Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΚΟΜΙΞ


  • Please log in to reply
103 replies to this topic

#91 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 10 October 2010 - 19:20

Εγω μαζευα ΚΟΜΙΞ για 10 χρονια περιπου, και μια μερα τα δανεισα σε μια κοπελα γιατι την γουσταρα και μου εφερε πισω τα μισα.



Κανόνας #1. Ποτέ μα ποτέ δεν δανείζουμε κόμικς σε οποιονδήποτε. Δανεικά κι αγύριστα λένε.

E5VV38U.jpg


#92 Revan

Revan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 87 posts

Posted 10 October 2010 - 19:26

Ασε ρε bro, τουλαχιστον το παθημα εγινε τωρα μαθημα ;_;
Posted Image

#93 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 10 October 2010 - 19:30

Εκτως κι αν στα βουτηξουν χωρις να το παρεις χαμπαρι και μετα μετακομησουν... Ευτυχως τα ξαναβρικα. Το αποκορυφωμα ηταν οταν επειδη ειχα πολλα περιοδικα η γιαγια μου στο χωριο τα μοιρασε σε ολο τον κοσμο και μετα ετρεχα απο σπιτι σε σπιτι και τα μαζευα (και απο 1-2 μαγαζια που τα πηραν να τα πουλησουν αλλα...αχεμ.. ναι εφοσων ηταν ηδη δικα μου πιστευω οτι συγχωρουμαι που.. ας πουμε τα πηρα με τη βια :P)

#94 Revan

Revan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 87 posts

Posted 10 October 2010 - 19:43

Το αποκορυφωμα ηταν οταν επειδη ειχα πολλα περιοδικα η γιαγια μου στο χωριο τα μοιρασε σε ολο τον κοσμο και μετα ετρεχα απο σπιτι σε σπιτι και τα μαζευα (και απο 1-2 μαγαζια που τα πηραν να τα πουλησουν αλλα...αχεμ.. ναι εφοσων ηταν ηδη δικα μου πιστευω οτι συγχωρουμαι που.. ας πουμε τα πηρα με τη βια :P)


omg σαν ιστορια βγαλμενη απο τα ιδια τα κομιξ, τελειο! :hihi2:
Posted Image

#95 Chasapos

Chasapos

    Ninja in training

  • Members
  • 379 posts

Posted 10 October 2010 - 22:25


Κανόνας #1. Ποτέ μα ποτέ δεν δανείζουμε κόμικς σε οποιονδήποτε. Δανεικά κι αγύριστα λένε.


Πέστα χρυσόστομε ακόμα κλαίω τα 5 τεύχη 300 μου...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#96 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 11 October 2010 - 11:01

Οι απωλειες κομιξ ειναι οντως θλιβερες. Εγω εχασα τεραστιο αριθμο διαφορων κομιξ σε πλημμυρα.

Καμμια φορα ομως ανακαλυπτεις και θησαυρους. Εντελως τυχαια πριν απο κανα μηνα βρηκα σε ενα περιπτερο στην Εγνατια ενα μεγαλο αριθμο τευχων Ποπαυ απο τις αρχες της δεκαετιας του '80. Και σε εξαιρετικη κατασταση.
Posted Image

#97 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 September 2011 - 22:22

Bump επειδή πρέπει να μοιραστώ μαζί σας ορισμένα σημαντικά πράγματα όσον αφορά αυτό το πάλαι ποτέ εξαίρετο περιοδικό.

Πριν λίγο καιρό ο Τερζόπουλος αποφάσισε να ανοιχτεί στον τομέα του internet. Έκανε λοιπόν αυτό που όλοι περιμέναμε. Άνοιξε δικό του site με previews σελίδων, πληροφορίες για τους τίτλους, δυνατότητα για αγορές κλπ; Φυσικά και όχι. Απλά δημιούργησε γκρουπάκια στο Facebook για όλους τους τίτλους του :beaten:. Anyways, από το τίποτα καλό είναι και αυτό. Είναι ένα πρώτο βήμα για να ξανοιχτεί στον χώρο του internet και να δει περίπου τι κοινό πιάνει ο κάθε του τίτλος σε ένα δημοφιλές μέσο όπως το Facebook.

Είχα δημιουργήσει έναν λογαριασμό κυρίως για Disney comics ώστε να επικοινωνώ με ορισμένους (Ιταλούς κυρίως) δημιουργούς και δεν δίστασα να γράψω τις απόψεις μου για τους εκάστοτε τίλους, κυρίως για το Μίκυ Μάους και το ΚΟΜΙΞ. Και εκεί ξεκινάνε τα προβλήματα. Όπως έχετε παρατηρήσει οι περισσότεροι, η ποιότητα του ΚΟΜΙΞ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση εδώ και κάμποσα χρόνια. Ο κόσμος έγραφε μόνο αρνητικά σχόλια, τα οποία οι διαχειριστές έσβηναν επιδεικτικά. Ύστερα από κάποιο σημείο, επειδή δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στον χείμαρρο αρνητικών σχολίων, άρχισαν να σβήνουν ολόκληρες καταχωρήσεις, και ύστερα από λίγες ακόμα ημέρες έσβησαν όλο το γκρουπάκι. Ωραία θα μου πείτε, τι είχαμε τι χάσαμε.

