Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

RSD για τους φιλους του φορουμ

• This topic is locked This topic is locked
440 replies to this topic

#241 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 06 May 2011 - 14:31

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6FlQ8qfxpt8[/YOUTUBE]

Ενώ τραγουδούσα το συγκεκριμένο τραγούδι, έπεσα με το ποδήλατο και μια τρύπα δημιουργήθηκε στο κεφάλι μου, η οποία χρειάστηκε ράμματα για να κλείσει. Φυσικα έγινα bloodman όταν άνοιξε.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#242 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2011 - 14:39

RSD επειδή εμείς οι anime fans έχουμε και κάπως περίεργα γούστα τί προτείνεις αν κάποιος θέλει να ρίξει τη μικρή του αδερφή?

xbJ3b2w.jpeg

#243 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 06 May 2011 - 14:42

RSD επειδή εμείς οι anime fans έχουμε και κάπως περίεργα γούστα τί προτείνεις αν κάποιος θέλει να ρίξει τη μικρή του αδερφή?

φιλε μου ελπιζω να αστιευεσε φυσικα κατι τετοιο εινα ικαι αμαρτια δηλαδη νταξει φανταζομαι αναφερομαι στους πιο πολλους κανονικους αμα υπαρχουν τετια ατομα εδω μεσα δεν ειναι σωστο αυτα δεν ειναι δουλια του πουα αλλα του ιερεα η του γιατρου!

#244 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2011 - 14:46

Νομίζω ότι είναι μια ερώτηση που πολλοί εδώ μέσα έχουν στο μυαλό τους απλά εγώ τόλμησα να το πω...

Προφανώς αυτό το πουά τελικά δεν δουλεύει αφού δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το καίριο θέμα που απασχολεί την anime κοινότητα Τ_Τ

xbJ3b2w.jpeg

#245 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 06 May 2011 - 14:50

Νομίζω ότι είναι μια ερώτηση που πολλοί εδώ μέσα έχουν στο μυαλό τους απλά εγώ τόλμησα να το πω...

Προφανώς αυτό το πουά τελικά δεν δουλεύει αφού δεν μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το καίριο θέμα που απασχολεί την anime κοινότητα Τ_Τ

φιλε εγω δε πιστεβω να μιλας για ολους δηλαδη εγω νομιζω οι πιο πολλη εδω μεσα ειναι φυσιολογικα τυπακια αυτο που λες εσυ δυστιχως δε ξερω τι να πω επαθα αμοκ τωρα σε εχει κιταξει παπας?φιλικα

#246 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 May 2011 - 14:51

Άμα η αδερφή είναι υιοθετημένη έχει κάποια διαφορά? Εναλλακτικά έχει καμιά ρουτινα ο πουά για τις φίλες της μικρής αδερφής?

τωρα σε εχει κιταξει παπας?φιλικα

Αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω εγώ. Μια φορά που είχαμε βγει για καφέ ήταν ένας παπάς που μισή ώρα τον στραβοκοίταζε τον mono. Μιλάμε μάτι καρφί όχι αστεία. Κόντεψε να λιώσει το παληκάρι μετά από το χασμουρητό και τον πονοκέφαλο.

#247 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2011 - 14:53

Μου είχανε εξορκισμό όταν ήμουν μικρός αλλά δεν ξέρω αν έπιασε...

Ρε Iristella η πραγματική αδερφή έχει άλλη χάρη...

Για δίδυμες έχουμε τίποτα?

xbJ3b2w.jpeg

#248 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 06 May 2011 - 14:54

Άμα η αδερφή είναι υιοθετημένη έχει κάποια διαφορά? Εναλλακτικά έχει καμιά ρουτινα ο πουά για τις φίλες της μικρής αδερφής?

φιλη μου κιτα εχει τιχει και εχω γνωστο που ερωτευτικε την αδερφη του ομως τη γνωρισε πολλη αργοτερα συναντισε το πατερα του κε εκεινη και δεν ειναι το ιδιο τωρα τι να σου πω εκεινος ειναι πουα αλλα πολλη ερασιτεχνης κε εκανε μιστερι εκεινη τη περιοδο αλλα δε πιστεβω να εκανε κολπο αλλα ειχε μπλεξιμο μαλωσε τον εδιβξανμ απτο σπιτι

#249 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 06 May 2011 - 14:54

Από τουδε και στο εξής κομμένα τα ''κοπέλα, κοπελιά, γκόμενα, κορίτσι, λόλι, γυναικάρα'' κτλ. Μόνο ''τσικ'' και ''τσικιά'' θα λέμε στο φόρουμ για να υπάρχει στοχοπροσήλωση.

#250 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 06 May 2011 - 14:56

Δάσκαλε, γύρισες! ...αλλά πολύ δύσκολο το σημερινό μάθημα δάσκαλε, μετά το σέρτζινγκ και το in state που τα μάθαμε σταδιακά μέσα σε 16 σελίδες τώρα μέσα σε ένα post έχουμε: τσικ (πληθυντικός: τα τσικια), νεγκ (που μας άφησες στο σκοτάδι γιατί δεν μας είπες τι σημαίνει), πικοκινγ, και πεντεσταλ.

#251 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 06 May 2011 - 14:57

Ντάξει ποτέιτο- ποτάτο που λέγαμε και πιο πάνω. Εγώ για την πάρτη σου δουλευα μπας και είχαμε καμια ρουτίνα.:hihi2:

Δάσκαλε RSD να σαι καλά για τις απαντήσεις σου πάντως. Αν είναι σκέψου και κανά καλό κολπάκι και για μας τις κοπέλες που το ζαχαρώνουμε το τυπάκι και δεν ξέρουμε πως να του μιλήσουμε ;).

#252 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 06 May 2011 - 15:01

Μου είχανε εξορκισμό όταν ήμουν μικρός αλλά δεν ξέρω αν έπιασε...

Για δίδυμες έχουμε τίποτα?

ο φισικα για διδιμες εχω ριξει εγω μονος 1 φορα ξερω τυπα που το ψαχνει και εχει ριξει 3 φορες αλλα δεν ειναι ευκολο να τις βρεις εγω παντως ειχα κανει το εξις

παω στη μια στο κλαμπ τις ειχα τσεκαρει μια πιο ντοπαλη η αλλη πιο πεταχτη μιλαγε με ενα τυπα
παω και πιανω αυτη που μιλαγε
λεω στο τυπα σιγνωμη αλλα θελω να της πω κατι
της λεω θελω να πεις κατι καλο για μενα στην αδερφη σου
θιγετε αυτη γιατι εγω σε χαλαω ειναι η ψυχολογια ειναι ιδιες και ανταγωνισμος και λεω οχι καλη εισαι εγω θελω εκεινη λεει ενταξει κανε οτι θες τις λεω επ που πας και εσυ εδω παω κοντα στην αδερφη ντροπαλη εκεινη ευκολος στοχος να μη τα πολυλογο πηγε εξεραιτικα κε το αστειο ειναι οτι μου ειπαν οτι πανε μαζι συχνα στο κλαμπ και κανουν κοντρα σε πια θα κολησουν πιο πολλη ανδρες οποτε αμα δειτε διδιμες σε κλαμπ ειναι ανοικτες δεν ειναι τυχαιο

#253 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 06 May 2011 - 15:03

Εντάξει ίσως είμαι λίγο ανωμαλάρα αλλά και εμείς δεν έχουμε ψυχή? Δεν υπάρχει χώρος στο πουά και για μας? (Μωρέ καλά το ξερα εγώ και ακολουθούσα τα διδάγματα του master ριγέ)

Τέλοσπάντων δάσκαλε θα την βρω την άκρη με την μικρή μου αδερφή (μου κάνει τη δύσκολη αλλά πού θα πάει θα πέσει).

Τώρα να μας πεις πώς πέφτουν οι παρθένες και οι δίδυμες. Bonus round δίδυμες παρθένες.

xbJ3b2w.jpeg

#254 RSD

RSD

Master Pua

• Members
  • 9 posts

Posted 06 May 2011 - 15:07

Δάσκαλε, γύρισες! ...αλλά πολύ δύσκολο το σημερινό μάθημα δάσκαλε, μετά το σέρτζινγκ και το in state που τα μάθαμε σταδιακά μέσα σε 16 σελίδες τώρα μέσα σε ένα post έχουμε: τσικ (πληθυντικός: τα τσικια), νεγκ (που μας άφησες στο σκοτάδι γιατί δεν μας είπες τι σημαίνει), πικοκινγ, και πεντεσταλ.

λοιπον εχεις δικιο φιλε μου κοιτα ειναι τσικ και τσίκια ειναι απο τα αγγλικα εμεις εχουμε δωσει και πληθυντικο για τα πολλα
νεγκ ειναι οταν τις λες κατι αρνητικο ωστε να πεσει η αυτοπεποιθιση της
πικοκινγ ειναι οταν φορας πολλη περιεργα ρουχα γιατι ειναι μια θεωρια κε καλα οι γυνεκες ψαχνουν κατι το διαφορετικο για γονιμοποιηση και οταν ντυνεσε με εντονα χρωματα και καπελα κλπ κινεις τα ενστικτα και σε προσεχει αυτα ειναι μιστερι φαση βασικα ισως στα παιδια του ανιμε παει πιο πολλη φιλε με τις στολες κλπ που ειδα σε ενα θεμα στο φορουμ αλλα οχι υπερβολες πιο πολλη απο οτι πρεπει
πεντεσταλ ειναι οταν σκεφτεσε το τσικι οτι ειναι πιο πανω απο εσενα σα να το βλεπεις πιο ψιλα αυταστο πχ το 10ρακι λες ποο πως θα το ριξω πρεπει να ριξεις το πεντεσταλ ειναι και αυτη σα και εσενα ησαστε ισοι

#255 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 06 May 2011 - 15:18

της μιλας και λες βλεπω ναρουτο τωρα και ειναι πολλη καλο σου λεει αυτη τι ειναι αυτο
της λες ειναι ανιμε σου λεει αυτη τη ειναι αυτο
λες ειναι ιαπωνικο και αυτο και εκεινο εξηγεις και σου λεει α δε μου αρεσουν αυτα
της λες α για αυτο τοση ωρα στο κλαμπ ακομα εισαι μονη αλλα το λες χαμογελαστα να φανει οτι δε θυμωνεις
εκεινη αποκτα ενδιαφερον και σου λεει α για πες και αλλα κε λεει μετα α ειχα δει και εγω κατι και μετα τις μαθαινεις και αυτη προσπαθει να δειξει οτι ξερει γιατι αλλιως θα μεινει μονη της το περασες τωρα παει κολησε η ιδεα.και ετσι την εχεις στη περιοχη σου και ολα τα κολπα πιανουν οτι και να πεις θα την ενδιαφερει και δε θα ψαχνεις πραματα.

πωωωωω με ψησες να το δοκιμασω, θα πεσει τρελο γελιο με την παρεα :hahaha::hahaha::hahaha:

επισις θα συμφωνησω και γω με τον μονο, διδιμες παρθενες! (και οχι αδερφες, δεν ημαστε ολοι ανωμαλιαριδες οπως ο εξορκισμενος απο εκει)

edit τωρα ειδα οτι εδωσες τα φωτα σου και σε αυτο το θεμα :nod: