τωρα τι ηθελες και το'πες αυτο θα τον φερεις σε δυσκολη θεση τον δασκαλο και δε θα βγει να μας απαντησει!!!!!!!!RSD παντρεψου με!

sensei που'σαι we need answers!!!!!!!!

Posted 07 May 2011 - 15:29
τωρα τι ηθελες και το'πες αυτο θα τον φερεις σε δυσκολη θεση τον δασκαλο και δε θα βγει να μας απαντησει!!!!!!!!RSD παντρεψου με!
Posted 07 May 2011 - 15:29
Posted 07 May 2011 - 15:47
φιλε rsd θελω να μου πεις μερικες must ατακες για οταν μιλας στο fb μ ετην κοπελια που γουσταρεις(με την οποια εχεις ηδη αποκτησει μια φιλικη σχεση)!!!!!!επισης τι μπορω να της πω οταν εχουμε εξαντλησει ολα τα θεματα συζητησης(νεα,μαθηματα,θαψιμο του πρωην της,καιρος κλπ)???
και κατι αλλο υπαρχει τροπος να εκμεταλλευτω καποια αλλη που εχει κολλημα μαζι μου για νε πετυχω τον στοχο μου???
plz sensei i need some answers!!!!
Posted 07 May 2011 - 15:59
μα ειμαι 50αρης και αυτη ειναι 16αρα,μονο απ'το facebook μπορω να κανω κινηση.....φιλε μου ξερω οτι φασεμποοκ και τετια ειναι της εποχης και μπενουν ολοι να βρουνε τσικια αλλα πιστεψε με δεν κανουν δουλια αυτα δεν υπαρχει επαφη πρεπει να την εχεις μπροστα να τη κιτας στα ματια στα κομπιουτερ ολα καλα πανε αλλα δεν κανεις το μπαμ να τη τρελανεις χωρις να βλεπεις γλωσσα του σωματος ασε που μπορει να ειναι και αντρας κε να σε κοροιδευει υπαρχουν και ανωμαλοι και προσεχε αμα γινατε φιλοι εχει χαλασει η δουλια εγω λεω κλισε το φασεμποοκ και πες της δε θα ξαναμπω απο εδω ταδε ωρα ταδε μερος αλλιως με εχασες και οτι γινει αμα μιλας για του πρωην ειναι κουτσομπολια μονο για αλλους που τις κολανε τοτε να λες πισω απτη πλατη τους
Posted 07 May 2011 - 16:05
Posted 07 May 2011 - 16:37
μα ειμαι 50αρης και αυτη ειναι 16αρα,μονο απ'το facebook μπορω να κανω κινηση.....
yeah thanx for the help!!!!!
Posted 07 May 2011 - 16:47
της εχω πει επισης οτι ζω ελλαδα.....i'm hopeless!!!!Πες της ότι σε λίγο θα πάρεις καλή σύνταξη και θα πέσει ...
Posted 07 May 2011 - 16:50
Πες,ότι ήσουν στο εξωτερικό και πως την σύνταξη θα την πάρεις απο τα εκεί ταμεία !της εχω πει επισης οτι ζω ελλαδα.....i'm hopeless!!!!
Posted 07 May 2011 - 16:52
*waving intensifies*
Posted 07 May 2011 - 17:01
Posted 07 May 2011 - 17:01
Posted 07 May 2011 - 17:03
Posted 07 May 2011 - 17:07
Τα τρολοαστεία σας - πως τα φτιάχνω με εκατοντάχρονη, την 5άχρονη αδερφή μου, και το μεγαλύτερο αδερφό μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.
Επαναλαμβάνεστε παιδιά με το δήθεν ειρωνικό χιούμορ, δεν έχετε χιούμορ και και θέλετε και γκόμενες pfff...
Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους.
Edited by Jorg, 07 May 2011 - 17:15.
*waving intensifies*
Posted 07 May 2011 - 17:08
Δεν ξερω αν ο φιλος RSD κανει την πλακα του ή ειναι σοβαρος αυτη τη στιγμη γι αυτο εχω να πω δυο πραγματα σε κεινον.
Αν εισαι σοβαρος τοτε φιλε εχει πιαστει πολυ κοροιδο. Για να φανταστεις ποσο κοροιδο εισαι μερικους του ελεγες φιλους.. ενω ''αυτοι'' ειναι ''φιλες''(females οπως θες)
Αν ομως απλα κανεις πλακα τοτε οκ respect. Ολοι αυτοι που προσπαθουν να σε δουλεψουν εδω μεσα τελικα αυτοι βγαινουν μ@λ@κες που ασχολουνται μαζι σου.
Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους. Αυτο το θεμα απο το πρωτο ποστ επρεπε να ειχε κληδωθει... Γιατι οπως εχει αναφερθει εχουμε την black hole για spam... Ε σ αυτο εγινε εξαιρεση μαλλον.. Δε θα κρυφτω.
Οταν η anelis, iristella, mono θιγονται τοτε τα μπαν ερχονται με την σεσουλα. Οταν ομως κανουν το παρτακι τους δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Στη δικια τους περιπτωση ολα γινονται για πλακα... Οταν οι αλλοι κανουν... πλακα (και θυμαμαι παραδειγματα) φιλε Kenny εξαπτεσαι. Εδω ομως καμια κουβεντα!!!
Και για να μην γινομαι αδικος τα παραδειγματα των τριων κοριτσιων ειναι τα πιο τρανταχτα(γι αυτο και τα ανεφερα). Υπαρχουν και αλλες.. κλικες που δεν πειραζονται..
Συγχαρητηρια για την ομαλη και πανω απο ολα δικαιη οργανωση του φορουμ.