Πριν μερικές ημέρες το γκρουπάκι ξανάνοιξε, με σβησμένα όλα τα σχόλια που δεν τους άρεσαν, είτε ήταν κόσμια, είτε όχι. Τα άτομα που έγραφαν τέτοια σχόλια ΒΑΝαρίστηκαν από το γκρουπ, και ακόμα και αν ξαναγράφονταν, δεν είχαν δυνατότητα σχολιασμού. Ε, ήμουν ένας από αυτούς.

Έστειλα κάμποσα e-mails ζητώντας εξηγήσεις για την απαράδεκτη στάση τους απέναντι σε έναν πολύ αφοσιωμένο αναγνώστη τους, αλλά δεν έλαβα ουδεμία απάντηση. Τα e-mails στάλθηκαν στην naktina@terz.gr και syntaxi@terz.gr με επισήμανση του προσωπικό e-mail του Τερζόπουλου. Και ύστερα από αυτήν την πλήρη απαξίωσή μου, έβγαλαν ανακοινώσεις σε όλα τα γκρουπάκια

Αγαπητοί μου φίλοι,

Μερικοί από εσάς διατυπώνετε απόψεις και σκέψεις που θα ενδιέφεραν την Σύνταξη του περιοδικού. Αυτό μπορείτε να το κάνετε στέλνοντας τα μηνύματά σας στο syntaxi@terz.gr.



Κοροϊδευόμαστε κανονικά δηλαδή. Εκεί είναι που άναψαν λαμπάκια. Προσωπικά είμαι ένας hardcore αναγνώστης της συγκεκριμένης εκδοτικής. Ακόμα και αν δεν αγοράζω όλους τους τίτλους, βλέπω τι παίζει, συγκρίνω όλους τους τομείς με εκδόσεις του εξωτερικού και έχω ορισμένες προτάσεις που θεωρώ πως θα βοηθούσαν το περιοδικό, τις οποίες και έχω αναφέρει κατά καιρούς κυρίως στο GreekComics.gr. Το αν το περιοδικό τις ακολουθήσει ή όχι είναι δικό του θέμα, όμως ως αγοραστής, τη στιγμή που τους δίνω τα λεφτά μου, έχω το δικαίωμα να τους πω τι μου αρέσει και τι όχι στα κόμικς τους. Όταν θέλησα να τα γράψω καλοπροαίρετα στο γκρουπ του ΚΟΜΙΞ, οι διαχειριστές θεώρησαν τη συμπεριφορά μου τόσο απρεπή που δικαιολογεί διαγραφή.

Μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν έχω λάβει απάντηση στα mails, αλλά από παρεμφερείς σελίδες βλέπω πως ο κόσμος που ΒΑΝαραν από το γκρουπ ήταν πάρα πολύς. Μιλάμε για εκδοτική που σέβεται τους αναγνώστες τις, όχι αστεία. Η παραπάνω κατάσταση και η απαξίωση με την οποία μου φέρθηκε όλη η εκδοτική, με κάνουν να δηλώσω επίσημα πως σταματάω να αγοράζω αυτό το περιοδικό, κάτι που δεν πίστευα πως θα έλεγα ποτέ, όσο άσχημα και αν πήγαινε. Όμως όταν είσαι γεμάτος ιδέες και ενθουσιασμό θέλοντας να δώσεις ένα λιθαράκι βοήθειας στην εκδοτική και αυτή σου συμπεριφέρεται λες και είσαι σκουπίδι και παρασιτικό στοιχείο που βλάπτει τη δημόσια εικόνα της, τότε καταλαβαίνεις πως δεν έχει και πολύ νόημα να ασχολείσαι. Η Νέα Ακτίνα πλέον έχει την νοοτροπία του βασιλιά των κόμικς εν Ελλάδι, το οποίο την έχει οδηγήσει σε υπέρμετρη υπεροψία και κάποια στιγμή θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Παρακάτω ακολουθούν τα σχόλια που μου διέγραψαν, ώστε να βγάλει ο καθένας τα προσωπικά του συμπεράσματά του και να διαπιστώσει αν λέω υπερβολές ή όχι.

Spoiler: Το e-mail διαμαρτυρίας μου προς την εκδοτική


Spoiler: Τα λογοκριμένα σχόλια

[FONT=Comic Sans MS]
Εν ολίγοις, για όποιους βαριούνται να διαβάζουν το παραπάνω κατεβατό. Η εκδοτική έφτιαξε Facebook και ζήτησε τις απόψεις μας. Όταν μερικοί το κάναμε, μας φέρθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, διέγραψε τις καταχωρήσεις μας και μας ΒΑΝαρε. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν, και απαντήσεις στα mails δεν ελήφθησαν ποτέ. Δεδομένης της γενικότερης πτώσης της ποιότητας του περιοδικού, παίρνω απόφαση να το διακόψω οριστικά και να ξοδεύω τα λεφτά μου σε άλλα κόμικς που με ευχαριστούν περισσότερο. Ακόμα και το Μίκυ Μάους της ίδιας εκδοτικής εδώ και ~1,5 χρόνο είναι κλάσεις ανώτερο από το ΚΟΜΙΞ. Από τη στιγμή που δεν με σέβονται ως αναγνώστη, δεν βλέπω το λόγο να τους στηρίζω από τη στιγμή που οι ίδιοι δεν επιθυμούν να βελτιώσουν το περιοδικό.

Την επόμενη φορά που θα πάτε να αγοράσετε το περιοδικό και δείτε στο εξώφυλλο το αντιαισθητικό "βρείτε μας στο Facebook", έχετε υπ' όψιν σας πως οι εκδότες θέλουν να τους χαϊδεύουν τα αυτιά. Οτιδήποτε επικριτικό δεν έχει θέση στα γράμματά τους, τα γκρουπάκια στο Facebook, τη στήλη αλληλογραφίας τους, τα mails τους κλπ. Επομένως αν δεν έχετε να πείτε κάτι θετικό για το περιοδικό, καλύτερα να μην μπείτε καν στον κόπο να γράψετε, επειδή το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χαλάσετε το χρόνο και τη διάθεσή σας.

Όσοι είστε γραμμένοι σε άλλα comic related sites / forums ή έχετε φίλους με τους οποίους μιλάτε που και που για το περιοδικό, την επόμενη φορά που θα κάνετε κάποια συζήτηση επ' αυτού, θα το εκτιμούσα αν αναφέρατε κάποια από τα παραπάνω πράγματα ώστε να μάθουν περισσότεροι το ποιόν των εκδοτών.
[/FONT]

Edited by Phantom Duck, 30 September 2011 - 22:34.

E5VV38U.jpg


#98 laraska

laraska

    Self imposed ban

  • Members
  • 1,875 posts

Posted 01 October 2011 - 00:35

πολυ σωστος, απλα στην ελλαδα ολα ειναι στην λογικη μπατε σκυλοι αλεστε.
και φυσικα μας θεωρουν παρασιτα
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#99 mpimpo

mpimpo

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 23 November 2011 - 13:27

γεια σας,

πωλούνται τα παρακάτω παλιά τεύχη της αγαπημένης μας σειράς ΚΟΜΙΞ:

30 , 42, 67, 81, 82, 85, 100, 101, 103, 105, 106, 107, 111, 112, 114, 123, 145, 164, 174, 177, 180, 182, 186, 211, 218, 219, 220, 241.

όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει email: mpimpo3@yahoo.gr.

#100 matassos

matassos

    Anime Professional

  • Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 29 December 2011 - 12:50

αποτι ειδα προχθες σε καποιο βιβλιοπωλιο βγηκαν ο 4ος και 5ος τομος απο βιβλιοθηκη κομιξ , το αναφερω γιατι οπως και εγω λογικα οι περισοτεροι εχουν κοψει επαφες με το περιοδικο που πιθανον να τους ενημερωνε γι αυτους τους τομους. εγω τουλαχιστον θα τους παρω μιας και ειναι οι ιστοριες του ροσα πολες απο τις οποιες δεν εχω διαβασει (και ο ροσα ηταν ο μονος λογος που αγοραζα ΚΟΜΙΞ)
οποτε περισοτερα εξοδα για τα χριστουγεννα :emptyonexg1: αλλα ωραιες ιστοριες :drink:

#101 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 29 December 2011 - 15:05

τους τομους αυτούς θ α τους βρουμε λογικα σε κανενα public?

#102 matassos

matassos

    Anime Professional

  • Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 29 December 2011 - 15:37

ναι τους ειδα και στο public, αν και εγω προσωπικα θα τους παρω απο Πρωτοπορια :P (νομιζω ειναι και 1-2 ευρω φθινοτεροι εκει)

#103 ithuriel

ithuriel

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 28 January 2012 - 14:10

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιο μέλος ποιά τεύχη του ΚΟΜΙΞ περιέχουν ιστορίες του Ρόσα ή του Μπάρκς που να αξίζουν αλλά από το τεύχος Φεβρουαρίου 2010 και μετά (καθώς από τότε έχω να το αγοράσω) έτσι ώστε να τα προμηθευτώ.

Σας ευχαριστώ !

#104 Chasapos

Chasapos

    Ninja in training

  • Members
  • 379 posts

Posted 16 December 2014 - 13:28

Ψάχνω τα βιβλία Βιβλιοθήκη Κόμιξ #4 και #5 (του Ρόσα) που έχουν εξαντληθεί, ξέρει κάποιος αν υπάρχουν πουθενά;


The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us