Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#361 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 May 2011 - 18:39

^με πέθανε η παρατηρητικότητά σου, εύγε. :if:

HnH5aB0.jpg

#362 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 May 2011 - 18:40

Και το επικό σχόλιο του uploader "Ο Εθνικός Σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος στη μεγάλη επιτυχία "Χαλάρωσε"".....XD
/offtopic :hihi2:

Posted Image

#363 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 posts

Posted 07 May 2011 - 18:49

Διάβασα μερικές σελίδες γιατί είχα μείνει πίσω στο thread και πιστεύω πως το θέμα χάλασε όταν άρχισαν οι εξυπνάδες οτί έχω πολλούς λογαριασμούς και τρολλάρω εγώ επειδή τυχαίνει να είμαι νέος στο φόρουμ. Είπαμε τους λογαριασμού τους ανοίγω το 2012, είναι ο μελοντικός μου εαυτός που τρολλάρει.

Από την άλλη...

Το παιδι ίσως είναι τρολλ, ίσως τα γράφει σοβαρά. Δεν ξέρω. Αν είναι τρολλ μαγκιά του αξίζει χειροκτότημα και μας έκανε να περάσουμε καλά. Αν δεν είναι όμως πολλοι από εδώ μέσα δεν έχουν ιδέα από real life και τους αξίζει κράξιμο. Βλέπουν τον εαυτό τους και θεωρούν ότι όλοι πρέπει να είναι σαν και αυτούς. Λογικοί έξυπνοι κτλ. Έχουν χτίσει έναν φαντασιακό μικρόκοσμο και δεν μπορούν να σκεφτούν concept και πράγματτα που βρίσκονται πέρα από τον εαυτούλη τους...

Και μου βγήκαν και οι φεμινίστριες και οι φεμινιστές παγανιά. Την ίδια στιγμή που διεθνώς οι πιο γνωστές φεμινίστριες των 60ς και 70'ς ακόμα και 80ς κράζουν αυτό που έχει καταντήσει αυτό το κίνημα, με τις new age βλακείες του, τον μισανδρισμό του και τα κόμπλεξ των σύγχρονων γυναικών, που το παραμικρό αστείο τα καταγγέλουν ως σεξουαλική παρενόχληση, κτλ κτλ. Ας δούμε και Σουηδία που αν κάποιος κατηγορηθεί για βιασμό πρέπει αυτός να προσκξομίσει αποδείξεις οτι δεν βίασε, δηλαδή θεωρείται ένοχος αυτόματα. Και αυτά όταν δεν τον κατηγορεί για βιασμό η πρώην κοπέλα του που απλά θέλει να τον εκδικηθεί επειδή πήγε μα άλλη. Α ρε Ασανζ :(

Ουφ ωραίο ήταν αυτό :joyful:

#364 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 May 2011 - 19:05

Διάβασα μερικές σελίδες γιατί είχα μείνει πίσω στο thread και πιστεύω πως το θέμα χάλασε όταν άρχισαν οι εξυπνάδες οτί έχω πολλούς λογαριασμούς και τρολλάρω εγώ επειδή τυχαίνει να είμαι νέος στο φόρουμ.

Ρε πουλάκι μου, ξεκόλλα πια. Ένα αστείο ήτανε, και στην τελική κανείς δε νοιάστηκε και δεν το πήρε σοβαρά, εκτός από εσένα. Μας το είπες, μας το ξανάπες, σου εξηγήσαμε, το κατάλαβες, και μετά το ξαναείπες άλλες 2 φορές.
Εντάξει, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, αλλά νισάφι πια. :bleh:

Το τρολολολ πάει σύννεφοοοο...

Και για να είμαι ontopic..

