Δεν έχω τέτχοιο και τα μαγαζιά κλείνουν δεν προλαβαίνω λες να μην πάω καλύτερα αχ με σταυρώνειςΝα φορέσεις αυτό για να πιάσει η τεχνική!!!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

RSD για τους φιλους του φορουμ
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 19:36
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 19:37
My best fap material FOR LIFE!!!Την θυμάσαι ακόμη την ματιά που σου είχα ρίξει, ε Anelis;
Master sensei, πώς ρίχνω μάνα και κόρη μαζί;;;;!!!!
Η μία είναι 80 χρονών, η άλλη 40 και τις θέλω ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ! Βέβαια η μια δε βγαίνει από το σπίτι της γιατί τις έσπασε το Π της, πες μου, θα τρελαθώ.
Της πήρα δώρο λουλούδια, καθετήρα, πάνες ακράτειας...ΤΙΠΟΤΑ!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 19:38
^Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπογιά.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 19:40
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 19:42
My best fap material FOR LIFE!!!
Master sensei, πώς ρίχνω μάνα και κόρη μαζί;;;;!!!!
Η μία είναι 80 χρονών, η άλλη 40 και τις θέλω ΚΟΛΑΣΜΕΝΑ! Βέβαια η μια δε βγαίνει από το σπίτι της γιατί τις έσπασε το Π της, πες μου, θα τρελαθώ.
Της πήρα δώρο λουλούδια, καθετήρα, πάνες ακράτειας...ΤΙΠΟΤΑ!
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Ζήτα της ραντεβού σε ιαματικά λουτρά ... it works

Αλλιώς περίμενε να πάρει καινούργιο Π και όταν τη δεις έξω άρπαξε της το , 8α τη ρίξεις σίγουρα .
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 19:43
Ξέρεις Iristella, όλοι κοιτάμε εσένα!!!Κάποιος mod να αναλάβει να μαζέψει τις ερωτήσεις και να τις βάλει σε ένα ποστ για να μην μπερδευτεί ο RSD. Μιλάμε για κοινωνικό έργο, όχι αστεία.

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 20:07
ask moe Kenny xD.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 20:13
Τί είναι το σερτζινγκ?
η τάση που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του Serj I guess...
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 21:47
Απλως ακολουθω τις σοφες διδασκαλιες του δασκαλου μου, Abe Takakazu.
Eκτος απο τις συνεδριασεις μας στη σχολη anus kolous, ο κυριος Abe μου κανει και ιδιαιτερα μαθηματα καθε παρασκευη βραδυ, στον προσωπικο του "χωρο αναπαυσης".
Ειναι συμπαθης και κατανοητικος, και παντα ειναι ανοιχτος σε ιδεες για "νεες τεχνικες".
Πολλες φορες με κοιταει καπως ετσι, κατι που με κανει συνεχως να κοκκινιζω.
Περα απο τις γνωστες τεχνικες που μου μαθαινει στις προσωπικες μας συναντησεις, μου δηχνει πως να εξασκω το μαγικο βλεμμα που κανει καθε φλογερο αγορι να αρεσκεται, μεταδιδοντας του τα δικα μου, φλογερα συναισθηματα.
Τον αγαπω τον κυριο Αbe.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 21:52
μου δείχνει πως να εξασκώ το μαγικό βλέμμα που κάνει κάθε φλογερό αγόρι να αρέσκεται, μεταδίδοντας του τα δικά μου, φλογερά συναισθήματα.
Και εγώ θέλω τέτοια μαθήματα. Τα χρειάζομαι για να ενισχύσω το ακαταμάχητο βλέμμα μου και να κάνω τις γυναίκες να μαλώνουν για εμένα, για το ποια θα με πρωτοπάρει.
Πρέπει να μεγαλώσει η απήχηση μου, μαζί με τις τεχνικές του Abe και του RSD θα γίνω ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 21:58

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 22:17
τι να σου πω... στην ταινια μια χαρα το κατειχεΗ διαφορά είναι ότι ο Will Smith δεν το κατέχει, δες με τί κατέληξε...
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2011 - 22:29
γαματο!!