Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ


  • This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#1 RSD

RSD

    Master Pua

  • Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 12:56

Παιδια σκεφτηκα να συνισφερω και εγω με οτι ξερω απο inner game για οσους απο εσας εχετε υποψη σας καποιες κοπελες που θελετε να ριξετε αλλα ντρεπεστε,μη σας νοιαζει,εδω ειμαι εγω να σας βοηθησω.

Θα ξεκινησω παρουσιαζοντας ενα αρθρο του RSD που πιστευω ειναι πολλη βασικο να γνωριζεται και μετα οτι θελετε ρωτατε εγω θα απαντησω.

Οριστε,

Deep, Identity-Level Change



Κάθομαι εδώ στο σπίτι μου, στο πίσω κατάστρωμα, παρακολουθώντας τις γάτες κυνηγητό μεταξύ τους γύρω από το ναυπηγείο. Είναι μια άλλη όμορφη μέρα στο Σαν Φρανσίσκο, και εγώ δεν πήρα τίποτε να κάνει, αλλά πίνουν Corona και σκεφτούμε τι ένα τρελό ταξίδι είναι ήδη τα τελευταία χρόνια.

Πετώντας σε όλο τον κόσμο μαζεύοντας τα κορίτσια. Έσπασαν παρμπρίζ και ακρωτηριασμένες ελαστικά. Τρίο, Τρίο, Τρίο.

Και να σκεφτεί πριν από τρία χρόνια ήμουν ακριβώς ήπιος κούτσουρο, όπως και η πλειοψηφία του παιδιά εκεί έξω.

Είναι γελοίο, αν το σκεφτείς, πως στην έκταση μόλις λίγα μόλις χρόνια έχω αλλάξει εντελώς την ταυτότητά μου από εκείνη ενός ηττημένου με μικρή ή δεν δεξιοτήτων σε μαζεύοντας τις γυναίκες ... με εκείνη ενός ηττημένου με πολλές δεξιοτήτων σε μαζεύοντας τις γυναίκες.

Haaa, ακριβώς kidding, ξέρετε είμαι πρωταθλητής. Αλλά αυτό μου πήρε να σκέφτεται (το ξέρω, συναγερμοί πηγαίνει off) σχετικά με την έννοια της ταυτότητας και πόσο σημαντικό είναι για την επιτυχία σας σε αυτό το παιχνίδι.

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα του τι εννοώ, επιτρέψτε μου να περιγράψει κάτι που βίωσα όταν άρχισα να διδάσκει στη RSD ζωντανά προγράμματα.

Αφού ολοκλήρωσε τις εξαντλητικές πρόγραμμα κατάρτισης για να γίνει ένα εκτελεστικό λεωφορείο, εγώ άρχισε να τρέχει το δικό bootcamps μου εδώ στο Σαν Φρανσίσκο. Και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για μένα να καταστούν εντελώς άνετα στο νέο μου ρόλο ως «γκουρού pickup," αν θέλετε (ugh μισώ αυτόν τον όρο).

Τότε ήταν που άρχισα να παρατηρήσετε ένα περίεργο φαινόμενο.

Κρατάω λεπτομερή αρχεία όλων των κατορθώματα μου, γιατί παρ 'όλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η αγάπη είναι ένα ιδιαίτερο και μαγικό πράγμα και θέλω να το θυμάμαι κάθε κορίτσι παίρνω με, ακόμα και όταν αυτές ανέρχονται σε εκατοντάδες και εκατοντάδες. Έτσι Ψάχνω στο φύλλο αγώνα μου μια μέρα, και συνειδητοποίησα ότι από τότε που άρχισα να κάνει τα προγράμματα, που μου είχαν πάρει που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ενώ σχετικά με το πρόγραμμα.

Όπως, θα ήθελα να πάω έξω στον ελεύθερο χρόνο μου, και είχα μόλις το ποτό με τους φίλους μου, και να κάνει την περιστασιακή απρόθυμη προσπάθεια pickup, και να πάρετε ένα ζευγάρι των αριθμών τηλεφώνου.

