Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#181 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 19:01

Επίσης τι γίνεται αν αυτή που σου αρέσει είναι 3ης ηλικίας;
Πολύ περιορισμένη η τεχνική αυτή...

φιλε η γριες δε ποληβγενουν εξω οποτε δε ξερω τι παιζει...εισαι λιγο περιεργος με αυτα που ζητας ομως γιατι να θες γρια

#182 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 19:02

θεωρώ πως το κανουν για να μας ριξουν to state

Τις άτιμες, τις τσούλες. Μα κανένας σεβασμός πια; Πού καταντήσαμε, σε λίγο θα θέλουν να βγουν και από την κουζίνα. πφφφφ
μπίτσεζ μπι κρέηζι

Posted Image

#183 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 19:03

ομως γιατι να θες γρια

Η γριά η κότα έχει το ζουμί φίλε μου

xbJ3b2w.jpeg

#184 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 05 May 2011 - 19:03

παιδια δεν παιζει ...αυτος ειναι κανας αμεrικανος και γραφει με Google translate ...και αντι για RSD θα εννοουσε LSD
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#185 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 05 May 2011 - 19:04

φιλε η γριες δε ποληβγενουν εξω οποτε δε ξερω τι παιζει...εισαι λιγο περιεργος με αυτα που ζητας ομως γιατι να θες γρια

GILF POWAH!!!

#186 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 19:05

Μη γίνεσαι ρατσιστής κατά της 3ης ηλικίας, έχουν και οι γέροι ψυχή!!! :if:

Posted Image

#187 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 05 May 2011 - 19:07

Νομίζω ότι αυτές οι ρουτίνες θα δουλεύουν πολύ καλά σε άτομα με άνοια.

Και αυτοί που κάνουν τις ρουτίνες παράνοια .

#188 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 19:07

boyfriend destroyer για να εξολοθρευσεις αλλους που κυνηγανε την ιδια κοπελα

πας προς το μερος τους ενω μιλανε
την αγγιζεις στο μπρατσο και τις λες να σου πω κατι
ερχεται κε μετα τις λες δε σε εβλεπα να περνας καλα με τον τυπο,λογικο ειναι καπως ντροπαλος απο οτι βλεπω
το ακουει αυτο αυτη ξενερωνει ιγατι οι κοπελες γουσταρουν αυτοπεποιθηση
σε βλεπει ο αλλος να μιλας τοση ωρα απογοητευεται κε τα παραταει
ειναι δικη σου να κανεις παιχνιδι

εξελιγμενη τεχνικη για πουα αυτη μη τη δοκιμασετε χωρις να ξερετε!

#189 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 19:09

boyfriend destroyer για να εξολοθρευσεις αλλους που κυνηγανε την ιδια κοπελα

πας προς το μερος τους ενω μιλανε
την αγγιζεις στο μπρατσο και τις λες να σου πω κατι
ερχεται κε μετα τις λες δε σε εβλεπα να περνας καλα με τον τυπο,λογικο ειναι καπως ντροπαλος απο οτι βλεπω
το ακουει αυτο αυτη ξενερωνει ιγατι οι κοπελες γουσταρουν αυτοπεποιθηση
σε βλεπει ο αλλος να μιλας τοση ωρα απογοητευεται κε τα παραταει
ειναι δικη σου να κανεις παιχνιδι

εξελιγμενη τεχνικη για πουα αυτη μη τη δοκιμασετε χωρις να ξερετε!

She will come to me?
Posted Image SUGE! :joyful:

Posted Image

#190 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 05 May 2011 - 19:14

τοση ωρα περασε, ακομη δεν το κλειδωσατε? :hahaha:

#191 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 05 May 2011 - 19:15

To διάβασα ολόκληρο το topic και πραγματικά νιώθω ότι βιώνουμε ιστορικές στιγμές εδώ.
Επιτέλους ένας άνθρωπος βρέθηκε να μας βοηθήσει.
Έχω 3 ερωτήσεις.

1. Οι otaku δεν είναι και πολύ του club. Μήπως υπάρχει κάποια ρουτίνα για οτάκου μύτηνξ; Πώς μπορούμε να ρίξουμε ένα 7άρι ας πούμε σε μια προβολή, ή μετά στην καθιερωμένη μάσα σε κοντινή σουβλακερί; Θα πιάσει ας πούμε το παρακάτω ή έχεις κάτι καλύτερο;

Την πλησιάζεις, μυρίζεις το στόμα της και φωνάζεις "βρωμάς τζατζικίλα". Τα χάνει και τότε την αρπάζεις και της λες "εγώ σε γουστάρω κι έτσι" και τη φιλάς. Καλό;

2. Πολλοί εδώ στο forum είναι τριψήφιοι κοιλιόδουλοι. Τι ατάκες μπορείς να χρησιμοποιήσεις άμα είσαι κάπως γεματούλης; Μπορείς να χτυπήσεις οποιοδήποτε νούμερο; Εσύ τι νούμερο πρέπει να είσαι για να χτυπήσεις ένα δεκάρι;

3. Την έριξες την γκόμενα και είσαστε επί τω έργω. Τι πρέπει να κάνεις την ώρα της σεξουαλικής επαφής για να σου ξανακάτσει, ή να μιλήσει για σένα στις φίλες της και να χτυπήσεις καμία από σπόντα; Της λες ας πούμε "έρχομαι παλιοσαβούρα" για να την κάνεις να κομπλάρει, ή θέλει άλλου είδους προσέγγιση;

Τέλος, νομίζω ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς για πληρωμή στα μαθήματα. Σίγουρα πολλοί θα πλήρωναν για να ακούσουν και να τα δουν όλα αυτά από κοντά. Ήδη δηλαδή ψάχνω το κουμπάκι donations μετά από όσα μου προσέφερε αυτή η συζήτηση εδώ.
Ευχαριστώ.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#192 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 05 May 2011 - 19:16

τοση ωρα περασε, ακομη δεν το κλειδωσατε? :hahaha:

Ρε πάνε διάβασε εσύ που έχεις πανελλήνιες και άσε εμάς που μπορούμε να σουλατσάρουμε να μάθουμε καμιά τεχνική:madtodeath:
Posted Image

#193 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 May 2011 - 19:18

Ο κακός ο άνθρωπος...Μη δει ανθρώπους διψασμένους για μάθηση...

Και εγώ έχω μια ερώτηση. Πώς ρίχνεις παρθένες?

xbJ3b2w.jpeg

#194 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2011 - 19:18

Πες τα ρε φίλοσ Λέον!
Καθόμαστε εδώ να μορφωθούμε και δε μας αφήνουνε....ουμφ

Mono πολύ καλή ερώτηση, δεν ξέρω τι θα πει και ο δάσκαλος, αλλά εγώ προτείνω χλωροφόρμιο.

Posted Image

#195 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 05 May 2011 - 19:23

To διάβασα ολόκληρο το topic και πραγματικά νιώθω ότι βιώνουμε ιστορικές στιγμές εδώ.
Επιτέλους ένας άνθρωπος βρέθηκε να μας βοηθήσει.
Έχω 3 ερωτήσεις.

1. Οι otaku δεν είναι και πολύ του club. Μήπως υπάρχει κάποια ρουτίνα για οτάκου μύτηνξ; Πώς μπορούμε να ρίξουμε ένα 7άρι ας πούμε σε μια προβολή, ή μετά στην καθιερωμένη μάσα σε κοντινή σουβλακερί; Θα πιάσει ας πούμε το παρακάτω ή έχεις κάτι καλύτερο;

2. Πολλοί εδώ στο forum είναι τριψήφιοι κοιλιόδουλοι. Τι ατάκες μπορείς να χρησιμοποιήσεις άμα είσαι κάπως γεματούλης; Μπορείς να χτυπήσεις οποιοδήποτε νούμερο; Εσύ τι νούμερο πρέπει να είσαι για να χτυπήσεις ένα δεκάρι;

3. Την έριξες την γκόμενα και είσαστε επί τω έργω. Τι πρέπει να κάνεις την ώρα της σεξουαλικής επαφής για να σου ξανακάτσει, ή να μιλήσει για σένα στις φίλες της και να χτυπήσεις καμία από σπόντα; Της λες ας πούμε "έρχομαι παλιοσαβούρα" για να την κάνεις να κομπλάρει, ή θέλει άλλου είδους προσέγγιση;

Τέλος, νομίζω ότι πρέπει να το ξανασκεφτείς για πληρωμή στα μαθήματα. Σίγουρα πολλοί θα πλήρωναν για να ακούσουν και να τα δουν όλα αυτά από κοντά. Ήδη δηλαδή ψάχνω το κουμπάκι donations μετά από όσα μου προσέφερε αυτή η συζήτηση εδώ.
Ευχαριστώ.

1.φιλε μου και εγω ημουν φαση παλια που δε πηγενα πολυ σε τετοια μερη και δεν ειχα αποτελεσματα ομως επρεπε να προσαρμοστω τωρα αν δεν θες με τπτ τετοια μερη υπαρχει το day game αλλα ειναι πιο δυσκολο και θελει πολλη συζητηση.αλλα αμα πηγενεις 2 φορες το τριμηνο δε χαθηκε κε ο κοσμος νομιζω.

2.το θεμα του rsd ειναι οτι μπορει να εισαι ο πιο ασκημος και να εχεις επιτυχια το θεμα ειναι πως φαιρεσε τι κανεις και πως νιωθεις,αμα τα εχεις καλα με τον εαυτο σου και μαθεις να μη κομπλαρεις και με τη βοηθεια του rsd αλλαξεις τη ταυτοτητα σου πιος εισαι δε θα εχεις τετοια θεματα

3.χαχα αυτο εξαρτατε υπαρχουν τεχνικες που ειναι για μεγαλες σχεσεις κε οχι μιας νυχτας αλλα ειναι πολλα να γραφω και ειμαι καπως κουρασμενος αρα θα λεω λιγα σημερα μια αλλη μερα θα το δειξω κε αυτο πως γινεται