Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1366 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 June 2008 - 19:19

Twelve kingdoms completed ανετα απο τα καλυτερα που εχω δει!! θεικο απο καθε αποψη.
Φτου με τις δεισδαιμονιες των γιαπωνεζων, τοσος καιρος παει ....

και να μη εχουν μεταφραστει τα novels?? shine λεω ρε shine !!!

#1367 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 June 2008 - 21:46

άρχησα το vampire knight κ γουστάρισα πολύ!!!:wooi2: τι γλυκούλι ανιμέεεε :kawaii:

@ Loke Η μετάφραση έχει ξεκινίσει, η tokyopop έβγαλε πριν από περίπου ένα 2μηνο τον 1ο τόμο (είναι τεράααστια παχύς, σα 2 μανγκα) κ συνολικά θα βγάλει 7 τόμους

Posted Image

#1368 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 05 June 2008 - 09:57

Tελείωσα και τους Πλανήτες.Απίστευτοι χαρακτήρες,απίστευτη ανάπτυξή τους,φοβερός ρεαλισμός,φοβερός κόσμος.Γενικά ένα anime που σε ρουφάει κυριολεκτικά και σε κάνει να το 'ζεις'.Για το σενάριο δεν θα πω τίποτα παραπάνω για να μη spoilerιάσω.
Με πολλά κοινωνικά μηνύματα και που εμένα προσωπικα με συγκίνησε σε κάποιες φάσεις.
Αξίζει να το δείτε, από τα anime που πραγματικά έχουν κάτι να σου πουν για τη ζωή και να σου προσφέρουν πέρα από διασκέδαση.

#1369 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 June 2008 - 16:58

Μολις τελειωσα το code geass.Ανυπομονο να τελειωσει και η 2η σεζον να την δω:congrats:
Συνεχιζω με katekyo hitman reborn.Η διαφορα απο τα πρωτα 20 επεισοδια και τα υπολοιπα ειναι τεραστια.Ειναι τρομερο.Μονο που σκεφτομαι οτι γινεται ακομα καλυτερο:kawaii:

#1370 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 07 June 2008 - 01:23

Ξεκίνησα One Piece και X. To πρώτο μου αρέσει. Το δεύτερο, υπερβολικά πολύ δράμα και πονεμένοι μέχρι στιγμής.. Θα το συνεχίσω μήπως αξίζει λόγο συναισθηματικού βάθους.

Πω πω, έχω πολλά που πρέπει να δω...Αααα! Είδα Golden Boy!!! Όσοι δε το έχετε δεί, τρέξτε αμέσως!!! Μιλάμε απίστευτο γέλιο! Πρώτη φορά εδώ και καιρό με έπιασε νευρικό γέλιο!!! :hahaha:

#1371 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 07 June 2008 - 01:45

Είδα ένα επ potemayo!Τι καφρίλα θεέ μου,ότι να'ναι-ξεπερνάει (για πρώτο επ)το κάψιμο του lucky star!

Αααα! Είδα Golden Boy!!! Όσοι δε το έχετε δεί, τρέξτε αμέσως!!! Μιλάμε απίστευτο γέλιο! Πρώτη φορά εδώ και καιρό με έπιασε νευρικό γέλιο!!! :hahaha:

Σοβαρά σ'άρεσε αυτό??Συνήθως δεν αρέσει σε κορίτσια...:nosey:Εμένα μ'άρεσε πάντως :riiight:
Posted Image

#1372 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 07 June 2008 - 13:54

Μηπως βλεπει κανεις Darker Than Black ????:hmmm:

#1373 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 07 June 2008 - 14:25

Χθες ξεκίνησα Saiyuki Reload είδα τα πρώτα 8.
Αρκετά καλό μέχρι τώρα.έχει το γέλιο του, το ξύλο του και αρκετά καλό σενάριο αν και δεν πολυασχολειτε με αυτό μέχρι τώρα.
Ελπιζω να στρώσει μετά λίγο, να αρχίσει να απασχολείτε περισσότερο με το σεναριο παρα να εχει χυμα επισοδια,να σοβαρευτουνε λιγο και οι χαρακτήρες (αν και εχουν πολυ πλακα). Καλά δεν λεω για τα πίσω από την σκηνή που δείχνει στο τέλος,απλά θεϊκά.

#1374 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 June 2008 - 14:48

εγω βλεπω σιγα σιγα το gintama, κυριολεκτικα μετα το 33-34 επισοδειο, καθε φορα κανω κοιλιακους απο τα γελια. ειναι απιστευτο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1375 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 08 June 2008 - 02:34

Ορίστε και μια αστεία σκηνή απο Golden Boy...

Η τύπισσα "τη βρίσκει" με τη μηχανή της και λέει σε αυτόν το κακόμοιρο οτι αν κερδίσει σε αγώνα με το ποδήλατο θα του καθίσει. Αν θέλετε να δείτε τι έγινε τελικά, δείτε το anime. Τα σπάει! Είναι ελαφρώς on the perverted side, όπως είπα (τίποτα σοβαρό όμως), αλλά έχει φοβερό χιούμορ! Δε λέγεται το τι γέλιο έχει αυτό το άτομο!

Youtube Video

#1376 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 08 June 2008 - 19:58

Πρόσφατα είδα το κλασικό Aim for the top! Gunbuster.

Ομολογώ πως το πρώτο μισό (τα πρώτα 3επ) δε με ξετρέλανε, ήταν ψιλοκλασική mecha φάση αλλά με γυναίκες πρωταγωνιστές. Γενικά είχε μερικές κλισέ φάσεις, είχε γενικά αρκετές προβλέψιμες καταστάσεις αλλά ειχε και αρκετά φορτισμένες συναισθηματικά καταστάσεις.

Ευτυχώς το τέλος του (τα last 2 episodes) πιστεύω πως είναι όλη η αξία του anime, με στοιχεία κιόλας που προς έκπληξή μου, θυμίσαν και λίγο evangelion. Αν το είχα δει πρώτα αυτό και 2ο το evangelion, ίσως να είχα άλλη γνώμη για το evangelion. Αλλά και πάλι είναι ψιλοάκυρη η σύγκριση μεταξύ σειράς και μόλις 6ovas.

Πάντως ικανοποιητικό αλλά τίποτα το τρομερό σαν σύνολο. Ευτυχώς ήταν μόλις 3 ώρες σύνολο οπότε δεν κουράζει.
Σειρά έχει το Diebuster (Gunbuster2). Ελπίζω να είναι πιο περιεκτικό.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1377 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 08 June 2008 - 20:06

Ορίστε και μια αστεία σκηνή απο Golden Boy...

Η τύπισσα "τη βρίσκει" με τη μηχανή της και λέει σε αυτόν το κακόμοιρο οτι αν κερδίσει σε αγώνα με το ποδήλατο θα του καθίσει. Αν θέλετε να δείτε τι έγινε τελικά, δείτε το anime. Τα σπάει! Είναι ελαφρώς on the perverted side, όπως είπα (τίποτα σοβαρό όμως), αλλά έχει φοβερό χιούμορ! Δε λέγεται το τι γέλιο έχει αυτό το άτομο!

Youtube Video

Κι εγω το ειχα δει (δευτερο θηλυκο σημερα)...... Πραγματικα, εχει φοβερο γελιο. Ειναι ενα καλο ανιμε για να περασεις ηρεμα κι ευχαριστα τη μερα σου, αν εξαιρεσεις τους ανυποφερτους κοιλιακους..... οι σκηνες με τον καμπινε (και τι σκηνεεεες) ειχαν φαση!:hihi2:

Τωρα βλεπω ΝΑΝΑ προς το παρον και απλα.... ειναι φοβερο.
Επιτελους ενα καλο slice of life για να δω, ευχαριστα και χαλαρωτικα μαλιστα. Τα υπολοιπα 3 να δω ποτε θα τα δω:deadga6:

#1378 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 09 June 2008 - 12:05

Σειρά έχει το Diebuster (Gunbuster2). Ελπίζω να είναι πιο περιεκτικό.

Εκεί είναι που θα τα χάσεις πέρα για πέρα! That's GAINAX for you. :congrats:

Currently watching anime: ΤΙΠΟΤΑ! Εξεταστική dakara! :nanana:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1379 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 09 June 2008 - 16:29

Είδα χθες βράδυ το Paprika και σήμερα το μεσημεράκι το Perfect Blue(μαζί με τον αδερφό μου αυτό).
Τί να πω,ό,τι λένε και όλοι οι άλλοι ? Ότι ο Kon είναι εξαιρετικός ?
Ε είναι πως να το κάνουμε.

Τελείωσα και το Crest of the stars και συνέχισα με τα πρώτα επεισόδια του Banner of the stars.Τώρα αρχίζει το καλό που λένε.Διαμαντάκι.

#1380 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 09 June 2008 - 22:04

Μολις τελειωσα το Ouran High School Host Club. Κι εγω δεν ξερω πως καταφερε απο εκει που τη θεωρουσα αδιαφορη σειρα να με κανει να λυπηθω που τελειωσε. Τελικα χρειαζοταν τα πρωτα επεισοδια που δεν μου αρεσαν για να γνωρισω τους χαρακτηρες, αφου οταν μετα αρχισαν τα επεισοδια που εξηγουν τις προσωπικοτητες και το background του καθενος, τα εκτιμησα οπως επρεπε. Την προτεινω σιγουρα αυτη τη σειρα. Honey-senpai ftw!!!

Να δουμε αν θα συμβει το ιδιο και με το Code Geass που εξακολουθει να μη μου φαινεται κατι το ιδιαιτερο μετα το 11ο επεισοδιο. Εχω βαρεθει σε καθε επεισοδιο να εισαγονται εννοιες και χαρακτηρες που δεν ξαναβλεπουμε απο το επομενο και μετα.

Edited by Adventurer, 09 June 2008 - 22:41.

Posted Image