Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1351 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 09:10

Ότι μια σειρά έχει Yaoi ή Yuri στοιχεία δεν σημαίνει ότι είναι πορνό... Το Simoun πχ μέσα σε όλα θεωρείται και Yuri αλλά δεν έχει και τίποτα ιδιέταιρο.

Εδω γινεται μπλεξιμο αναμεσα στα Yuri που ειναι Hardcore λεσβιακα anime
και στα shoujo-ai που ειναι πιο soft.
Το Simoun ειναι στην 2η κατηγορια.
Ριξε μια ματια στο Thread
http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2413-yuri-yaoi.html

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από retsudo: 31 Μάιος 2008 - 13:18

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1352 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 09:18

Το έχω δει το thread, αλλά επειδή το μπλέξιμο δεν περιορίζεται στο anime.gr το Simoun συγκεκριμένα το έχω δει σε λίστες από Yuri anime. Γενικότερα ο όρος Shoujo-ai δε βλέπω να χρησιμοποιείται και πολύ.

#1353 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 13:16

Μάλιστα. Ευχαριστώ που μου το ξεκαθαρίσατε. Καλό αυτό. Δίκαιο. Δηλαδή, να μην υπάρχουν μόνο τα πολύ "άτακτα" για σχέσεις ίδιου φύλου. Δε θα ήταν δίκαιο για τέτοια άτομα να επικεντρώνονται μόνο στο σωματικό μέρος.

shoujo-ai, λοιπόν. Προφανώς επειδή είναι πιο γενική η σημασία, να χρησιμοποιούν μαζί και τους άλλους δύο όρους για να ξεκαθαρίσουν για τι φύλο μιλάνε.

Πάντως ρίξτε μια ματιά στο Junjou Romantica. Έχει και αρκετό γέλιο σε μερικές φάσεις. Χαριτωμένο και ανάλαφρο σχετικά οπότε ότι πρέπει για το καλοκαιράκι. Βέβαια έχουνε ήδη βγεί 7 και δε πήγα να δω πόσα θα βγούν..Πάω να δώ. Αμα είναι, θα πέσει επανάληψη το καλοκαίρι.:ureshii:

Δυστυχώς ενοχλητικοί χαρακτήρες υπάρχουν και σε τέτοια! Χα χα!!! Ο ένας απο τους πρωταγωνιστές, ο Misaki, είναι εντελώς in denial. Μένει με έναν, κοιμούνται μαζί, τρώνε μαζί, αγαπιούνται και αυτός δε λέει να το πάρει χαμπάρι οτι είναι ζευγάρι :hahaha: Βέβαια είναι καλό παιδάκι οπότε δεν σε εκνευρίζει.

#1354 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 23:50

Ξεκίνησα το Seirei no Moribito. 3 επεισόδια. Χωρίς να θέλω να φανώ βιαστικός έχω την εντύπωση ότι βλέπω ένα διαμάντι και ότι άνετα θα μπει στα τοπ 5.

Αυτά, αναλυτικά μόλις τελειώσω τη σειρά. ^^

[FONT="][/FONT]

#1355 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 02:05

Higurashi no Naku Koro ni Kai finished!!!!
Απλά θεικό αν αντέχεις τον πονοκέφαλο να καταλάβεις τι συμβαίνει(3 άτομα ως τώρα που το έχουμε συζυτήσει εντελώς διαφορετική ερμηνεία ο καθένας)

Βλέπω ήδη Simoun και Gakuen Heaven τα οποία δείχνουν αρκετά καλά και αύριο ξεκινάω και gantz παρέα με Azumanga Daioh...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1356 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 18:53

Gankutsuou
καλα μιλαμε για απιστευτο σχεδιο.Φοβερη δουλια κανανε με τα χρωματα ιδικα πανω στα ρουχα.
εχω φτασει και στο 10ο επισοδειο και αρχιζει να εχει ενδιαφερον,μαλον απο δω και περα αρχιζει να ακολουθει την πλοκη της τενιας (ετσι υποψιαζομαι).
Θα γινει κολαση....

#1357 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 19:39

Αρχισα το πλανητες σημερα.Φαινεται πολυ power.Φυσικο ειναι αφου ειναι του ιδιου τυπα που κανει και το vinland saga.Slice of life στο διαστημα,αστροναυτες και τα ρεστα και science fiction που ειναι ''ρεαλιστικοτατο''.Και animation σε υψηλα επιπεδα με αρκετη λεπτομερεια στο σχεδιασμο χαρακτηρων και στο τεχνικο κομματι.Μοναδικο μειονεκτημα εως τωρα ειναι η εκτεταμενη χρηση τεχνικων ορων που δυσκολευομαι να καταλαβω και να παρακολουθησω λογω της ταχυτητας με την οποια εναλλασονται.Αλλα με pause και με το να ξαναδεις τη σκηνη κατι πιανεις...

#1358 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 19:52

τα κλασσικα ongoing οποιος θελει κλικαρει στη sig και βλεπει ^^.

Για αυτο που θα πω ειναι το twelve kingdoms (Juuni Kokuki) στο οποιο ειμαι στο ep 33. Καταπληκτικο anime, με πολυ καλοσχεδιασμο κοσμο, παρα πολυ καλους χαρακτηρες ( και απο τα λιγα ανιμε που πραγματικα θεωρεις ρεαλιστικες τις αλλαγες στους χαρακτηρες) και σε κραταει συνεχεια σε αγωνια να δεις τι εγινε πιο κατω.

Δειτε το οπωσδηποτε.

#1359 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 20:02

ρε loke βαλε 1 λινκ να το κατεβασω (το 12 kindoms)

#1360 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 20:09

harlock links αμα θες απο δω μερια : http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B.html

εγω τα κατεβαζω απο kaa μπορεις να δοκιμασεις torrent KickAssAnime | Bittorrent Download's Page

η να πας στο #kickassanime στον rizon στο mirc.

αμα εχεις αποριες για mirc --> http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1529-xdcc-guide-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-downloads-%E1%F0%EF-irc.html

η μου στελνεις pm.

#1361 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2008 - 21:52

Βλεπω το honey and clover τωρα.Φανταστικη slice of life σειρα!!Χαρακτηρες με πραγματικα συναισθηματα..
Intelligence is nothing without wisdom...

#1362 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 15:28

Higurashi no Naku Koro ni!!!!!!!!
Είναι απίστευτη, μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει so far :wooi2:
Λέω να την τελειώσω σήμερα και να αρχίσω και τη δεύτερη σεζόν :drink:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1363 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2008 - 18:58

Ξεκινησα Code Geass. Πολυ καλη ατμοσφαιρα και χαρακτηρες, αλλα η πλοκη δε μου αρεσει (ειδικα το πως πηγε η χαζη μαχη στο δευτερο επεισοδιο) και το σεναριο φαινεται αχρειαστα πολυπλοκο με ελαχιστες εξηγησεις (ως τωρα).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1364 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 14:28

Είπα να δω μια Tengen Toppa Gurren Lagann αλλα και μονο που ειδα το 1ο επισοδειο ξενερωσα.Προφανως μετα θα γινετε καλητερο αλλα δεν εχω τωρα την υπομονη να το δω ολο, ασε που προεχουν και αλλα mecha.Τωρα κατεβηκε voltes v και εχω και το gundam seed που ειδα μονο το 10 πρωτα.

#1365 AsTraPo

AsTraPo

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 16:44

Μόλις τελείωσα το Blood+ καταπληκτικό anime ειδικά στο τέλος συγκινήθηκα !! Τώρα βλέπω night wizard {epis 3} ,dbgt,bambbo blade{τωρά 8α το αρχίσω}bleach {epi 172} υπέρτατο naruto shippuuden{ epi 61] είναι όλα καταπληκτικά σας πρότεινω το blood + για όσους δεν το έχουν δεί!!
[SIGPIC]:uhh:[/SIGPIC]