Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 22 May 2008 - 11:58
στο 6 Soul Eater
και 6 Kamen no Maid Guy
Posted 22 May 2008 - 12:08
Rurouni Kenshin απλα πορωση...!
Darker than black: εχω μεινει αφωνη...

Hellsing Ultimate και περιμενω με ανυπομονησια το 4...!
Μετα ακολουθουν: Claymore, Card Captor Sakura, Vampire Princess Miyu και ο,τι αλλο παρει το ματι μου ... XD
Posted 22 May 2008 - 13:06

Posted 22 May 2008 - 13:48

Τώρα άρχισα να κατεβάζω Honey & Clover, αλλά θα το δω μετά τις εξετάσεις...
Posted 22 May 2008 - 16:24
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Posted 23 May 2008 - 12:25
Τι γλυκό!

Κατα τ'άλλα..βλέπω ότι έβλεπα και την τελευταία φορά που πόσταρα εδώ..
Cardcaptor Sakura,They are my noble masters..+Code Geass - Lelouch of the rebellion.
Posted 23 May 2008 - 12:41
Black Magic M-66 (για μένα κορυφαίο action-scifi για την εποχή του-άλλο ένα διαμαντάκι του Mashamune Shirow, μου θύμισε έντονα σκηνικά από Gits)
Piano no mori (Άριστες εντυπώσεις πολύ καλή slice of life ταινία μου θύμισε έντονα τα παιδικά μου χρόνια που πάλευα να μάθω πιάνο και ετοιμαζόμουν για να παίξω σε έναν διαγωνισμό. ^^)
Pom Poko - The Raccoon War (ghibli film) - Μετριότατες εντυπώσεις, καθώς έγινε κουραστικό ήταν πολύ μεγάλο σε διάρκεια για αυτό που ήθελε να πει οπότε μου φάνηκε έντονα επαναλαμβανόμενο αλλά και βαρετό αν και είχε κάποια καλά στοιχεία fantasy κλασικά όπως όλα τα ghibli films. Απλά κάπου έχασε την μπάλα.
ongoing : school rumble 6/26
Περίμενα να είναι καλύτερο με τόσα που είχα ακούσει οπότε μου φαίνεται μετριότατο και εκτός των άλλων πολύ παιδικό και χαρούμενο. Εκτός των άλλων ρεαλισμός 0. Τι βάζουν τόσο ψέματα και υπερφυσικό σε slice-of-life comedy δε θα καταλάβω ποτέ τεσπά... Overrated. Βέβαια αν είσαι πτώμα και δε θες να δεις κάτι βαρύ, υποθέτω πως είναι καλό.
Δυστηχώς περίμενα κάτι εξίσου καλό με GTO ή έστω να το πλησιάζει αλλά καμία επαφή :S
Παρόλα αυτά ίσως να τελειώσω το πρώτο season για το γμτ και μόνο.

Posted 23 May 2008 - 22:28
Itazura na Kiss
Special A
Vampire Knight
Soul Eater
Naruto Shippuuden
Bleach
και μου αρέσουνε όλα.
Προς το παρών έχουμε fillers σε Naruto and Bleach, αλλά φαίνονται οκ προς το παρών...
Itazura na Kiss - Ωραίο shoujo που αντιθέτως με τα τυπικά είμαστε-στο-λύκειο-και-λατρευόμαστε anime δείχνει τη σχέση δύο ατόμων σε περίοδο 10 ετών. Δυστυχώς η mangaka πέθανε σε ατύχημα (ο Θεός να της δώσει γαλήνη) και δε μπόρεσε να δώσει τέλος, αλλά έμαθα οτι στο manga μένει σε τέτοιο σημείο το όλο θέμα ώστε και που τέλος δεν έχει, δε θα πειράζει...
Special A - Ωραίο και αστείο shoujo. Θυμίζει ελαφρώς Ouran αν και δεν είναι τόσο μα τόσο καλό. Πέφτει πιο εμφανής ρομαντισμός βέβαια και η πρωταγωνίστρια είναι πολύ πιο "αργή" απο τη Haruhi. Και ο πρωταγωνιστής πιο ξύπνιος απο τον Tamaki:hahaha:
Vampire Knight - Ε, ωραίοι βρυκόλακες και βρυκολακίνες, δράμα, αγωνία (και λαχτάρα) και δράση. Έχει ένα μελαγχολικό και σκοτεινό τόνο μέχρι στιγμής..Ωραίιιιιο όμως...
Soul Eater - Έτσι για να γελάμε κιόλας. Καθαρά πορωτικό shounen με γέλιο, δράση, "αταξίες" οπτικά και μουσική που σου ρίχνουν το σαγόνι στο πάτωμα. ΠΟΛΥ καλή σειρά μέχρι στιγμής. Αν σας αρέσει ο Tim Burton επίσης, θα εκτιμήσετε το artwork.
Ε, τα άλλα δύο τα ξέρετε όλοι.
Posted 24 May 2008 - 15:06
Κατα τ'άλλα..βλέπω ότι έβλεπα και την τελευταία φορά που πόσταρα εδώ..
Cardcaptor Sakura,They are my noble masters..+Code Geass - Lelouch of the rebellion.
μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το στο στορυ του cardcaptor sakura???τι ειναι περιπου?????
Posted 24 May 2008 - 15:17

Posted 24 May 2008 - 19:39

Posted 24 May 2008 - 22:51

Posted 25 May 2008 - 00:26
Posted 25 May 2008 - 02:18
εγω μολις τελειωσα το green green και το 5 επισοδειο kamen no maid guy...