Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

RSD για τους φιλους του φορουμ
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 15:56

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 15:58
Όχι δεν εννοώ αυτό.
Εσύ είσαι μια από τι παλιές καλές ιντερνετικές στιγμές...
ακούγεται καλό όπως το λες,σε ευχαριστω!οντως εχουν αλλαξει πολλη προς το χειροτερο τα πραματα στο ιντερνετ πια.Νιωθω οτι οι ανθρωποι κρυβονται πιο πολλη...
εσυ θες βοηθεια με τις κοπελες?μπορω να σου φτιαξω μερικες ρουτινες να λες να τις ριχνεις ολες,μηδεν αντισταση σου λεω!
πχ, βλεπεις μια ομορφη στο κλαμπ,πλησιαζεις την κιτας στα ματια κε κουνας το κεφαλι με απογοτευση,να σε προσεξει ομως αυτη
σου λεει γιατι κανεις ετση δε σου αρεσω?
λες εσυ καλη εισαι δε λεω αλλα μη με ζαλιζεις κιολας
σου απανταει θυμωμενη μα πιος νομιζεις πως εισια?
της λες ειμαι αυτος που θα σε φιλησει τωρα!
σκιβεις τη φυλας και αυτό ητανε.ειναι δικη σου!
προσεχε αυτη ειναι μια απο τις πολλες ρουτινες εγω χρισιμοποιω πιο νατουραλ τροπους πια αυτα που σου μαθενει to RSD δηλαδη τις ριχνω με τη φυσικοτιητα του λογου αλλα αμα εισια αρχαριος ειναι καλο να ξερεις 15-20 ρουτινες
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:01
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:01
πχ, βλεπεις μια ομορφη στο κλαμπ,πλησιαζεις την κιτας στα ματια κε κουνας το κεφαλι με απογοτευση,να σε προσεξει ομως αυτη
σου λεει γιατι κανεις ετση δε σου αρεσω?
λες εσυ καλη εισαι δε λεω αλλα μη με ζαλιζεις κιολας
σου απανταει θυμωμενη μα πιος νομιζεις πως εισια?
της λες ειμαι αυτος που θα σε φιλησει τωρα!
σκιβεις τη φυλας και αυτό ητανε.ειναι δικη σου!

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:07
Με μένα δούλεψε. True story.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:11
Δεν ξέρω τί κάνετε εκεί στο Αμέρικα, εδώ στο Ελλάδα ένας άνδρας για να ρίξει μια γυναίκα, την κοπανάει στο κεφάλι και την παίρνει μαζί του.
φιλε μου δουλεβει και αυτο καμια φορα αλλα αμα θες να ριχνεις κοπελες συνεχως και να ζεις σαν ροκσταρ πρεπει να το σπουδασεις σαν επιστημη δε μπορεις ετσι απλα χρειαζεται πολληη δουλια κια να εισαι στα κλαμπς πολλες φορες τη βδομαδα και μη νομιζεις πως ολες θα κατσουν αλλα μετα απο λιγο οι πιο πολλες πεφτουν εγω τωρα εχω κανονισει 3 ραντεβου για το σαβατοκιριακο σκεψου.
σας αρεσε η ρουτινα αν ναι να ποσταρω και αλλες
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:13
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:14
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:16
Βασικά εγώ είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως. Παραδίδεις ιδιαίτερα μαθήματα φίλοσ; Πραγματικά τα χρειάζομαι.
φιλε δε ξερω αν το ενοεις αν ναι ομως νταξει κοιτα ιδιετερα δε γινετε αλλα αν φτιαχτει κατι σαν ταξη απο ψαγμενα τυπακια που γουσταρουν να ασχοληθουν σοβαρα με το θεμα εγω ευχαριστος να διδαξω εξαλλου θα κανω αυτο που αγαπαω
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:17
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:18
Είμαι και ντροπαλός

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:20
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:22
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:23
Δεν ξέρω τί κάνετε εκεί στο Αμέρικα, εδώ στο Ελλάδα ένας άνδρας για να ρίξει μια γυναίκα, την κοπανάει στο κεφάλι και την παίρνει μαζί του.
Νεάτερνταλ καταστάσεις ? Γντουπ με το ρόπαλο και μετά τη σέρνεις στη σπηλιά ?

φιλε μου δουλεβει και αυτο καμια φορα αλλα αμα θες να ριχνεις κοπελες συνεχως και να ζεις σαν ροκσταρ πρεπει να το σπουδασεις σαν επιστημη
φιλε δε ξερω αν το ενοεις αν ναι ομως νταξει κοιτα ιδιετερα δε γινετε αλλα αν φτιαχτει κατι σαν ταξη απο ψαγμενα τυπακια που γουσταρουν να ασχοληθουν σοβαρα με το θεμα εγω ευχαριστος να διδαξω εξαλλου θα κανω αυτο που αγαπαω
Μα ακόμα το συζητάμε ? Έχω δηλώσει συμμετοχή ήδη , θέλω να ζήσω και εγώ σαν ροκ σταρ

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 16:25
Αυτό δούλεψε σε μένα.
Αλλά ναι θέλω και εγώ νεες ρουτίνες.
Κenny μη με κοιτάς περίεργα μιλάω σοβαρά