Πιτσιρικά,τράβα πίσω στο διάβασμα κι άσε τους μεγάλους ναΚαλύτερα να μη μιλάς junpei, γιατί τα λόγια σου φαίνονται μετριότητες μπροστά στα λόγια του δασκάλου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

RSD για τους φιλους του φορουμ
Posted 07 May 2011 - 17:11
Posted 07 May 2011 - 17:19
εδιτ: α και με του tragic prince (αλλα αυτος δεν κολαει στη συζητηση xD)
Posted 07 May 2011 - 17:22
Υ.Γ jorg δε σε ξεχασα
Και γω το λέω με αστείο τόνο και σιγά μην αναφέρονταν σε πραγματικά γεγονόταΔεν περιμένω ένα troll thread για να εκφράσω το πραγματικό χιούμορ μου, ούτε για να βρω γκόμενα.
Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα, μιλώντας ειρωνικά βέβαια, γελιέσαι.

Posted 07 May 2011 - 17:23
Ματασσέ εγώ πάντως θα σου κάνω χαλβά, να γλυκαθείς μετά από το σεξάκι με τη Mono.παντος δεν καταλαβαινω γιατι παντα την πληρωνουν οι μονο, ιριστελλα και ανελις xD μια φορα εγω παντος με τα δικα τους σχολια γελαω πιο πολυ xD
εδιτ: α και με του tragic prince (αλλα αυτος δεν κολαει στη συζητηση xD)

Posted 07 May 2011 - 17:24
^
^Τελικά το thread έκανε τον σκοπό του.
Επίσης η iristella θα ετοιμάσει το μπάνιο για μετά το σεξάκι.
zoror77 υπάρχουν και τα VMs, PMs ακόμα και να κλειδωθεί.
Και γω το λέω με αστείο τόνο και σιγά μην αναφέρονταν σε πραγματικά γεγονότα
, αλλά αυτό που έγινε ήταν να ξεκινήσει ως ένα αστείο thread, μέχρι που γ@μήθηκε με το δηθεν χιούμορ το οποίο δεν ήταν αστείο...
Είδες τι γίνεται όταν από σοβαρή πρόταση πας σε αστεία χωρίς ούτε μια φατσούλα.

*waving intensifies*
Posted 07 May 2011 - 17:24
αφου ηξερες απο πριν τι θα γινει, γιατι μπηκες στον κοπο?και κατι που θελω να συμπληρωσω μην κλειδωσετε το thread μολις γραψετε την απαντηση σας.. γιατι πιστευω θα ειναι λιγο αδικο να μου αφαιρεσετε το δικαιωμα της απαντησης τη στιγμη που θα κανετε μια καλη απαντηση η οποια και καλα θα με βαλει στη θεση μου..

ειδες μαστερ RSDMatasso το αποφάσισα...Θα σου δωθώ τελικά.

Posted 07 May 2011 - 17:27
Edit: και το μπάνιο βεβαίως βεβαίως. Έχω και μια γάτα που γίνεται και υποβρύχιο να πλατσουρίζετε παρέα.
Posted 07 May 2011 - 17:36
Το θεμα ηταν να τον κανουμε να πιστεψει οτι τον πηραμε σοβαρα. κατι για 50αρες κλπ το ψιλοχαλασαν. Anyway.
Posted 07 May 2011 - 17:40
*waving intensifies*
Posted 07 May 2011 - 17:42

Posted 07 May 2011 - 17:43
Δεν ξερω αν ο φιλος RSD κανει την πλακα του ή ειναι σοβαρος αυτη τη στιγμη γι αυτο εχω να πω δυο πραγματα σε κεινον.
Αν εισαι σοβαρος τοτε φιλε εχει πιαστει πολυ κοροιδο. Για να φανταστεις ποσο κοροιδο εισαι μερικους του ελεγες φιλους.. ενω ''αυτοι'' ειναι ''φιλες''(females οπως θες)
Αν ομως απλα κανεις πλακα τοτε οκ respect. Ολοι αυτοι που προσπαθουν να σε δουλεψουν εδω μεσα τελικα αυτοι βγαινουν μ@λ@κες που ασχολουνται μαζι σου.
Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους. Αυτο το θεμα απο το πρωτο ποστ επρεπε να ειχε κληδωθει... Γιατι οπως εχει αναφερθει εχουμε την black hole για spam... Ε σ αυτο εγινε εξαιρεση μαλλον.. Δε θα κρυφτω.
Οταν η anelis, iristella, mono θιγονται τοτε τα μπαν ερχονται με την σεσουλα. Οταν ομως κανουν το παρτακι τους δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Στη δικια τους περιπτωση ολα γινονται για πλακα... Οταν οι αλλοι κανουν... πλακα (και θυμαμαι παραδειγματα) φιλε Kenny εξαπτεσαι. Εδω ομως καμια κουβεντα!!!
Και για να μην γινομαι αδικος τα παραδειγματα των τριων κοριτσιων ειναι τα πιο τρανταχτα(γι αυτο και τα ανεφερα). Υπαρχουν και αλλες.. κλικες που δεν πειραζονται..
Συγχαρητηρια για την ομαλη και πανω απο ολα δικαιη οργανωση του φορουμ.
Καλά τα είπες, +1
Posted 07 May 2011 - 17:45

RSD απλά RESPECT φίλος!!!
...
*waving intensifies*