Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anohana (Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai)

• Please log in to reply
177 replies to this topic

#136 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 29 June 2011 - 22:49

Iroha όχι, αλλά παραμένει ευχάριστο. Ή προσπαθεί.

Το Nichijou για 'μένα είναι εύκολα το καλύτερο της σαιζόν, και της χρονιάς μη σου πω. Δεν είναι όλα τα επεισόδια βέβαια εξίσου γαμάτα, αλλά λογικό όταν έχεις να κάνεις με 24άρα κωμωδία που αποτελείται από μικρά σκέτσιζ. Παρόλα αυτά κρατάει πάντα επίπεδο.
Ψιλοκαρβουνάκι ahead πάντως, για να ξέρεις τι να περιμένεις.

HnH5aB0.jpg

#137 sicada

sicada

Organized Chaos

• Members
  • 121 posts
  • LocationBeyond the Wall

Posted 29 June 2011 - 22:55

Ευχαριστώ πολύ, θα το τσεκάρω!!
Και ontopic , ποιο ήταν το λουλούδι τελοσπάντων ? :P
Sleep with the devil and then you must pay
Sleep with the devil, the devil will take you away

#138 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2011 - 23:03

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#139 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 30 June 2011 - 08:11

Εγώ κατάλαβα ότι κάτι έπρεπε να βάλουν στο τέλος για να δικαιολογήσουν τον τίτλο. :P

15fkk04.jpg

#140 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 30 June 2011 - 11:30

^That!
Και για να έχει και καλά νοσταλγική διάθεση.
Καλύτερα να το ονόμαζαν Menma 2: The resurrection πάντως.

Posted Image

#141 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 June 2011 - 11:32

Αμαν μωρέ...Ίχνος ρομαντισμού δεν έχετε πάνω σας :P

xbJ3b2w.jpeg

#142 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 30 June 2011 - 17:10

6czp.jpg

#143 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 30 June 2011 - 20:56

Μόλις τέλειωσα άλλον ένα μονοήμερο anime marathon με main character/anime το AnoHana...

Μου πήρε λίγη ώρα να συνέλθω για να γράψω το post (ναι, είμαι αρκετά ευσυγκίνητη οπότε στο τελευταίο επεισόδιο πλάνταξα στο κλάμα) :zetsubou: και ουσιαστικά δεν έχω και τίποτα ιδιαίτερο να πω, πέρα απ'ό,τι βρήκα την ιστορία υπέροχη αλλά δεν μ' αρέσει όταν με κάνουν να κλαίω!!! Όποιος δεν έχει πρόβλημα με αυτό το σημείο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ (και να 'χει εύκαιρη τη Softex :hihi2:). Το μελό είναι μελό, αλλά η εξέλιξη της ιστορίας και της παρέας και των υπόλοιπων χαρακτήρων μέσα σ'αυτά τα 11 επεισόδια πιστεύω ότι αξίζουν έστω μια ευκαιρία και από τους πιο δύσπιστους.

Αλλά φυσικά αυτή είναι η δική μου άποψη! Better see for yourselves!!

#144 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 posts
  • LocationSuncity

Posted 01 July 2011 - 19:02

Εκπληκτικά μαγευτικό. Το συνιστώ σε όλους, διότι σπάνια βρίσκεις anime με 11 επεισόδια τέτοιας ποιότητας. Don't miss it!

#145 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 July 2011 - 05:33

Για να πω και εγώ την γνώμη μου, η σειρά ήταν πάρα πολύ καλή και ευχάριστη. Πέρασα πανέμορφα μαζί της και ήταν συγκινητική. Αριστούργημα δεν την λες με την καμία αλλά σίγουρα είναι από τα anime εκείνα τα οποία δεν μετανιώνεις που τα βλέπεις , ενώ ενδεχομένως δεν θα έλεγα όχι στο να το ξαναδώ κάποια στιγμή στο μέλλον.

Spoiler:

In any case ενδιαφέρουσα ιδέα ήταν (και δεν έχω ξαναδεί και κατι παρόμοιο), ωραία οπτικοακουστικά ήταν, και σαν σύνολο πολύ ευχάριστη. 7,5 στα 10 αν έπρεπε να την βαθμολογήσω.

#146 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 09 July 2011 - 17:57

Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα (αν όχι όλα) καλά και κακά που ειπώθηκαν παραπάνω.
Spoiler:

#147 konata.otaku

konata.otaku

Show me your brave heart .

• Members
  • 79 posts
  • LocationDigital Word

Posted 11 July 2011 - 00:06

To προτιμω ακρως περισσοτερο απο αλλα του ιδιου ειδους...Μεσα σε μολις 11 επεισοδεια μπορεσε και με γεμισε συναισθηματικα σε αντιθεση με αλλα που με ειχαν τρελανει στα fillers και στο αχρηστο μπλα μπλα:bahhh: ...Η ολη σειρα με εκανε να ξανασκεφτω το νοημα της φιλιας και το νοημα του πλεον ξεθοριασμενου απο τον χρονο ορου ''φιλος''.Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι οτι προς το τελος ολοι σιγα σιγα αρχισαν να εκφραζουν τα συναισθηματα τους χωρις αμφιβολιες.

Spoiler:

Posted Image

~Iie watashi wa sasori za no onna
Oki no sumu made warau ga ii wa~

#148 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 11 July 2011 - 10:49

Τι λες τώρα... Αν κάτσουμε και μετράμε τα σύνδρομα και τα συμπλέγματα που είχε ο καθένας ούτε αύριο δεν τελειώνουμε.

15fkk04.jpg

#149 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 11 July 2011 - 13:19

To προτιμω ακρως περισσοτερο απο αλλα του ιδιου ειδους...Μεσα σε μολις 11 επεισοδεια μπορεσε και με γεμισε συναισθηματικα σε αντιθεση με αλλα που με ειχαν τρελανει στα fillers και στο αχρηστο μπλα μπλα:bahhh: ...Η ολη σειρα με εκανε να ξανασκεφτω το νοημα της φιλιας και το νοημα του πλεον ξεθοριασμενου απο τον χρονο ορου ''φιλος''.Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο ειναι οτι προς το τελος ολοι σιγα σιγα αρχισαν να εκφραζουν τα συναισθηματα τους χωρις αμφιβολιες.

Eγω παλι δεν ενιωσα κατι τοσο βαθυ.Filler σκηνες ειχαμε και εδω και σε καποια σημεια ηταν plain μελοδραμα.Αλλα και μονο που ηταν τοσο απολαυστικη και για να λεμε την αληθεια ειχε ενα ωραιο μυνημα να περασει και ας το εχουμε ξαναδει,ενα 7,5 μαλλον το αξιζει.

sc5bab.jpg

#150 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 12 July 2011 - 11:17

Πραγματικά καταπληκτικό το συγκεκριμένο ανιμε αφού και εγώ έκλαψα σε κάποια επεισόδια.
Κρίμα όμως που ήταν μοναχά 11 επεισόδια θα ήθελα να είχε λίγα παραπάνω.