Doug Stanhope respect
πλπτνς???????
Μακρυά από την εφορία, ούτε το RSD δεν θα σε σώσει απο κεί...death and taxes mate, death and taxes

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 02:28
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 11:54
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:20
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:28
δασκαλε με προβληματιζεις δηλαδη για να ριξω κανα 10αρι τσικι πρεπει να ξεκλειδωσω το αλλο 90% του εγκεφαλου μου που δε χρησιμοποιω???δλδ ολοι αυτοι οι και καλα "μαγκες" εκει εξω που'ναι ολο μοστρα και μουσκουλα μηπως τελικα δεν ριχνουν μ'αυτα τα τσικια αλλα με το καλλιεργημενο τους iq??και στην τελικη πως καλλιεργεις το iq σου τα γνωστα ηλιος,νερο=>φωτοσυνθεση??μετα τα 50 ειναι εφικτο αυτο??ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΩ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ?????????????
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:36
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:39
φιλε μου δε ξερω καλα αγγλικα δυστιχως μονο πολυ βασικα λεξεις κλπ τα παρατησα μικρος βλακια μου σιγα σιγα προσπαθω να μαθω ομωςΔάσκαλε μπορείς να κάνεις μερικά ποστ στα αγγλικά έτσι να δουμε πως κυλάει ο λόγος σου γιατί στα ελληνικά ένα πρόβλημα σύνταξης το έχεις
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:51
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:53
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 14:20
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 14:48
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:06
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:14
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:28
είχε και στήθος ναι, κανονική γυναίκα έμοιαζε και μάλιστα όμορφη, μόνο που πρίν γίνει έτσι είχε γεννηθεί άντρας και γι'αυτό με κατάλαβε και δεν έπιασε το κόλπο του Μάστερ Πουά.
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:31
αχ αχ πως μου ξέφυγε εμένα αυτό!
Έχω μεγάλη ανάγκη από βοήθεια!
Βλέπεις αξιότιμε κύριε αρ εσ ντι έρχομαι από την Αυστραλία. Μεγάλωσα παρέα με την άγρια φύση και τις ομορφιές της αλλά η άμοιρη ζωή με έφερε στην ελλάδα. Χρόνια προσπαθώ να βρώ το άλλο μου μισό αλλά μάταια...Οσες φορές κι αν προσπαθώ πάντα η με πετάνε έξω ή με βρίζουν.
Πίσω στην μαμά πατρίδα ο παππούς μου είπε κάποτε πως οι γυναίκες είναι σαν τους κροκόδειλους. Δεν μπορείς να τις πιάσεις χωρίς το καλό σου big ass knife. Πάντα ακολουθώ την συμβουλή του και σε κάθε κοπέλα που βλέπω την ρωτάω αν θέλει να δεί να σκοτώνω άγρια θηρία με αυτο αλλα δεν πετυχαίνει με τίποτα.
Ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια και αν γίνει κάτι θα σου δώσω όσο vegemite τραβά η ψυχή σου
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:37
ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????? Δε πιάνουν τα κόλπα των πουά ??????????????? Τζάμπα καθόμουν και διάβαζα τόση ώρα κι έψαξα όλο το internetz και κατέβασα και σχετικές βιβλιογραφίες και αναλύσεις υπεραναλύσεων για το πώς να γίνω κι εγώ Μάστερ ???????????παντως δυστυχως δε να σου πω ενα μυστικο η αληθεια ειναι δε πιστεβω να πιανουν τα κολπα του πουα σε αυτες