Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#76 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 May 2011 - 17:12

α ωραια. και πιο κλαμπ ειναι το καταλληλοτερο γι αυτη τη δουλεια?

Το καλύτερο είναι το club sandwich.

Εγώ να ρωτήσω κάτι.. Οι ρουτίνες βγαίνουν και σε C++; Γιατί εγώ αυτήν την γλώσσα ξέρω!
phmava.php

#77 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 17:12

Φιλαράκι έχεις και κόλπα για gay? Δεν ξέρω οι γκόμενες, έχουν γίνει πολύ δύσκολες τώρα τελευταία...

xbJ3b2w.jpeg

#78 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 May 2011 - 17:13

Το καλύτερο είναι το club sandwich.

Εγώ να ρωτήσω κάτι.. Οι ρουτίνες βγαίνουν και σε C++; Γιατί εγώ αυτήν την γλώσσα ξέρω!

Ναι αλλά θέλει #incude το κατάλληλο library

#79 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 17:14

ρουτίνα νο3 αυτο ειναι για κοπελες που φαινονται δεκτικες γενικα περνας διπλα της και εκει που δε το περιμενει τις πιανεις το χερι την τραβας προς το μερος σου κε τις λες
ποια εισαι εσυ ε?πως μου ξεφυγες?
αυτη χασκοχελαει
της λες δε μου απαντησες
σου λεει πως τη λενε
δε πιστευω να κανεις παρεα με ξενεροτους
εδω μπορει να τσαντιστει λιγο μπορει και οχι δε πειραζει
θα ερθεις μαζι μου της λες με τονο που και καλα δε σικωνεις μυγα στο σπαθι σου και τη τραβας προς το μερος σου
μιλατε την σου λει διαφορα την ακους αλλα διχνεις καπως απομακρος ωστε να κανεις εκεινη να προσπαθει να σε κερδισει,εσυ οτι και να πεις δε πεζει ρολο αν το κανεις αυτο θα κιταει να σκεφτετε υλικο να λεει σε εσενα και οχι εσυ σε αυτη
σιγουρη επιτυχια~

#80 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 May 2011 - 17:14

Επειδή βλέπω έχει πέσει πολύ @γ@mI@

υπάρχει και αυτή η λύση

Posted Image

μια ευγενική χορηγία της orgasm corp.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#81 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 17:17

δε πιστευω να κανεις παρεα με ξενεροτους

Φίλε αν οι φίλοι της όντως δεν είναι ξενέρωτοι, μη φάμε και ξύλο αν μας ακούσουν:sadist:
Posted Image

#82 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 17:17

Αν τα πεις αυτά, έτσι κι αλλιώς θα φας ξύλο, μην ανησυχείς :P

xbJ3b2w.jpeg

#83 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 17:18

OXI!Τι φλασιά?!??!Γιατί ανοίξατε αυτό το thread? Τι θυμήθηκα διάολε.Είχα γνωρίσει ένα παιδί πρεπει να ήταν 2 χρόνια φοιτητής κάπου το 2009, έκανε και αυτός nihongo αλλά αλλού και πως έκατσε η φάση και βγήκαμε δυό τρεις φορές. Μου έλεγε κάτι τέτοια, για κάτι ειδικούς στις γυναίκες που ντυνόντουσαν υπερβολικά ώστε να τραβήξουν προσοχή και έκαναν και κάτι κόλπα στο φλερτ. Νομίζω τον έναν τον έλεγαν Μιστερι. Και το παιδί να έχει λιώσει κάτι βίντεος και να με πρήζει να πάμε για κοπέλες. 'Ηταν όμως στη φάση να λιώνει Ναρούτο και bleach και να παίζει WOW οπότε έτσι την γλίτωσα την περιπέτεια.

Το παράξενο όμως ήταν πως μετα από μερικές βδομάδες που τον είχα χάσει,ήμουν σε ένα πάρτυ συμφοιτητή και για πλάκα είχα κάνει κάτι που μου είχε πει αυτός στο πως να μιλάς και να κινείσαι στο χώρο και να μιλάς άσχετα πράγματτα με όλους σαν να μην σε νοιάζει να πετάς κάτι άσχετα για το ότι αυτή η κοπέλα δεν ξέρει από μόδα και και άλλα που δεν θυμάμαι (διάολε αυτή η μπύρα) και θυμάμαι πως η πρώην μου που ήταν εκέι και οι στρίγγλες οι φίλες της τα είχαν παίξει που με έβλεπαν μέσα στη διάθεση και στο χαβαλέ και συνέχεια προσπαθούσαν να μου τραβήξουν την προσοχή. Πολύ γέλιο. Αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί πάντα ήταν στριμένες. Τώρα όμως αρχίζω και σκέφτομαι τον ναρουτάκια...Μείνε μακρυά!!!!

φιλε πανω στην ωρα δες κε την 3η ρουτινα ειναι αυτο που λες ναι ο μιστερι ειναι μορφη στο χορο αλλα το RSD το παει ενα βημα μετα γιατι το κανεις ταυτοτητα και εισαι εσυ ολα αυτα δε το παιζεις και ετση αλλα μπραβο ειχες αποτελεσματα κε ηταν μονο ρουτινες φαντασου να γινεις νατουραλ μη σου πω εισαι ηδη νατουραλ αν το πετυχες ετσι απλα καπιοι το εχουν μεσα τους και ειναι πολυ ευκολο αλλοι θελουν βοηθεια και εγω με βοηθεια εγινα αυτο που ειμαι

Edited by RSD, 05 May 2011 - 17:23.

#84 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 05 May 2011 - 17:19

Εγώ θέλω να ρωτήσω, το ντύσιμο παίζει ρόλο;

Επίσης οι ρουτίνες αυτές είναι για όλες τις ηλικίες; Ή έχει άλλες ρουτίνες ανάλογα, την ηλικία, την εθνικότητα, τα θρησκευτικά και πολιτικά πιστεύω κλπ;
phmava.php

#85 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 17:20

Υπάρχουν όντως τέτοιες γκόμενες στα κλαμπςς ή το στέκι μας θα είναι το νεκροτομείο;

Posted Image

#86 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 05 May 2011 - 17:21

Υπάρχουν όντως τέτοιες γκόμενες στα κλαμπςς ή το στέκι μας θα είναι το νεκροτομείο;

Ε υποθέτω πως για το νεκροτομείο θέλει νεκρομαντικές ρουτίνες.... Η μήπως όχι;
phmava.php

#87 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 17:25

Ε υποθέτω πως για το νεκροτομείο θέλει νεκρομαντικές ρουτίνες.... Η μήπως όχι;

Εννοείται!
Εσύ: Ψιτ, κοπελιά
Αυτή:....
Εσύ: Σε μιλάω κοπελιά, μη κάνεις τη δύσκολη....δε πιάνει σε μένα....
Αυτή:...
Εσύ: Πολύ κρύο δέρμα έχεις.....ξέρεις τι λένε ότι το ζεσταίνει γρήγορα ε;
Αυτή:...

Ξαπλώνεις δίπλα της και αρχίζεις το χαμούρεμα. Αντίσταση μηδενική, αποτελέσματα γκαραντί!:hehehe:
Posted Image

#88 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 17:26

Εγώ θέλω να ρωτήσω, το ντύσιμο παίζει ρόλο;

Επίσης οι ρουτίνες αυτές είναι για όλες τις ηλικίες; Ή έχει άλλες ρουτίνες ανάλογα, την ηλικία, την εθνικότητα, τα θρησκευτικά και πολιτικά πιστεύω κλπ;

σε ενα σοου ο μιστερι εφερε κοσμο κε τον εκανε ΠΟΥΑ κε ενας ηταν 40 χρονων και εκανε ρουτινες αμα θες ψαχτο φυσικα αναλογως την ηλικια θα αλλαζεις και κατι εγω πχ που ειμαι 30ρις δε φοραω χιπ χοπ ουτε χορεβω σα τρελος

#89 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 posts

Posted 05 May 2011 - 17:28

Ρε RSD θα με τρελάνεις? Τι ρουτίνες λες? εγώ το μόνο που έκανα ηταν να μιλήσω λίγο παραπάνω σε μια δυο παρέες που δεν ήξερα και να κανω δυο πλάκες παραπάνω. Μη μου θυμίζεις τις στρίγγλες και τον άλλον τωρα

#90 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 17:28

σε ενα σοου ο μιστερι εφερε κοσμο κε τον εκανε ΠΟΥΑ κε ενας ηταν 40 χρονων και εκανε ρουτινες αμα θες ψαχτο φυσικα αναλογως την ηλικια θα αλλαζεις και κατι εγω πχ που ειμαι 30ρις δε φοραω χιπ χοπ ουτε χορεβω σα τρελος

O_O
Εγώ αυτά τα σαδομαζοχιστικά δεν τα μπορώ. Δεν θέλω να με κάνει κανείς πουά, μια χαρά μου αρέσει η φυσική μου μονοχρωμία!

Posted Image