Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1441 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2008 - 20:27

Σπιντ Γκράφερ. 5 πρώτα .Καλά πάει

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1442 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 09:56

Άρχισα το monsters , πάρα πολύ καλό το 1ο επεισόδιο , από ήχο και animation δεν ξέρω να σας πω μιας και είναι το πρώτο μου αλλά απο σενάριο σκίζει !:bike:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#1443 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 18:17

Χάρη στο ανέβασμα του anime//gr κατεβάζω και βλέπω τώρα το Monster.

Από το πρώτο λεπτό του πρώτου επεισοδείου, με κυρίευσε. Από την πρώτη νότα, το opening με στοίχιωσε. Από το πρώτο επισόδειο, είμαι απόλυτα κατεκτημένη. Από τώρα καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω με ένα anime-φαινόμενο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Teachan: 23 Ιούνιος 2008 - 18:32
Ορθογραφίιιια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1444 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 18:51

Έτσι. Monster τα σπάει.

Εγώ βλέπω Kamichu και μου άρεσει.

#1445 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 19:34

Page 100 GET. :Blissfull:

Recently watched:

Kamen No Maid Guy. Είδα και τα 8 eps μονορούφι (δεν περίμενα να κολλήσω τόσο). Τρομερό καφρο-ecchi anime. Τώρα περιμένω ανυπόμονα τα επόμενα (δυστυχώς μόνο άλλα 4 :emptyonexg1:).

Kaiba. Επιτέλους έφτασα στο 8. Το ήξερα από την αρχή ότι αυτή η σειρά θα ήταν φοβερή, αλλά δεν ήξερα ότι θα ήταν ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ. I'm in awe. Ζω στιγμές Mononoke/Ghost Hound, αυτό θα πω μόνο. :nod:

To watch: Real Drive eps, Toshokan Sensou eps, Nijuu Mensou No Musume eps, Allison To Lillia eps. Έχω μείνει πίσω σε τόσα πολλά... :nanana:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1446 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 22:27

currently watching.. Monster.
δεν το ειχα δει τοσο καιρο και βρηκα την καταλληλη στιγμη μεσα στην εξεταστικη να καλυψω τα κενα μου -σε γνωσεις ανιμε- :ureshii:

να ναι καλα η amphilyki που μου ανοιξε τα ματια -και το anime.gr βεβαια-

#1447 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 22:59

Και γω σήμερα άρχισα monster και είμαι στο 4 , πολύ καλό.....
loke , νομίζω είναι 8 όχι 12 .....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#1448 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 23:19

Άρχισα να βλέπω ouran. Δεν είναι κακό, είναι καλό για το είδος του και έχει πολύ γέλιο...
Μόνο μου την σπάνε λίγο οι καρτούλες με τα λόγια και οι δίδυμοι....:stubborn:

Edit: Τα έσπασε και το λάτρεψα.
Must watch

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από SirJim: 28 Ιούνιος 2008 - 18:09

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1449 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 23:55

Πρόσφατα τέλειωσα το "Now and then here and there".(13επ)
Ομολογώ πως είχε αρκετά καλοδουλεμένο σενάριο και χαρακτήρες, αν και η Abelia ήταν ότι νάναι και θα προτιμούσα να είναι πιο "ανθρώπινη" στον χαρακτήρα και να είχε έστω και λίγη ανάπτυξη χαρακτήρα. Κατά τα άλλα αρκετά δραματικό,σκληρό σε κάποιες καταστάσεις, καλούτσικο αν και λίγο βαρετό και αργό σε λίγα απ'τα επεισόδια.
Σαν σύνολο αρκετά above average πάντως αλλά όχι και αριστούργημα.

