Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Η Ελλάδα και τα anime

• Please log in to reply
605 replies to this topic

#121 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 06 May 2007 - 20:44

Αν βάλουν μόνο την ταινία, μετά θα κλαίγονται ότι δεν είχε τηλεθέαση. Ε, πως να βγάλει ο κόσμος νόημα αν του δείξεις την ταινία που θεωρείται το τελευταίο επεισόδιο μιας σειράς 50 επεισοδίων ?:uhh:

51 για την ακρίβεια:hihi2:

Posted Image

#122 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 May 2007 - 11:59

Το FULL METAL ALCHEMIST θα παιχτεί απο την ΕΡΤ ψηφιακή και συγκεκριμένα απο το σινέ+!!!!!!!! ΔΕΥΤΕΡΑ 14/05/2007, 16:40 : http://tvradio.ert.gr/digital/digital.asp

Posted Image

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/05/2007

16:40
Posted Image FULL METAL ALCHEMIST

Επειδή δεν έχω αυτό το κανάλι όποιος έχει την καλοσύνη και μπορέσει ας το γράψει... και σε κασέτα να το αντιγράψει κάποιος και μου τη στείλει θα τη ριπάρω!! :wooi2:

(Το έχουν και στην κατηγορία: ΠΑΙΔΙΚΑ / Κινούμενα σχέδια, χιχι:hahaha:)

λοιπό μάλλον για την ταινία το κόβω.

#123 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 May 2007 - 12:24

Έριξα μια ματιά στο site. Την σειρά θα βάλουν τελικά. Κάθε μέρα στις 16:40 από τη Δευτέρα 14 του μήνα. Λέει καθαρά "επεισόδιο 1, επεισόδιο 2" κλπ

E5VV38U.jpg

#124 funny

funny

Είμαι θυληκού γένους!

• Members
  • 250 posts

Posted 07 May 2007 - 12:28

Akριβώς!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/05/2007

17:00
Posted Image ΛΩΞΑΝΤΡΑ

ΤΡΙΤΗ 15/05/2007

πρόκειται για 20λεπτα επεισόδια... Όποιος μπορεί ας τα γράφει... έστω και σε VHS θα τις ριπάρω εγώ μετά!!!!

#125 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 May 2007 - 12:48

Ποιος ο λόγος να τα γράψει κάποιος σε βιντεοκασέτες, με τους "πιθανόν άθλιους" υπότιτλους-φωνές που θα τους βάλουν ? :P

Μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ σε DVD Quality ή να τα πάρεις από καμιά αλυσίδα. Ποιος παιδεύεται τώρα με τις βιντεοκασέτες .....

E5VV38U.jpg

#126 funny

funny

Είμαι θυληκού γένους!

• Members
  • 250 posts

Posted 07 May 2007 - 13:01

καλά όποιος μπορεί να κάνει tv capture, έχει το μηχανάκι ακόμα καλύτερα... Επειδή όμως δεν έχουν όλοι γι' αυτό το πρότεινα...Οι υπότιτλοι φαντάζομαι θα είναι αξιοπρεπείς... το θέλω και με Ελλην υπότιτλους!!

#127 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 May 2007 - 13:07

παντως εστω κι ενα επισοδειο θελω να δω :P
εχουμε καμια ελπιδα να ανεβει στο blue-white gt?ή δεν κανουν capture απο την ψηφιακη?

#128 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 May 2007 - 13:29

καλά όποιος μπορεί να κάνει tv capture, έχει το μηχανάκι ακόμα καλύτερα... Επειδή όμως δεν έχουν όλοι γι' αυτό το πρότεινα...Οι υπότιτλοι φαντάζομαι θα είναι αξιοπρεπείς... το θέλω και με Ελλην υπότιτλους!!

λοιπόν βάλε το πρόγραμμα torrent αν δεν το έχεις ήδη.
και πάνε
www.animeclipse.com

γράψου εκεί.
και απο εκεί κατέβασε απο τα τράκερς:
http://www.animeclipse.com/index.php?ind=btitracker
με Ελληνικού υπότιτλους όποιο ανιμε θες.

και όποιος πει ότι δεν κάνουμε Proffesional δουλεία εκεί μέσα τον παίρνει. :erk:

#129 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 07 May 2007 - 13:33

Akριβώς!!

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/05/2007

17:00
Posted Image ΛΩΞΑΝΤΡΑ

ΤΡΙΤΗ 15/05/2007

πρόκειται για 20λεπτα επεισόδια... Όποιος μπορεί ας τα γράφει... έστω και σε VHS θα τις ριπάρω εγώ μετά!!!!

Συγγνώμη ρε παίδες, αλλά από πότε ήταν το Fullmetal Alchemist κατάλληλο για όλους; Ειδικά στα τελευταία επεισόδια πέφτει πολλή βία.
Spoiler:
Άσε, κατάλαβα... πάει το αγαπημένο μου άνιμε... το πετσόκοψαν... :nanana: (Βέβαια 6 το απόγευμα τα Σάββατα προβαλλόταν στην Ιαπώνια, αλλά τέλος πάντων...)

Έχω πάντως μια περιέργεια να δω πώς θα είναι. Αν είχε κάποιος την καλοσύνη, γιατί εμείς δεν έχουμε ΕΡΤ Ψηφιακή...

~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#130 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 07 May 2007 - 15:14

Ναι, ας το γράψει κανείς, παρακαλώ πολύ, θέλω κι εγώ πολύ να το δω (κυρίως για να ακούσω τις φωνές των χαρακτήρων :hehe: )...

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#131 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 May 2007 - 01:08

Συγγνώμη ρε παίδες, αλλά από πότε ήταν το Fullmetal Alchemist κατάλληλο για όλους; Ειδικά στα τελευταία επεισόδια πέφτει πολλή βία.

Spoiler:
Άσε, κατάλαβα... πάει το αγαπημένο μου άνιμε... το πετσόκοψαν... :nanana: (Βέβαια 6 το απόγευμα τα Σάββατα προβαλλόταν στην Ιαπώνια, αλλά τέλος πάντων...)

Έχω πάντως μια περιέργεια να δω πώς θα είναι. Αν είχε κάποιος την καλοσύνη, γιατί εμείς δεν έχουμε ΕΡΤ Ψηφιακή...

~ Storm ~

Ελπίζω μην κάνουν καμιά βλακεία και κόψουνε σκηνές.Πάντος δεν το βλέπω να πιάνει μεγάλα νούμερα.Πρώτον οι περισσότεροι animάδες(για εμάς μιλάω) το έχουμε δει οπότε(τουλάχιστον εγώ) δεν θα το ξαναδούμε ειδικά αν έχεις άθλιο dub,δεύτερον πιστεύω ότι λίγοι είναι αυτοί που έχουν ψηφιακή(εγώ έχω:hahaha: αλλά ποτέ δεν έχω δει:uhh:) και τρίτον εκείνη την ώρα τα παιδάκια διαβάζουν οπότε πως να το δουν;

Posted Image

#132 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 08 May 2007 - 01:26

Αν ήταν subbed εγώ προσωπικά θα το έβλεπα! Κι αν έκαναν κίνηση να έχουν anime πρόγραμμα τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα (subbed) θα έμπαινα και στον κόπο να πάρω αποκωδικοποιητή! Dub ούτε να με πλήρωναν δεν το έβλεπα...

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#133 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 08 May 2007 - 22:52

Posted Image
εγω παντως, καθαρα απο θεμα περιεργειας θα το γραψω... απευθειας σε dvd... μιας και εχω επιτραπεζιο recorder...
Spoiler:

Posted Image

#134 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 08 May 2007 - 23:44

Πολύ καλή επιλογή πιστεύω. Άντε θα γουστάρουμε. Ευτυχώς έχουμε δορυφορική και πιάνω και cine+ ^____^

#135 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 08 May 2007 - 23:58

Posted Image
εγω παντως, καθαρα απο θεμα περιεργειας θα το γραψω... απευθειας σε dvd... μιας και εχω επιτραπεζιο recorder...

Spoiler:

αν ημουν γονιος κ εβλεπα αυτο το preview για πεθαμενες μητερες κ απαγορευμενη αλχημεια δν θα αφηνα το παιδι μ να το δει με τιποτα...
αυτο το καταλληλο για ολους ειναι λαθος...
ελπιζω να μην βγουν τα anime σατανικα ακομα δν ηρθαν στην ελλαδα :OMG3:
ομως ψηνομαι ασχημα να το ξαναδω νομιζω πιανει cine+ η νεα μ tv :Blissfull: