Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1321 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 22 May 2008 - 11:58

ειμαι στο 13 επισοδειο Azumanga Daioh
στο 6 Soul Eater
και 6 Kamen no Maid Guy

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1322 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 22 May 2008 - 12:08

Devil May Cry μεχρι στιγμης (επεισοδιο 4) φαινεται καλο...τωρα θα δειξει
Rurouni Kenshin απλα πορωση...!
Darker than black: εχω μεινει αφωνη... :o
Hellsing Ultimate και περιμενω με ανυπομονησια το 4...!

Μετα ακολουθουν: Claymore, Card Captor Sakura, Vampire Princess Miyu και ο,τι αλλο παρει το ματι μου ... XD
Posted Image

#1323 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 22 May 2008 - 13:06

Gankutsuou και πρέπει να πω πως μ'εντυπωσίασε πολύ το animation του. Δυστηχώς προβλέπω να το τελειώνω τέλη Ιουνίου μιας και σε λίγο αρχίζει η εξεταστική :emptyonexg1:

#1324 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 22 May 2008 - 13:48

FMA: Movie. Σήμερα την κατέβασα, σήμερα την είδα! Επίσης, μόλις τελείωσα Gankutsuou και Baccano! Απ'το δεύτερο έμεινα ευχαριστημένη, απ'το πρώτο όχι. Πάαααααααααλι τό'σφαξε το σενάριο η Gonzo!:stubborn:

Τώρα άρχισα να κατεβάζω Honey & Clover, αλλά θα το δω μετά τις εξετάσεις...

Posted Image

#1325 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 22 May 2008 - 16:24

Kakurenbo. Μιλάμε για ισχύ. Baccano 14+15. Graham sucks hard, ένας Αμερικανός gangster με νοοτροπία Ιάπωνα emo . Μα γιατί;...

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#1326 Tamaki

Tamaki

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 23 May 2008 - 12:25

Μόλις είδα Oh! My Goddess ep 1 - moonlight and cherry blossoms.
Τι γλυκό! :blingeye2:

Κατα τ'άλλα..βλέπω ότι έβλεπα και την τελευταία φορά που πόσταρα εδώ..
Cardcaptor Sakura,They are my noble masters..+Code Geass - Lelouch of the rebellion.

Spoiler:

#1327 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 23 May 2008 - 12:41

Λοιπόν τέλειωσα πρόσφατα από OVAs-Ταινίες :

Black Magic M-66 (για μένα κορυφαίο action-scifi για την εποχή του-άλλο ένα διαμαντάκι του Mashamune Shirow, μου θύμισε έντονα σκηνικά από Gits)

Piano no mori (Άριστες εντυπώσεις πολύ καλή slice of life ταινία μου θύμισε έντονα τα παιδικά μου χρόνια που πάλευα να μάθω πιάνο και ετοιμαζόμουν για να παίξω σε έναν διαγωνισμό. ^^)

Pom Poko - The Raccoon War (ghibli film) - Μετριότατες εντυπώσεις, καθώς έγινε κουραστικό ήταν πολύ μεγάλο σε διάρκεια για αυτό που ήθελε να πει οπότε μου φάνηκε έντονα επαναλαμβανόμενο αλλά και βαρετό αν και είχε κάποια καλά στοιχεία fantasy κλασικά όπως όλα τα ghibli films. Απλά κάπου έχασε την μπάλα.

ongoing : school rumble 6/26
Περίμενα να είναι καλύτερο με τόσα που είχα ακούσει οπότε μου φαίνεται μετριότατο και εκτός των άλλων πολύ παιδικό και χαρούμενο. Εκτός των άλλων ρεαλισμός 0. Τι βάζουν τόσο ψέματα και υπερφυσικό σε slice-of-life comedy δε θα καταλάβω ποτέ τεσπά... Overrated. Βέβαια αν είσαι πτώμα και δε θες να δεις κάτι βαρύ, υποθέτω πως είναι καλό.
Δυστηχώς περίμενα κάτι εξίσου καλό με GTO ή έστω να το πλησιάζει αλλά καμία επαφή :S
Παρόλα αυτά ίσως να τελειώσω το πρώτο season για το γμτ και μόνο.:stubborn:

#1328 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 May 2008 - 22:28

Εγώ αυτό το καιρό βλέπω

Itazura na Kiss
Special A
Vampire Knight
Soul Eater
Naruto Shippuuden
Bleach

και μου αρέσουνε όλα.

Προς το παρών έχουμε fillers σε Naruto and Bleach, αλλά φαίνονται οκ προς το παρών...

Itazura na Kiss - Ωραίο shoujo που αντιθέτως με τα τυπικά είμαστε-στο-λύκειο-και-λατρευόμαστε anime δείχνει τη σχέση δύο ατόμων σε περίοδο 10 ετών. Δυστυχώς η mangaka πέθανε σε ατύχημα (ο Θεός να της δώσει γαλήνη) και δε μπόρεσε να δώσει τέλος, αλλά έμαθα οτι στο manga μένει σε τέτοιο σημείο το όλο θέμα ώστε και που τέλος δεν έχει, δε θα πειράζει...

Special A - Ωραίο και αστείο shoujo. Θυμίζει ελαφρώς Ouran αν και δεν είναι τόσο μα τόσο καλό. Πέφτει πιο εμφανής ρομαντισμός βέβαια και η πρωταγωνίστρια είναι πολύ πιο "αργή" απο τη Haruhi. Και ο πρωταγωνιστής πιο ξύπνιος απο τον Tamaki:hahaha:

Vampire Knight - Ε, ωραίοι βρυκόλακες και βρυκολακίνες, δράμα, αγωνία (και λαχτάρα) και δράση. Έχει ένα μελαγχολικό και σκοτεινό τόνο μέχρι στιγμής..Ωραίιιιιο όμως...

Soul Eater
- Έτσι για να γελάμε κιόλας. Καθαρά πορωτικό shounen με γέλιο, δράση, "αταξίες" οπτικά και μουσική που σου ρίχνουν το σαγόνι στο πάτωμα. ΠΟΛΥ καλή σειρά μέχρι στιγμής. Αν σας αρέσει ο Tim Burton επίσης, θα εκτιμήσετε το artwork.

Ε, τα άλλα δύο τα ξέρετε όλοι.

#1329 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 24 May 2008 - 15:06

Κατα τ'άλλα..βλέπω ότι έβλεπα και την τελευταία φορά που πόσταρα εδώ..
Cardcaptor Sakura,They are my noble masters..+Code Geass - Lelouch of the rebellion.

μπορεις να μου εξηγησεις λιγο το στο στορυ του cardcaptor sakura???τι ειναι περιπου?????

#1330 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 24 May 2008 - 15:17

ειναι ενα μικρο κοριτσακι που πιανι κατι καρτες που ι κα8εμια τις δινη και απο μια δυνατοτητα αστιο ωραια σχεδιασμενο λιγο πιαλλιο λιγο 8α το προτυνα ανεπυφυλακτα
Posted Image
Spoiler:

#1331 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 24 May 2008 - 19:39

ειναι η '' Νικη '' που εδειχνε παλια το σταρ .
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1332 Sorafin

Sorafin

~TheSorcerer~

• Members
  • 64 posts

Posted 24 May 2008 - 22:51

Εγώ βλέπω το Midori No Hibi και παιδιά είναι πραγματικά πλ ωραίο το συνιστώ ανεπιφύλαχτα... αν και ίσως σε κάποιους να φανεί χαζό... αλλά εμένα μου άρεσε πλ το χιούμορ του :P
Posted Image

#1333 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 25 May 2008 - 00:26

Με χημεία επόμενο μάθημα, είδα προχτές τα 6 πρώτα trigun. Μου αρέσει προς το παρόν αλλά είναι λίγο νωρίς για να το κρίνω...

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#1334 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 25 May 2008 - 02:18

στα επομενα θα σ'αρεσει ακομα πιο πολυ πιστευω....

εγω μολις τελειωσα το green green και το 5 επισοδειο kamen no maid guy...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#1335 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 25 May 2008 - 23:07

Elfen Lied και φαινεται καλο! τωρα θα δειξει! ^^
Posted Image