Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

RSD για τους φιλους του φορουμ
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:27
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:27
/excited
Φίλοσ είσαι τρομερός, λίγο που διάβασα με ξετρέλαναν οι σοφίες σου, δηλώνω φαν!
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:28
Δεν μπορεί να μιλάει σοβαρά...
κιομως φιλε μου λεφτα δε θα περνα ποτε για αυτο αλλοστε δουλια εχω αυτο ειναι το χομπι μου και θελω πολλη να δω τη κοινωτητα των PUA να μεγαλωνει γιατι τη παρακολουθω χρονια τωρα με μιστερι,the game κλπ
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:29
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:31
Επιτέλους με αξίωσαν οι elders of the internet να το δω και αυτό...θελω πολλη να δω τη κοινωτητα των PUA να μεγαλωνει

Για εμάς που ακολουθούμε τα διδάγματα του σοφού κήρυκα του ριγέ, τί μας δίνεις για να το γυρίσουμε στο πουά?
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:33
Fandom εναλλακτικά υπάρχει το κολπάκι με την σοκολάτα/cheesecake/smarties και την πετονιά
Άμα έχει cheesecake πιάνει και με μένα

Και λεφτά να θέλει ο Sensei θα πουλήσω οικόπεδα και θα βρω . Δεν χάνεται τέτοια ευκαιρία ζωής .
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:37
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:38

take a couple of phone numbersκαι να πάρετε ένα ζευγάρι των αριθμών τηλεφώνου.
"θα κάνω έξω με κάθε γκόμενα εδώ μέσα! Ακριβώς το σημείο!" Τρέχω περίπου με νεοσσούς που ρίχνεται πάνω από τον ώμο μου, είμαι τράβηγμα πίσω στο Club Jeffy κάθε βράδυ. Είναι γελοίο.
I'll make out with any chick in here! Right on the spot! I run around(about?) with chicks that are thrown over my shoulder, i'm pulled back to Club Jeffy every night. It's ridiculous
Δε ξέρω, κάπου το χασα

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:40
Αυτη η ρουτηνα ειναι για 10ρια μονο.μη τη δοκιμασετε σε 8ρακι πχ γιατι θα σας κυνηγησει.Τα 10ρια εχουν πολλα κομπλεξ με εμφανιση κε ας μη τους φαινεται.
εισαι στο κλαμπ,την βλεπεις,προχωρας με το ποτο στο χερι και της λες μα καλα αλλα ρουχα δεν ειχες να βαλης?
σου λεει αυτη αποριμενη γιατι τι εχουν αυτα?
Τις απαντας σε παχαινουν
αυτη τοτε βλεπεις τα χανει δε ξερει τι να πει δε θυμωνει ομως αλλα ειναι ετιμη να κλαψει
τοτε τη πιανεις απο τη μεση και τις λες δεν ειπα οτι δε μου αρεσει
τωρα με αυτη δε πεφτει φιλη ειναι πολλη νωρις ομως της εριξες το στατους και βγηκες μπροστα εισαι σε καλο δρομο
απο εκει και περα ειναι θεμα να εχεις σωστη σταση τονο φωνης να διχνεις οτι ξερεις πιος εισαι αλλα αυτο θελει πιο πολλα μαθηματα
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:41
NEW GAME! Προσπαθείστε να μαντέψετε τί λέει το ορίτζιναλ αγγλικό κείμενο!
take a couple of phone numbers
I'll make out with any chick in here! Right on the spot! I run around(about?) with chicks that are thrown over my shoulder, i'm pulled back to Club Jeffy every night. It's ridiculous
Δε ξέρω, κάπου το χασα
Loled so hard
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:44
Θέλω κι άλλη ρουτίνα!!!
Also i don't need lessons. Εγώ να φτύσω μόνο θα φυτρώσει από την πολύ αντρίλα που έχω. Δεν γουστάρω ξυρισμένα βυζάκια, κολαράκια για να ρίξω μια "γκόμενα" όπως χαρακτηρίζεις την κάθε κοπέλα.
P.s*
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:45
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:46
λοιπον να και η νο2 ρουτινα
κοιτα εμενα μου εχει τυχει το καλοκαιρι να ειμαι μπροστα σε φαση ριξηματος. και ειναι το εξης. δεν ξερω αν ειναι γνωστο αλλα ειχε πετυχει τοτε.
πας κοντα, κοιτας στα ματια με ενα παραπονιαρικο βλεμμα και λες: ''Onegai Pedoro...''
και μετα απ αυτο σου δινεται ολοκληρωτικα