Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anohana (Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai)

• Please log in to reply
177 replies to this topic

#121 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 June 2011 - 17:39

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, εγώ πάντως συγκινήθηκα. :blush2:

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#122 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 June 2011 - 12:12

Secret Base goes with everything sad! Προσοχή στα spoilers.
Spoiler: Death Note

Spoiler: Lion King

Spoiler: Cowboy Bebop

props στον Hanzo που τα βρήκε (και του κλέψαν την ιδέα!)

#123 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 June 2011 - 13:47

Για καποιο λογο ενω ειδα το τελευταιο πρι μερες, ακομα να γραψω εδω.

Anyway, το τελος ουτε με εντυπωσιασε ουτε με χαλασε, αλλα μπορω να πω πως περιμενα κατι καλυτερο.

Γενικα η σειρα εκανε εξαιρετικη αρχη και συνεχιστηκε εξισου καλα, απλα σε καποια σημεια προς το τελος ασχολιθηκε υπερβολικα με πραγματα που δεν ειχαν τοση σημασια, αφηνωντας ανοιχτα καποια μικρα plot holes.
Ειναι λιγο δυσκολο για το θεατη να αποδεχτει το ξεκαθαρο supernatural σε μια σειρα αυτου του τυπου, αλλα το Ano Hana απο μονο του μας απεδειξε πως ο ρεαλισμος δεν ηταν αυτο που ηθελε να μας δειξει.
Οι συγκινητικες στιγμες που ζησαμε βλεποντας αυτη τη σειρα δε ξεχνιουνται ευκολα, (kimi to natsu... you know the drill:P) οποτε σιγουρα αξιζε να το δει καποιος κι ας ειχε καποια μικρα αρνητικα.

Οι χαρακτηρες ειχαν ενδιαφερουσες προσωπικοτητες, και αρκετα απαλλαγμενες απο τα τυπικα κλισέ, απλα ισως η υπερβολικη πρωτοτυπια τους εκανε να ξεφευγουν πολυ απο μια φυσιολογικη παρεα.Ουσιαστικα ηταν ολοι ψυχοπαθεις, απο τον Poppo (το ενα ακρο) μεχρι τοον Yukiatsu (το αλλο ακρο)
Δεν ξεχωρισα καποιον που να συμπαθησα ιδιαιτερα, εκτος ισως απο τον πατερα του Jin-tan που ηταν πολυ heart-warming φυσιογνωμια.

Το ending ηταν εξαιρετικο, και ειδικα οταν εμπαινε στα καταλληλα σημεια (εδω μεχρι και meme εγινε) αποκορυφωνε καθε επεισοδιο.

Anyway, μια πολυ καλη σειρα που αξιζει να τη δει οποιοσδηποτε, αρκει να μην ξεγελαστει και περιμενει το απολυτο αριστουργημα κρινοντας απο τα πρωτα επεισοδια.

O6rrvsU.jpg

#124 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 28 June 2011 - 17:32

Και εγω μια απο τα ιδια συναδελφε Kamui...

Για μενα η σειρα ξεκινησε αρκετα καλα, ξεκαθαρα ως drama, σειρες του ειδους τις οποιες ειχα καιρο να δω. Καπου ενδιαμεσα, επεισοδια 6-9, πανω-κατω η σειρα εκανε μια κοιλια και σε καποια σημεια μου φανηκε λιγο υπερβολικη και επαναλαμβανομενη. Αλλα κατα τα αλλα μια σταθερη σειρα χωρις απκλισεις απο το ειδος ή το ρυθμο αναπτυξης της ιστοριας.

Το τελος ήταν αρκετα καλο imo με καποιες στιγμες να δινουν ενα κομικο στοιχειο (ε αναμεσα στις τσιριχτες φωνες απλα επρεπε). Δεν απουσιαζε και character developement το οποιο ήταν αρκετα καλο αν σκεφτουμε πως η σειρα αποτελουταν απο 11 επεισοδια.

Γενικα, μου αρεσε η σειρα αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενα να εξελιχθει, οταν ειδα τα πρωτα 2 επεισοδια.

#125 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 29 June 2011 - 07:55

Συμφωνώ κι εγώ ότι ήταν καλή σειρά αλλά θα μπορούσε να είχε γίνει ακόμα καλύτερη αν έδινε περισσότερο focus στην παρέα αντί να μας τα πρήζει με το φάντασμα της Menma. By far τα καλύτερα κομμάτια ήταν εκείνα που τους έδειχνε να προσπαθήσουν να ξεκολλήσουν από το περελθόν και να κάνουν κάτι με τη ζωή τους.

Spoiler:

15fkk04.jpg

#126 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2011 - 13:49

Είδα και εγώ τα 2 τελευταία επεισόδια μαζί...Μεγάλο λάθος γιατί έκλαιγα επί 40 λεπτά σαν βλαμμένο...Αν είχα ένα cent για κάθε φορά που κλαίω σε anime τώρα θα είχα μαζέψει άνετα...κανα 2ευρω XD

Σε γενικές γραμμές η σειρά ήταν καλή αλλά νομίζω έπεσε θύμα των προσδοκιών μου...Πριν ακόμα βγει ήλπιζα σε κάτι honey and cloverish αφού υπήρχαν όλες οι προδιαγραφές αλλά δεν θα μου την κάνουν τη χάρη να βγάλουν κάτι ανάλογο Τ__Τ Από τα μισά ήδη έδειχνε ότι θα επικεντρωθεί στη Menma και το τελικό χτύπημα ήταν όταν συνειδητοποίησα ότι θα είναι μόλις 11 επεισόδια οπότε οι ελπίδες μου για περισσότερο interaction των υπόλοιπων χαρακτήρων πήγαν περίπατο :nanteee:

Η αλήθεια όμως είναι ότι τα τελευταία επεισόδια ήταν αρκετά δυνατά οπότε μου άφησαν μια αρκετά θετική άισθηση για τη σειρά...Μπορεί να σιχαίνομαι το τυρί στο φαγητό μου αλλά το λατρεύω στις σειρές μου XD

Spoiler:

Το anohana ήταν μια σειρά γεμάτη cheesy, υπερβολικές σκηνές με overeacting characters αλλά τελικά μου άρεσε. Γλυκό και όμορφο σχέδιο, συγκινητικό τραγουδάκι στο τέλος κάθε επεισοδίου και μια αίσθηση αθωότητας που σε έκανε να θες να ξαναγίνεις παιδάκι. Δεν θα το βάλω στο top 10 μου αλλά χάρηκα που το είδα...

xbJ3b2w.jpeg

#127 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 29 June 2011 - 18:46

Την τέλιωσα κι εγώ.

Spoiler:

Όπως και να έχει ήταν μια σειρά με κάποιες καλές στιγμές, κάποιες συγκινητικές στιγμές δεν λέω. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακό σίγουρα. Απλά προσωπικά δεν ήταν αυτό που θα μου άρεζε. Από την αρχή άλλωστε το περίμενα, απλά ήθελα να την δω γιατί είμουν περίεργος λόγο hype. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει πάρει τέτοια ratings στα γνωστά anime site, μιας και είχε αρκετά προβλήματα νομίζω.

Spoiler:

phmava.php

#128 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 29 June 2011 - 18:51

Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει πάρει τέτοια ratings στα γνωστά anime site, μιας και είχε αρκετά προβλήματα νομίζω.

Χεχ.. νά'ταν η πρώτη :P

Πάντως συμφωνώ, δεν ήταν ικανοποιητική σε coming of age όρους.

#129 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 June 2011 - 18:53

Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει πάρει τέτοια ratings στα γνωστά anime site, μιας και είχε αρκετά προβλήματα νομίζω.

Εντάξει αφού τα ξέρεις αυτά, σε 3 χρόνια τα ratings θα έχουν πέσει. Ήταν κ το καλύτερο της σεζόν, επόμενο είναι.

Posted Image

#130 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2011 - 18:58

Καλά και εγώ ένα σοκ για τα ratings το έπαθα...Ο μόνος λόγος που μπορώ να το δικαιολογήσω είναι ότι πλέον κανείς δεν βλέπει πιο παλιά anime και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης...Καλά όταν λέω παλιά εννοώ δεκαετίας μην φανταστείτε...

Στον coming of age τομέα θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερη δουλειά αν δεν ήταν τα πάντα γύρω από τη Menma ή αν η σειρά ήταν μεγαλύτερη και έδιναν χρόνο στους χαρακτήρες...

xbJ3b2w.jpeg

#131 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 June 2011 - 20:07

Ήταν κ το καλύτερο της σεζόν, επόμενο είναι.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#132 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 June 2011 - 20:12

Χαχαχαχαχα!
Εντάξει μωρέ, δεν έχει τελειώσει ακόμα γι αυτό δεν είναι best. :hihi2:
(κρύβω ότι στην πραγματικότητα το ξεχνάω γιατί είναι comedy xD )

Posted Image

#133 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 June 2011 - 20:19

το ξεχνάω γιατί είναι comedy

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#134 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 June 2011 - 22:18

Τς τς τς κ εσύ! Είπαμε, το κρύβω! :P

Posted Image

#135 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 29 June 2011 - 22:45

Απ'όσα έχω δει αυτή τη σεζόν πάντως (c/deadman wonderland/steins gate-που-θα-δείξει) το καλύτερο είναι!
Nichijou/Hanasaku είναι καλύτερα?
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away