Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#316 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 May 2011 - 15:29

RSD παντρεψου με!

τωρα τι ηθελες και το'πες αυτο θα τον φερεις σε δυσκολη θεση τον δασκαλο και δε θα βγει να μας απαντησει!!!!!!!!:madtodeath:

sensei που'σαι we need answers!!!!!!!!:if::if::if:

#317 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 May 2011 - 15:29

Τσίκια*

HnH5aB0.jpg

#318 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 07 May 2011 - 15:47

φιλε rsd θελω να μου πεις μερικες must ατακες για οταν μιλας στο fb μ ετην κοπελια που γουσταρεις(με την οποια εχεις ηδη αποκτησει μια φιλικη σχεση)!!!!!!επισης τι μπορω να της πω οταν εχουμε εξαντλησει ολα τα θεματα συζητησης(νεα,μαθηματα,θαψιμο του πρωην της,καιρος κλπ)???

και κατι αλλο υπαρχει τροπος να εκμεταλλευτω καποια αλλη που εχει κολλημα μαζι μου για νε πετυχω τον στοχο μου???

plz sensei i need some answers!!!!

φιλε μου ξερω οτι φασεμποοκ και τετια ειναι της εποχης και μπενουν ολοι να βρουνε τσικια αλλα πιστεψε με δεν κανουν δουλια αυτα δεν υπαρχει επαφη πρεπει να την εχεις μπροστα να τη κιτας στα ματια στα κομπιουτερ ολα καλα πανε αλλα δεν κανεις το μπαμ να τη τρελανεις χωρις να βλεπεις γλωσσα του σωματος ασε που μπορει να ειναι και αντρας κε να σε κοροιδευει υπαρχουν και ανωμαλοι και προσεχε αμα γινατε φιλοι εχει χαλασει η δουλια εγω λεω κλισε το φασεμποοκ και πες της δε θα ξαναμπω απο εδω ταδε ωρα ταδε μερος αλλιως με εχασες και οτι γινει αμα μιλας για του πρωην ειναι κουτσομπολια μονο για αλλους που τις κολανε τοτε να λες πισω απτη πλατη τους

#319 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 May 2011 - 15:53

Θα προτιμούσα αν λεγόταν το thread "LSD για τους φίλους του φόρουμ".
Posted Image

#320 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 May 2011 - 15:59

φιλε μου ξερω οτι φασεμποοκ και τετια ειναι της εποχης και μπενουν ολοι να βρουνε τσικια αλλα πιστεψε με δεν κανουν δουλια αυτα δεν υπαρχει επαφη πρεπει να την εχεις μπροστα να τη κιτας στα ματια στα κομπιουτερ ολα καλα πανε αλλα δεν κανεις το μπαμ να τη τρελανεις χωρις να βλεπεις γλωσσα του σωματος ασε που μπορει να ειναι και αντρας κε να σε κοροιδευει υπαρχουν και ανωμαλοι και προσεχε αμα γινατε φιλοι εχει χαλασει η δουλια εγω λεω κλισε το φασεμποοκ και πες της δε θα ξαναμπω απο εδω ταδε ωρα ταδε μερος αλλιως με εχασες και οτι γινει αμα μιλας για του πρωην ειναι κουτσομπολια μονο για αλλους που τις κολανε τοτε να λες πισω απτη πλατη τους

μα ειμαι 50αρης και αυτη ειναι 16αρα,μονο απ'το facebook μπορω να κανω κινηση.....:sigh2:

yeah thanx for the help!!!!!:wet2:

#321 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 May 2011 - 16:05

απλά ξεκινάς άλλα θέματα όπως πως σου φαίνεται η οικονμική πολιτκή της κυβέρνησης ή είδες τι έβαλε για το dwts ο σαμαράς klp..έλα απλά πράγματα.

#322 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 07 May 2011 - 16:37

μα ειμαι 50αρης και αυτη ειναι 16αρα,μονο απ'το facebook μπορω να κανω κινηση.....:sigh2:

yeah thanx for the help!!!!!:wet2:

Πες της ότι σε λίγο θα πάρεις καλή σύνταξη και θα πέσει ...

#323 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 May 2011 - 16:47

Πες της ότι σε λίγο θα πάρεις καλή σύνταξη και θα πέσει ...

της εχω πει επισης οτι ζω ελλαδα.....i'm hopeless!!!!:nooooo:

#324 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 07 May 2011 - 16:50

της εχω πει επισης οτι ζω ελλαδα.....i'm hopeless!!!!:nooooo:

Πες,ότι ήσουν στο εξωτερικό και πως την σύνταξη θα την πάρεις απο τα εκεί ταμεία !:thatsit:

Posted Image

#325 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 May 2011 - 16:52

Καλύτερα να μη μιλάς junpei, γιατί τα λόγια σου φαίνονται μετριότητες μπροστά στα λόγια του δασκάλου.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#326 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 May 2011 - 17:01

Δεν ξερω αν ο φιλος RSD κανει την πλακα του ή ειναι σοβαρος αυτη τη στιγμη γι αυτο εχω να πω δυο πραγματα σε κεινον.
Αν εισαι σοβαρος τοτε φιλε εχει πιαστει πολυ κοροιδο. Για να φανταστεις ποσο κοροιδο εισαι μερικους του ελεγες φιλους.. ενω ''αυτοι'' ειναι ''φιλες''(females οπως θες)
Αν ομως απλα κανεις πλακα τοτε οκ respect. Ολοι αυτοι που προσπαθουν να σε δουλεψουν εδω μεσα τελικα αυτοι βγαινουν μ@λ@κες που ασχολουνται μαζι σου.

Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους. Αυτο το θεμα απο το πρωτο ποστ επρεπε να ειχε κληδωθει... Γιατι οπως εχει αναφερθει εχουμε την black hole για spam... Ε σ αυτο εγινε εξαιρεση μαλλον.. Δε θα κρυφτω.
Οταν η anelis, iristella, mono θιγονται τοτε τα μπαν ερχονται με την σεσουλα. Οταν ομως κανουν το παρτακι τους δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Στη δικια τους περιπτωση ολα γινονται για πλακα... Οταν οι αλλοι κανουν... πλακα (και θυμαμαι παραδειγματα) φιλε Kenny εξαπτεσαι. Εδω ομως καμια κουβεντα!!!
Και για να μην γινομαι αδικος τα παραδειγματα των τριων κοριτσιων ειναι τα πιο τρανταχτα(γι αυτο και τα ανεφερα). Υπαρχουν και αλλες.. κλικες που δεν πειραζονται..
Συγχαρητηρια για την ομαλη και πανω απο ολα δικαιη οργανωση του φορουμ.

2po6sfa_jpg.gif

#327 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 May 2011 - 17:01

Τα τρολοαστεία σας - πως τα φτιάχνω με εκατοντάχρονη, την 5άχρονη αδερφή μου, και το μεγαλύτερο αδερφό μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.
Επαναλαμβάνεστε παιδιά με το δήθεν ειρωνικό χιούμορ, δεν έχετε χιούμορ και και θέλετε και γκόμενες pfff...:beaten:

Τώρα περί του θέματος.
Θα σας διδάξω την δική μου ανώτατη αρχαία τεχνική αυτοπεποίθεσης.
Καταρχήν πρέπει να νιώθετε ΓΑΜΑΤΟΣ. Να νιώθετε πως δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ καλύτερο από εσάς. Να πιστεύετε πως είστε ο Special One όπως ο Jose Mourinho και να μην σηκώνει κανένας κεφάλι από πάνω σας. Ακόμα και στην δική σας αποτυχία ΠΑΝΤΑ πρέπει να φταίνε οι άλλοι/άλλες. Επίσης καλό είναι να μιλάτε με ιδιαίτερη ένταση στην φωνή και υφάκι όπως ο Chuck Bass στο Gossip Girl και τέλος όταν πατάτε πόδι στο κλαμπ πρέπει να βγαίνει η αύρα σας σε ακτίνα 5 τετραγωνικων χιλιομέτρων και να την νιώθουν όλοι όπως το Haki του Shanks.
Αυτά προς το πάρόν από το πραγματικό δάσκαλο.
Posted Image

#328 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 May 2011 - 17:03

μαγκες σιωπει ο δασκαλος κατι σημαινει αυτο....μαλλον πρεπει να τα παρατησω....δεν πειραζει υπαρχουν και αλλα τσικια για ψαρεμα,οπως και να το κανουμε ηταν αρκετα μεγαλη για τα γουστα μου ισως την επομενη φορα να στοχευσω κανα νεογεννητο!!!!!

#329 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 May 2011 - 17:07

Τα τρολοαστεία σας - πως τα φτιάχνω με εκατοντάχρονη, την 5άχρονη αδερφή μου, και το μεγαλύτερο αδερφό μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.
Επαναλαμβάνεστε παιδιά με το δήθεν ειρωνικό χιούμορ, δεν έχετε χιούμορ και και θέλετε και γκόμενες pfff...:beaten:

Δεν περιμένω ένα troll thread για να εκφράσω το πραγματικό χιούμορ μου, ούτε για να βρω γκόμενα.
Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ αναφέρονται σε πραγματικά γεγονότα, μιλώντας ειρωνικά βέβαια, γελιέσαι.

Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους.

Όταν εσύ κάθεσαι και θαυμάζεις τις βυζάρες ή το κωλοράκι που έχει η απέναντι, δεν προσβάλλεις τη γυναίκα, ε;
Και δεν φταίμε εμείς που τον κοροϊδεύουμε. Μόνος του τα προκάλεσαι.
Τώρα μπορεί να πεις "πρόσβαλλα τους mod και έπεσαν πάνω μου να με φάνε". Δεν είναι έτσι. Απλώς κάποια θέματα πρέπει να τα πέρνετε πιο χαλαρά. /serious mode

Edited by Jorg, 07 May 2011 - 17:15.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#330 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 May 2011 - 17:08

Δεν ξερω αν ο φιλος RSD κανει την πλακα του ή ειναι σοβαρος αυτη τη στιγμη γι αυτο εχω να πω δυο πραγματα σε κεινον.
Αν εισαι σοβαρος τοτε φιλε εχει πιαστει πολυ κοροιδο. Για να φανταστεις ποσο κοροιδο εισαι μερικους του ελεγες φιλους.. ενω ''αυτοι'' ειναι ''φιλες''(females οπως θες)
Αν ομως απλα κανεις πλακα τοτε οκ respect. Ολοι αυτοι που προσπαθουν να σε δουλεψουν εδω μεσα τελικα αυτοι βγαινουν μ@λ@κες που ασχολουνται μαζι σου.

Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους. Αυτο το θεμα απο το πρωτο ποστ επρεπε να ειχε κληδωθει... Γιατι οπως εχει αναφερθει εχουμε την black hole για spam... Ε σ αυτο εγινε εξαιρεση μαλλον.. Δε θα κρυφτω.
Οταν η anelis, iristella, mono θιγονται τοτε τα μπαν ερχονται με την σεσουλα. Οταν ομως κανουν το παρτακι τους δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Στη δικια τους περιπτωση ολα γινονται για πλακα... Οταν οι αλλοι κανουν... πλακα (και θυμαμαι παραδειγματα) φιλε Kenny εξαπτεσαι. Εδω ομως καμια κουβεντα!!!
Και για να μην γινομαι αδικος τα παραδειγματα των τριων κοριτσιων ειναι τα πιο τρανταχτα(γι αυτο και τα ανεφερα). Υπαρχουν και αλλες.. κλικες που δεν πειραζονται..
Συγχαρητηρια για την ομαλη και πανω απο ολα δικαιη οργανωση του φορουμ.

Posted Image

d dragon u fail μπροστα στο rage του ζορο :hihi2: