoshi θα σας ηταν πολυ πιο αντιπαθης αλλα και τρομακτικος, αν ηταν σα τον Uesugi στο OVA Hakkenden.
Spoiler:
μονο που εχει την ικανοτητα να τρελαινει τους παντες και να τους κανει να εχουν παραισθησεις, κανοντας να σκοτωσουν αγαπημενα τους προσωπα, νομιζοντας πως ειναι εχθροι τους.

οχι, μια χαρα τον κανανε. αλλιως θα μιλουσαμε για δραματικοτερες καταστασεις.

τελικα ομως ξερει κανεις τι ειναι αυτο το Penguin Drum; αλλιως παιζουμε την κολοκυθια μου φαινεται

#356 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 13:04

Ειναι απαραιτητο για οποιονδηποτε χαρακτηρα να δεχνει τα συναισθηματα του μεσα απο τη σειρα,εστω και μεσα απο τις πραξεις του,ειδικα οταν μιλαμε για επιμονη τετοιου επιπεδου.

Οι πραξεις του επιρεαζαν την υποθεση αποκλειστικα και μονο εμεσα και κατα κορων εκτος της οθονης.Αδιαφορεια indeed και αν ειναι να βασιζομαστε μονο στις πραξεις ας κοτσαρουμε σε ολους ενα poker face και κλεισαμε.Ελα μωρε τωρα ποιος τις χρειαζεται τις εκφρασεις......

sc5bab.jpg

#357 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 13:16

τελικα ομως ξερει κανεις τι ειναι αυτο το Penguin Drum; αλλιως παιζουμε την κολοκυθια μου φαινεται

Σοβαρά ρωτάς; Αφού ο ίδιος το απάντησες, νόμιζα ο σκοπός της δημιοσίευσής σου ήταν το λογοπαίγνιο!
Spoiler:

Στα άλλα δεν απαντάω για να μην δώσω τροφή στην εμμονή (έτσι κι αλλιώς τα ίδια λένε σε όλα τα post). Έχω αρχίσει να τρομάζω με αυτά που βλέπω.

#358 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 13:34

Ειναι απαραιτητο για οποιονδηποτε χαρακτηρα να δεχνει τα συναισθηματα του μεσα απο τη σειρα,εστω και μεσα απο τις πραξεις του,ειδικα οταν μιλαμε για επιμονη τετοιου επιπεδου.

Οι πραξεις του επιρεαζαν την υποθεση αποκλειστικα και μονο εμεσα και κατα κορων εκτος της οθονης.Αδιαφορεια indeed και αν ειναι να βασιζομαστε μονο στις πραξεις ας κοτσαρουμε σε ολους ενα poker face και κλεισαμε.Ελα μωρε τωρα ποιος τις χρειαζεται τις εκφρασεις......

Μα ο Sanetoshi έδειχνε τα συναισθήματά του μέσα από τις πράξεις του. Τον θυμό και το μίσος που είχε εναντίον του κόσμου.
Και το γεγονός ότι δεν έδειχνε τα συναισθήματα του μέσα από τις εκφράσεις του είναι μέρος της προσωπικότητας του. Έχει καταντήσει κουραστικό να τον θάβετε αναφερώμενοι όλο στα ίδια επιχειρήματα.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#359 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 13:41

να τον θάβετε αναφερώμενοι όλο στα ίδια επιχειρήματα.

Μα αυτοι ειναι ο λογοι που τον μισουμε:hihi2: Τι να κανουμε,να λεμε σκοπιμα πραγματα που δεν στεκουν για να υποστηριξουμε τη θεση μας?

Αμα το λεω εγω ομως να σταματησουμε το τοπικ γιατι εχει γινει κουραστικο παλι αφορμη δινω στον φυλακα αγγελο της σειρας οποτε πραγματικα μην το συνεχισουμε γιατι στο τελος θα σπασουμε ολοι τα pc μας και θα παμε να γινουμε αγροτες...

sc5bab.jpg

#360 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2011 - 13:44

Μα πάει κάπως έτσι:
-Τον μισούμε για τον Α λόγο
-Μα αυτό που λες δεν στέκει γιατί...
-Ναι, αλλά τον μισούμε για τον Α λόγο.
Οπότε καλά έκανε ο warchief και δεν το συνέχισε...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*