Αλλά σχετικά με το πρόγραμμα, ξαφνικά εκεί μια φωτιά κάτω από τον κώλο μου. Στέκομαι στη μέση του συλλόγου φωνάζοντας, "θα κάνω έξω με κάθε γκόμενα εδώ μέσα! Ακριβώς το σημείο!" Τρέχω περίπου με νεοσσούς που ρίχνεται πάνω από τον ώμο μου, είμαι τράβηγμα πίσω στο Club Jeffy κάθε βράδυ. Είναι γελοίο.

Έφτασα στο σημείο όπου ένιωθα πως δεν θα μπορούσε να πάρει εκτός αν ήμουν σε εργαστήριο.

Παράλογο, το ξέρω. Αλλά όπως έχω σκεφτεί λίγο περισσότερο, άρχισε να έχει νόημα.

Αυτό ήταν συνδεδεμένη με την έννοια της ταυτότητας.

Αυτό που συνέβη ήταν το εξής: όταν ήμουν έξω στο "δικό μου χρόνο," Ήμουν μόνο εγώ, Jeffy, ένας κανονικός τύπος με κάποιο παιχνίδι pickup, αλλά δεν υπήρξε πίεση για μένα να κάνω τίποτα, αλλά πίνουν και να πυροβολήσει το αεράκι με homeboys μου .

Σχετικά με το πρόγραμμα, ωστόσο, την ταυτότητά μου άλλαξε σε αυτό της jlaix, σηκώστε εκπαιδευτή, αυτό badass τέρας με τους μαθητές που έλαβαν από το στόμα του για το ευαγγέλιο. Ένας τύπος που πρέπει να παραλάβουν τα νεοσσούς και τραβήξτε παράφρονες κινήσεις.

Υποσημείωση: Εγώ ποτέ δεν θα πω ένας φοιτητής να λάβει όλα όσα λέω να είναι απόλυτη. Όλα του εκτελεστικού Προπονητών, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, είναι μόνο ατομική παιδιά. Θα σας πω τι είναι για μας, και παίρνετε τι σας αρέσει και πετάξτε ό, τι δεν έχετε.

Θυμηθείτε την παλαιά παροιμία, «Ακολουθήστε αυτούς που αναζητούν την αλήθεια, τρέχει από εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχουν βρει."

Τέλος πάντων, με το ότι η ταυτότητα των εκπαιδευτικών pickup σταθερά στη θέση του, φυσικά αυτό είναι αναπόφευκτο ότι θα επιτύχει απίστευτη επιτυχία.

Από την πραγματοποίηση αυτού, έχω βάλει τη δύναμη της ταυτότητας να δουλέψει για μένα. Τώρα, ακόμα και όταν δεν είμαι σχετικά με το πρόγραμμα, θα αξιοποιήσει αυτή την ταυτότητα, όταν είμαι έξω πλησιάζουν τα κορίτσια.

Σου είπα αυτή την ιστορία για να τονίσει ακριβώς πόσο ισχυρή ταυτότητα μπορεί να είναι, και πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από το να ενισχύσει το δικό σας παιχνίδι.

Η ταυτότητά σας και να επηρεάσει τη συμπεριφορά σας το ένα το άλλο. Κατά κάποιο τρόπο, είναι μια περίπτωση «η κότα και το αυγό" ... το οποίο έρχεται πρώτο; Κοιτώντας πίσω στη δική μου εμπειρία, όταν άρχισα για πρώτη φορά αυτό το ταξίδι, άρχισα να σκέφτομαι τον εαυτό μου ως "παίκτης" πριν είχα την πραγματική δεξιότητες.

Στην πραγματικότητα, το καινούριο έτος μου στο παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο μέρος δαπανάται ανασχεδιασμός την ταυτότητά μου.

Έτσι τι, ακριβώς, είναι η ταυτότητά σας;

Η ταυτότητά σας αποτελείται από τα εξής πράγματα: τις πεποιθήσεις σας, τις αξίες, τους στόχους σας, κλπ.

Ρωτήστε τον εαυτό σας το εξής:

Τι πιστεύετε;

Τι σας αρέσει;

Τι σας αρέσει;

Τι θα ανεχτεί από τους άλλους;

Τι θέλετε από τη ζωή;

Τι αξίζει;

Εάν μπορείτε να απαντηθούν τα ερωτήματα αυτά άμεσα και με πεποίθηση, έχετε μια ισχυρή ταυτότητα. Ωστόσο, αν η ταυτότητα είναι μια φορτωμένη με αρνητικά, μόνος-που περιορίζουν τις πεποιθήσεις, είστε αναγκασμένοι να αποτύχει, ξανά και ξανά.

Έτσι, πώς να πάω μετατροπή σχετικά με την ταυτότητά μου από εκείνη ενός κυλότο σε εκείνη ενός πρωταθλητής;

Σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Θα σας πω ένα πράγμα, δεν αποτελούσαν κάθεται μπροστά από έναν καθρέφτη να κάνει δηλώσεις. Δεν κατά διάνοια. Το πιο κοντινό μπορώ ποτέ ήρθε σε κάτι τέτοιο ήταν δέσουν μια μικρή λίστα των πεποιθήσεων στο εσωτερικό του από τα φάρμακα. Ήταν τυπωμένα με αυτό:

1. Θα προχωρήσουμε με αυτόν τον κόσμο χωρίς απολογία.

2. Δεν κάνω καμία δικαιολογία για τις επιθυμίες μου ως άνθρωπος.

3. Οι γυναίκες είναι μια δεκάρα μια δωδεκάδα, δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη.

4. Η απόρριψη είναι ένα καλό πράγμα, να μάθω κάτι κάθε φορά.

5. Συμπεριφέρεται σαν αυτά είναι αλήθεια, ακόμα κι αν τα συναισθήματά σας παραπλανούν.

Μεγάλη πράγματα, σίγουρα, αλλά το γεγονός του θέματος είναι, αυτά τα «σημειώματα» με οδήγησε ακριβώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Θα μπορούσα να κάθομαι εκεί στο γραφείο ιατρικής και να διαβάσετε αυτά όλη την ημέρα και ότι δεν θα κάνει ένα πράγμα βλασφημίας. Οχι, εγώ έπρεπε να βγούμε στο πεδίο και αρχίσετε να εργάζεστε Κάνοντας αυτές τις δηλώσεις πραγματικότητα.

Άρχισα να βγαίνουν στους συλλόγους αρκετές φορές την εβδομάδα, με το νέο πρόσωπο μου γερά εμφυτεύονται στο κεφάλι μου. Φυσικά, στην πρώτη μου δεν ήταν πολύ σύμφωνες με αυτήν, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισα να αναλάβει τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής ζωής, οι καλόπιστοι παίκτη.

Όπως, άρχισα να πηγαίνω προς τα σωματεία badass που χρησιμοποιείται για να με φοβίζει. Άρχισα να φοράει τα νήματα ενός παίκτη, άρχισα να ενεργεί σαν ένα. Στη συνέχεια, αφού είχα κάνει όλα αυτά για πολύ καιρό, συνειδητοποίησα ότι ήταν αυτό που είμαι.

Αν ξεκινήσετε με το τέλος στο μυαλό, και είναι αφιερωμένη, μπορείτε επίσης να μετατρέψει την ταυτότητά σας από έναν περιορισμό της μίας σε μια ενδυνάμωση ένα.

Με άλλα λόγια: ψεύτικο είναι μέχρι να το κάνει.

Θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν, και τότε θα γίνει.

Έχετε προσχώρησε ποτέ ένα γυμναστήριο ή να λάβει μαθήματα χορού; Με την πρώτη σας βόλτα μέσα, θα δείτε όλες τις προηγμένες τους ανθρώπους, και είναι ίσως λίγο intimdating λίγο.

Μπορούν να μετακινούνται χωρίς κόπο, να κάνει πράγματα που δεν μπορούσε να κάνει αν η ζωή σου εξαρτάται από αυτό. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τις ικανότητές σας βελτιώνεται, μέχρι να γίνει τελικά ένας από αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό σημαίνει επέκταση οροφή σας, σταδιακά απευαισθητοποίηση τον εαυτό σας.

Μια τυπική ακολουθία μπορεί να μοιάζει κάπως έτσι:

μάθηση να κρατήσει επαφή με τα μάτια.

Λέγοντας ένα γεια σε τυχαία άτομα.

Κρατώντας σύντομες συνομιλίες.

Όντας πιο δυναμική.

Ξεκινώντας να εισφέρει ερωτύλος χιούμορ.

Χρησιμοποιώντας πιο έντονη απήχηση και της έκφρασης.

Ανάληψη περισσότερο χώρο.

Αρχίζουν να αλληλεπιδρούν.

Ξεκινώντας με CONTROL τις συνομιλίες.

Να πάρει άνετος με το να είναι το κέντρο της προσοχής.

Πηγαίνοντας σε πιο δροσερές περιοχές, φορώντας ρούχα από ψύκτη είστε συνήθως συνηθίσει.

Κόβοντας τα θέματα των ανθρώπων, σπάζοντας rapport με τους ανθρώπους.

Και τέλος, τραβώντας τη σκανδάλη και κλιμακώνεται.

Το πράγμα είναι, πολλά παιδιά πιστεύουν ότι "παίκτη" είναι κάτι που «κάνει». Αυτό είναι ανακριβές.

Είναι κάτι που είσαι.

Fake είναι μέχρι να το κάνει. Μόλις αρχίσετε να γίνει ένας παίκτης, οι συμπεριφορές θα ακολουθήσει φυσικά ως επακόλουθο.

Σε ένα άλλο σημείωμα, πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορεί να πάρει μερικές φορές η έννοια της ταυτότητας σε ανθυγιεινές άκρα. Όπως και στο παράδειγμα που έδωσα πιο πάνω, όπου έγινα τόσο απορροφημένοι με τον "γκουρού" ταυτότητα που δεν θα μπορούσα να πάρει σε μια κατάσταση έξω από αυτό το πλαίσιο.

Είναι αλήθεια ότι για να πετύχει σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να έχετε μια ισχυρή ταυτότητα. Αλλά να είστε προσεκτικοί ότι η ταυτότητά σας δεν θα καταστεί πλήρως τυλιγμένη σε pickup.

Γνωρίζουν ποιοι είστε έξω από το παιχνίδι, και να καταστούν πλήρως σύμφωνες με αυτό, τότε μαθαίνουν να μεταφέρω ότι η ταυτότητα για τα κορίτσια. Αυτό είναι που θα σας φέρει επιτυχία.

Θυμηθείτε: το παιχνίδι είναι έκφραση σας εσωτερική κατάσταση, η οποία μεταφέρεται από τους ρυθμούς που χρησιμοποιείτε για να διευθύνει την ενέργεια της αλληλεπίδρασης. Η φράση κλειδί εδώ είναι «η έκφραση της εσωτερικής κατάστασης."

Με αυτό κατά νου, θα ήθελα να σας συμβουλέψει να αρχίσετε να συμμετάσχετε με ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει βασικά persona σας πιο ενδιαφέρουσα.

Συνεδρίαση γύρω στο σπίτι των γονιών σου χωρίς δουλειά παίζοντας Warcraft όλη την ημέρα δεν πρόκειται να σας κάνει μια ελκυστική, ενδιαφέρουσα πρόσωπο, πρόκειται να σας κάνει ένα geek.

Σκεφτείτε πράγματα που πάντα ήθελε να κάνει, που νόμιζες ότι θα ήταν ωραίο, αλλά ποτέ δεν πήρε γύρω στο. Ίσως ήρθε η ώρα να πάμε για αυτό.

Διότι σε τελική ανάλυση, αν δεν κάνετε τίποτα ενδιαφέρον, δεν υπάρχει κανένας τρόπος που πρόκειται να μετατραπεί μαγικά την ταυτότητά σας σε αυτό το φοβερό, θετικό και να γίνει επιθυμητή.

Θα πρέπει να αρχίσουν να κάνουν δροσερή ουσία.

Εντάξει, ο χρόνος των τροφίμων και πάλι. Είμαι σαλάτα κοτόπουλο thinkin ". Cluck κακαρίζω.

Τα λέμε αργότερα.

Φιλικά,

Jlaix

Ειναι απο το μεταφραστη γιατι δε τα παω και εγω καλα με τα αγγλικα αλλα σιγουρα βγαζει νοημα και για εμενα ειχε και αμεσα αποτελεσματα!

#2 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 13:05

Οι γυναίκες είναι μια δεκάρα μια δωδεκάδα, δεν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη.


Και τα αυγά πάνε σε δυάδες, τετράδες, εξάδες και δωδεκάδες...Τυχαίο? Δε νομίζω...

xbJ3b2w.jpeg


#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 May 2011 - 13:06

Έσπασαν παρμπρίζ και ακρωτηριασμένες ελαστικά.

stopped reading there. Σκιάχτηκα λιγάκι. Δεν νομίζω ότι το forum προάγει το serial killing. Τ^Τ

Τρίο, Τρίο, Τρίο.


Αυτό τώρα είναι πριν η μετά το τεμάχισμα? :sadist:

#4 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 13:09

^Έχεις δίκαιο...Ειδικά αυτή η φράση

με το νέο πρόσωπο μου γερά εμφυτεύονται στο κεφάλι μου

δεν σου θυμίζει mpd psycho? (το manga)

xbJ3b2w.jpeg


#5 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 May 2011 - 13:12

:Crying2::Crying2::Crying2: Ναιιιιιιιι

έχω αλλάξει εντελώς την ταυτότητά μου από εκείνη ενός ηττημένου με μικρή ή δεν δεξιοτήτων σε μαζεύοντας τις γυναίκες .

Τις κάνει γλαστράκια και τις κάνει συλλογή. Γι αυτό μιλάει για δεκάδες και δωδεκάδες.

#6 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 13:13

Επίσης ήταν ένας ηττημένος με μικρή...

Τα συμπεράσματα δικά σας...

xbJ3b2w.jpeg


#7 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 05 May 2011 - 13:34

Επίσης ήταν ένας ηττημένος με μικρή...

Τα συμπεράσματα δικά σας...


:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

(Πω υπάρχουν δηλαδή και άτομα που κατάφεραν να το διαβάσουν όλο ? )

#8 RSD

RSD

    Master Pua

  • Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 13:42

παιδια αυτα που λεει το κειμενο ειναι πολυ σημαντικα και θα σας αλλαξουν τη ζωη.Μιλαει για το πως να ελεγχεις το ποιος εισαι και να μη σε περνει απο κατω και να εχεις τη δικη σου ταυτοτητα και τι θες απο τι ζωη τελος παντων?εγω εβαλα το ελληνικο κειμενο αυτο που με βοηθησε εμενα ναι εχει μερικες δυσκολιες αλλα στο κατω κατω της γραφης και ενα βιβλιο στα ελληνικα να διαβασεις δυσκολευεσαι οσονανε,δλδ νομιζω τα λαθακια παραβλεποντε αν το παρεις για τη μεγαλη εικονα.

φυσικα να σας δωσω και το κανονικο κειμενο οποιος ξερει καλα αγγλικα μαγκια του να διαβασει το κανονικο αλλα προτινω να αφισουμε και το μεταφρασμενο ωστε να μπορω να εχω και εγω μπουσουλα


http://www.rsdwiki.com/index.php?title=Deep%2C_Identity-Level_Change

#9 jimilegolas

jimilegolas

    ハア?

  • Members
  • 344 posts

Posted 05 May 2011 - 13:57

Παλιές καλές ιντερνετικές στιγμές.
ヤクザ   あいしてる!

#10 RSD

RSD

    Master Pua

  • Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 14:08

Παλιές καλές ιντερνετικές στιγμές.



fιlε θες να πεis eχeισ ασχoλiθεi ξaνα μe to GAΜΕ?γιa πες εμpειρiεσ


σoρυ paιδιa kaτi pαizεi με tο πλιktrologiο

#11 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 May 2011 - 14:25

Reminds me of

http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s05e04-super-best-friends

Tiger-stock-blog-header.jpg


#12 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 05 May 2011 - 14:49

The Item!

Posted Image
rsrGbGx.gif

#13 jimilegolas

jimilegolas

    ハア?

  • Members
  • 344 posts

Posted 05 May 2011 - 15:30

fιlε θες να πεis eχeισ ασχoλiθεi ξaνα μe to GAΜΕ?γιa πες εμpειρiεσ


σoρυ paιδιa kaτi pαizεi με tο πλιktrologiο


Όχι δεν εννοώ αυτό.
Εσύ είσαι μια από τι παλιές καλές ιντερνετικές στιγμές...
ヤクザ   あいしてる!

#14 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 05 May 2011 - 15:48

Με το που τελείωσα το διάβασμα του thread, κόπηκε το internet. Τυχαίο?

#15 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 05 May 2011 - 15:53

πες μας κι αλλα