[media]http://www.youtube.com/watch?v=dh7LQvq95Y0[/media]
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
RSD για τους φιλους του φορουμ
Posted 05 May 2011 - 22:34
Posted 05 May 2011 - 23:47
1. Έχουμε ένα άτομο που ζει στην Αμερική
2. Εξασκεί πρακτικές που στηρίζονται στο λόγο
3. Τις εξασκεί με ιδιαίτερη επιτυχία
4. Οπότε από 1, 2 και 3 συμπεραίνουμε ότι μιλάει αμερικάνικα.
5. Η παρακάτω δήλωση
εγω εβαλα το ελληνικο κειμενο αυτο που με βοηθησε εμενα ναι εχει μερικες δυσκολιες αλλα στο κατω κατω της γραφης και ενα βιβλιο στα ελληνικα να διαβασεις δυσκολευεσαι οσονανε,δλδ νομιζω τα λαθακια παραβλεποντε αν το παρεις για τη μεγαλη εικονα.
φυσικα να σας δωσω και το κανονικο κειμενο οποιος ξερει καλα αγγλικα μαγκια του να διαβασει το κανονικο αλλα προτινω να αφισουμε και το μεταφρασμενο ωστε να μπορω να εχω και εγω μπουσουλα
http://www.rsdwiki.com/index.php?title=Deep%2C_Identity-Level_Change
6......
7. Profit
Posted 05 May 2011 - 23:52
Posted 06 May 2011 - 00:07
Spoiler:
Posted 06 May 2011 - 00:11
Posted 06 May 2011 - 00:17
Edited by nervouslightofsunday, 06 May 2011 - 00:27.
Posted 06 May 2011 - 00:25
Και εγώ θέλω τέτοια μαθήματα. Τα χρειάζομαι για να ενισχύσω το ακαταμάχητο βλέμμα μου και να κάνω τις γυναίκες να μαλώνουν για εμένα, για το ποια θα με πρωτοπάρει.
Πρέπει να μεγαλώσει η απήχηση μου, μαζί με τις τεχνικές του Abe και του RSD θα γίνω ο τέλειος άνδρας, ο άνδρας ο σωστός.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6FlQ8qfxpt8[/YOUTUBE]

Posted 06 May 2011 - 00:31
Posted 06 May 2011 - 00:51
EDIT:damn you matassos:nanteee:
Posted 06 May 2011 - 01:07
Επιμένω, μία μπλουζίτσα, άντε πες 400 ευρώ μιας και έχουμε κριση ή ένα τζάκετ 1000+ είναι μεγάλη επένδυση για το μελλον, η το παρελθον, η το μελλον...ΑΑΑΑΑ. Μπερδεύτηκα!
Που βρίσκομαι. Που ποστάρω????
η μπλουζιτσα που ελεγεςΓια ανεφοδιασμό?
Spoiler:
@κενομπι muahahahahahaha
Posted 06 May 2011 - 01:12

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Posted 06 May 2011 - 01:13
Τους εγκάρδιους χαιρετισμούς στους Έλληνες του N. Jersey περιμένουμε πλήρη εννημέρωση
Posted 06 May 2011 - 07:19
Φτου. Μου λείπουν μόνο 398,5 ευρώ για την μπλούζα. Πω, τι κάνω τώρα?

Posted 06 May 2011 - 14:27
παιδια εγω θα πω το βασικο μηνημα της ημερας οτι εισαστε οτι πιστεψετε για αυτο που ειναι ο καθενας αν νομιζεις πως δε μπορεις τοτε δε θα μπορεσεις και οι κοπελες εμεις βασικα οι ελληνες πουα τα λεμε τσικια σα ορολογια καπως οποτε να λεω ετσι γιατι κε γω δε μπορω κοπελες.γγομενες ειναι καπως υποτιμιτικο νομιζω.Πρεπει να μαθεις ο τονος της φωνης και να πιανεις το ραπορτο και να νιωθεις τι κανει το τσικ οταν σε βλεπει σε θελει ναι η οχι ειναι θεμα οχι πως εισαι αλλα αν δειχνεις δυνατος χαρακτηρα και στιλ.Πρεπει να μπορει ο αλλος να διαβαζει το μοιαλο και τις σκεψεις της και να κανει αυτο που πρεπει δηλαδη καλες και οι ρουτινες αλλα να βλεπουμε και μετα τι αλλο υπαρχει με ρουτινες μονο ναι νταξει εχεις επιτυχια αλλα δε θες μονο αυτο θες να σκιζεις σα ροκσταρ.Εγω περα απο RSD συνδυαζω και αλλες τεχνικες εγκαταλιπω σιγα σιγα μιστερι και τα στητα και ασχολουμε με εσωτερικα πραματα δηλαδη Νευρογλωσικο Προγραμματισμο πχ και τετιες τεχνικες που προγραμματιζεις τον εαυτο σου και βλεπεις πως σκεφτοντε και τα τσικια θα κανω και σχετικο θεμα στο μελλον αν θελετε.Μου εχει τυχει να μιλαω με μια και να παθενει αμοκ μου λεει πως καταλαβες ακριβως αυτο σκεφτομουνα και τις λεω το χω σπουδασει το θεμα εμεινε καγκελο ραντεβου αμεσως κλπ.
Επισης εσεις που ασχολειστε με ανιμε ειναι ωραιο πραμα αλλα τα τσικια στα κλαμπς και αλλα ομως δε ξερουν απο αυτα και μπορειτε να κανετε συζυτηση για αυτα και αμα βαρεθουνε τις κανεις ενα νεγκ και συνερχονται δλδ ξερω γω σκηνη:
της μιλας και λες βλεπω ναρουτο τωρα και ειναι πολλη καλο σου λεει αυτη τι ειναι αυτο
της λες ειναι ανιμε σου λεει αυτη τη ειναι αυτο
λες ειναι ιαπωνικο και αυτο και εκεινο εξηγεις και σου λεει α δε μου αρεσουν αυτα
της λες α για αυτο τοση ωρα στο κλαμπ ακομα εισαι μονη αλλα το λες χαμογελαστα να φανει οτι δε θυμωνεις
εκεινη αποκτα ενδιαφερον και σου λεει α για πες και αλλα κε λεει μετα α ειχα δει και εγω κατι και μετα τις μαθαινεις και αυτη προσπαθει να δειξει οτι ξερει γιατι αλλιως θα μεινει μονη της το περασες τωρα παει κολησε η ιδεα.και ετσι την εχεις στη περιοχη σου και ολα τα κολπα πιανουν οτι και να πεις θα την ενδιαφερει και δε θα ψαχνεις πραματα.
η εσωτερικη ταυτοτητα ειναι αυτο που μετραει ωραια τα ακριβα ρουχα και τα καπελα και τα αυτοκινητα εχω προσπαθησει και εγω παλια καμια φορα κανουμε μιστερι φαση και πικοκινγ σε καινουρια μερη ετση εχιε και λιγο πλακα αλλα οχι αυτα δεν ειναι το ιδιο αμα δεν εχεις προσωπικοτητα δλδ πρεπει να μπορεις να εισαι in state και να ριχνεις το τσικ απο το πεντεσταλ και να εισαι 1 προς 1 ισα με αυτο και να μη φοβασε αφου θα βρεις αλλες τοσες εκατομυρια κυκλοφορανε

This topic is locked