Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
440 replies to this topic

#46 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:48

το παίζεις μπούλης δικέ μου αλλά μ'αρέσει, έτσι στήνονται ρε μάγκα οι καλές ρουτίνες.
καλύτερα να έβαζες το αγγλικό κείμενο μιας και εδώ είμαστε otaku και τα κατέχουμε.
Γιατί το μόνο που κατάλαβα έιναι οτι ένας δεν έβγαζε γκόμενα και έπαθε αμοκ, έσπασε το παρμπρίζ , έβγαλε το bankai του και τους ακρωτηρίασε όλους.

#47 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:49

κοιτα εμενα μου εχει τυχει το καλοκαιρι να ειμαι μπροστα σε φαση ριξηματος. και ειναι το εξης. δεν ξερω αν ειναι γνωστο αλλα ειχε πετυχει τοτε.

πας κοντα, κοιτας στα ματια με ενα παραπονιαρικο βλεμμα και λες: ''Onegai Pedoro...''

και μετα απ αυτο σου δινεται ολοκληρωτικα

Posted Image

Nαι, αυτό είναι εγγύηση. Γίνεται εδώ και πολλά χρόνια από τους πολύ έμπειρους. Να το δοκιμάσετε.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#48 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:49

Ώρες-ώρες απορώ αν είσαι όντως 31 χρονών. Με όλο το συμπάθιο...

Also i don't need lessons. Εγώ να φτύσω μόνο θα φυτρώσει από την πολύ αντρίλα που έχω. Δεν γουστάρω ξυρισμένα βυζάκια, κολαράκια για να ρίξω μια "γκόμενα" όπως χαρακτηρίζεις την κάθε κοπέλα.

P.s*

Spoiler:

φιλε νομιζω με εχεις παρεξιγηση φυσικα ολες οι κοπελες ειναι καλες ο καθενας εχει το 10ρι του κε το 5ρι του εξαρτατε τι θες εσυ και ναι ειμαι 31 δε δεχομαι αφισβητησεις για αυτο
φιλικα

#49 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:50

Παιδιά αυτές οι ρουτίνες πιάνουν και δε χρειάζεται να σαι και κανας Άδωνης. Εμένα η πρώην μου τα φτιαξε με ένα παλικαράκι που δεν "έλεγε" και πολλά αλλά την έριξε έτσι.
Το παιξα και γω πολύ λαρτζ και της λέω..."έχει κάπως χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν έχει ίσως άδικο γι αυτό, κατά τα άλλα όμως είναι μια χαρά παιδί, μπράβο....ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!" :hero:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#50 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:50

@ Leon : Μήπως μετά της είπες : "Είναι κάπως βαρετός και ασουλούπωτος, όμως φαίνεται πολύ καλό παιδί, χαχανίζει και παγώνουν όλοι γύρω του, μπράβο καλή επιλογή" ?

Τα μαθήματα πώς θα μας τα κάνεις?

xbJ3b2w.jpeg

#51 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:51

κοιτα εμενα μου εχει τυχει το καλοκαιρι να ειμαι μπροστα σε φαση ριξηματος. και ειναι το εξης. δεν ξερω αν ειναι γνωστο αλλα ειχε πετυχει τοτε.

πας κοντα, κοιτας στα ματια με ενα παραπονιαρικο βλεμμα και λες: ''Onegai Pedoro...''

και μετα απ αυτο σου δινεται ολοκληρωτικα

Youtube Video

qzMHWHd.png

#52 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:51

Μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να κάνω comeback στο forum... Μου έδωσε το link η anelis και ειλικρινά δεν πίστευα στα μάτια μου... Ήρθε την καταληλότερη στιγμή αυτό το κείμενο. Χώρισα πριν κάμποσο καιρό και ψάχνω να βρω κάτι καινούριο αλλά από την μια καταστροφή πάω στην άλλη... Θα εφαρμόσω αυτά που λέει το κείμενο! Στέκουν! Ώρα να μπω στο game δυναμικότερα από ποτέ. Thnx RSD. ΑΛΛΑ!! Αν αποτύχω το κρίμα στο λαιμό σου κακομοίρη μου! Αν και λογικά θα πιάσει...
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#53 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:52

Παιδιά αυτές οι ρουτίνες πιάνουν και δε χρειάζεται να σαι και κανας Άδωνης. Εμένα η πρώην μου τα φτιαξε με ένα παλικαράκι που δεν "έλεγε" και πολλά αλλά την έριξε έτσι.
Το παιξα και γω πολύ λαρτζ και της λέω..."έχει κάπως χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν έχει ίσως άδικο γι αυτό, κατά τα άλλα όμως είναι μια χαρά παιδί, μπράβο....ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!" :hero:

χαχαχα αυτό μου θυμίζει κατι απο την μαύρη τρύπα.

#54 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:54

Γιατί σε ρώταγε όμως, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;!!!!! ;)

Φίλος τι εννοείς με τα 10άρια και τα 5άρια; Πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά για να καταλάβουμε τα μαθήματα; Γιατί εγώ ξέρω να μετράω μόνο μέχρι το 3 :

Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:54

Τα μαθήματα πώς θα μας τα κάνεις?

κοιτα το καλυτερο ειναι στο field δηλαδη να πηγενουμε στα κλαμπ και να εφαρμοζουμε τεχνικες αλλα για αρχη να μαζευτει ο κοσμος και να κανουμε μερικες εισαγωγες μεσα απο το ιντερνετ,θα το φτιαξουμε σωστα οπως πρεπει θα γινουν ολα

#56 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:56

Είσαι Αθήνα? Γιατί να έρθουμε New Jersey lίγο δύσκολο...

Πάντως εγώ είμαι μέσα...Έχω βαρεθεί τα ριγέ, έψαχνα να κάνω μια αλλαγή...

xbJ3b2w.jpeg

#57 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:57

Γιατί σε ρώταγε όμως, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;!!!!! ;)

Φίλος τι εννοείς με τα 10άρια και τα 5άρια; Πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά για να καταλάβουμε τα μαθήματα; Γιατί εγώ ξέρω να μετράω μόνο μέχρι το 3 :

φιλε μου ειναι απλο οταν βλεπεις μια κοπελα μια γκομενα πες οπως θες κατευθιαν σου ερχετε στο μυαλο ενας βαθμος που ειναι μονο δικος σου κε λες αυτη ειναι 8 για αλλον ειναι 4 η και 1 δεν εχει σημασια αυτα ειναι ο καθενας πως τη βλεπει αλλα να μην εισαι και στραβος δηλαδη αμα σου πουνε 2-3 ε αυτη ειναι 2 και εσυ πεις 10 κανε ρουτινα για 6ρι και εισαι μεσα

#58 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:58

Είσαι Αθήνα? Γιατί να έρθουμε New Jersey lίγο δύσκολο...

Πάντως εγώ είμαι μέσα...Έχω βαρεθεί τα ριγέ, έψαχνα να κάνω μια αλλαγή...

αθηνα ειμαι τωρα μη σε νιαζει φιλε μου ολα οκ

#59 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:59

Να προτίνω και ειδικά sessions ώστε να μπορούμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες. Θα έχει πολύ φάση!!! Ρε φίλε... πραγματικά χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο... Να'σαι καλά...
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#60 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 17:00

φιλε μου ειναι απλο οταν βλεπεις μια κοπελα μια γκομενα πες οπως θες κατευθιαν σου ερχετε στο μυαλο ενας βαθμος που ειναι μονο δικος σου κε λες αυτη ειναι 8 για αλλον ειναι 4 η και 1 δεν εχει σημασια αυτα ειναι ο καθενας πως τη βλεπει αλλα να μην εισαι και στραβος δηλαδη αμα σου πουνε 2-3 ε αυτη ειναι 2 και εσυ πεις 10 κανε ρουτινα για 6ρι και εισαι μεσα

Άμα μου έρχεται στο μυαλό χρώμα;
Να δηλαδή αν μου έρθει στο μυαλό το μπλε που δε μου αρέσει και πολύ, τότε τι νούμερο είναι η γκόμενα;

Δημοσιευμένη  εικόνα