Currently watching:

black lagoon 2nd barrage 9/12 =
Παρόμοιο με το πρώτο season, fun to watch,άπειρος κυνισμός και βρισίδια, αρκετό action και πολλές υπερβολές σε βαθμό που καταντάνε αηδία μερικές φορές βέβαια - υπερβολικά immortal humans.
Spoiler:

Spice and Wolf 13/13 =
Αρκετά πρωτότυπο με έμφαση στο εμπόριο και στην οικονομία, πολύ καλό σχέδιο-animation και λίγο fantasy setting με μια kawaii foxgirl. Κατά τα άλλα ευχάριστη περιπέτεια, διασκεδαστικό, ενδιαφέρον σενάριο χωρίς ιδιαίτερα βαρετές στιγμές, προσωπικά μου αρέσει όταν πέφτω σε τέτοια πρωτότυπα shows και μου δείχνουν και κάτι διαφορετικό και έχουν και αρκετούς διαλόγους (μερικοί μάλιστα είναι και αρκετά έξυπνοι). Βέβαια δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά επειδή έχει την πρωτοτυπία του σεναρίου και το concept του εμπορίου αλλά και αρκετά καλό char. development, εμένα δε με χάλασε και το είδα αρκετά ευχάριστα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 24 Ιούνιος 2008 - 03:46

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1450 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 03:40

τωρα βλεπω hayate no gotoku αρκετα καλο...

#1451 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 04:21

Εγώ βλέπω

Kaiba - Best anime of the season

Himitsu - Κακή μουσική, μέτριο animation, μέτρια αισθητική, αλλά κάποια από τα stories του κάτι κάνουν.

Real Drive - είμαι λίγο απογοητευμένος, γιατί περιμένα κάτι σε ghost in the shell ενώ το Real Drive ακόμα να αναπτύξει κάποιο κεντρικό πλοτ... Και η μουσική μου σπάει λίγο τα νεύρα. Από την άλλη το βλέπω με αρκετό ενδιαφέρον.

Toshokan Sensou - Ωραίοι χαρακτήρες, ευχάριστη σειρά, αλλα δυστυχώς δεν απέκτησε ποτέ συγκεκριμένο πλοτ.

Kurenai - Καλό, αλλά τώρα που τελείωσε, έχω ένα συναίσθημα απογοήτευσης. Ίσως ήθελε παραπάνω επεισόδια ίσως κάτι, δε ξέρω.

Nijuu Mensou - it has its moments και το βλέπω ευχάριστα, αλλά δύσκολα το βλέπω να με ενθουσιάζει.

Aria - είδα όλο το 'the animation' και ξεκίνησα το natural... Πολύυυυυ χαλάρωση. Μαρέσει so far.

Code Geass R2 - Big meh... η πρώτη season δε μάρεσε και η δεύτερη είναι μάλλον χειρότερη.

Soul Eater - it's fun

Chi's Sweet Home - απίστευτο! :)

#1452 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 15:35

Golden Boy: δεν υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θεικό, φανταστικό, καταπληκτικό, απίστευτο, αδιανόητο!!!

#1453 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 16:25

Οne Piece: Αν και τα έχω δει τα επεισόδια αυτά όταν προβάλλονταν στην τηλεόραση (1-9) έχει άλλη χάρη με japanese audio.Τα ακουστικά εφέ είναι απίστευτα ειδικά όταν μασουλάνε (κυρίως ο monkey:fromabove:).Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να δω και τα 300+ επεισόδια αλλά πάντως η αρνητική προδιάθεση μου έχει φύγει,τουλάχιστον.
Αργότερα μάλλον θα δω τίποτα από τα ongoing που έχω μείνει πίσω.

#1454 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 17:55

Τελος το True Tears. Επιτελους να δω και ενα ανιμε, και δε romance, με καθαρο φιναλε! Βεβαια τα ειχε τα ελαττωματα του (ειδικα στα τεσσερα πρωτα επεισοδια) και δε θα το ελεγα ιδιαιτερα καλη σειρα, αλλα τελικα μου αφησε ευχαριστα συναισθηματα και αυτο ειναι που μετραει.

και εγω το τελειωσα μολις τωρα ας πουμε καλο ηταν αλλα ρε τρελενομουν στην ιδεα οτι
Spoiler:
εσενα δεν θα σου την εδινε???

#1455 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 00:00

και εγω το τελειωσα μολις τωρα ας πουμε καλο ηταν αλλα ρε τρελενομουν στην ιδεα οτι

Spoiler:
εσενα δεν θα σου την εδινε???

Καλα, κι εγω την ιδια επιλογη με αυτον και εσενα θα εκανα, και μαλλον θα μου την εδινε αυτο που λες, αλλα αυτο επειδη
Spoiler: MAJOR spoiler
κατα τη γνωμη μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα