Akita Hikaru (Zura)

Πολύ, πολύ ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν

Σκέφτομαι ότι το βάζο δεν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε για το έγκλημα, ίσως κάποιο άτομο που οπλοφορεί. Ίσως έτσι απαλλάσσεται και η κατηγορία των κοριτσιών.
Τα λουλούδια πεσμένα στο πάτωμα αποδεικνύουν την μάχη που έγινε λογικά στο δωμάτιο, καθώς η μικρή -αν και δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά- Asuka προσπαθούσε να ξεφύγει από τα χέρια -ή οτιδήποτε άλλο- αυτού του άκαρδου που διέπραξε το έγκλημα. Τσκ τσκ *κουνάει βεντάλια*.
Θα ήθελα φυσικά και ο Sakata Gintoki (πίου πίου) να απαντήσει στην ερώτηση που του έκαναν για να έχουμε και εμείς μια καλύτερη άποψη των πραγμάτων, βρε παιδιά.
Αγαπητέ Hei(MikamiTeru) το ότι θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις άνετα ηλεκτρισμό, δεν είναι κάτι που μπορεί να σε απαλλάξει από κατηγορίες. Άνετα θα μπορούσες και να παλέψεις με το κορίτσι.
Και ξέχασα να αναφέρω ένα συμβάν, το οποίο παρέλειψα γιατί δεν ασχολήθηκα πολύ μαζί του.
Καθώς πήγαινα στο καμαρίνι της αγαπητής Hana (πρωταγωνίστρια από το manga στο οποίο είμαι άλλωστε) άκουσα μία τσιρίδα αλλά και κάποιες φωνές να ψιθυρίζουν, η μία σίγουρη ήταν ανδρική. Οπότε από αυτούς τους πέντε, ένας ίσως είναι άνδρας ή ίσως έχει χοντρή φωνή, ίσως ίσως. Έτσι παραμένω ακόμη σε εσένα Hei, μιας και μου φάνηκε ότι προσπαθείς να βγάλεις τον εαυτό σου αθώο από το θέμα και είσαι επίσης άνδρας. Σκέφτηκα ότι ίσως απλά είχε γίνει κάποιο θέμα με μακιγιάζ ή ότι άλλο ασχολούνται οι γυναίκες. Άλλωστε μέσα στο καμαρίνι θα μπορούσε να ήταν και άτομα της παραγωγής του σόου.
Σας χαιρετώ~
Πάω στην κοπέλα μου