Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1471 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 July 2008 - 00:03

Πήραμε πάλι μπροστά

Yami, the hat and the travellers of books: έφτασα στο επισόδειο 9 και είναι πραγματικά υπέροχο, τόσο σε σενάριο όσο και σε σκίτσο αλλά και σε μουσική (αυτό το εισαγωγικό κομμάτι, απλά μαγεία).

Monster: επιτέλους το αρχίζω:hahaha:για να δούμε

Samurai Champloo: όσο πάει γίνεται και καλύτερο σε θέμα σκίτσου και μουσικής, αλλά το σενάριο κάπως χωλαίνει. Έχει όμως στυλ και η αισθητική του μοναδική, πρέπει να το παραδεχτεί κανείς.
Posted Image

#1472 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 02 July 2008 - 00:48

Μολις τελειωσα το Amon Devilman Mokushiroku το εχει δει κανεις???

#1473 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 02 July 2008 - 19:01

άρχισα το kiba είμαι στο 27 ωραίο είναι

#1474 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 02 July 2008 - 23:24

Paranoia Agent: 3 πρώτα επισόδεια και ξεκινάει εκπληκτικά. Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη.

Claymore: έτυχε και είδα τα 2 πρώτα επισόδεια που είχα κάποτε κατεβάσει και αμέλησα να δώ. Βασικά, μου φάνηκε συμπαθητικό, αλλά σίγουρα δεν περιμένω να γουστάρω ιδιαίτερα στη συνέχεια.

Yami, the hat and the travellers of books: ξαναείδα τα 4 πρώτα επισόδεια. Λατρεία πραγματική η σειρά και λέει όσο λίγες.
Posted Image

#1475 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 July 2008 - 01:12

ξεκινησα shuffle! harem no powah!! φοβερο φευγει νερακι ( ep4 atm) !!! α ρε κωλοφαρδε rin ..

#1476 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 03 July 2008 - 01:26

ξεκινησα shuffle! harem no powah!! φοβερο φευγει νερακι ( ep4 atm) !!! α ρε κωλοφαρδε rin ..

πολυ καλο το shuffle...εγω τωρα τελειωσα το kekkaishi καλο ηταν αλλα ειξερες παντα τι θα γινει πολυ προβλεψιμο...αλλα βλεπεται ΑΝ δεν εχεις να δεις τπτ καλυτερο...επισης τωρα αρχιζω το loveless θα δειξει αν θα το αντεξω...

Edited by kagemaru igano, 03 July 2008 - 17:59.

#1477 Fullmetal Tsarlatanos

Fullmetal Tsarlatanos

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 03 July 2008 - 20:24

Αυτήν τον μήνα άρχισα το Neon Genesis Evangelion και έφτασα έως το 6,πολύ ωραίο:orly:δεν μπορώ να πω.Επίσης το Samurai Champloo, όπου είμαι στο 11 και ένα ακόμα που λέγετε Higurashi no Naku Koro ni που μόλις σήμερα είδα το πρώτο επεισόδιο.Άκουσα από γνωστούς ότι είναι thriller, εντάκσει κάτι έδειχνε στην αρχη αλλά δεν διέκρινα κάτι παραπάνω τρομακτικό μέσα.Ίσως επειδή είδα μόνο το πρώτο ep η ίσως μου δώσαν λάθος πληροφορία:hihi2:

#1478 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 July 2008 - 22:42

Bασικά δεν είναι ακριβώς θρίλερ . Είναι περισσότερο μυστηρίου .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1479 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 04 July 2008 - 03:12

Τέλειωσα το Terra e... (TV) και, παρά τα λίγα πράγματα που με ενόχλησαν στην αρχή, μου άρεσε πάρα πολύ. Μαζί με το Higurashi το καλύτερο που είδα τους τελευταίους μήνες.
Το τέλος ήταν θεϊκό.

17/20.

Επίσης βλέπω το κατεστραμένα θεϊκό Cromartie High School. Έχω δει 10 επς και (σχεδόν) σε όλα με πιάνει σπαστικό γέλιο.
I just love burned series.

Ongoing τα ίδια.

Μάλλον ξεκινάω και Blood+ και καμιά ακόμα σειρά αλλά δεν ξέρω ποια yet.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#1480 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 04 July 2008 - 09:49

Death note βλέπω αυτό τον καιρό, και θα πρέπει να συμφωνίσω με τη γενικότερη άποψη που υπάρχει για αυτό το άνιμε. Από ένα σημείο και μετά χαλάει πολύ.
Spoiler: ep 25 spoiler

Πάντως, αν εξαιρέσουμε το παραπάνω, αξίζει να το δεί κάποιος. Έχει έξυπνη υπόθεση και πολύ καλοσχεδιαμένους χαρακτήρες, τόσο από σκίτσο, όσο και από προσωπικότητα.
Επίσης πιστεύω ότι ενδείκνυται αν θέλετε να το δώσετε σε κάποιον που δεν έχει δει άνιμε. Θυμίζει αρκετά αστυνομικό θρίλερ, και για αυτό νομίζω ότι θα τον τραβήξει.

Edited by Kenny, 06 July 2008 - 07:32.

#1481 Crazy_Devil

Crazy_Devil

Akuma

• Members
  • 104 posts

Posted 05 July 2008 - 12:50

Άρχισα το Hayate the Combat Butler έχει πολύ πλάκα,γαμάτο σχέδιο όπως και plot και είναι με λίγα λόγια τέλειο!!!!

#1482 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 05 July 2008 - 13:03

Απο τότε που τελειωσα τους 2 κυκλους του Honey & Clover προσπαθουσα να βρω κατι παρομοιο:if:(που δεν υπαρχει κατι να το φτασει) και ετσι αυτες τις μερες βλεπω το Bokura Ga Ita και Kare Kano! Είναι τοσο γλυκουλικες σειρες και ρομαντικες.... γεματες :lovulovu: και :awww: και :blingeye2: και :kakaka:και:kawaii:και:hahaha:!!!!

#1483 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 05 July 2008 - 20:13

Απο τότε που τελειωσα τους 2 κυκλους του Honey & Clover προσπαθουσα να βρω κατι παρομοιο:if:(που δεν υπαρχει κατι να το φτασει) και ετσι αυτες τις μερες βλεπω το Bokura Ga Ita και Kare Kano! Είναι τοσο γλυκουλικες σειρες και ρομαντικες.... γεματες :lovulovu: και :awww: και :blingeye2: και :kakaka:και:kawaii:και:hahaha:!!!!

πολυ καλες επιλογες εκανες....

#1484 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 06 July 2008 - 02:09

Oyoyoi!!!! Πόσο καιρό έχω να ποστάρω τρομάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lol!!!!!!!
Τεσπα..... Αυτόν τον καιρό που λέτε βλέπω πολλά ongoing άλλα παλιά κι άλλα καινούρια, αλλά τέλειωσα και μια-δυο σειρές...

• Naruto Shipuuden ep.63 - και ναι! απορώ με τον εαυτό μου που συνεχίζω και το βλέπω... όλο και πιο βαρετό καταντάει, συν το ότι ενώ το manga είναι έτη φωτός πιο μπροστά σε πλοκή στο anime μας δείχνουν filler... Γιατί ε?? ε??
  • One Piece ep.360 - εδώ παράπονο δεν έχω... και ενώ είναι, πιθανά, ό,τι πιο εξοφρενικό έχω δει με κάνει να γελάω κι αυτό μόνο μου φτάνει!
  • Soul Eater ep.13 - φρέσκο, φρέσκο αυτό! Είναι σαν βλέπεις υπό μορφή animation funky jazz μουσική!!! Τουλάχιστον εμένα αυτο μου θυμίζει... Από την άλλη έχει αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον το σενάριο του, και οι χαρακτήρες ήδη δείχνουν σημάδια εξέλιξης! Το προτείνω το συγκεκριμένο, ειδικά σε όσους αρέσει η γρήγορη δράση, τα ωραία χρώματα, κι οι "τραβηγμένες απ' τα μαλλιά καταστάσεις" ;)
  • Itazura na Kiss ep.12 - ένα έχω να πω... lol!!! Το κακό είναι έχει αρχίσει να με ψιλοκουράζει αυτή η στασιμότητα των χαρακτήρων του...
  • Chi's sweet home ep.15 - το ευχάριστο ημερήσιο διάλειμμα μου!!! :)
  • Vampire Knight [completed] - ας αναφέρω απλά ότι θα δω σίγουρα και τη δεύτερη season... Όχι γιατί σαν σειρά είχε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά γιατί ήταν ότι πιο αξιοπρεπές έχω δει μέχρι στιγμής με θεματολογία vampires (κατά την γνώμη μου πάντα...) και επίσης, διαβάζοντας και το manga ανακάλυψα ότι η ιστορία παίρνει πολύ νδιαφέρουσα τροπή...
  • Tsubasa Reservoir Chronicle [1st, 2nd seasons, Tokyo revelations OVA & movie] - Σαν σύνολο μ'άρεσε πολύ κι ελπίζω να μας δείξουν και το υπόλοιπο κομμάτι της ιστορίας γιατί αυτό είναι που'χει κι όλη την ουσία... Μεμονομένα... Η πρώτη season ήταν αρκετά καλή με μπόλικη δράση και διατηρώντας πιστότητα προς το manga... Η δεύτερη season.... erm... μέχρι το rekord ark ήταν ok, αλλά μετά από'κει.... Η ταινία έιναι απλά ένα sidestory αρκετά όμορφα δοσμένο χωρίς όμοως να εξελίσσει την όλη πλοκή... Τέλος, τα OVA... Εδώ μάλλον πρέπει να υποκλιθώ... πάρα πολύ καλό animation και εξέλιξη της ιστορίας!!! Hooray!!!! Συμβουλή για όποιον ενδιαφέρεται να το δει... Δείτε την 1η season όλη και μετά την 2η μέχρι το επ. 42, μτά θα πρότεινα να συνεχίσετε με τα OVA ;)
  • xXxHolic ep.19 - Το manga το λατρεύω, το ίδιο πλέον και με την σειρά... Η Yuuko κι η (kuro) Mokona είναι απλά αποθεωτικές!! Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δεν διατήρησαν και στο anime τον δεσμό μεταξύ xxxholic και tsubasa... ήταν λιγουλάκι χαζό αυτό αφού είναι αλληλένδετες οι ιστορίες τους...
  • Sword of the Stranger - Δείτε το!!! Δεν λέω τίποτα άλλο!

Posted Image

#1485 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 06 July 2008 - 17:44

Μόλις τέλειωσα το Claymore.Η αρχή του ήταν πανέμορφη, η συνέχεια πολύ καλή, αλλά προς το τέλος μου τα χάλασε λίγο.... Πάντος ήταν πάρα πολύ καλό!!:riiight:

Μάλλον πάω για Higurashi τώρα.Θα δούμε....

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.