Posted Image

Posted Image

#365 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 May 2011 - 19:07

καλα λεω γω...
Spoiler:

#366 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 posts

Posted 07 May 2011 - 19:21

@ Anelis

Κορτσάκι μου (sic), με συγχωρείς που δεν έβαλα τρία τέσσερα emoticons για να τονίσω σε μεγαλυτερο βαθμό (πέρα από εξωφρενικούς επαναλαμβανόμενους ισχυρισμούς) ότι αυτό ήταν εισαγωγικό αστείο ώστε να κάνει αντίθεση με τη σοβαρή συνέχεια του ποστ...

Δεν είναι αργά όμως :8): :hihi2: :joyful: :hehehe: :OMG3: :mador2: :unlucky: :deadga6:

Από την άλλη....

Στηρίζουμε την μικρή αλλά θαρραλέα ομάδα (εμένα μόνο μου) που είναι υπέρ του μονοχρωματισμού!!!!!!

#367 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 07 May 2011 - 19:25

Matasso το αποφάσισα...Θα σου δωθώ τελικά.

αχ καημενε τασο....

Ματασσέ εγώ πάντως θα σου κάνω χαλβά, να γλυκαθείς μετά από το σεξάκι με τη Mono. :kawaii:

Υπαρχουν και καλυτεροι τροποι να πεθανεις.

matasse εγώ θα σου κάνω το τραπέζι. Σπιτικά ντολμαδάκια, σουφλέ ψητά etc. ^w^

Edit: και το μπάνιο βεβαίως βεβαίως. Έχω και μια γάτα που γίνεται και υποβρύχιο να πλατσουρίζετε παρέα.

:sadist:

δεν ξερω για σας, εγω εχω παντος 3 στα 3 :moeee:

εγω στο πηγαδι κατουρισα;

Ρε συ zoro... Αν δεν πρόκειται για πλάκα εξαρχής, τότε ένας γλοιώδης τύπος, από αυτούς που πραγματικά σιχαίνεσαι να βλέπεις και ντρέπεσαι που ανήκουν στο αντρικό φύλο, μπήκε στο forum για να μας δώσει τα φώτα του. Η συμπεριφορά που του έδειξε η κοινότητα με πρωτεργάτες τις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου εδώ μέσα, το οποίο πρωτίστως υποτιμά με τις γελοιότητες που αναφέρει, ήταν αυτή ακριβώς που του αρμόζει.
Χρειάζεται ένα γερό σοκ για να συνέλθει, γιατί αν συνεχίσει να σκέφτεται έτσι θα έχει πολύ κακή κατάληξη. Ένα γιαούρτωμα σε μια συνάντηση θα ήταν αυτό ακριβώς που πρέπει. Ίσως έτσι καταλάβει ότι ο τελειωμένος πρεζάκιας ροκ σταρ που πεθαίνει νέος και πηδά ό,τι τσουλάκι κινείται τσάμπα δεν είναι το πρότυπο που θα έπρεπε να έχει. Καλύτερα να πλήρωνε τις επαγγελματίες, που έχουν και ανάγκη. Μπορεί να τον λυπάσαι, μπορεί κι εγώ να τον λυπάμαι, αλλά με τη λύπηση δε θα τον βοηθήσουμε.

Κοιτα δεν μπορεις να πεις σε καποιον οτι εχει λαθος προτυπο, γιατι το ιδιο μπορει να σου πει και ο ιδιος. Με τι κριτηρια πιστευεις οτι του αξιζει τετοια συμπεριφορα; Δεν το καταλαβα, ακου εκει του αξιζει, ολα ειναι σχετικα με το τι ειναι σωστο και τι λαθος, οποτε ας βασιστουμε στην κοινη λογικη, εκτος και αν υπαρχει κανας jesus εδω περα.:hmmm:

ezgif.com-resize.gif

#368 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 May 2011 - 19:27

Ναι ε; Θα ορκιζόμουν ότι αυτό ήταν το σοβαρό και όλο το υπόλοιπο το "αστείο".

