Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1336 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 May 2008 - 23:20

Gintama επ 14...
σιγαααα σιγαααααααα, ενα επισοδειο το πολυ 2 τη μερα.
η ροκια παντως στο opening ειναι ολα τα λεφτα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1337 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 25 May 2008 - 23:31

eyeshield 21,elfen lied και sailor moon!
Posted Image

#1338 Billykid

Billykid

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 26 May 2008 - 16:29

Elfen Lied και φαινεται καλο! τωρα θα δειξει! ^^

Ειναι οντως πολυ καλο!!!!Αλλα μικρο!Εχει ωραιο story και ειναι κριμα!!!!Απολαυσε το!!!!

Μολις ξεκινησα το Ergo Proxy.πολυ ωραιο σχεδιο, ενδιαφερουσα ιστορια(λιγο κλασσικη προς το παρον αλλα ok...)και ωραιοι χαρακτηρες!Για να δουμε την συνεχεια!

Edited by Kenny, 26 May 2008 - 18:52.

#1339 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 28 May 2008 - 11:47

Μολις ξεκινησα το Ergo Proxy.πολυ ωραιο σχεδιο, ενδιαφερουσα ιστορια(λιγο κλασσικη προς το παρον αλλα ok...)και ωραιοι χαρακτηρες!Για να δουμε την συνεχεια!

Κλασσικό το Ego Proxy??? No way!!
Ειδικά στο τέλος θα μείνεις λίγο wtf???

Εγώ πάλι μόλις τελείωσα με το Higurashi no Naku Koro ni το οποίο είναι απλά απίστευτο αν και ακόμα δεν έχω καταλάβει τι μισή ιστορία. Περιμένω τώρα να κατέβει το Higurashi no Naku Koro ni Kai να συνεχίσω μπας και καταλάβω τίποτα:emptyonexg1:

Posted Image

#1340 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 28 May 2008 - 13:01

Εγώ πρόσφατα ξεκίνισα το ΤΟΚΚΟ και συνεχίζω -επιτέλους- το Azumanga Daioh.Θρησκεία!! :kawaii:και παράλληλα βλέπω το Chiko heiress of the phantom thief.
Posted Image

#1341 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 28 May 2008 - 14:23

Είδα 8 επεισόδια μονοκοπανιά απο Claymore. Πάρα πολύ καλό, τα ευχαριστήθηκα για τα καλά.

#1342 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 28 May 2008 - 14:29

τωρα βλεπω Cowboy Bebop.
ρε παιδια εχει καμια κεντρικη ιστορια αυτο το ανιμε η εινια χιμα επισοδια;
εχω δει τα 16 και μονο 2-3 ειχαν ιστορια σχετικα με backround των χαρακτιρων.

Είδα 8 επεισόδια μονοκοπανιά απο Claymore. Πάρα πολύ καλό, τα ευχαριστήθηκα για τα καλά.

καλα τα πρωτα επισοδια ειναι απιστεφτα μεχρι που φεβγουν για τον βορα.
θα κσενερωσεις απιστεφτα ασε που το ανιμε το τελιωσαν οπωσ να ναι.

btw το μανγκα ταλιωνει κι αυτο ετσι? (αν υπαρχει μανγκα).

Edited by Kenny, 28 May 2008 - 16:39.
merged

#1343 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 May 2008 - 14:33

οχι δε τελειωνει προχωραει πολυ πιο μπροστα και αμα θες αλλες πληροφοριες ---> http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3156-claymore.html

#1344 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 28 May 2008 - 18:53

Συνέχισα με το Ouran χθες και σήμερα και αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί έχει τόσους fan.Ναι δεν ξεκαρδίζομαι και στα γέλια αλλά οι παραξενιές και οι κοτσάνες των χαρακτήρων μαζί με τις αναφορές σε κλισέ των Harem και shoujo anime πάντα με αφήνουν με ένα χαμόγελο. Και σιγά,σιγά αρχίζω να ''δένομαι'' με τους χαρακτήρες.Τίποτα καλύτερο για χαλάρωμα πριν τις εξετάσεις.

#1345 dennisuke

dennisuke

Fall nRoll & Scroll nCall

• Members
  • 55 posts

Posted 28 May 2008 - 20:23

Μόλις τελείωσα το Samurai 7. Έμεινα άναυδος από την πλοκή και την κοινωνική κατάσταση της μεσαιωνικής φουτουριστικής Ιαπωνίας που παρουσιάζεται. Τα συναισθήματα είναι έντονα και η μουσική που περιτυλίγει το anime ικανοποιητική. Πρωτοποριακό anime κατά τη γνώμη μου. Είναι κι ο Akira Kurosawa (δική του δημιουργία) καλός σκηνοθέτης όμως. Το προτείνω ανεπιφύλακτα:riiight:
Posted Image

#1346 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 28 May 2008 - 20:40

αχχχ ανιμε το χω καψει με τα ongoing :stubborn:

Currently watching:
Eγω Εσυ Ο Ραμπο και το λουτρινο αρκουδακι!(π
περα απο το χαβαλε βλεπω :P Eyeshield 21 ειναι τελειο σπορ style anime!!(παρα πολυ καλο σεναριο με πολλες ανατροπες και αξιζει να ναι στη λιστα που το χετε δει γιατι αμα εχετε καποια κακη εντυπωση για αυτου του ειδους τα ανιμε θα σας την αλλαξει τα συνδυάζει απλα ολα τα ειδη)
και τωρα θα ξαναδω slam dunk
μιας και το πιασαν το ανιμε οι Saizen-Fansubs οπου απλα τα σπανε και λεω να το δω
(αυτα τα DVD quality τους ειναι απλα θεϊκα)
I put up my headphones and listen to the deftones

#1347 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 29 May 2008 - 14:16

εγω ξεκινησα το fate/stay night και απο τα πρωτα επεισοδια που ειδα μπορω να πω οτι αρκετα καλο!

#1348 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 29 May 2008 - 15:37

Συνεχιζω να βλεπω Ouran Host και, αν και οπως ο aboumonkey καταλαβαινω γιατι εχει οπαδους, εντουτις εμενα δεν με αγγιξε. Απλα δε βρηκα κατι που να με τραβηξε στους χαρακτηρες, τους παραβρισκω βαρετους και η υπερβολικη bishounenια με ξαποστειλε. Μονο ο Honey και η "αλλη του ταυτοτητα" με εκανε να χαμογελασω. Κατα τ'αλλα εφτασα επιτελους στα συγχρονα επεισοδια Naruto Shippuuden, καλα αλλα και παλι εκνευριστικα αργα, και τωρα θα το αφησω στην ακρη για αρκετο καιρο μεχρι να τελειωσουν κανα-δυο arcs πριν το ξαναπιασω.

συνεχίζω -επιτέλους- το Azumanga Daioh.Θρησκεία!! :kawaii:

Ενα χειροκροτημα στο παιδι που ξερει να ξεχωριζει τις καλες σειρες :riiight:
Posted Image

#1349 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 30 May 2008 - 20:21

Εγώ έχω μπερδευτεί εντελώς με ένα καινούργιο που βρήκα...

Λέγεται Junjou Romantica και προφανώς...είναι yaoi:hahaha: Χα χα!

Είδα romantica και έπεσα με τα μούτρα ο βλάκας:hahaha:

Βέβαια, καλώς τελικά, καθώς όντως είναι ρομαντικό και αρκετά γλυκό. Αλλά, ρε παιδιά, γιατί το έχουνε ως yaoi; Είναι και τα απλώς ρομαντικά yaoi; Γιατί εγώ νόμιζα οτι τα yaoi, hentai και yuri ή yuuri ή πως το λένε είναι ουσιαστικά πορνό. Αυτό αν και έχει κάπως πιο "σοβαρό" περιεχόμενο, δεν είναι κάτι τέτοιο...

Υπάρχουν και βαθμίδες δηλαδή; Γιατί και το Loveless που είχα δεί, δεν είχε τίποτα extreme. Καλά, πως την είχα πάθει και με εκείνο... Όταν κατάλαβα τι έτρεχε έμεινα έτσι ---> :dazed: Πολύ συγκινητικό άνιμε τελικά, όμως...

Πάντως θα συνεχίσω να βλέπω. Τι σημασία έχει που είναι άντρες.. Αφού είναι ρομαντικό και βγάζει kyaa-ness :hahaha:

Πάω να βρω και το εισαγωγικό τραγουδάκι. Πολύ ωραίο!

pigstar Kimi=Hana - Song - MP3 Stream on IMEEM Music

Τι χαρούμενο τραγουδάκι! Με όμορφα ρομαντικότατα λόγια..Πωωωωω!!!!

Edited by Orion19, 30 May 2008 - 20:59.

#1350 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 31 May 2008 - 09:01

Γιατί εγώ νόμιζα οτι τα yaoi, hentai και yuri ή yuuri ή πως το λένε είναι ουσιαστικά πορνό. Αυτό αν και έχει κάπως πιο "σοβαρό" περιεχόμενο, δεν είναι κάτι τέτοιο...

Ότι μια σειρά έχει Yaoi ή Yuri στοιχεία δεν σημαίνει ότι είναι πορνό... Το Simoun πχ μέσα σε όλα θεωρείται και Yuri αλλά δεν έχει και τίποτα ιδιέταιρο.