Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

RSD για τους φιλους του φορουμ
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:48
καλύτερα να έβαζες το αγγλικό κείμενο μιας και εδώ είμαστε otaku και τα κατέχουμε.
Γιατί το μόνο που κατάλαβα έιναι οτι ένας δεν έβγαζε γκόμενα και έπαθε αμοκ, έσπασε το παρμπρίζ , έβγαλε το bankai του και τους ακρωτηρίασε όλους.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:49
κοιτα εμενα μου εχει τυχει το καλοκαιρι να ειμαι μπροστα σε φαση ριξηματος. και ειναι το εξης. δεν ξερω αν ειναι γνωστο αλλα ειχε πετυχει τοτε.
πας κοντα, κοιτας στα ματια με ενα παραπονιαρικο βλεμμα και λες: ''Onegai Pedoro...''
και μετα απ αυτο σου δινεται ολοκληρωτικα
Nαι, αυτό είναι εγγύηση. Γίνεται εδώ και πολλά χρόνια από τους πολύ έμπειρους. Να το δοκιμάσετε.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:49
Ώρες-ώρες απορώ αν είσαι όντως 31 χρονών. Με όλο το συμπάθιο...
Also i don't need lessons. Εγώ να φτύσω μόνο θα φυτρώσει από την πολύ αντρίλα που έχω. Δεν γουστάρω ξυρισμένα βυζάκια, κολαράκια για να ρίξω μια "γκόμενα" όπως χαρακτηρίζεις την κάθε κοπέλα.
P.s*Spoiler:
φιλε νομιζω με εχεις παρεξιγηση φυσικα ολες οι κοπελες ειναι καλες ο καθενας εχει το 10ρι του κε το 5ρι του εξαρτατε τι θες εσυ και ναι ειμαι 31 δε δεχομαι αφισβητησεις για αυτο
φιλικα
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:50
Το παιξα και γω πολύ λαρτζ και της λέω..."έχει κάπως χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν έχει ίσως άδικο γι αυτό, κατά τα άλλα όμως είναι μια χαρά παιδί, μπράβο....ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!"

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:50
Τα μαθήματα πώς θα μας τα κάνεις?
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:51
κοιτα εμενα μου εχει τυχει το καλοκαιρι να ειμαι μπροστα σε φαση ριξηματος. και ειναι το εξης. δεν ξερω αν ειναι γνωστο αλλα ειχε πετυχει τοτε.
πας κοντα, κοιτας στα ματια με ενα παραπονιαρικο βλεμμα και λες: ''Onegai Pedoro...''
και μετα απ αυτο σου δινεται ολοκληρωτικα
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:51
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:52
χαχαχα αυτό μου θυμίζει κατι απο την μαύρη τρύπα.Παιδιά αυτές οι ρουτίνες πιάνουν και δε χρειάζεται να σαι και κανας Άδωνης. Εμένα η πρώην μου τα φτιαξε με ένα παλικαράκι που δεν "έλεγε" και πολλά αλλά την έριξε έτσι.
Το παιξα και γω πολύ λαρτζ και της λέω..."έχει κάπως χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν έχει ίσως άδικο γι αυτό, κατά τα άλλα όμως είναι μια χαρά παιδί, μπράβο....ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!"
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:54
Γιατί σε ρώταγε όμως, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;!!!!!Το παιξα και γω πολύ λαρτζ και της λέω..."έχει κάπως χαμηλή αυτοεκτίμηση και δεν έχει ίσως άδικο γι αυτό, κατά τα άλλα όμως είναι μια χαρά παιδί, μπράβο....ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!"

Φίλος τι εννοείς με τα 10άρια και τα 5άρια; Πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά για να καταλάβουμε τα μαθήματα; Γιατί εγώ ξέρω να μετράω μόνο μέχρι το 3

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:54
Τα μαθήματα πώς θα μας τα κάνεις?
κοιτα το καλυτερο ειναι στο field δηλαδη να πηγενουμε στα κλαμπ και να εφαρμοζουμε τεχνικες αλλα για αρχη να μαζευτει ο κοσμος και να κανουμε μερικες εισαγωγες μεσα απο το ιντερνετ,θα το φτιαξουμε σωστα οπως πρεπει θα γινουν ολα
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:56
Πάντως εγώ είμαι μέσα...Έχω βαρεθεί τα ριγέ, έψαχνα να κάνω μια αλλαγή...
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:57
Γιατί σε ρώταγε όμως, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;!!!!!
Φίλος τι εννοείς με τα 10άρια και τα 5άρια; Πρέπει να ξέρουμε καλά μαθηματικά για να καταλάβουμε τα μαθήματα; Γιατί εγώ ξέρω να μετράω μόνο μέχρι το 3
φιλε μου ειναι απλο οταν βλεπεις μια κοπελα μια γκομενα πες οπως θες κατευθιαν σου ερχετε στο μυαλο ενας βαθμος που ειναι μονο δικος σου κε λες αυτη ειναι 8 για αλλον ειναι 4 η και 1 δεν εχει σημασια αυτα ειναι ο καθενας πως τη βλεπει αλλα να μην εισαι και στραβος δηλαδη αμα σου πουνε 2-3 ε αυτη ειναι 2 και εσυ πεις 10 κανε ρουτινα για 6ρι και εισαι μεσα
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:58
Είσαι Αθήνα? Γιατί να έρθουμε New Jersey lίγο δύσκολο...
Πάντως εγώ είμαι μέσα...Έχω βαρεθεί τα ριγέ, έψαχνα να κάνω μια αλλαγή...
αθηνα ειμαι τωρα μη σε νιαζει φιλε μου ολα οκ
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:59
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 17:00
Άμα μου έρχεται στο μυαλό χρώμα;φιλε μου ειναι απλο οταν βλεπεις μια κοπελα μια γκομενα πες οπως θες κατευθιαν σου ερχετε στο μυαλο ενας βαθμος που ειναι μονο δικος σου κε λες αυτη ειναι 8 για αλλον ειναι 4 η και 1 δεν εχει σημασια αυτα ειναι ο καθενας πως τη βλεπει αλλα να μην εισαι και στραβος δηλαδη αμα σου πουνε 2-3 ε αυτη ειναι 2 και εσυ πεις 10 κανε ρουτινα για 6ρι και εισαι μεσα
Να δηλαδή αν μου έρθει στο μυαλό το μπλε που δε μου αρέσει και πολύ, τότε τι νούμερο είναι η γκόμενα;