α ωραια. και πιο κλαμπ ειναι το καταλληλοτερο γι αυτη τη δουλεια?
Το καλύτερο είναι το club sandwich.
Εγώ να ρωτήσω κάτι.. Οι ρουτίνες βγαίνουν και σε C++; Γιατί εγώ αυτήν την γλώσσα ξέρω!
Posted 05 May 2011 - 17:12
α ωραια. και πιο κλαμπ ειναι το καταλληλοτερο γι αυτη τη δουλεια?
Posted 05 May 2011 - 17:12
Posted 05 May 2011 - 17:13
Το καλύτερο είναι το club sandwich.
Εγώ να ρωτήσω κάτι.. Οι ρουτίνες βγαίνουν και σε C++; Γιατί εγώ αυτήν την γλώσσα ξέρω!
Posted 05 May 2011 - 17:14
Posted 05 May 2011 - 17:14
Posted 05 May 2011 - 17:17
Posted 05 May 2011 - 17:18
OXI!Τι φλασιά?!??!Γιατί ανοίξατε αυτό το thread? Τι θυμήθηκα διάολε.Είχα γνωρίσει ένα παιδί πρεπει να ήταν 2 χρόνια φοιτητής κάπου το 2009, έκανε και αυτός nihongo αλλά αλλού και πως έκατσε η φάση και βγήκαμε δυό τρεις φορές. Μου έλεγε κάτι τέτοια, για κάτι ειδικούς στις γυναίκες που ντυνόντουσαν υπερβολικά ώστε να τραβήξουν προσοχή και έκαναν και κάτι κόλπα στο φλερτ. Νομίζω τον έναν τον έλεγαν Μιστερι. Και το παιδί να έχει λιώσει κάτι βίντεος και να με πρήζει να πάμε για κοπέλες. 'Ηταν όμως στη φάση να λιώνει Ναρούτο και bleach και να παίζει WOW οπότε έτσι την γλίτωσα την περιπέτεια.
Το παράξενο όμως ήταν πως μετα από μερικές βδομάδες που τον είχα χάσει,ήμουν σε ένα πάρτυ συμφοιτητή και για πλάκα είχα κάνει κάτι που μου είχε πει αυτός στο πως να μιλάς και να κινείσαι στο χώρο και να μιλάς άσχετα πράγματτα με όλους σαν να μην σε νοιάζει να πετάς κάτι άσχετα για το ότι αυτή η κοπέλα δεν ξέρει από μόδα και και άλλα που δεν θυμάμαι (διάολε αυτή η μπύρα) και θυμάμαι πως η πρώην μου που ήταν εκέι και οι στρίγγλες οι φίλες της τα είχαν παίξει που με έβλεπαν μέσα στη διάθεση και στο χαβαλέ και συνέχεια προσπαθούσαν να μου τραβήξουν την προσοχή. Πολύ γέλιο. Αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί πάντα ήταν στριμένες. Τώρα όμως αρχίζω και σκέφτομαι τον ναρουτάκια...Μείνε μακρυά!!!!
Edited by RSD, 05 May 2011 - 17:23.
Posted 05 May 2011 - 17:19
Posted 05 May 2011 - 17:20
Posted 05 May 2011 - 17:21
Υπάρχουν όντως τέτοιες γκόμενες στα κλαμπςς ή το στέκι μας θα είναι το νεκροτομείο;
Posted 05 May 2011 - 17:25
Ε υποθέτω πως για το νεκροτομείο θέλει νεκρομαντικές ρουτίνες.... Η μήπως όχι;
Posted 05 May 2011 - 17:26
Εγώ θέλω να ρωτήσω, το ντύσιμο παίζει ρόλο;
Επίσης οι ρουτίνες αυτές είναι για όλες τις ηλικίες; Ή έχει άλλες ρουτίνες ανάλογα, την ηλικία, την εθνικότητα, τα θρησκευτικά και πολιτικά πιστεύω κλπ;
Posted 05 May 2011 - 17:28
Posted 05 May 2011 - 17:28
O_Oσε ενα σοου ο μιστερι εφερε κοσμο κε τον εκανε ΠΟΥΑ κε ενας ηταν 40 χρονων και εκανε ρουτινες αμα θες ψαχτο φυσικα αναλογως την ηλικια θα αλλαζεις και κατι εγω πχ που ειμαι 30ρις δε φοραω χιπ χοπ ουτε χορεβω σα τρελος