Oh well...:angell:

@Lethal, ο χαλβάς μου είναι ο καλύτερος του γαλαξία! Αλλά εσένα δε θα σου δώσω καθόλου, έτσι για να κλαις.. >_<

Posted Image

#369 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 07 May 2011 - 19:49

παιδια ειδα εδω οπ τι εγινε χαμος δε προλαβα ολα δε θα κατσω αλλο σημερα ισα ισα να πω 2 λογια και αυριο παλλι αλλα τι ρε παιδια λετε καπιοι οτι εγω κοροιδευω τις γυναικες και δε σεβομαι σια ισα που τσικια δεν ειναι κακο ψαχτε το και τα παιδια που λενε οτι να με λυποντε και αν κανω πλακα παιδια εγω και αλλα παιδια δλδ στον ελληνικο χωρο των πουα ειμαστε οκ ψαγμενοι δε λεμε ποτε καλυτερη οχι κατι τετιο δεν ειπα ποτε οποτε μη λετε εγω δειχνω επειδη ξερω καπια πραγματα εσυ θα μου δειξεις ανιμε πχ μια μεταφραση αν θελω θα ερθω σε εσενα.

δεν ειμαστε ιδιοι ολοι ναι οκ σε καπιους δεν αρεσει αλλα νομιζω πολλοι απο εσας οκ μεσα στη πλακα λεγατε πραματακια καλα κανετε πλακιτσα πρεπει και μη σας νιαζει δε σταματαω γουσταρω πολλη εδω ειναι ωραια και οχι παιδια τις γυνεκες τις σεβομαι αν δειτε λεω 1 προς 1 οχι πιο πανω αφου και αυτες οπως και εγω πανε σε μερη να γνωριστουμε μεταξυ μας ειναι λογικο κανουμε κινησεις ανοιγματα δεν εινα ικακο να ζης σαν ροκσταρ και σας ειπα ειναι ολοκληρη επιστημη δεν κοροιδευεις τα τσικια τα κοιτας με σεβασμο και αυτες νιωθουν

αυτα για σημερα τι κανω θα πουμε κιαλλα στη πορεια

#370 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 May 2011 - 19:58

Έτσι, μην πτοείσαι αρ ες ντι, ζούμε γιανασακολουθούμε.

Edited by Putin, 07 May 2011 - 20:40.
επειδή το μ δεν είναι ην

HnH5aB0.jpg

#371 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 May 2011 - 20:04

Δάσκαλε, αν ευκαιρείς, βάλε καμιά τελεία (εκεί που τελειώνει μια πρόταση), ή κεφαλαίο το αρχικό γράμμα (εκεί που αρχίζει μια πρόταση), γιατί έχω αρχίσει και σε χάνω!!!

Posted Image

#372 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 May 2011 - 20:04

rsd εισαι εμπνευση ποτε δε μ'εχει κανει trolling ατομου να κατουρηθω απ'τα γελια μολις και εαν κλεισει αυτο το thread κανε ενα ακομα με τιτλιο rsd's way of the trolling!!!!!!!!/serious mode

#373 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 07 May 2011 - 20:08

εγω παλι αν ειναι να βρεθουμε το σαββατο ειμαι μεσα.

#374 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 07 May 2011 - 20:13

Δάσκαλε, αν ευκαιρείς, βάλε καμιά τελεία (εκεί που τελειώνει μια πρόταση), ή κεφαλαίο το αρχικό γράμμα (εκεί που αρχίζει μια πρόταση), γιατί έχω αρχίσει και σε χάνω!!!

ο σενσεί απο μικρός εκπαιδευόταν στη τέχνη του έρωτα η ελληνική γραμματική και το συντακτικό ήταν περιττά για αυτόν.

#375 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 posts

Posted 07 May 2011 - 20:56

RSD σε βρήκα. Παραδέξου το, ανήκεις στο comedy central. Δεν πάει άλλο δεν πάει άλλο, πονάω.:nanteee:

Youtube Video

Edit: Μαζί και με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ ρε? Να του κάνεις ροστ? Θηρίιιιιιοοοοοοοο :riiight: