Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
440 replies to this topic

#391 nervouslightofsunday

nervouslightofsunday

Abstract

• Members
  • 15 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 02:28

Τώρα με προκαλείς να χρησιμοποιήσω άσσο από το μανίκι μου είναι λίγο 18+ αλλά ο κωμικός είναι χρόνια μπροστά

Doug Stanhope respect

Spoiler:

πλπτνς???????

Μακρυά από την εφορία, ούτε το RSD δεν θα σε σώσει απο κεί...death and taxes mate, death and taxes :sigh2:

#392 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 11:54

ΠΟΟ παιδια χαμος γινετε οταν λειπω ολο μαλωνετε μη μαλωνετε δεν πρεπει εδω συζητηση κανουμε χαλαρα λεει οτι θέλει ο καθενας εγω ξερω οτι αυτα που λεω να τα κρατατε καλα παιδια αυτα μετρανε δεν ειναι να μη τα ακους.

σορρυ ο φιλος που ειπε για τελιες και τετια αμα παθαινω αμοκ και απανταω γρηγορα τα χανω ολα αποστροφους κλπ.

κιταχτε ο φιλος που ειπε λεφτα δουλεια κυκλος κλπ φιλε μου οχι οχι αυτα ειναι λαθος μην εισαι χυχτομενος ετσι δεν ειναι ετσι.αυτα ειναι τις κοινωνιας ο υπνωτισμος απο μικρος που εισαι σου λενε ω δουλεια και γυναικα και η τηλεοραση δειχει ερωτες και οι διαφιμησεις και το ραδιο κλπ αυτο λεγετε social conditioning και μετα νομιζεις οτι να και εγω αυτα να κανω ετσι κανουν ολοι.Θελει πολλη δουλεια για να ξεκοψεις απο τον υπνωτισμο που σου εχουν ριξει ολοι εγω να πω για εμενα εγω μου πηρε 4 χρονια να γινω καλα διαβαζωντας Νευρογλωσσικο Προγραμματισμο και αυτοβοηθια εσωτερισμο τονι ρομπινς δε λεω πια βιβλια και εκχαρτ τολ δε λεω ποιο για να μη λετε α να αυτος κανει διαφιμιση κλπ.

Το θεμα ειναι να ξερεις οτι χρισημοποιεις μονο 10% του μυαλου σου οι ανθρωποι κανουν τα παντα με τη θεληση ειναι λογια επιστημονων αυτα σκεψου τι μπορει να γινει αν θελησεις να κυνιγησεις τσικια και χρισιμοποιεις το υπολοιπο μυαλο εγω σου λεω θα σκιζετε και ασε τα λεφτα και αυτα για τους αλλους.

Αμα εισαστε νατουραλ δεν εχετε αναγκη τιποτα για παραδειγμα κατι που δε γινετε δλδ δε το κανεις ετσι αμα εισαι νατουραλ το κανεις σα φυση σου βγαινει δηλαδη day game

πας τη βλεπεις να καθετε εξω στο δρομο κλπ

Posted Image

τι βλεπεις εκει οπως ο αλλος στην εικονα αμα ηταν οπως λετε λεφτα κλπ σιγα μη μιλαγες τι να πεις ομως αμα εισαι νατουραλ και μονο τοτε πας δυναμικα ολο ορμη και πας και λες ε ε κοπελια για περιμενε λιγο
αυτη γυριζει ψιλοτρομαγμενη
σε βλεπει
εσυ σταθερα και ολο φυσικοτητα δινεις το χερι και σειστηνεσε και τις λες σε ειδα να περνας και ενιωσα οτι επρεπε να σου μιλησω,και νομιζω δεν εκανα λαθος ομως αυτο το λες φουλ ανετα κλπ γιατι ξερεις οτι δεν εχεις αναγκη τι δηλαδη ρεζιλι και τετοια τι θα πει καν
αυτη αμεσως βλεπει λεει να ειναι ανετος εχει αυτοπεποιθηση ασε που αυτα δε τα κανει κανενας ποιος θα τολμησει οπιος το κανει ειναι πολυ σιγουρος για τον εαυτο του που αυτο τραβαει τις γυνεκες
αυτο ειναι ενα πολυ καλο οπενερ αμα εισαι νατουραλ

