Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 2 votes

Η Ελλάδα και τα anime

• Please log in to reply
605 replies to this topic

#136 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 09 May 2007 - 09:02

Συγγνώμη ρε παίδες, αλλά από πότε ήταν το Fullmetal Alchemist κατάλληλο για όλους; Ειδικά στα τελευταία επεισόδια πέφτει πολλή βία.
~ Storm ~

Αχ... Δυστυχώς είτε γιατί ακόμα υπάρχει η ξεροκεφαλιά που εξισώνει τα κινούμενα σχέδια με τα παιδικά, είτε γιατί ακόμα και να καταλάβανε περί τίνος πρόκειται, βάζοντας αυτό το rating δεν αποκλείουνε τα παιδιά. Σου λέει, μπορεί να μην πετύχει άμα το προωθήσεις για μεγαλύτερες ηλικίες βάλτο κατάλληλο για όλους για να είσαι μέσα.

αν ημουν γονιος κ εβλεπα αυτο το preview για πεθαμενες μητερες κ απαγορευμενη αλχημεια δν θα αφηνα το παιδι μ να το δει με τιποτα...
αυτο το καταλληλο για ολους ειναι λαθος...
ελπιζω να μην βγουν τα anime σατανικα ακομα δν ηρθαν στην ελλαδα :OMG3:

Έχεις δίκιο... φοβάμαι πως στο τέλος θα κάνουν παράπονα οι γονείς και μπορεί και να το κόψουνε κιόλας ένα πράγμα... Φαντάζεστε τώρα να γίνει θέμα, και να βγαίνει ο κάθε εξυπνάκιας σε ειδήσεις άλλων καναλιών, να κατηγορεί την ert ότι παρασέρνει τα παιδιά μας στο βούρκο κλπ;

#137 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 09 May 2007 - 15:29

Δηλαδή που να φέρουν Hellsing, Angel Sanctuary και πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με θρησκεία. Έκει θα πέσει πολύ γέλιο.

Αν και από τα πρώτα επισόδια είναι βίαιο το ανίμε αλλά προς το τέλος γίνεται περισσότερο.

Αλλά πολύ θα ήθελα να δω το τι κατακρήσεις θα έχει το ανίμε. Πάλι καλά που το σχέδιο για την αλχημεία που έχουν, έχει 6 - 7 άκρες και όχι 5. Γιατι τότε ....
Posted Image

#138 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 May 2007 - 15:51

αυτο το καταλληλο για ολους ειναι λαθος...
ελπιζω να μην βγουν τα anime σατανικα ακομα δν ηρθαν στην ελλαδα :OMG3:

Φαντάζεστε τώρα να γίνει θέμα, και να βγαίνει ο κάθε εξυπνάκιας σε ειδήσεις άλλων καναλιών, να κατηγορεί την ert ότι παρασέρνει τα παιδιά μας στο βούρκο κλπ;

Εδώ έχουν βγάλει σατανιστικά το Yu-Gi-Oh, Pokemon, διάφορα Trading Card Games, επιτραπέζια RPG, ακόμα και τα στρουμφάκια. Στο FMA που έχει σχέση και με απαγορευμένη αλχημεία θα κολλήσουν ?
Spoiler:

E5VV38U.jpg

#139 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 09 May 2007 - 19:04

Αχ... Δυστυχώς είτε γιατί ακόμα υπάρχει η ξεροκεφαλιά που εξισώνει τα κινούμενα σχέδια με τα παιδικά, είτε γιατί ακόμα και να καταλάβανε περί τίνος πρόκειται, βάζοντας αυτό το rating δεν αποκλείουνε τα παιδιά. Σου λέει, μπορεί να μην πετύχει άμα το προωθήσεις για μεγαλύτερες ηλικίες βάλτο κατάλληλο για όλους για να είσαι μέσα.

