Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#346 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 07 May 2011 - 17:46

Ποίος σου είπε ότι δεν το έγραψα σοβαρά αυτό ;

#347 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 07 May 2011 - 17:47

@Jorg Νομιζω αυτο που ειπες για το κοιταγμα με πονηρο τροπο σε μια γυναικα δεν εχει σχεση με αυτο που εγραψα. Εγω μιλησα για το φορουμ. Δεν μιλησα για την προσωπικη ζωη του καθενος σας, μιλησα για το τι γραφετε.
Anyway οντως ειναι προσβολη.

Επισης, αυτο με την πλακα.. εγω πιστευω πως η πλακα ειναι λιγα ποστ. Οχι 2224 σελιδες σε μια μερα.. Επισης η πλακα γινεται με 1 ή αντε 2 σχολια απο τον καθενα. Αν ομως συνεχεια το προχωρας και σε πολυ προκλητικο βαθμο.. εε τοτε κατι συμβαινει.

2po6sfa_jpg.gif

#348 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 07 May 2011 - 17:51

Πφφ και τελικά μόνο ο matassos βγήκε κερδισμένος :P

#349 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 May 2011 - 17:51

δεν ξερω για σας, εγω εχω παντος 3 στα 3 :moeee:

δεν ακουτε αυτα που σας λεει ο δασκαλος και ζειτε τη ζωη σας γεματη ενταση... χαλαρωστε..
Spoiler:

πως θα ακολουθησετε τη διδασκαλια του αμα ειστε τοσο παραπονιαριδες? ποια θα σας κατσει?

#350 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 May 2011 - 17:52

Πρώτα από όλα σταμάτα να κάνεις edit στο post σου. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. :P

Ποίος σου είπε ότι δεν το έγραψα σοβαρά αυτό ;

Δεν ξέρω, μου φαίνεται περίεργο που είπες ότι σου φάνηκε αστείο αυτό που έκανε και μετά λες ότι θα έπρεπε να κλειδωθεί.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#351 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Πφφ και τελικά μόνο ο matassos βγήκε κερδισμένος :P

Αυτό ήταν το μόνο πραγματικά αστείο στις τελευταίες 3 σελίδες.
Posted Image

#352 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

zoro77, σου απάντησα με VM, αν θες συνέχισέ το εκεί.

Και μια γενική παράκληση. Αφήστε τα μετα-σχόλια (τύπου "τι χαλάει το παρόν thread") εκτός thread. Stay with the plot, dammit. :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#353 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 07 May 2011 - 17:56

Ρε συ zoro... Αν δεν πρόκειται για πλάκα εξαρχής, τότε ένας γλοιώδης τύπος, από αυτούς που πραγματικά σιχαίνεσαι να βλέπεις και ντρέπεσαι που ανήκουν στο αντρικό φύλο, μπήκε στο forum για να μας δώσει τα φώτα του. Η συμπεριφορά που του έδειξε η κοινότητα με πρωτεργάτες τις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου εδώ μέσα, το οποίο πρωτίστως υποτιμά με τις γελοιότητες που αναφέρει, ήταν αυτή ακριβώς που του αρμόζει.
Χρειάζεται ένα γερό σοκ για να συνέλθει, γιατί αν συνεχίσει να σκέφτεται έτσι θα έχει πολύ κακή κατάληξη. Ένα γιαούρτωμα σε μια συνάντηση θα ήταν αυτό ακριβώς που πρέπει. Ίσως έτσι καταλάβει ότι ο τελειωμένος πρεζάκιας ροκ σταρ που πεθαίνει νέος και πηδά ό,τι τσουλάκι κινείται τσάμπα δεν είναι το πρότυπο που θα έπρεπε να έχει. Καλύτερα να πλήρωνε τις επαγγελματίες, που έχουν και ανάγκη. Μπορεί να τον λυπάσαι, μπορεί κι εγώ να τον λυπάμαι, αλλά με τη λύπηση δε θα τον βοηθήσουμε.

Edited by Babba, 07 May 2011 - 18:01.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#354 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 posts

Posted 07 May 2011 - 18:00

Δεν ξέρω, μου φαίνεται περίεργο που είπες ότι σου φάνηκε αστείο αυτό που έκανε και μετά λες ότι θα έπρεπε να κλειδωθεί.

Δεν μου φάνηκε αστείο, μου φάνηκε epic. Και δεν είπα να κλειδωθεί για αυτά που λέει ο RSD...Τεσπα... I'm out of here :P

#355 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 07 May 2011 - 18:02

Εντάξει με τις απαντήσεις του στα post για 50άρες και αδερφές νομίζω όλοι καταλάβαμε πως ήταν troll ο τύπος :hihi2:..απλά κάπου χάθηκε η διασκέδαση με τα ψευτοαστεία σας...
Posted Image

#356 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 May 2011 - 18:04

@zoro

Youtube Video

έδιτ: αν χάρη στα προηγούμενα σταματήσει να ποστάει ο αρ ες ντι, θα δεχτείτε την οργή μου.

HnH5aB0.jpg

#357 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 May 2011 - 18:09

Εντάξει με τις απαντήσεις του στα post για 50άρες και αδερφές νομίζω όλοι καταλάβαμε πως ήταν troll ο τύπος :hihi2:..απλά κάπου χάθηκε η διασκέδαση με τα ψευτοαστεία σας...

δηλαδή δε θα μαζευτούνε για μαθήματα:blingeye2:
και ήθελα να το δω αυτό :sadist:

#358 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 07 May 2011 - 18:15

Νομίζω μετά από αυτό ο Sensei δε θα θέλει πια να μας διδάξει :unlucky: Such a waste ...

#359 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 May 2011 - 18:25

@zoro

Youtube Video

έδιτ: αν χάρη στα προηγούμενα σταματήσει να ποστάει ο αρ ες ντι, θα δεχτείτε την οργή μου.

Κυλιέμαι στα πατώματα! Τι επική καλτιά είναι αυτή!!

Πάντως ναι, αν σταματήσει να ποστάρει, θα σας πάρει όλους ο QB!

...you party poopers (>_<)

Posted Image

#360 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 07 May 2011 - 18:32

Τι επική καλτιά είναι αυτή!!

Και όλη η ειρωνεία είναι στο username του uploader
Posted Image