Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 20:27
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 09:56

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 18:17
Από το πρώτο λεπτό του πρώτου επεισοδείου, με κυρίευσε. Από την πρώτη νότα, το opening με στοίχιωσε. Από το πρώτο επισόδειο, είμαι απόλυτα κατεκτημένη. Από τώρα καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με ένα anime-φαινόμενο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 23 Ιούνιος 2008 - 18:32
Ορθογραφίιιια...
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 18:51
Εγώ βλέπω Kamichu και μου άρεσει.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:34

Recently watched:
Kamen No Maid Guy. Είδα και τα 8 eps μονορούφι (δεν περίμενα να κολλήσω τόσο). Τρομερό καφρο-ecchi anime. Τώρα περιμένω ανυπόμονα τα επόμενα (δυστυχώς μόνο άλλα 4

Kaiba. Επιτέλους έφτασα στο 8. Το ήξερα από την αρχή ότι αυτή η σειρά θα ήταν φοβερή, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ. I'm in awe. Ζω στιγμές Mononoke/Ghost Hound, αυτό θα πω μόνο.

To watch: Real Drive eps, Toshokan Sensou eps, Nijuu Mensou No Musume eps, Allison To Lillia eps. Έχω μείνει πίσω σε τόσα πολλά...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 22:27
δεν το ειχα δει τοσο καιρο και βρηκα την καταλληλη στιγμη μεσα στην εξεταστικη να καλυψω τα κενα μου -σε γνωσεις ανιμε-

να ναι καλα η amphilyki που μου ανοιξε τα ματια -και το anime.gr βεβαια-
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 22:59
loke , νομίζω είναι 8 όχι 12 .....
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 23:19

Edit: Τα έσπασε και το λάτρεψα.
Must watch
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SirJim: 28 Ιούνιος 2008 - 18:09
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 23:55
Ομολογώ πως είχε αρκετά καλοδουλεμένο σενάριο και χαρακτήρες, αν και η Abelia ήταν ότι νάναι και θα προτιμούσα να είναι πιο "ανθρώπινη" στον χαρακτήρα και να είχε έστω και λίγη ανάπτυξη χαρακτήρα. Κατά τα άλλα αρκετά δραματικό,σκληρό σε κάποιες καταστάσεις, καλούτσικο αν και λίγο βαρετό και αργό σε λίγα απ'τα επεισόδια.
Σαν σύνολο αρκετά above average πάντως αλλά όχι και αριστούργημα.
Currently watching:
black lagoon 2nd barrage 9/12 =
Παρόμοιο με το πρώτο season, fun to watch,άπειρος κυνισμός και βρισίδια, αρκετό action και πολλές υπερβολές σε βαθμό που καταντάνε αηδία μερικές φορές βέβαια - υπερβολικά immortal humans.
Spice and Wolf 13/13 =
Αρκετά πρωτότυπο με έμφαση στο εμπόριο και στην οικονομία, πολύ καλό σχέδιο-animation και λίγο fantasy setting με μια kawaii foxgirl. Κατά τα άλλα ευχάριστη περιπέτεια, διασκεδαστικό, ενδιαφέρον σενάριο χωρίς ιδιαίτερα βαρετές στιγμές, προσωπικά μου αρέσει όταν πέφτω σε τέτοια πρωτότυπα shows και μου δείχνουν και κάτι διαφορετικό και έχουν και αρκετούς διαλόγους (μερικοί μάλιστα είναι και αρκετά έξυπνοι). Βέβαια δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά επειδή έχει την πρωτοτυπία του σεναρίου και το concept του εμπορίου αλλά και αρκετά καλό char. development, εμένα δε με χάλασε και το είδα αρκετά ευχάριστα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 24 Ιούνιος 2008 - 03:46
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 03:40
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 04:21
Kaiba - Best anime of the season
Himitsu - Κακή μουσική, μέτριο animation, μέτρια αισθητική, αλλά κάποια από τα stories του κάτι κάνουν.
Real Drive - είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί περιμένα κάτι σε ghost in the shell ενώ το Real Drive ακόμα να αναπτύξει κάποιο κεντρικό πλοτ... Και η μουσική μου σπάει λίγο τα νεύρα. Από την άλλη το βλέπω με αρκετό ενδιαφέρον.
Toshokan Sensou - Ωραίοι χαρακτήρες, ευχάριστη σειρά, αλλα δυστυχώς δεν απέκτησε ποτέ συγκεκριμένο πλοτ.
Kurenai - Καλό, αλλά τώρα που τελείωσε, έχω ένα συναίσθημα απογοήτευσης. Ίσως ήθελε παραπάνω επεισόδια ίσως κάτι, δε ξέρω.
Nijuu Mensou - it has its moments και το βλέπω ευχάριστα, αλλά δύσκολα το βλέπω να με ενθουσιάζει.
Aria - είδα όλο το 'the animation' και ξεκίνησα το natural... Πολύυυυυ χαλάρωση. Μαρέσει so far.
Code Geass R2 - Big meh... η πρώτη season δε μάρεσε και η δεύτερη είναι μάλλον χειρότερη.
Soul Eater - it's fun
Chi's Sweet Home - απίστευτο!

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 15:35
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 16:25
Αργότερα μάλλον θα δω τίποτα από τα ongoing που έχω μείνει πίσω.
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 17:55
Τελος το True Tears. Επιτελους να δω και ενα ανιμε, και δε romance, με καθαρο φιναλε! Βεβαια τα ειχε τα ελαττωματα του (ειδικα στα τεσσερα πρωτα επεισοδια) και δε θα το ελεγα ιδιαιτερα καλη σειρα, αλλα τελικα μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα και αυτο ειναι που μετραει.
και εγω το τελειωσα μολις τωρα ας πουμε καλο ηταν αλλα ρε τρελενομουν στην ιδεα οτι
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 00:00
Καλα, κι εγω την ιδια επιλογη με αυτον και εσενα θα εκανα, και μαλλον θα μου την εδινε αυτο που λες, αλλα αυτο επειδηκαι εγω το τελειωσα μολις τωρα ας πουμε καλο ηταν αλλα ρε τρελενομουν στην ιδεα οτι
Spoiler:εσενα δεν θα σου την εδινε???