εδω ο φιλος μου ο μανος που συζηταγαμε λεει να σας πω και καμια μιστερι ρουτινα λοιπον νταξει μιστερι για day game δε πολληγουσταρω ειναι καπως ειπαμε που και που ολα τα δοκιμαζω ακομα και αυτα του μιστερι αλλα οκ αυτο βασικα ειναι για αυτους που δεν ειναι νατουραλ.θα δειτε ειναι χειροτερο αλλα οκ οτι μπορεις κανεις

την βλεπεις οπως στην εικονα περπατας γρηγορα ωστε να φυγεις μπροστα η πας απο αλλο δρομο να μη σε δει και οταν περναει πχ και περνας και εσυ και τι βλεπεις απτο προσωπο πλευρα δηλαδη συναντιεστε λες
γεια να σε ρωτησω κατι
ναι φυσικα λεει αυτη
αυτο το φορεμα πολλη ωραιο απο που το πηρες,γιατι η αδερφη μου ψαχνει κατι τετιο για μια εξοδο της
σου λεει κατι φυσικα θα σου απαντησει και ζητας τηλεφωνο της να συννενοηθει με αδερφη αλλα η αδερφη δε μπορει και μιλας εσυ Η λες κατευθειαν δωσε τηλ να τα πουμε για τα σχετικα αλλα κιτα εδω
παιζει να νιωσει αβολα και εδω αμα πεις αυτο δε θα το πεις σα νατουραλ παιζει να σκαλωσεις κιολας ασε που μπορει να μη τη νιαζει καν κιολας επειδη δε την εντυπωσιασες καπως δηλαδη οκ πετυχενει αλλα πχ πετυχενει μια στις τρεις.παντως αυτα στο night game δουλεβουν μανουλες ειναι μη τα μπερδευουμε η δυσκολια ειναι τη μερα.

λοιπον σε λιγο πιο μετα θα πω και αλλα για νατουραλ και state στο κλαμπ

#393 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:20

δασκαλε με προβληματιζεις δηλαδη για να ριξω κανα 10αρι τσικι πρεπει να ξεκλειδωσω το αλλο 90% του εγκεφαλου μου που δε χρησιμοποιω???δλδ ολοι αυτοι οι και καλα "μαγκες" εκει εξω που'ναι ολο μοστρα και μουσκουλα μηπως τελικα δεν ριχνουν μ'αυτα τα τσικια αλλα με το καλλιεργημενο τους iq??και στην τελικη πως καλλιεργεις το iq σου τα γνωστα ηλιος,νερο=>φωτοσυνθεση??μετα τα 50 ειναι εφικτο αυτο??ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΩ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ?????????????

#394 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:28

δασκαλε με προβληματιζεις δηλαδη για να ριξω κανα 10αρι τσικι πρεπει να ξεκλειδωσω το αλλο 90% του εγκεφαλου μου που δε χρησιμοποιω???δλδ ολοι αυτοι οι και καλα "μαγκες" εκει εξω που'ναι ολο μοστρα και μουσκουλα μηπως τελικα δεν ριχνουν μ'αυτα τα τσικια αλλα με το καλλιεργημενο τους iq??και στην τελικη πως καλλιεργεις το iq σου τα γνωστα ηλιος,νερο=>φωτοσυνθεση??μετα τα 50 ειναι εφικτο αυτο??ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΩ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ?????????????