Έχεις δίκιο... φοβάμαι πως στο τέλος θα κάνουν παράπονα οι γονείς και μπορεί και να το κόψουνε κιόλας ένα πράγμα... Φαντάζεστε τώρα να γίνει θέμα, και να βγαίνει ο κάθε εξυπνάκιας σε ειδήσεις άλλων καναλιών, να κατηγορεί την ert ότι παρασέρνει τα παιδιά μας στο βούρκο κλπ;

οντως...
κ το μονο αποτελεσμα θα ειναι να μισησουν πιο πολλοι τα anime... :uhh:

Δηλαδή που να φέρουν Hellsing, Angel Sanctuary και πολλά άλλα που έχουν να κάνουν με θρησκεία. Έκει θα πέσει πολύ γέλιο.

οντως...
παιδες φανταστειτε αν αντι για το 1ο επεισοδιο του fma εβαζαν το 1ο του elfen lied..
φανταστειτε τι θα γινοταν...
οπο α0χ0α0χα0χ εχω λιωσει τωρα που το σκεφτομαι...
α0χα0χ0αχααχαχ :hahaha:

Εδώ έχουν βγάλει σατανιστικά το Yu-Gi-Oh, Pokemon, διάφορα Trading Card Games, επιτραπέζια RPG, ακόμα και τα στρουμφάκια. Στο FMA που έχει σχέση και με απαγορευμένη αλχημεία θα κολλήσουν ?

Spoiler:

ναι τα θυμαμαι...
καταλαβα μονο 1ο επεισοδιο θα δουμε..

#140 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 09 May 2007 - 19:15

Βλέπω το Χαρδαβέλλα να κάνει καμιά εκπομπή για τη βία στα κινούμενα σχέδια με αφορμή το FMA.Και εντάξει ας κάνει αλλά το πρόβλημα όταν κάνουν τέτοιες εκπομπές(βία στα videogames κτλ) είναι ότι όλοι οι καλεσμένοι είναι ανενημέρωτοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.Δεν υπάρχει κάποιος που να ασχολείται και να είναι ειδικός σε αυτά.Πάει ο κάθε τσαρλατάνος και καταδικάζει έχοντας ίσως δει μόνο κάποιες σκηνές ή παίξει μερικά λεπτά.:erk:Νομίζω είχε κάνει εκπομπή για το GTA και έλεγε ότι παροτρύνει τα παιδιά να κλέβουν αμάξια και τα σχετικά χωρίς όμως να σκεφτεί ότι είναι παιχνίδι για 18+ και υπεύθυνοι είναι οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να παίξουν και όχι οι εταιρίες.Ξέρω πεντάχρονα και εξάχρονα που παίζουν GTA.Οι εταιρίες φταίνε;

Posted Image

#141 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 May 2007 - 10:09

Full Metal Alchemist δεν περημενα να δω στην ελληνικη Τν. Αναρωτιεμαι αν θα ειναι μεταγλωτισμενο ή με υποτιτλους...Αν ειναι με υποτιτλους θα εχει σιγουρα την αγγλικη μεταγλωτιση πιστευω... Απο περιεργεια θα το εβλεπα για να δω τi δουλεια εχουν κανει. Ισως ειναι ενας λογος να ξαναδω τη σειρα! (Αν κ δεν εχω αποκωδικοποιητή)...

#142 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 10 May 2007 - 11:59

Full Metal Alchemist δεν περημενα να δω στην ελληνικη Τν. Αναρωτιεμαι αν θα ειναι μεταγλωτισμενο ή με υποτιτλους...Αν ειναι με υποτιτλους θα εχει σιγουρα την αγγλικη μεταγλωτιση πιστευω... Απο περιεργεια θα το εβλεπα για να δω τi δουλεια εχουν κανει. Ισως ειναι ενας λογος να ξαναδω τη σειρα! (Αν κ δεν εχω αποκωδικοποιητή)...

πιστευω πως θα ειναι στα ελληνικα οπως αλλωστε τοσες σειρες-one piece/κτλ..

#143 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 10 May 2007 - 13:01

Κατάλληλο για όλους; Δεν θα μάθουμε ποτέ με τα μίκυ μάους...

Είναι πάντως ένα καλό βήμα, κρίμα που δεν μπορώ να το δω απο το σπίτι μου. :(
Posted Image

#144 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 May 2007 - 13:08

τελικά το έγραψε κανένας; θα το σηκώσει κανένας στο νετ να το clopiaroume με την άνεσή μας.

#145 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 10 May 2007 - 13:14

Την δευτέρα προβάλεται το πρώτο επεισόδιο αν δεν απατώμαι.
Posted Image

#146 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 May 2007 - 16:33

Ελπίζω να είναι Greek Dub :P :wis:

Ρε παίδες, όποιος έχει τα μέσα ας το γράφει και για εμάς που δεν έχουμε cine+... :nanana:

oR4yYRl.gif

#147 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 10 May 2007 - 16:34

Την δευτέρα προβάλεται το πρώτο επεισόδιο αν δεν απατώμαι.

Διευκρινίζω: Την επόμενη Δευτέρα. :lovulovu:

Πάντως σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις αναρωτιέμαι... Κάθονται να δουν πρώτα τι έργο πάνε να βάλουνε πριν το βάλουνε εδώ στο Ελλαδιστάν; Γενικότερα το λέω... Γιατί πραγματικά... αν σου ανοίξει η μύτη στην τηλεόραση, είναι δυνατό να σε πιάσει το ΕΣΡ και να σου βάλει πρόστιμο 13 χιλιάδων (ίσως και βάλε) ευρώ. Όσο για τη βία σε παιχνίδια και έργα... Υπερβολές πάντα. Νομίζω το έχω ξαναπεί: όταν μπορεί το κάθε παιδάκι κάτω των δεκαοκτώ να πηγαίνει στα βίντεο-κλαμπ και να δανείζεται... ξέρετε τώρα... η παρουσία του ΕΣΡ είναι απλά για να είναι. Δηλαδή χωρίς πραγματική ουσία, μόνο και μόνο για να κάνει τους γονείς να νιώθουν ήρεμοι. Μπαρούφες~

~ Storm ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#148 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 10 May 2007 - 19:35

Έλα ντε! Όπως με την Videosonic που έφερε την ταινία Cowboy Βebop με την ένδειξη "Βασισμένο στην πιο δημοφιλές anime σειρά" χωρίς να 'χει φέρει την σειρά. Μετά γιατί να νοιαστεί ένας άσχετος να δει την ταινία; (άσχετα που εγώ την είδα χωρίς να 'χω δει την σειρά :P )

#149 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 posts
  • LocationΜπραχάμες

Posted 10 May 2007 - 20:00

Έλα ντε! Όπως με την Videosonic που έφερε την ταινία Cowboy Βebop με την ένδειξη "Βασισμένο στην πιο δημοφιλές anime σειρά" χωρίς να 'χει φέρει την σειρά. Μετά γιατί να νοιαστεί ένας άσχετος να δει την ταινία; (άσχετα που εγώ την είδα χωρίς να 'χω δει την σειρά :P )

Αποτελείς λοιπόν την εξαίρεση που όμως επιβεβαιώνει τον κανόνα...

(Πλάκα πλάκα, για όλα λένε ότι είναι τα πιο δημοφιλή. :wis: Πώς γίνεται αυτό ρε παιδί μου; XD Να έλεγαν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές, εντάξει. Αλλά η πιο δημοφιλής; Εγώ πάντα είχα την εντύπωση ότι αυτός ο τίτλος ανήκει δικαιωματικά σε Neon Genesis Evangelion βασικά. ^^; )

~ Στορμ ~

Posted Image

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#150 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 10 May 2007 - 21:35

Επειδή είμαι λίγο πίσω που θα παίζει FMA??

Θυμάμαι μια χρυσή εποχή που είχε CCS και One-pice... Τώρα μόνο το Yu-Gi-Oh! πετυχαίνω αλλά δεν το βλέπω γιατι βάζουν 50 επαναλήψεις, πανε μπροστά-πίσω...