φιλε μου οχι καπιοι απο αυτους ειναι νατουραλ δε σημενει πιο εξυπνοι αλλα εχουν μαθει ετσι απο μικροι οι μηχανισμοι τους ειναι πιο σωστοι δηλαδη εχουν τη σωστη σταση κανουν ραπορτο λενε αυτα που πρεπει αλλα αμα τους ρωτισεις πως και τι δε ξερουν σε περνανε για τρελο.Καλα κοιτα αυτοι ειναι λιγοι τοσο νατουραλ εγω ξερω οτι οι πιο πολλη θελουν ψαξιμο τωρα αυτο που λες γεραματα οχι δεν ισχυει ισα ισα αμα εχει οριμασει το μυαλο ακομα πιο ευκολα γιατι ξερεις τι θες.Μια ακομα συμβουλη ειναι ο διαλογισμος αλλα οχι οπως το γιογκα που καθεσε στα στρωματα πχ εννοω 10 λεπτα πριν μπεις στο κλαμπ συγκεντρωνεσε αδειαζεις το μυαλο και μετα η ματια σου κοβει σα ξουραφι πως να το εξηγησω.Σε βλεπουν τα τσικια και παραδινονται αυτοματως αλλο επιπεδο πραγματικα.Βεβεα μη τα ριχνουμε ολα εκει αν δεν εχεις κανει τη σωστη δουλεια απο πριν δε θα σε σωσει αυτο.Αναπτυξη του εγω σου και του εαυτου σου θελει διαβασμα επιστημονικων βιβλιων και θα δεις οτι θα δεις το κοσμο και το dating με αλλη ματια.

#395 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:36

Δάσκαλε μπορείς να κάνεις μερικά ποστ στα αγγλικά έτσι να δουμε πως κυλάει ο λόγος σου γιατί στα ελληνικά ένα πρόβλημα σύνταξης το έχεις:thatsit:

#396 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:39

Δάσκαλε μπορείς να κάνεις μερικά ποστ στα αγγλικά έτσι να δουμε πως κυλάει ο λόγος σου γιατί στα ελληνικά ένα πρόβλημα σύνταξης το έχεις:thatsit:

φιλε μου δε ξερω καλα αγγλικα δυστιχως μονο πολυ βασικα λεξεις κλπ τα παρατησα μικρος βλακια μου σιγα σιγα προσπαθω να μαθω ομως

#397 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:51

δασκαλε εισαι θεος προσκυνω!!!!!:respect::respect::respect:

παντως η αληθεια ειναι οτι οπως σου ειπαν ο wild monkey και ο anelis προσπαθησε οσο μπορεις να προσεχεις στη συνταξη και στα σημεια στιξης για να'χεις και μεγαλυτερη μεταδοτικοτητα!!!:gotit:

edit:το τσικι στο emoticon τι νουμερο θεωρειται??

#398 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 12:53

Δεν πειράζει Δάσκαλε, αρκεί να μάθεις να χρησιμοποιείς τόνο, κόμμα, τελεία, κανά κεφαλαίο που και που! Α, και να πατάς το enter πιο συχνά. Δημιουργεί παραγράφους!!!
/η μαγεία του keyboard

Δημοσιευμένη  εικόνα

#399 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 14:20

αχ αχ πως μου ξέφυγε εμένα αυτό!
Έχω μεγάλη ανάγκη από βοήθεια!
Βλέπεις αξιότιμε κύριε αρ εσ ντι έρχομαι από την Αυστραλία. Μεγάλωσα παρέα με την άγρια φύση και τις ομορφιές της αλλά η άμοιρη ζωή με έφερε στην ελλάδα. Χρόνια προσπαθώ να βρώ το άλλο μου μισό αλλά μάταια...Οσες φορές κι αν προσπαθώ πάντα η με πετάνε έξω ή με βρίζουν.
Πίσω στην μαμά πατρίδα ο παππούς μου είπε κάποτε πως οι γυναίκες είναι σαν τους κροκόδειλους. Δεν μπορείς να τις πιάσεις χωρίς το καλό σου big ass knife. Πάντα ακολουθώ την συμβουλή του και σε κάθε κοπέλα που βλέπω την ρωτάω αν θέλει να δεί να σκοτώνω άγρια θηρία με αυτο αλλα δεν πετυχαίνει με τίποτα.
Ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια και αν γίνει κάτι θα σου δώσω όσο vegemite τραβά η ψυχή σου

#400 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 14:48

Εγώ επειδή είμαι ανώμαλος και γουστάρω και shemales θα ήθελα να ρωτήσω τον Μάστερ Πουά άν υπάρχει καμία ρουτίνα αποκλειστικά και μόνο γι'αυτά. Δοκίμασα ήδη μία ρουτίνα που έγραψε στις πίσω σελίδες και το shemale με κατάλαβε, χρησιμοποίησα νέγκ λέγωντας της πως τα μαλλιά της είναι περούκα, και κόντεψε να μου σπάσει τα μούτρα!!!!!!!!! Δε καταλαβαίνω γιατί δε πιάνει το κόλπο, τι κάνω λάθος Μάστερ Πουά ? :

#401 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:06

shemale? τραβεστι δλδ? ή αυτη τη φορα εχει και κανονικο στηθος?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#402 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:14

είχε και στήθος ναι, κανονική γυναίκα έμοιαζε και μάλιστα όμορφη, μόνο που πρίν γίνει έτσι είχε γεννηθεί άντρας και γι'αυτό με κατάλαβε και δεν έπιασε το κόλπο του Μάστερ Πουά. :

#403 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:28

είχε και στήθος ναι, κανονική γυναίκα έμοιαζε και μάλιστα όμορφη, μόνο που πρίν γίνει έτσι είχε γεννηθεί άντρας και γι'αυτό με κατάλαβε και δεν έπιασε το κόλπο του Μάστερ Πουά. :

φιλε μου πρωτα απολα δεν ειναι ανωμαλια ειναι φετιχ εχω γνωρισει και εγω πολλη ελκιστηκες τρανσεξουαλ.δεν εχει σχεση με τις ντροπες που λεγαν τα παιδια αδερφος αδερφη αυτα ηταν ανηκουστα αυτο που λες εσυ ειναι αλλο.Δε τις τις επεφτα παντως αν νομιζετε αυτο απλα λεω.

παντως δυστυχως δε να σου πω ενα μυστικο η αληθεια ειναι δε πιστεβω να πιανουν τα κολπα του πουα σε αυτες ειναι αντρας και γυναικα μαζι δηλαδη βιολογικα το μυαλο μεσα εχει και τα 2 στοιχεια δεν ειναι ιδια ψυχολογια.εισαι λιγο ατυχος

#404 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:31

αχ αχ πως μου ξέφυγε εμένα αυτό!
Έχω μεγάλη ανάγκη από βοήθεια!
Βλέπεις αξιότιμε κύριε αρ εσ ντι έρχομαι από την Αυστραλία. Μεγάλωσα παρέα με την άγρια φύση και τις ομορφιές της αλλά η άμοιρη ζωή με έφερε στην ελλάδα. Χρόνια προσπαθώ να βρώ το άλλο μου μισό αλλά μάταια...Οσες φορές κι αν προσπαθώ πάντα η με πετάνε έξω ή με βρίζουν.
Πίσω στην μαμά πατρίδα ο παππούς μου είπε κάποτε πως οι γυναίκες είναι σαν τους κροκόδειλους. Δεν μπορείς να τις πιάσεις χωρίς το καλό σου big ass knife. Πάντα ακολουθώ την συμβουλή του και σε κάθε κοπέλα που βλέπω την ρωτάω αν θέλει να δεί να σκοτώνω άγρια θηρία με αυτο αλλα δεν πετυχαίνει με τίποτα.
Ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια και αν γίνει κάτι θα σου δώσω όσο vegemite τραβά η ψυχή σου

φιλε μου αυστραλε δες τα προηγουμενα ποστ για το νατουραλ και οσα εχω γραψει μην ανυχεις και αλλα ερχονται και να σου πω και κατι.
Μη κανεις μοστρα ποτε σε τσικι ασε την επειδηξη δεν πιανουν αυτα ισως σε μικρες ηλικιες αλλα 30 και πανω ποτε χτυπαει ασχημα.

α και τι ειναι το vegemite?

#405 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 15:37

παντως δυστυχως δε να σου πω ενα μυστικο η αληθεια ειναι δε πιστεβω να πιανουν τα κολπα του πουα σε αυτες

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????? Δε πιάνουν τα κόλπα των πουά ??????????????? Τζάμπα καθόμουν και διάβαζα τόση ώρα κι έψαξα όλο το internetz και κατέβασα και σχετικές βιβλιογραφίες και αναλύσεις υπεραναλύσεων για το πώς να γίνω κι εγώ Μάστερ ???????????

Τι να κάνω τώρα, θα ξαναγίνω 100% straight μου φαίνεται, τι κακό είν'αυτό που με βρήκε................... :madtodeath: